arkadaşlar araştırmam sonucunda türk malı cep telefonu bataryası üreten bir firma gördüm
firma ilgili bataryaların test grafiklerini de yayınlamış sitelerinde
ben nokianın BL-5C modelini burada paylaşıcam umarım yararlı olur
orjinal bataryada 1020 mAh yazıyor
grafikte ilgili firma kendi ürettikleri bataryanın 1137 mAh değerinde olduğunu belirtmiş
konu hakkında düşüncelerinizi paylaşın lütfen
inşallah üretiyorlardir fakat ben ürettiklerine inanmıyorum.çinde üretilip üstüne türk firması ismini koymuşlardir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: jeopol
inşallah üretiyorlardir fakat ben ürettiklerine inanmıyorum.çinde üretilip üstüne türk firması ismini koymuşlardir
Aynı fikirdeyim. Okullara tablet PC projesi açıklanınca ortalık tablet üreticisi palavracıdan geçilmez oldu. Onun gibi.
ben üretiyo kanısındayım çünkü sitelerinde imalathanelerinin resimleri de var ümraniyede görünüyo ekiple birlikte resimler var adamlar hakkımızda kısmındada belirtmişler herşeyi zaten çinliler yok yani :) velev ki adamlar bence bu işi iyi yapıyorlar piyasadaki ürünlerden çok daha iyi ve uygun fiyata satıyorlar
quote:
Orijinalden alıntı: sevginehri3404
ben üretiyo kanısındayım çünkü sitelerinde imalathanelerinin resimleri de var ümraniyede görünüyo ekiple birlikte resimler var adamlar hakkımızda kısmındada belirtmişler herşeyi zaten çinliler yok yani :) velev ki adamlar bence bu işi iyi yapıyorlar piyasadaki ürünlerden çok daha iyi ve uygun fiyata satıyorlar
keşke internet adreslerinide yazsaydın
reklam olur diye yazmadım ben
quote:
Orijinalden alıntı: selimali
quote:
Orijinalden alıntı: alicavush
quote:
Orijinalden alıntı: sevginehri3404