Şimdi Ara

Türk-Kürt Kardeşmidir

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yıllardır Türk-Kürt kardeştir deyimiyle bugünlere geldik fakat bugüne gelindiğinde

PKK Terör örgütünü doğuran ve destekleyen kürtler
    Licede karakol yapımını engellemek üzere yol kesen kürtler
    pkk belasıyla Türkiye ekonomisine ciddi zarar veren kürtler
    pkknın siyasal uzantısına 3-4 milyon oy veren kürtler
    Şanlı şerefli Türk bayrağımızı indiren yakan kürtler
    Kadıköy meydanda Terör elebaşı apo posteri açan kürtler
    Doğuda güneydoğuda elektrik su faturası ödemeyen,kaçakcılığı geçim yolu seçmiş kürtler

Diyarbakırda cocukları kaçırılan anneler barış istiyoruz diyorlar.Siz çocuğunuzu kaçırmış bir örgütle barışmı istersiniz yoksa o örgütü lanetlermisiniz.Bir taneside pkkyı lanetlemiyor.Oysaki bir çok şehidimizin annesi o lanet örgütten dolayı halen içi yanıyorç

Bunca şeye rağmen bakıyorumda kürtler pkkya ve bölücülere tepki göstermiyorlar aksine her gecen gün desteğini arttırıyorlar.

Artık yeter..Yıllardır kardeşiz diye avutulduk ama kardeş olmadığımız oldukca açık ve net değilmi ve artık yeter dememeli.kürtlerin %80inin pkkya sempati duyduğunu düsünüyorum.Böyle olmasa bu iş bu noktalara gelmezdi.pkk halktan bu derece destek almasaydı bugüne kadar ayakta kalamazdı.kürtler destekliyorlar ve ne yazıkki vatanımız sürekli huzursuz sürekli bu olaylar bu gündemde.

Şimdi birileri çıkacak ki tüm kürtleri aynı kefeye koymamak gerek diyecekler ama kitlesel bir sorunun olduğu belli değilmi.

Umarım konu kapanmaz ve biriside bu söylediklerimin aksini bana ispatlayabilir.

• 2 tarafta haksız.Kürtlerin üstüne atmayın bütün herşeyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Albert De Salvo

2 tarafta haksız.Kürtlerin üstüne atmayın bütün herşeyi.
    Kürtleri dışlayan Türkler olmasaydı bu durumlarda olurmuyduk peki?
    Kabul etmeliki iki tarafında kötüleri iyileri var komple suç atamazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blue Lightning

Alıntıları Göster
    Osmanlı her gittiği bölgeye barış huzur getirmişken her gittiği bölge halkı tarafından kabullenilmişken ,bizler Osmanlının torunları olarak dünyada bir çok millete sahip çıkmışken(örnek Suriyeli mülteciler,örnek Somali,örnek Filistin ve örnekler arttırılabilir)kürtleri dışlamadığımızı hatta hakettiğinden fazla değer verdiğimizi düsünüyorum.Fakat ne yazıkki elini kana bulamış teröre bulaşmış vatanına ihanet etmiş bir topluma yaranamazsınız.

Blue Lightning anlaşılan sizde ilk mesajımdaki ifadelerimi böylesine saçma sapan bir bahaneye sığınarak kabul ediyorsunuz ki biz bu durumda olmazdık diyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swm -- 10 Haziran 2014; 0:09:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Blue Lightning

Alıntıları Göster
    Öncelikle sunu belirteyim;
    Kürtler ile kürtler farklı topluluklardır.
  • kanla kazandıgımız toprakları neden verecekmisiz ulan hepsini asacaksın.
  • Taviz g.t gibidir. Bir defa verdinmi arkası gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Targetman

Taviz g.t gibidir. Bir defa verdinmi arkası gelir.
    bir ay sonra bunlar biticek farklı şeyleri tartışıcaz çok ilginç bir ülkede yaşıyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: chief53

bir ay sonra bunlar biticek farklı şeyleri tartışıcaz çok ilginç bir ülkede yaşıyoruz

Alıntıları Göster
    Biz toprakları kan ile aldık,kan ile koruduk. Kürt kardeşimiz değildir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: green_fire

Biz toprakları kan ile aldık,kan ile koruduk. Kürt kardeşimiz değildir.

Alıntıları Göster
    İngilizlerle : ermeniler,araplar anlaşma yaptılar ve topraklarını aldılar sıra kürtlere geldi. Peki daha sonra ? Arap baharı neden oldu ? Ermenistanın durumu zaten içler acısı. Yöntem belli böl ve yönet. Ortak bir coğrafyada yaşıyoruz ve eğer kardeş olsaydık kurtuluş savaşında ihanet etmezlerdi. Bundan 10 sene sonra durumumuz berbat olacak buraya yazıyorum.
  • swm S kullanıcısına yanıt
    O dedigin kurtler hakkari deki kürt-turkler onlari karistirma onlar hem turk olup hemde kürt olup cahil insanlar kimse yanlis anlamasin

Bakin ben adiyamandayim ve bizim burda dagda tererus yakalandi ve kimliginde dogum yeri hakkari cikti
  • quote:

Orijinalden alıntı: AMD HASTASI 044

O dedigin kurtler hakkari deki kürt-turkler onlari karistirma onlar hem turk olup hemde kürt olup cahil insanlar kimse yanlis anlamasin

Bakin ben adiyamandayim ve bizim burda dagda tererus yakalandi ve kimliginde dogum yeri hakkari cikti

Kürt-türk ne ya? Gerçek kürtler hakkari, şırnakta.Diğerleri çoğunlukla türklerle karışmış.
  • Indigo I kullanıcısına yanıt
    Isde bilemedin sen hele adiyamana ve malatyaya gel ozaman kurt ve turk neymis ozaman gorursun kanka
  • İlkokul tarih bilgisiyle gelmeyin buraya...Osmanlı gittiği yere barış götürmüş de yok Kürtler hep el üstündeymiş.Sen hayatında kaç kere doğuya gittin ya da sana doğu neresi desem haritada gösterebilecek misin ?
    Bu konuda ise iki taraf da hatalı... Her kesimin içinde iyisi de var kötüsü de bunu algılamak çok mu zor ? Şu an da 2,5 milyar insanın karnı bir yahudi sayesinde doyuyor.Filistin için tankları durdurmak isteyen bir yahudi ise ezilerek can verdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi incir reçelşi -- 10 Haziran 2014; 2:20:27 >
  • quote:

Isde bilemedin sen hele adiyamana ve malatyaya gel ozaman kurt ve turk neymis ozaman gorursun kanka

Neymiş kardeş anlat da dinleyelim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: incir reçelşi

İlkokul tarih bilgisiyle gelmeyin buraya...Osmanlı gittiği yere barış götürmüş de yok Kürtler hep el üstündeymiş.Sen hayatında kaç kere doğuya gittin ya da sana doğu neresi desem haritada gösterebilecek misin ?
    Bu konuda ise iki taraf da hatalı... Her kesimin içinde iyisi de var kötüsü de bunu algılamak çok mu zor ? Şu an da 2,5 milyar insanın karnı bir yahudi sayesinde doyuyor.Filistin için tankları durdurmak isteyen bir yahudi ise ezilerek can verdi.
    türk-kürt kardeştir yalanı türkler'e atılmış en büyük kazıktır.bu sözü çoğunlukla kürtler ve bir halttan anlamayan türkler savunur(motto olmuştur onlar için artık,ne dediklerini düşünmezler bile.)

barzosuz bir türkiye ne kaybedecek size soruyorum.

burada türk kimliği altından yazan barzolara bakarsak hiç bir şey kaybetmeyeceğiz,bilakis çok sey kazanacağız.

• nabudata kullanıcısına yanıt
    Dedim ya malatya ile adiyamana gel burdaki kürt ile turkleri gör seni evladi gibi goruyor ben adiyamandayim cok memnunum

Bazi akilsiz kavgaci cikanlar var onlar burali degil unuverseli yabancisi yani
  • quote:

Dedim ya malatya ile adiyamana gel burdaki kürt ile turkleri gör seni evladi gibi goruyor ben adiyamandayim cok memnunum

Kardeş ben de Adıyamandayım şu an.mesajin pek anlaşılır olmadığı için yanliş anlamişım k.bakma
    Bir de terörist nerde yakandi.senden duydum şimdi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nabudata -- 10 Haziran 2014; 3:17:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nabudata

quote:

Kardeş ben de Adıyamandayım şu an.mesajin pek anlaşılır olmadığı için yanliş anlamişım k.bakma
    Bir de terörist nerde yakandi.senden duydum şimdi..

Alıntıları Göster
    Zenginle zengin kardeştir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Cavor

Zenginle zengin kardeştir.

Alıntıları Göster
    insanlar 2 ye ayrılır iyi ve kötü diye ben çok iyi kürt gördüm.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.