Şimdi Ara

türk malı cep telefonu bataryası okumanızı tavsiye ederim!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar araştırmam sonucunda türk malı cep telefonu bataryası üreten bir firma gördüm

firma ilgili bataryaların test grafiklerini de yayınlamış sitelerinde

ben nokianın BL-5C modelini burada paylaşıcam umarım yararlı olur

orjinal bataryada 1020 mAh yazıyor

grafikte ilgili firma kendi ürettikleri bataryanın 1137 mAh değerinde olduğunu belirtmiş

konu hakkında düşüncelerinizi paylaşın lütfen

türk malı cep telefonu bataryası okumanızı tavsiye ederim!!!

• inşallah üretiyorlardir fakat ben ürettiklerine inanmıyorum.çinde üretilip üstüne türk firması ismini koymuşlardir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jeopol

inşallah üretiyorlardir fakat ben ürettiklerine inanmıyorum.çinde üretilip üstüne türk firması ismini koymuşlardir

Aynı fikirdeyim. Okullara tablet PC projesi açıklanınca ortalık tablet üreticisi palavracıdan geçilmez oldu. Onun gibi.
  • ben üretiyo kanısındayım çünkü sitelerinde imalathanelerinin resimleri de var ümraniyede görünüyo ekiple birlikte resimler var adamlar hakkımızda kısmındada belirtmişler herşeyi zaten çinliler yok yani :) velev ki adamlar bence bu işi iyi yapıyorlar piyasadaki ürünlerden çok daha iyi ve uygun fiyata satıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevginehri3404

ben üretiyo kanısındayım çünkü sitelerinde imalathanelerinin resimleri de var ümraniyede görünüyo ekiple birlikte resimler var adamlar hakkımızda kısmındada belirtmişler herşeyi zaten çinliler yok yani :) velev ki adamlar bence bu işi iyi yapıyorlar piyasadaki ürünlerden çok daha iyi ve uygun fiyata satıyorlar

keşke internet adreslerinide yazsaydın
  • reklam olur diye yazmadım ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: selimali

quote:

Orijinalden alıntı: alicavush

quote:

Orijinalden alıntı: sevginehri3404

ben üretiyo kanısındayım çünkü sitelerinde imalathanelerinin resimleri de var ümraniyede görünüyo ekiple birlikte resimler var adamlar hakkımızda kısmındada belirtmişler herşeyi zaten çinliler yok yani :) velev ki adamlar bence bu işi iyi yapıyorlar piyasadaki ürünlerden çok daha iyi ve uygun fiyata satıyorlar

keşke internet adreslerinide yazsaydın

www.iteknoloji.com olabilir

teşekkür ederim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    G2 sonrası telefon tavsiye
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • piyasadaki bataryalara göre kaliteyi bulmak orjinallere güven olmuyor çünkü çakma çıkıyo en güvenli site bile yapabiliyo bunu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.