Pişkinliğin de bu kadarı... |
Türk Kanalları Legal IPTV Playlist [Otomatik Güncelleme] - 2024 AKTİF (27. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
konu sahibi işi bıraktı herhalde ulusal kanallar teker teker patlıyor
trt1
cnnturk
tgrt haber
çalışmıyor.
-
Vedat, patlayan bir şey yok. Konu sahibi, boş zamanlarında bu etkinliği hobi olarak olarak yaptığını belirtmişti zaten... Yani işi bıraktı demişsin de, konu sahibi bu etkinliği, "iş" olarak değil, "hobi" olarak yapıyor.
Hobi dediğimiz nedir ? Boş zamanlarında yaptığın etkinlik demektir.
Yani bu etkinlik konu sahibi açısından iş değildir !...
Önce burada anlaşalım. Öyle konuya girip, önünü - arkasını düşünmeden; langırdanak, lungurdanak mesajlar yazarsanız, konu sahibinin sistemi tümden kapatmasına sebep olabilirsiniz.
Sistemin işleyişine gelince;
Sistem, üzerinde yüklü kaynaklarına müracaat ederek kendi kendini sürekli güncelliyor. Hangi sınırlar içinde ? Yüklü kaynaklarının sınırları içinde.
Mesela; cnnTürk yüklü kaynaklarına müracaat ederek kendi kendini düzeltmiş.
TRT 1 ve Tgrt haber'e gelince, yüklü kaynakları sınırlı olduğu için şimdilik böyle devam ediyor. Ama programın yazarı, zaman zaman düzenlemeler yaparak, yüklü kaynakları geliştiriyor.
Anlamadan - bilmeden, "patladı - iş - çiş" diyerek, konuyu baltalar tarzda mesaj yazmayalım lütfen...
-
Şu boş yorumlar yüzünden forumun en yararlı konusundan olucaz en sonunda
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam, yeni bir link verebilir misiniz ? Su an bu link de acilmiyor. Tesekkurler.
-
Nereye açılmıyor ?
Verdiğim link, aha da açılıyor ;
-
Yurt disindayim, ilk paylastiginiz gun aciliyordu. Su an tekrar denedim malesef acilmiyor.
-
Ben de yurtdışındayım. İzleyemiyorsanız, sorun link'te değil.
-
Tesekkurler hizli cevap icin, baska bir yol deneyecegim artik.
-
TRT linkleri için Türkiye IP'si gerekiyor. VPN veya SSH tüneliyle izleyebilirsiniz. (Sunucunun Türkiye'de olması gerek.)
Ya da:
https://ecanlitvizle.video/trt-1-canli-izle-hd-8/2
( https://ecanlitv3.etvserver.com/trt1.m3u8?tkn=xpdrwANmokLFLgqE3JkxJg&tms=1720205424 )
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bparker -- 5 Temmuz 2024; 19:55:41 >
-
trt1 ne zaman düzelicek turnuva bitincemi ?
-
Kaç para ödedin de sitem ediyorsun?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Trt 1 acilmiyor . Sag altta avusturya-turkiye maci geri sayimi var sizde de oyle mi?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aynen bizdede böyle.Tabii den izleyebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tabii ye az once uye oldum yurtdisinda oldugum icin izleyemiyorum android tv den… vpn indirince telefondan aciliyor ama android tv den izlemek istiyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X