diğer kızları çok farklı sanıyorsunuz üzücü olan bu. 1.85 üzeri esmer sportif kaslı ağzı laf yapan biri olun dünyanın bütün kızları size iyi gelecek. hepsi size vermek için sıraya girecek. vucut boy pos olmasada bir çekicliğin olur ağzın laf yapar yine aynı yere varırsın. fakat ilk kategorideki gibi zevkli ve güzel olmayacaktır. ikiside olmaz ama paran olur yien aynı yere çıkarsın fakat üstteki ikisinden daha sahte yapay oalcak. beta olduğunuzu kabul edin önce. masturbasyonu bırakın. iyi niyetli olmayın. fotoğraflarınızda iyi niyetli bakmayın. sert bakışlı maskülen bir alfa olun. türk kızı seninle mi uğraşsın işi gücü yok. kız kendini güzel düdükleyip yormayacak birini arıyor. sen duygusal takılıyorsun. gözünüzü açın. |
Türk kızlarından nefret ediyorum (2. sayfa)
-
-
bos adamlarsiniz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
atalarımız boşuna dememiş, Dünya kadar malın olacağına fındık kadar damın olsun deyu
-
Sayıklamaya başladıysan doktora görünme vakti gelmiş bence.
-
Kardeş başka ülkelerde çok mu faekli sanıyorsunuz anlamıyorum. Kadınlar her zaman seçen taraf olduğu için çirkin olsalar bile en yakışıklı erkeği arıyor. Maalesef hipergami çok kötü bir hal aldı dünyanın her yanına yayildi. Çirkin ve ortalama bir erkeksen kızlarla hiçbir şansın yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hiç de normal değil. Benim güzel aradığımı nerden çıkardın. Yakışıklılığa tek bakan Türk kızları. Yabancılarda böyle bir şey yok.
Hayır. Kendimi seviyorum.
Kadınlardan nefret ediyorum
Ne güzel dertler bunlar ! Hey gidi gençlik. Öyle şeyler yaşatıyor ki hayat insanlara... Keşke en azından hiç değilse 35 yaş veya daha öncesine dönsem, sizler gibi kızlardan dert yandığım yıllara dönebilsem. Yine bir tek bunlardan yakınıyor olsam.
-
Asyalı kızlar dünyanın açık ara en iyi kızlarıdır.
Yabanci kizlarin turklerden farki yok
Kız reddedince neden ozguveniniz zedeleniyor ben onu anlamıyorum
Red etme şekli şöyle oldugu için olabilir;
+Ben bu tiple çikar miyim?
Kız konusunu bıraktım ben artık ne halleri varsa gorsunler
Keske bir ihtiyac olmasa karsi cinse dunyadaki en gereksiz sey dusunurseniz kadin erkek keske sadece tek cins olsaydi.Moral bozmaktan baska birsey degil ve kiz olmak isterdim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AF CoRSe -- 28 Ekim 2021; 20:9:16 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir kız arkadaş vardı, sevgili değildik."Kızlar barzo,köpek gibi erkeklerden hoşlanır" demişti.Sanırım çok haklıymış
Ay biz de size bayılıyorduk sorma
Hocam siz bir kız mısınız?
-
Evet hocam kızım benden nefret edebilirsiniz
Hocam yapmayın cosmos aşkına, Albertşwaytzer isimli kız nick'imi olur?
Ayrıca sizden neden nefret edelim, temiz bir erkeği bir keko uğruna bırakıp gittiniz de mi sizden nefret edelim?
Lütfen..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X