Şimdi Ara

Türk Milleti Resmen Gıda Sektörü Eliyle Zehirleniyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
1.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İsmini ilk söylediğin youtube kanalını blokladım, soğuk çayın içinde sadece binde bilmem kaç çay var deyip yerli markayı gömen birisi. (Ki bu bana yetti.)

Sebebi ise evde demlediğimiz çaydada oranın benzer olması, marka karalamak ve provakasyon yapmak için yalan yanlış bilgiler savuran şahıslar, dikkat çekmeye çalışan şahıslar topluluk yararına hareket ediyormuş gibi davranıp takipçi kasıyor sadece.

Bu konuda yapabileceğimiz şey bunlar gibi istediğini linçlettirebileceğini sanan youtuberler yerine güvenilir araştırmalar, bilim ve akademik makaleleri referans almaktır.

ŞhOk ŞoH şOkh soğuk çayın içinde çay çok az diye başlık atan birisini evinde demliğin tamamını çay doldurup o acı çayı içmeye davet ediyorum. 1 bardak içebilecekmi bakalım.

Buna benzer yanlış referansı çok olan videoları var fakat unutmuşum, uzun zamandır engelli listemde. Güvenilir kaynak değil.

• Insanmodoff kullanıcısına yanıt

Rusya iki yıl önce Torku ürünlerindeki içeriğin zararlı olmasından dolayı bütün ürünleri iade etmişti. Onları da tabii bizim halk yedi :D O zaman çalıştığım ofiste Torku ürünleri vardı bir daha almamaya karar verdik. Şimdi haberi arattığımda hiçbir şey çıkmıyor, hepsini sildirmişler sanırım

• Sadece tr değil bütün dünya zehirleniyor. Amerika tr den daha beter. Gıda mühendisi bir tanıdığım msg ye kötü diyip maya ekstratı getirmişti doğal diye çok şaşırmıştım. Adamlar hocasını öğrencisini bile kandırıyor yani durum o kadar vahim.

Bunun yanı sıra Nişasta Bazlı Şeker üretim kotasından çok daha fazla üretiliyor ve yediğiniz içtiğiniz her şeyin içine giriyor. Neredeyse tüm abur cuburlar ve kutu meşrubatlar NBŞ içeriyor. Sütler antibiyotikli. Sebze meyvede ilaç kalıntısı var. Balıklarda ağır metal var. Çiftlik balıklarında da ilaç kalıntıları var. Var da var...

Bkz.
    https://www.donanimhaber.com/nisasta-bazli-seker-nedir--98240

Geçen senelerde 500bin ton üretildiği söyleniyor. O kadar şekerin nereye gittiğini iyi kötü tahmin edebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onatba -- 28 Kasım 2023; 17:52:50 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Yediğimiz meyve bile 3ncü kalite ama burda ülkere çok kızılmış en son kızmanız gereken firmalardan biri Ülker ülkerin ürünlerinde şekerin kendisi kaynaklı zararları vs dışında hiçbir kötü ürün kullanılmıyor bizde asıl sıkıntı işlenmiş et ürünlerde ve dışarıda ki hazır yemeklerde bizdeki o hindi fümeler tavuk salam sosis sucuklar vs

Ve dışarıda yediğimiz çoğu şey hep en dandik en sağlıksız şekilde yapılıyor bi almanyadan alınmış salam sosis kaşar vs yiyin birde tr den

Gıda konusunda belirli kıstaslar ve denetlemeler gelmesi lazım gizli müşteri şeklinde denetlenmesi lazım satın alınan ürünlerin nereden alındığının vs bakılması lazım

Bizde satılan ürünlerden avrupaya en yakın kalitede olan grup cips ve çikolatalar kalanlar hep dandik sağlıksız leş ürünler

Geçen migrostan bir tost peyniri aldım peynirle alakası yok

• M0meNtS kullanıcısına yanıt

parası olana ev/restaurant yapımı güzel yemek ve tatlı tabi ki var

ambalajlı gıdalarda reziliz

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.