Şimdi Ara

TURK LADY OYUNA Dönnnnn

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bütün DH forumu KOCAAYAK guildinde toplandık ve ben biz senin eksikliğini hissettik :(( oyuna dön lütfen herkez seni bekliyo

• Benim temennimde o ama sonuçta bir kararı var saygı duymak lazım ne diyim...Ben dön demiyorum diyemem çünkü her insanın içinde bir doğrusu vardır ve uygulamak zorunda oldugunu yaşar...
  • kardes cok tesekkur ederım gercekten cok duygulandım hatta tuylerım dıken dıken oldu yemın ederım ama charı sıldım. hersey ustuste geldı sınırlendım. benı anlayacagınıza ınanıyorum. oynamasam da forumun hero bolumunu sureklı takıp edıcem. hersey ıcın cok tesekkur ederım.
  • YENİ CHAR AÇ seni eminim herkez kasmaya gönüllüdür bu sefer daha doru adımlar atarsın

dex silah alıp gerisini int kasıp hiç str kasmadan WARİOR AÇIP full pasive gidebilirsin can için

SENİ İSTİYORUZ

sende kendini toparla ve hemen bir char aç !!! eminim herkezi geçicen

TECRÜBEN VE DOĞRU ADIMLARINLA EMİNİM CHARIN "http://www.youtube.com/watch?v=Nx8YAaDNQYs" DAN DAHA İYİ OLUCAKTIR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anti_Ceza -- 30 Kasım 2006; 20:48:15 >

• Selin 0 dan başlarsın blade charın vardı ona dvm edersin =( item ayarlarız zaten 0 dan bile açsan 2 saate 20+ oluyosun biliosun... Yinede karar senin nasıl mutlu olcaksın...
  • senin için ne doğruysa onu yap karar senin...
  • AÇ B-KAK HİÇ BİR ŞEY İÇİN GEÇ DEĞİL SENİ ARAMIZDA GÖRMEK İSTİYORUZ GEL TAM DONANİM HABER GUİLDİ OLALIM BİLİYORUM AYRI KALMAK BOĞAZINDA DÜĞÜM YAPIYO AMA BUNU SEN YAPIYORSUN

hadi destek son derece herkez yazsın

buda benden size küçük oyun öylesine ekledim http://www.albinoblacksheep.com/games/missilegame3d
    PET KASARKEN OYNARIM HEM AÇLIĞINI VE GM QUİZLERİ GÖRÜRÜM HEMDE SIKILMAM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anti_Ceza -- 30 Kasım 2006; 22:22:34 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Char ' ı silecek kadar ne sorun olabilirki yaaa... Neyse yazık olmuş bence (emeğine)
  • Dönmesini tabiki isteriz ama kişilerin düşüncesine saygımız vardır...biz diceklerimizi dedik kararını değiştirip gelmek yada gelmemek Selin'in kararı olucaktır onada saygı duyarız
  • Topic -1 bu bölümle ilgilenen mod yokmudur yav
  • Try ilk msj ın bumudur abi ??(dikkat edin lütfen ilk msj ve muhtemelen son msj ı olacak kimse artık) sanane okuma forumu allam ya bunu söylemek içinmi üyelik aldın... bizim ark ımız biz burda bişeyi paylaşıyoruz sen dahil deilsen dışarda kal... yorum yapmak sana düşmez...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AsYouWish -- 1 Aralık 2006; 17:34:49 >
  • Tryagain kişilerin düşüncelerine saygımız var tamamda sen gelip burda saygısızlık yapamazsın...Kimse sana gelipte buraya yorum yaz yada böle saygısız hareketlerde bulun demedi topigi ve forumu kirletme...Biz sevdigimiz bi arkadaşımız için burdayız...Alakan olmayan yerlerde en azından saygısızca hareketlerde bulunma...
  • Herkes buraya yorumlar yazabilir...Fikirde belirtir bu iyi yada kötü olabilir ama forumda ilk mesajınız olmusuzsa sizede forum adminlerinden bir uyarı gelmesi lazımdır yada kısıtlama...Bu tip mesajlarınızı atarken ki genelde ilk mesajlar olurlar kendiniz içinde o adminden yardım istemiş oluyorsunuz...

Aslolan Lady'nin dönmesidir,dönüp dönmemesi biz sevenleri ilgilendiriyor ilgilendirmeyenler için "exit" yazılı tabelayı bizzat ben taşırım...
  • Ya tmm yorum yazar mesela şöyle yazsa "X şahsı çok gıcık nie dönmesini istiyosunuz" dese tmm derim ama tanımaz etmez nasıl böle bişey diebilirki kafasına silah mı dayıyolar hero online forumunu gez diye... daha ilk mesajın kardeşim yaa git sosyal içerikli şeylere yırt kendini enflasyona hyr gibi işçilere memurlara zam gibi.. git hükümete mualefet ol buraya deil...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.