çalışmayan listeye niye döneyim. kanallar düzelsin benimki çöp olsun. turnuva zamanı trt patlarsa tüm türkiye izlemek için link arıyorsa bu konudaki linkte kimseye yardımcı olmuyorsa. patatesi geçtim mantar olmuş konu. |
Türk Kanalları Legal IPTV Playlist [Otomatik Güncelleme] - 2024 AKTİF (29. sayfa)
-
-
malesef ben de ayni durumdayim.
-
Liste çalışıyor. Çalışmayan, senin hazırcılığın.
Bir kanalı manuel eklemek, yeni liste eklemekten çok daha kolaydır.
Neyse... Sana laf anlatılmaz. Laf anlayana anlatılır.
-
-
http://tv-trt1-dai.medya.trt.com.tr/master.m3u8
-
Sayın muhalif09 kurduğunuz ve hobi olarak yaptığınız şu liste ile ayda bir filan ilgilenseniz çok makbule geçer trt 1 çalışmıyor daha doğrusu kaç gündür çalışmıyor. Lütfen mesaj sahibi dışında kimse cevap yazmasın avukat istemiyorum
-
millet öncelikle bir sakin, iş-aile yoğunluğundan vakit bulup bakamadım buraya.
pazartesiye kadar eksik gediğe bakıcam fakat bazı hatırlatmaları tekrar yapmamda fayda var. bazı şeyleri de açık açık yazıcam kimse gocunmasın.
- Sadece Turksat uydusunda açık bir şekilde yer alan veya websitesine girip izleyebileceğiniz yayınlar listede bulunmakta. Diğer kanallar için boşuna talepte bulunmayın.
- Keyfi olarak yaptığım bir şey bu benim. Televizyon izleyen bir insan falan da değilim. Para da kazanmıyorum. Son zamanlarda iş güç yoğunluğundan fırsatım yoktu bakmadım. Beğenmiyorsanız gidin farklı bir liste kullanın. %100 her zaman her dakika çalışan bişi istiyorsanız da gidin TV+, D-SmartGO, Digiturk falan filan satın alın.
- Siz bedavadan bişileri izleyin diye para veriyorum. Halen yok düzenli kontrol et, yok x kanal çalışmıyor, y kanal niye eklenmedi diyenler tekrar ediyorum gidip başka liste kullanabilir. Size zorla bu listeyi kullanın dediğim yok.
- Ben bir sistem geliştirdim sistem her sabah saat 09:30'da kontrol edip listeyi güncelliyor. TRT1 izleyemeyen arkadaşlar sistem sabah kontrol ettiğinde çalıştığı için link çalışıyor diyor ve önünüze sunuyor. Bu kontrolleri de ÖZELLİKLE YURT DIŞINDAN (Almanya'dan) yapıyorum ki yurt dışından izlenebilirliği de kontorl etmek için. TRT linkine yarın özellikle bakıcam. Maç saatlerinde uyduda bile problem yaşayan 1 (yazıyla bir) kanal listede çalışmıyor diye tüm yaptığım işe "çöp" bilmemne diyen zaten gelip kullanmasın.
hem danışmanlık vermem için benimle hem de projenin kendisiyle ilgilenen şirketler var. gelir elde etmediğim ve başımı ağrıtan bu işi uzun süre sürdürebileceğimi düşünmüyorum. gittiği yere kadar götürmeye çalışıyorum ama yoğun talebi karşılayamıyoruz belli ki.
güncellemeleri yaptıkça buradan belirtirim.
-
Devam kardeşim.Çatlak seslere sen kulak asma.İşlerinde kolaylıklar dilerim.Saygılar sevgiler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Konu sahibi noktayı koymuş.
Demek ki neymiş ? Konunun avukatlığı yapılmıyormuş.
Avukatlık, çöp, mantar benzeri yakıştırmaları da şiddetle kınıyorum.
Bencilliğinizden eridiniz vesselam.
-
trt 1 kesinlikle çalışmıyor. ne güzel çelişiyordu. Avusturya maçında bir takıldı, takılış o takılış.
-
Sırf bu mesajı yazmak için, bugün rumuz mu aldın ?
-
Nekoray (PC), Nekobox (android) ücretsiz VPN uygulamasını kullanarak TRT1'de UEFA2024 online maçları esnasında geo-block uygulandığında yurtdışından izleyebilirsiniz:
tv-trt1-dai.medya.trt.com.tr/master.m3u8
tabii.com/tr/watch/live/trt1?trackId=150002?trackId=150002
ecanlitvizle.video/trt-1-canli-izle-hd-8/2
hw1.jemtv.com/app/trt1/playlist.m3u8 (720x576)
- Uygulamayı Admin kullanıcısı olarak çalıştırın.
- 'Preferences->Groups->New group' menüsünden https://raw.githubusercontent.com/Mahdi0024/ProxyCollector/master/sub/proxies.txt subscription linkini ekleyin.
- 'Update subscription' butonuna basıp sunucu listesini güncelleyin.
- 'Server->Current group->URL test' menüsünden sunucuların hızını test edin ve test bittikten sonra 'Test result' sütununa sol-fare tıklayın. Böylelikle sunucular listesi hızlarına göre sıralanacaktır.
- 'CTRL+F' tuşlarını basarak 'turk' kelimesini girin. Listede bulunan Türkiye sunucusunu seçip 'ENTER' basın.
- Uygulamanın 'Tun mode' onay kutusunu işaretleyin. Artık VLC player'de veya istediğiniz oynatıcı/tarayıcıda izleyebilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanuser -- 11 Temmuz 2024; 13:26:47 >
-
TRT için niye bu kadar ıvır zıvır kuruyorsunuz??
Tabii açın izleyin. Kendi site adamların. VPN falan filan ne gerek var
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
+ 1
Bir de yorulmamış, bir sürü ayar - kayar ne varsa tarif etmiş.
-
quote:
Orijinalden alıntı: KoşanBalık
TRT için niye bu kadar ıvır zıvır kuruyorsunuz??
Tabii açın izleyin. Kendi site adamların. VPN falan filan ne gerek varçünkü yurt dışındaysanız trt1 ve trt spor tabii'de açılmıyor, doğrudan m3u8 linkleri de açılmıyor. Türkiye IP'si almak için vpn'e ihtiyaç var.
-
ProgDVB( windows ) / ProgTV( android - ios ) kurarsanız, TRT 1'i yurtdışından da izlersiniz. ProgDVB ile birlikte gelen binlerce kanal var. O kanalların içinde TRT 1 de var.
Yurtdışındayım, tabii'den de izleyemedim diye hayıflanmanıza gerek yok.
Bunların dışında windows için sfvip player var. Android için stbemu var. Var, var, var, var oğlu var.
Yani internet üzerinden izlemek için sayısız seçenek ve imkan var.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X