Şimdi Ara

Türk Milletine Sanal Saldırıya Tepkisiz Kalmayalım!!!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya walla bilenler elini atsın şu işe, gördükçe siteyi ölü hallerine bu adamların bi kurşun daha atarım ben...

hackleyeninde elini öperim...
  • Arkadaşlar siteye girilemiyor.
    Linki tıklayınca "Genelkurmayın ve Turk hackerların korkulu rüyası biraz zor hacklersiniz bu siteyi"diye bir yazı çıkıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: gestapoagt

Arkadaşlar siteye girilemiyor.
    Linki tıklayınca "Genelkurmayın ve Turk hackerların korkulu rüyası biraz zor hacklersiniz bu siteyi"diye bir yazı çıkıyor

şer*fsizL*r.
  • Arkadaşlar Bu site yıllardır var ve yıllardır türk arkadaşlarımız tarafından saldırılar düzenleniyor. Şirkete de tepki göstersen serveri kapattırsan gider başka yerden alır. Firmamı yok türk düşmanı mı yok. Bir tane bulur yenisini alır. Hem Bu Kaçıncı Firma Değiştirmeleri Bir sürü firma değiştirdiler. Yine de değiştirirler. Maille firmayı uyarmak çare değil. Siteye de girmeyin derim. Hitini bari artırmayın.

Ama Şunu Unutmayın!

Belirli Çevreler Bu Site İle İlgili Araştırmalarını Yapıyorlar Herkesin Bir Sabrı Var ve Her zaman son gülen iyi güler. Az Kaldı Sabredin...

Edit: Ha unutmadan Ne kadar ilgi gösterirseniz Medyaya yansımasına o kadar yardımcı olursunuz. Medyaya Çıktımı Hele Yabancı Medyada o zaman daha kötü olur.

quote:

Orjinalden alıntı: malinux

Anti site bu Türkiye Karşıtı siteye işlemez arkadaşlar.. Adamlar dedicated server kiralamış.. Tek ip, tek domain , tek site... Bu siteyi anti site vari programlarla çökertemek çok güç.. Üstelik çökertse kalıcı bir çözüm değil.. Siteyi yayınlayan firmaya tepki göstermek ve bir şekilde bu site sorununa yetki sahibi kişiler tarafından el konulmasını sağlamak.. Hacklemek de çözüm değil sonra.. Sen heacklersin o yapar, sen hacklersin o yapar.. İş yine devlet boyuuna girerse bir sitenin kime ait olduğunu, siteyi yönetenin ipsini, yönetenin kim olduğunu bulmak çok kolay.. Onları mahkemeye çıkarmak lazım.. İşte o zaman o site tamamen yok olur..
    saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeGaLazY -- 2 Nisan 2005, 14:08:49 >

• Urarın için saol dostum mail gönderilmiştir...Allah belalarını verir İnşallah....

......NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.....
  • Arkadaşlar bende bir e-mail ile katıldım bu kampanyaya!Bence dünya,biz Türkler için bayrağın ne kadar kutsal bir simge olduğunu anlamalı ve görmeli...Bu bayrak kolay kazanılmadı arkadaşlar.Milyonlarca şehidimizin kanı var üzerinde ona olan saygımızı gösterelim...
  • bende yolladım. umarım işe yarar..
  • siteyi emniyet müdürlügüne mail'le şikayet ettim

Türkiyemize Türk halkımız ve bayrağımıza hakaret ve saygısızlık edenlerin hepsinin ALLAH belasını versin
  • İşlem tamamdır...
  • server stokolm'de
  • NTV ye 3 kere mesaj attım üçüde iletilemedi...Biri deneyebilir mi????
  • Bu KAdar 0LMaZ yAa.. KApati0LAr kApati0Lar YenİDen aci0 şErefSiz. or**pu c0cukLari.!!!!
  • Beyler bu olayı medyaya taşımaya ne dersiniz? Kanalların mail adresine mail atarak bunu halledebiriz. Çok büyük yankı getirir. Eywallah MeGaLazY.
  • Ben NTVMSNBC ye 3 kere attım iletilemedi sinir oldum valla...Başkası denese bi de atmayı sorun bende mi acaba?...
  • Allah belalarını versin!!!!!!!!!!PİSLİKLER...........
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cernunnos

Ben NTVMSNBC ye 3 kere attım iletilemedi sinir oldum valla...Başkası denese bi de atmayı sorun bende mi acaba?...

kardeş benimkide gitmedi sorun onlarda...
  • Telekomu hackleyenler bunlarıda hackleseler ya.
  • onu öbür tarafta söylediydim inşallah görürler
    telekom hack kısmında
  • Kahrolsun, Kanıyla Toprağıyla Yüce Türk'ün Aciz ve Zavallı Düşmanları
  • quote:

Kahrolsun, Kanıyla Toprağıyla Yüce Türk'ün Aciz ve Zavallı Düşmanları

YÜRÜ BE!!!!1

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.