Şimdi Ara

Türk Milletine Sanal Saldırıya Tepkisiz Kalmayalım!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://welatparez.com/tr/kampanya/bayrak/
    böle bi site var maalesef arkadaşlar.. adamlar bayrağımızdan hackerımıza her şeyimize hakaret etmiş.. Allah onların canlarını yavaş yavaş acı çektererek alsın, kabir azaplarının en elimini çektirsin, ahirette mekanları cehennem olsun!
    Ben sitenin hacklenebilriliğine bi bakyım dedim de.. Kolay hacklenemez gibi duruyor arkadaşlar.. 2-3 defa olmayan bi sayfaya girersen flood oluyor.. Muhtemelen ip banlıyordur.. Korumak için baya kasmışlar elhasıl. Korunmayan bi siteyi dahi hacklemek kolay değilken malumunuz korunan bi sitenin hacklenmesi zor olacaktır.. Kanımca kamu oyu oluşturup işi hükümete duyurmaktır.. Serverıyla birlikte kapatılır site inşallah ufak bi araştırma yaptım..
    http://www.whois.sc/welatparez.com
    adresinden aldığım bilgilere göre Domain hizmetini http://www.fsdata.se adresli firmadan alıyorlar (Bu irmada https://joker.com'un bayisi) .. Hosting'i de yine aynı firmadan (http://www.fsdata.se) alıyorlar veya http://www.xlate.se adresli firmadan alıyorlar ya da zaten bu ikisi aynı firma. Ben bu firmaları maille uyarmanın sonuç getireceğini umuyorum.. Katılımınızı bekliyorum.. Aşağıda Firmanın Terel Dilinde (İsveç Dili), İngilizce ve Türkçe olarak hazırlanan içeriği aynı olan metin yer almak da . Lütfen bu metni firmaya mail atalım.. Ya da diliniz döndüğünce kendiniz bişeyler yazın.. İngilizcem çok iyi değildir, aranızda dili daha iyi olanların metindeki hataları düzeltmesini ica ediyorum. İsveç Filine bir sözlük programı ile çevirdim. Aranızda bilen varsa İsveç dilini onun yardımlarını bekliyoruz.. Hosting firmasını tam olarak belirleyebilecek bilgiye sahip arkadaşlardan da bilgilerini esirgememelerini istiyoruz..
    Bu firmaların da aynı amaçları taşıyan kişilerin sahip olduğu firmalar olduğunu düşünüyor ama olmamalarını umut eder bu mesajı burayı yazıyorum.. Bu işi hükümetimizin üst mercilerine de ulaştıracak girişimlerde bulunmalıyız en kısada. Mail gönderen herkese selamlar olsun, Allah ondan razı olsun... Allah bu Türk Düşmanı Siteyi yapanların canlarını yavaş yavaş acı çektererek alsın, kabir azaplarının en elimini çektirsin, ahirette mekanları cehennem olsun!
    Amin!

Firmanın Maili :

info@fsdata.se

Mail Metni:

Kär F S Data Webbhotell chef,

Området på under registreds i din DNS-server. Platsägarna är olagligt publicera för danande på detta område. De är fientliga propagandas för danande till republiken av Turkiet (Türkiye Cumhuriyeti). Vi önskar att varna dig för denna olagliga platsgive en avsluta till kamratskapet mellan två land, Turkiet och Sverige. Var säker att detta problem skar reflekteras till regeringar, och du skar får den mest skadan från denna reflexion, please så stoppet som publicerar denna plats.

Området av platsen:
    http://welatparez.com/

Ett olagligt exempel agerar, i denna sida som de avfyrar sembolically republiken av Turkiet, nationalen sjunker.
    http://welatparez.com/tr/kampanya/bayrak/

Uppriktigt Din.

Svara var god detta meddelande

--------------------------------------------------------------------------------------------

Dear F S Data Webbhotell Manager,

The Domain at below is registred in your DNS server. The site owners are making illegal publishing at this domain. They are making hostile propagandas to Republic of Turkey (Türkiye Cumhuriyeti). We want to warn you before this illegal site give an end to the friendship between two country, Turkey and Sweden. Be sure that this problem will be reflected to governments, and you will get the most damage from this reflection, so please stop publishing this site.

The domain of site:

An example illegal act, in this page they are firing sembolically Republic of Turkey National Flag.

Sincerely Yours.

Please Reply This Mesage

--------------------------------------------------------------------------------------------

Sayın F S Data Webbhotell Yöneticisi,
    Aşağıdaki alan adı sizin DNS sunucunuzda kayıtlıdır. Site sahipleri bu alan adında yasadışı yayın yapmaktadır.Türkiye Cümhriyetine karşı düşmanca propaganda yapmaktadırlar. Bu yasadışı site iki ülke, Türkiye ve İsveç , arasındaki dostluğa son vermeden sizi uyarmak istedik. Bu problemin hükümetlere yansıtılacağından ve bu yansımadan en çok zararı sizin göreceğinizden emin olnuz, bu yüzden lütfen bu siteyi yayınlamyı durdurun

Sitenin alan adı:

Örnek bir yasadışı hareket, bu sayfada sembolik olarak Türkiye Cumhuriyeti Milli Bayrağını yakıyorlar:

Tüm Samimiyetimle,

Lütfen bu Mesajı Cevaplayınız

• Ben maili gönderdim bile.. Başlık koymayı unutmuşum arkadaşlar mail için "Kär F S Data Webbhotell chef" uygun bi başlık olabilir ama herken farklı atarsa daha ii olur.. Başlığa göre maili filtreleyebilirler..
    Saygılar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: malinux

Ben maili gönderdim bile.. Başlık koymayı unutmuşum arkadaşlar mail için "Kär F S Data Webbhotell chef" uygun bi başlık olabilir ama herken farklı atarsa daha ii olur.. Başlığa göre maili filtreleyebilirler..
    Saygılar..
    işte bu..
    tepki böyle olur...küfürle,bağrışla çağrışla değil...
    baştan beri böyle bir şekilde yapılmasını isteyecektim ama insanlar tarafından yanlış anlaşılıp tepki görmekten çekinmiştim...
    hemen göndereyim bende...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkerinanç

işte bu..
    tepki böyle olur...küfürle,bağrışla çağrışla değil...
    baştan beri böyle bir şekilde yapılmasını isteyecektim ama insanlar tarafından yanlış anlaşılıp tepki görmekten çekinmiştim...
    hemen göndereyim bende...

Alıntıları Göster
    quote:

Turk Lamerlerin "hacklame" yontemleri:

Gunde soolemi 300-500 defa bu tip folderlara bikmadan usanmadan bir goz atma;

/_vti_bin/owssvr.dll?UL=1&ACT=4&BUILD=2614&STRMVER=4&CAPREQ=0
    /MSOffice/cltreq.asp?UL=1&ACT=4&BUILD=2614&STRMVER=4&CAPREQ=0
    /cont
    /cgi/***...
    /ws/verifica.html
    /a?x=<SCRIPT>alert(\'vulnerable\')</SCRIPT>

Peki ya "hand coding" ile uretilmis tum statik sayfalara SQL injection ile saldirilara ne demeli? Gulmekten kiriyorlar insani..

Yine gunde 100 defa /modules.php, /admin.php vs ilkel phpNuke scriptleri aramaya?

Ha bide su <script>...</script> vs. yontemler ile foruma bayrak asma tesebbusleri?

Peki ya bes para etmez dos saldirilari? Cisco pix modellerine bakin, hepsi kolayca durduruyor o saldirilari..

Son olarak, tum kodunu gozden gecirip gerekli tum yamalari yaptiktan sonra, uyelik vs fonksiyonlarini cikardigimiz, bir duzine scripti sildigimiz ve guclu bir filtreye bagladigimiz forumu haclemeye calismalarini gormek insana ne zevk veriyor bir bilseniz.

YUH ULAN!. TUM TC lamerleri bir siteyi cokertemediniz!.

Oneri: Nasil hacker olunur;

1. Hackerlik oyle orada burada forumlara girilip klasik ucuz yontemleri uygulamakla olunmaz.. Ona "lamer"lik denir.. Hacker, delikleri kendi bulur..

2. Turk IP'lerinden SQL injection, login vs yapilamayacagini anlamakla..

if ( inTurkishArea() ) { skipFlag = true; }

3. Firewall nasil calisir ogrenip, bos metodlara zaman harcamamakla..

4. Hacker creative muzik dinler.. Takin Pink Floyd'un Animals, Atom Heart Mother ve Meddle CD'lerini, gorun size nasil ilham geliyor..

En cok da bu sayfadaki tartismalara gulduk; nasil DOS saldirisi yapilir onu tarif ediyor biri

http://www.mailfriends.com/community/topic.html?topic=64370&chann.......

Bir sonraki Internet savasinda bulusmak uzere!.

bide şöyle bir not koymuş pneler...

bu iş hackle mekle olmaz.sen çökertirsin siteyi,1 saat sonra tekrar koyarlar aynı sayfayı...
    bu işin yöntemi hosting sağlayan firmanın konuyla ilgili dikkatini çekmekle,gerekirse sesimizi Türk Dışişleri kanalıyla İsveç Hükümetine iletmekle olur..
    ha onlar başka hosting bulur,biz gene ayı yöntemi uygularız...
    artık kim bıkarsa oraya kadar..ki benim hoşuma gider böyle şeyler...damarıma basıldımı sıkılmam uğraşırım...

• quote:

quote:

Turk Lamerlerin "hacklame" yontemleri:

Gunde soolemi 300-500 defa bu tip folderlara bikmadan usanmadan bir goz atma;

/_vti_bin/owssvr.dll?UL=1&ACT=4&BUILD=2614&STRMVER=4&CAPREQ=0
    /MSOffice/cltreq.asp?UL=1&ACT=4&BUILD=2614&STRMVER=4&CAPREQ=0
    /cont
    /cgi/***...
    /ws/verifica.html
    /a?x=<SCRIPT>alert(\'vulnerable\')</SCRIPT>

Peki ya "hand coding" ile uretilmis tum statik sayfalara SQL injection ile saldirilara ne demeli? Gulmekten kiriyorlar insani..

Yine gunde 100 defa /modules.php, /admin.php vs ilkel phpNuke scriptleri aramaya?

Ha bide su <script>...</script> vs. yontemler ile foruma bayrak asma tesebbusleri?

Peki ya bes para etmez dos saldirilari? Cisco pix modellerine bakin, hepsi kolayca durduruyor o saldirilari..

Son olarak, tum kodunu gozden gecirip gerekli tum yamalari yaptiktan sonra, uyelik vs fonksiyonlarini cikardigimiz, bir duzine scripti sildigimiz ve guclu bir filtreye bagladigimiz forumu haclemeye calismalarini gormek insana ne zevk veriyor bir bilseniz.

YUH ULAN!. TUM TC lamerleri bir siteyi cokertemediniz!.

Oneri: Nasil hacker olunur;

1. Hackerlik oyle orada burada forumlara girilip klasik ucuz yontemleri uygulamakla olunmaz.. Ona "lamer"lik denir.. Hacker, delikleri kendi bulur..

2. Turk IP'lerinden SQL injection, login vs yapilamayacagini anlamakla..

if ( inTurkishArea() ) { skipFlag = true; }

3. Firewall nasil calisir ogrenip, bos metodlara zaman harcamamakla..

4. Hacker creative muzik dinler.. Takin Pink Floyd'un Animals, Atom Heart Mother ve Meddle CD'lerini, gorun size nasil ilham geliyor..

En cok da bu sayfadaki tartismalara gulduk; nasil DOS saldirisi yapilir onu tarif ediyor biri

http://www.mailfriends.com/community/topic.html?topic=64370&chann.......

Bir sonraki Internet savasinda bulusmak uzere!.

bide şöyle bir not koymuş pneler...

bu iş hackle mekle olmaz.sen çökertirsin siteyi,1 saat sonra tekrar koyarlar aynı sayfayı...
    bu işin yöntemi hosting sağlayan firmanın konuyla ilgili dikkatini çekmekle,gerekirse sesimizi Türk Dışişleri kanalıyla İsveç Hükümetine iletmekle olur..
    ha onlar başka hosting bulur,biz gene ayı yöntemi uygularız...
    artık kim bıkarsa oraya kadar..ki benim hoşuma gider böyle şeyler...damarıma basıldımı sıkılmam uğraşırım...

Alıntıları Göster
    hayır biraz yanlış olmuş en iyi yol domaini elleriinden almaktır.. bu en sağlam çözümdür.. yeni bir site açsa bile tanıtana kadar canı çıkacaktır... ümitlerini de yeterince kırılmış olacaktır.. bu sitenin adını çoktandır duyuyorum arkadaşlar.. hala hacklenemedi.. en doğrusu firmayla konuşmak.. firma da Türk Düşmanıysa belki bizim elimizden bişey gelmez ama o zamanda Türk Hükümeti Dava açmak için karşısında muhatap bulur onun da öyle güzelliği olur. İnşallah kapanır bu site saat 5.30 kadar oturduysam şu siteye tepkisiz kalmamak içindi.. Destikçi olan arkadaşları gönülden kutluyorum.. Allah'a emanet olun!

• quote:

Orijinalden alıntı: malinux

hayır biraz yanlış olmuş en iyi yol domaini elleriinden almaktır.. bu en sağlam çözümdür.. yeni bir site açsa bile tanıtana kadar canı çıkacaktır... ümitlerini de yeterince kırılmış olacaktır.. bu sitenin adını çoktandır duyuyorum arkadaşlar.. hala hacklenemedi.. en doğrusu firmayla konuşmak.. firma da Türk Düşmanıysa belki bizim elimizden bişey gelmez ama o zamanda Türk Hükümeti Dava açmak için karşısında muhatap bulur onun da öyle güzelliği olur. İnşallah kapanır bu site saat 5.30 kadar oturduysam şu siteye tepkisiz kalmamak içindi.. Destikçi olan arkadaşları gönülden kutluyorum.. Allah'a emanet olun!

Alıntıları Göster
    yeter artık girmeyin şu mongolların sitelerine. adamlar nerdeyse microsofttan reklam alacaklar.
    bo. gibi dursun orda. kendi aralarında kalsın yaptıkları.

ilgi gördükçe memnun oluyorlar, amaçlarına ulaştıklarını düşünüyorlar.

biz içimizde açık seçik gezenlere bakalım. bunlar cyber olanlar, birde herkesin bildiği
    hatta meclise aldıklarımız var ki onlar bunlarla kıyas edilemecek kadar tehlikeli.

"demokratiğiz, ab'li de olacağız o yüzden parti kapatamıyoruz, bu nedenle napalım"..

etrafı iyi takip edin..

quote:

Orjinalden alıntı: ultraslan_üni

bu tip yüzlerce site var genelurmayın işi yok sanal alemlemi uğraşacak bu siteleri bence link vererek hitlerini daha fazla arttımayalım bunların amacını ben çözdüm Türkleri can damarlaından vurup hitlerini arttırmak verdiğin sitenin hitleri bu yaptıkları tahriklerden sonra günlük 20bine çıktığını açıkladılar o yüzden daha değişik yollara başvurulabilir sitelerin datacenterına mail ile şikayet edebilirsiniz

Evet, data center'larına mail atmak en iyi öneri.
    Hayır, data center bizi severde kapatır değil, adamlar saldırılar olmasından, belki dava açılmasından vs çekinirler kapatırlar siteleri.

• quote:

Orijinalden alıntı: globaltan

yeter artık girmeyin şu mongolların sitelerine. adamlar nerdeyse microsofttan reklam alacaklar.

biz içimizde açık seçik gezenlere bakalım. bunlar cyber olanlar, birde herkesin bildiği
    hatta meclise aldıklarımız var ki onlar bunlarla kıyas edilemecek kadar tehlikeli.

"demokratiğiz, ab'li de olacağız o yüzden parti kapatamıyoruz, bu nedenle napalım"..

etrafı iyi takip edin..

quote:

bu tip yüzlerce site var genelurmayın işi yok sanal alemlemi uğraşacak bu siteleri bence link vererek hitlerini daha fazla arttımayalım bunların amacını ben çözdüm Türkleri can damarlaından vurup hitlerini arttırmak verdiğin sitenin hitleri bu yaptıkları tahriklerden sonra günlük 20bine çıktığını açıkladılar o yüzden daha değişik yollara başvurulabilir sitelerin datacenterına mail ile şikayet edebilirsiniz

Hayır, data center bizi severde kapatır değil, adamlar saldırılar olmasından, belki dava açılmasından vs çekinirler kapatırlar siteleri.

Alıntıları Göster
    biz doğru yoldan uğraşırsak hit alacak siteleri falan kalmaz ama

• quote:

Alıntıları Göster
    agbi kafayi yedim bu ne ya sabah sabah hic moral kalmadi sovsem mi kizsam mi yoksa hepsini s..
    allahim bana sabir ver arkadaslar ne gerekiyorsa yapalim ya bu ne kustahlik
  • quote:

Alıntıları Göster
    ya kimse şu siteyi hackleyemedimi adiler herşeyle dalga geçiyorlar bu işlerden anlayan biri geçsin şu bilgisayarının başına

• quote:

Orijinalden alıntı: sars

ya kimse şu siteyi hackleyemedimi adiler herşeyle dalga geçiyorlar bu işlerden anlayan biri geçsin şu bilgisayarının başına

Alıntıları Göster
    ya bu konuyu konu disina yazalim oraya daha cok ziyaretci geliyor.belki hem bi hacker cikar..

• quote:

etrafı iyi takip edin..

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: globaltan

etrafı iyi takip edin..

quote:

bak hocam..
    ben düşüncesi benimle zıt bile olsa bir insanın fikirlerine,düşüncesine saygı duyarım...
    kendi sitelerinde istedikleri propagandayı,konuşmaları yapabilirler..
    buna kafayı takmam.umursamam bile...aklı selim adam zaten üzerinde bile durmaz...

amaaaa.iş benim "değerlerime" dil veya el uzatmaya geldimi işler değişir...
    orada sembolik bile olsa bayrak yakmak benim yüzüme karşı,değerlerime karşı küfretmektir..hakaret etmektir...

ki bu dangalaklar akıllarına bir getirip düşünseler benim dedelerim ile onun dedeleri omuz omuza,siper siper o bayrağı korumak için canlarını vermekten çekinmemişler,böyle bir işe girişmezler...utanırlar yaptıklarından...

hükümetlere kızabilirsin,politikalarına kızabilirsin ama bayrak bir ülkenin namusudur...
    o bayrağın sahibi sahibi halktır...hükümetler gelir,gider..
    bayrak ve halk sonuna kadar baki kalır...
    misal ben mitinglerde İsrail ve Amerikan bayraklarının yakılmasına,çiğnenmesine bile karşı çıkarım sırf yukarıda anlattığım sebepten..
    çünkü ben Atamdan böyle gördüm...hatırlamayan varsa azıcık bilgi vereyim...
    M.Kemal savaş sonrasında galip geldiğimiz halde askerlerin düşman bayrağını yere atıp çiğnemesini görüp şiddetle karşı çıkmış ve o bayrağı yerden kaldırtmıştır..bayrağın bir ulusun namusu olduğunu söylemiştir...
    bizim aldığımız kültür bunu öğütler bize

işte bu yüzden bu konunun üzerinde dururum ben ısrarla

• quote:

quote:

etrafı iyi takip edin..

quote:

bak hocam..
    ben düşüncesi benimle zıt bile olsa bir insanın fikirlerine,düşüncesine saygı duyarım...
    kendi sitelerinde istedikleri propagandayı,konuşmaları yapabilirler..
    buna kafayı takmam.umursamam bile...aklı selim adam zaten üzerinde bile durmaz...

amaaaa.iş benim "değerlerime" dil veya el uzatmaya geldimi işler değişir...
    orada sembolik bile olsa bayrak yakmak benim yüzüme karşı,değerlerime karşı küfretmektir..hakaret etmektir...

ki bu dangalaklar akıllarına bir getirip düşünseler benim dedelerim ile onun dedeleri omuz omuza,siper siper o bayrağı korumak için canlarını vermekten çekinmemişler,böyle bir işe girişmezler...utanırlar yaptıklarından...

hükümetlere kızabilirsin,politikalarına kızabilirsin ama bayrak bir ülkenin namusudur...
    o bayrağın sahibi sahibi halktır...hükümetler gelir,gider..
    bayrak ve halk sonuna kadar baki kalır...
    misal ben mitinglerde İsrail ve Amerikan bayraklarının yakılmasına,çiğnenmesine bile karşı çıkarım sırf yukarıda anlattığım sebepten..
    çünkü ben Atamdan böyle gördüm...hatırlamayan varsa azıcık bilgi vereyim...
    M.Kemal savaş sonrasında galip geldiğimiz halde askerlerin düşman bayrağını yere atıp çiğnemesini görüp şiddetle karşı çıkmış ve o bayrağı yerden kaldırtmıştır..bayrağın bir ulusun namusu olduğunu söylemiştir...
    bizim aldığımız kültür bunu öğütler bize

işte bu yüzden bu konunun üzerinde dururum ben ısrarla

Alıntıları Göster
    GÖÇER İNŞAALLAH EMİNİM BİZİMKİLER UĞRAŞIYORLARDIR BU KONUYLA İLGİLİ YANİ BU İŞTEN ANLAYANLAR

• quote:

Orijinalden alıntı: ensartas

GÖÇER İNŞAALLAH EMİNİM BİZİMKİLER UĞRAŞIYORLARDIR BU KONUYLA İLGİLİ YANİ BU İŞTEN ANLAYANLAR

Alıntıları Göster
    Ben bu siteyi yadırgamadım arkadaşlar.
    Normaldir, hele sitelerin yayımlandıkları ülkelere bakılırsa daha da normal olarak karşılıyorum bunları.

Genel Kurmay'ın bildirisini dinlemediniz sanırım, orada mesaj yerine ulaşmıştır sanırım.

Bir ara da Kıbrıs ile ilgili G. Kıbrıs ve Yunanistan vatandaşlarının hazırladıkları sitelere bir göz atın isterseniz.

Ben bir ara tesadüfen karşılaştım bunlardan biriyle.

Google'da Kıbrıs ile ilgili resim dosyaları ararken bir de web sayfalarına bakayım ne yazıyor acaba diye merak etmiş ve bir çok site içeriğini okudukça ağzım açık kalmıştı.

Adamlar yaptıkları soykırımı hatırlamadıkları gibi (Kanlı Noel olarak tarihe de geçmiştir) bir de sanki bu olayları biz gerçekleştirmişiz gibi üste çıkıyorlar.

Bunların hesabının bütün dünya devletlerinden sorulması gerekiyor.

Bu sanırım Türk Devlet geleneğinde olmadığı için şimdiye kadar yaşadığımız mağduriyetleri hep içimize atmışız devlet olarak gerek Osmanlı gerekse Türkiye Cumhuriyeti dönemlerinde.

Ama madem avrupalı oluyoruz bizim de artık eski defterleri açıp (ki o defterleri zaman zaman İngiltere - Fransa - Amerika gibi tarihi istedikleri gibi çarpıtabileceklerini düşünen ülkeler ortaya atıyorlar) tazminat alma zamanımız gelmiştir diye düşünüyorum.

Esasında forumlarda siyasal içerik taşıyan yazılardan hep nefret etmişimdir ama yukarıdaki yazıyı görünce dayanamadım.

• quote:

etrafı iyi takip edin..

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

+100

• quote:

Orijinalden alıntı: musvir

quote:

+100

Alıntıları Göster
    forumtr bir prg dan bahsediliyor yüklüyorsun o sayfaya girdiginde sayfa kilitleniyor eger bir kişi siteye yönlenirse agırlasıyor bunu kullanalım...

• quote:

Orijinalden alıntı: visualize

forumtr bir prg dan bahsediliyor yüklüyorsun o sayfaya girdiginde sayfa kilitleniyor eger bir kişi siteye yönlenirse agırlasıyor bunu kullanalım...

Alıntıları Göster
    Turk'e Turkiye'ye ve degerlerimize karsi kurulmus olan sitelere karsi bir proje olusturulmustur.
    Yukleyeceginiz kucuk bir program ile sizde katkida bulunabilirsiniz.

http://www.btsec.net/antisite adresinde detaylar var.

5 dakikanizi ayirarak bu ulke icin fark yaratabilirsiniz.

Tum katilimcilara gonulden tesekkur ederiz.
    bunu deneyelim bize zararı yok

• quote:

Turk'e Turkiye'ye ve degerlerimize karsi kurulmus olan sitelere karsi bir proje olusturulmustur.
    Yukleyeceginiz kucuk bir program ile sizde katkida bulunabilirsiniz.

http://www.btsec.net/antisite adresinde detaylar var.

5 dakikanizi ayirarak bu ulke icin fark yaratabilirsiniz.

Tum katilimcilara gonulden tesekkur ederiz.
    bunu deneyelim bize zararı yok

Alıntıları Göster
    ya bu şerefsizler ne halt ederlerse etsinler ciğeri beş para etmeyen insanlar oldukları için bu ülkeye bişey olmaz Allahın izni ile. iki paralık adam bunlar para verip ciğerini satın alırsın namusunu herşeyini satın alırsın. onun için herkes rahat olsun ama sessizde kalacak değiliz kesinlike bu konuda herkes destek olmalı daha doğrusu her türk evladı...

ALLAH TÜRKÜ KORUSUN VE YÜCELTSİN:::::::

• quote:

Orijinalden alıntı: can_globe

ya bu şerefsizler ne halt ederlerse etsinler ciğeri beş para etmeyen insanlar oldukları için bu ülkeye bişey olmaz Allahın izni ile. iki paralık adam bunlar para verip ciğerini satın alırsın namusunu herşeyini satın alırsın. onun için herkes rahat olsun ama sessizde kalacak değiliz kesinlike bu konuda herkes destek olmalı daha doğrusu her türk evladı...

ALLAH TÜRKÜ KORUSUN VE YÜCELTSİN:::::::

Alıntıları Göster
    arkadaşlar maili gönderdim burayı güncel tutalım herkes görsün

bu ülke her renkten her insanı içinde barındırabilecek kadar her yönüyle büyük bir ülke. ben bu koca ülkeyi dahada yüceltmek yerine bölmeye çalışanların aklına şaşarım. onlara acıyorum. çünkü bir gün türkiyede dahil BÜYÜK DEVLETLERİN, AYAKLARI ALTINDA EZİLECEKLER.

• quote:

Orijinalden alıntı: merakum

arkadaşlar maili gönderdim burayı güncel tutalım herkes görsün

bu ülke her renkten her insanı içinde barındırabilecek kadar her yönüyle büyük bir ülke. ben bu koca ülkeyi dahada yüceltmek yerine bölmeye çalışanların aklına şaşarım. onlara acıyorum. çünkü bir gün türkiyede dahil BÜYÜK DEVLETLERİN, AYAKLARI ALTINDA EZİLECEKLER.

Alıntıları Göster
    Anti-Site nedir?

Türkiye aleyhinde haksız ve kötü propaganda yapan, kurum ve kuruluşları yalan haberlerle rencide eden sitelere gün geçtikçe bir yenisi daha ekleniyor. Bu siteleri barındıran firmalar kötü niyet ve para için bu siteleri ısrarlara rağmen kapatmıyorlar. Türkiye'nin imajını zedeleyen sitelere karşı Anti-Site programı oluşturuldu.

Anti-Site programı, duyarlı vatandaşlarımızın katkıları ile oluşan hat kapasitesini kullanarak bu sitelerin kaynaklarını tüketerek işlemez hale getirmeyi amaçlar. Bu program arka planda sizi rahatsız etmeden ve işlerinizi engellemeden çalışır.

Hedefler nasıl seçiliyor?

Hedefler tamamen içeriğe göre seçiliyor. Eğer içerik Türkiye'ye karşı haksız ve sadece kötüleme amaçlı ise hedef seçiliyor.
    Testler ve beta aşamasındaki projede örneğin terör örgütü PKK/Kongra-gel sitesi (www.kongra-gel.com) ve yine aynı gruba hizmet eden kendilerine halk direniş örgütü ismini takıpwww.hezenparastine.com sitesinde askerlerimizi ve masum vatandaşlarımızı nasıl öldürdüklerini başarı olarak anlatan grupların sitelerinin yayını kesildi. Bu siteler aynı zamanda sürekli yabancı ülkelere TSK'yı suçlu gibi gösteren, uydurma haritalar ile Türkiye'yi yanlış tanıtan içerik barındırıyorlardı.
    Hedefler bölümünde mevcut hedefleri ve gerekçelerini bulabilirsiniz.

Hedeflerin gerçekten bunlar olduğuna nasıl inanabiliriz?

Saldırılar uygulanırken tarafınızdan hedef sitelere bir takım veriler gönderilmektedir.

'Sniffer' denen araç veya programlar ile hattınızdan geçen bilgilerin hangi adresten, nereye gittiğini ve gönderilen verinin içeriğini görebilmeniz mümkün. Örnek olarak ethereal, analogx, tcpdump programları olabilir. Bu yazılımlar ücretsizdir.
    Merak eden arkadaşlar bu şekilde programın içinde herhangi bir kötü niyet olup olmadığını görebilirler. Denemeyi mevcut sistemlerinden herhangi bir şey çalınır mı acaba diye denemekten çekinen arkadaşlarımız virtual machine (sanal makina) veya sandbox denen sanal korumalı alan oluşturan programlar ile Anti-Site programını bu kısıtlı alana hapsedip test edebilirler.

Sitemizde de isimleri geçen birçok ünlü forumda onlarca insan bu projeye destek vermeye başladı ve yöneticileri dahil olmak üzere birçok insan programı test etti.

Katılımcı dostlarımızdan biri konuyu daha açık bir şekilde anlatmak için bir animasyon hazırlamış. İzlemek için tıklayınız.

Program bilgisayarımı yavaşlatır mı?

Program sadece siz bilgisayarınızı kullanmadığınız zaman çalışabilir. Programın simgesine çift tıkladığınızda gelen ekrandan sadece ekran koruyucu çalışırken (siz bilgisayarınızla ilgilenmiyorken) ve ağ/Internet üzerinde herhangi bir işlem yapmıyorken çalışması için ayarlanabilir. Zaten programın varsayılan ayarlarla kurulumunda bu seçenekler aktiftir. Örneğin, bilgisayarınızı açık bırakıp bir dosya indirmek için ayrılsanız bile hat kapasitesini etkilememek için program aktif olmayacaktır.
    Sürekli saldırı halinde nasıl tutabilirim?

Programın sürekli saldırı halinde olmasını istiyorsanız ekrandaki en üstteki 2 seçeneği işaretsiz hale getirin. Yani ekran koruyucu ve ağ bağlantısı ile ilgili kutucuklar işaretsiz olsun. Program sürekli saldırıya katkıda bulunacaktır.

Programın saldırı derecesi ayarı neyi belirtiyor?

Bu ayar ile hedefe açılacak eş zamanlı bağlantı sayısı belirlenir. Ne kadar yüksek bi değer ise saldırıya o kadar fazla katkıda bulunursunuz. Daha agresif saldırı daha fazla hat kapasitesi tüketir. Eğer program bilgisayarınızın başında olmadığınızda çalışması için ayarlıysa bu değeri yükseltmenizde bir sakınca yoktur. Toplu bir ağ içerisindeki kullanıcılar bu değeri toplu halde fazla arttırırlarsa ve bilgisayarlarını aynı anda kullanmazlarsa toplu halde hat üzerinde fazla bilgi akışı olacağından dolayı diğer kullanıcıları yavaşlatması olasıdır. Bu tür ortamlarda ayarın fazla yükseltilmemesi önerilir.

Programın hedef belirlediği site halen aktif, neden?

Hedef olan sitenin hala çalışıyor olması yetersiz kullanıcı sayısından kaynaklanır. Daha fazla katılım olduğu takdirde hedef olan sitenin kapandığı gözlenecektir. Az katılımla saldırı bile hedef siteye maliyet olarak zarar verir. Daha fazla veriyi karşılamak için daha fazla masraf yapmaları gerekiyor. Bazı firmalar siteleri yayınlarken aylık veri aktarım sınırı koyuyorlar ki hedef olarak seçilen site bu limite çok daha çabuk ulaşacağından sitenin yayını ayın ilk 1-2 gününden sonra kesintiye uğrayacaktır.

Yaptığımız saldırı tespit edilebilir mi? Edilseydi ne olurdu?

Programın tek başına yaptığı işlem saldırı sayılmaz. Herkes katkıda bulunduğu zaman işe yarıyor. Hedef sunucunun log dosyalarında katılımın 3-5 kişiyle sınırlı olmadığından dolayı siz ile hedef arasındaki paket trafiğinin yüzlercesi zaten farklı farklı IP adresleri ile mevcuttur.
    Saldırı yapılan sitelerin içeriğine baktığınızda bunların savcıyla mahkemeyle işi olmayacağını anlarsınız. Şunu bilmeliyiz ki bizler bekçileri değil sahipleri olduğumuz bu coğrafya üzerinde bize ve bütünlüğümüze karşı yapılan onur kırıcı oluşumlara bu ve bundan daha fazlası bir tepkiyi vermekte haklıyız. Bu yaptıklarımızda bunun bir parçası.

Programın arabirimini nasıl gizleyebilirim?

Bu özelliği aktif yapabilmek için programın kurulu olduğu dizinde (standart olarak C:\Program Files\Anti-Site dizini) "gizle.txt" diye bir dosya yaratmanız yeterlidir. Arabirime tekrar ulaşabilmek için ise bu dosyayı silebilirsiniz.

Program ile T.C. Devleti'nin kurum ve kuruluşlarının bir bağlantısı var mı?

Hayır, bu program tamamen devletine ve milletine gönülden bağlı kişiler tarafından yazılmıştır.
    (23.12.2004) - Son günlerde artan destek için herkese teşekkür ederiz. Şu dakika itibariyle hedeflerimizin hemen hepsi devre dışı kalmıştır. Projenin duyurulmasında yardımcı olan şu sitelere teşekkürlerimizi sunarız:

www.donanimhaber.com
    www.forumstil.com
    www.forumtr.com
    www.hackturk.us
    www.kodadimedya.com
    www.megarsiv.com
    www.turkarea.com
    www.turkforum.net
    www.turkhacking.net
    www.wardom.org
    www.xturk.net

Not: Adresler alfabetik sıraya göre dizilmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi visualize -- 2 Nisan 2005, 12:09:22 >

• quote:

Anti-Site nedir?

Türkiye aleyhinde haksız ve kötü propaganda yapan, kurum ve kuruluşları yalan haberlerle rencide eden sitelere gün geçtikçe bir yenisi daha ekleniyor. Bu siteleri barındıran firmalar kötü niyet ve para için bu siteleri ısrarlara rağmen kapatmıyorlar. Türkiye'nin imajını zedeleyen sitelere karşı Anti-Site programı oluşturuldu.

Anti-Site programı, duyarlı vatandaşlarımızın katkıları ile oluşan hat kapasitesini kullanarak bu sitelerin kaynaklarını tüketerek işlemez hale getirmeyi amaçlar. Bu program arka planda sizi rahatsız etmeden ve işlerinizi engellemeden çalışır.

Hedefler nasıl seçiliyor?

Hedefler tamamen içeriğe göre seçiliyor. Eğer içerik Türkiye'ye karşı haksız ve sadece kötüleme amaçlı ise hedef seçiliyor.
    Testler ve beta aşamasındaki projede örneğin terör örgütü PKK/Kongra-gel sitesi (www.kongra-gel.com) ve yine aynı gruba hizmet eden kendilerine halk direniş örgütü ismini takıpwww.hezenparastine.com sitesinde askerlerimizi ve masum vatandaşlarımızı nasıl öldürdüklerini başarı olarak anlatan grupların sitelerinin yayını kesildi. Bu siteler aynı zamanda sürekli yabancı ülkelere TSK'yı suçlu gibi gösteren, uydurma haritalar ile Türkiye'yi yanlış tanıtan içerik barındırıyorlardı.
    Hedefler bölümünde mevcut hedefleri ve gerekçelerini bulabilirsiniz.

Hedeflerin gerçekten bunlar olduğuna nasıl inanabiliriz?

Saldırılar uygulanırken tarafınızdan hedef sitelere bir takım veriler gönderilmektedir.

'Sniffer' denen araç veya programlar ile hattınızdan geçen bilgilerin hangi adresten, nereye gittiğini ve gönderilen verinin içeriğini görebilmeniz mümkün. Örnek olarak ethereal, analogx, tcpdump programları olabilir. Bu yazılımlar ücretsizdir.
    Merak eden arkadaşlar bu şekilde programın içinde herhangi bir kötü niyet olup olmadığını görebilirler. Denemeyi mevcut sistemlerinden herhangi bir şey çalınır mı acaba diye denemekten çekinen arkadaşlarımız virtual machine (sanal makina) veya sandbox denen sanal korumalı alan oluşturan programlar ile Anti-Site programını bu kısıtlı alana hapsedip test edebilirler.

Sitemizde de isimleri geçen birçok ünlü forumda onlarca insan bu projeye destek vermeye başladı ve yöneticileri dahil olmak üzere birçok insan programı test etti.

Katılımcı dostlarımızdan biri konuyu daha açık bir şekilde anlatmak için bir animasyon hazırlamış. İzlemek için tıklayınız.

Program bilgisayarımı yavaşlatır mı?

Program sadece siz bilgisayarınızı kullanmadığınız zaman çalışabilir. Programın simgesine çift tıkladığınızda gelen ekrandan sadece ekran koruyucu çalışırken (siz bilgisayarınızla ilgilenmiyorken) ve ağ/Internet üzerinde herhangi bir işlem yapmıyorken çalışması için ayarlanabilir. Zaten programın varsayılan ayarlarla kurulumunda bu seçenekler aktiftir. Örneğin, bilgisayarınızı açık bırakıp bir dosya indirmek için ayrılsanız bile hat kapasitesini etkilememek için program aktif olmayacaktır.
    Sürekli saldırı halinde nasıl tutabilirim?

Programın sürekli saldırı halinde olmasını istiyorsanız ekrandaki en üstteki 2 seçeneği işaretsiz hale getirin. Yani ekran koruyucu ve ağ bağlantısı ile ilgili kutucuklar işaretsiz olsun. Program sürekli saldırıya katkıda bulunacaktır.

Programın saldırı derecesi ayarı neyi belirtiyor?

Bu ayar ile hedefe açılacak eş zamanlı bağlantı sayısı belirlenir. Ne kadar yüksek bi değer ise saldırıya o kadar fazla katkıda bulunursunuz. Daha agresif saldırı daha fazla hat kapasitesi tüketir. Eğer program bilgisayarınızın başında olmadığınızda çalışması için ayarlıysa bu değeri yükseltmenizde bir sakınca yoktur. Toplu bir ağ içerisindeki kullanıcılar bu değeri toplu halde fazla arttırırlarsa ve bilgisayarlarını aynı anda kullanmazlarsa toplu halde hat üzerinde fazla bilgi akışı olacağından dolayı diğer kullanıcıları yavaşlatması olasıdır. Bu tür ortamlarda ayarın fazla yükseltilmemesi önerilir.

Programın hedef belirlediği site halen aktif, neden?

Hedef olan sitenin hala çalışıyor olması yetersiz kullanıcı sayısından kaynaklanır. Daha fazla katılım olduğu takdirde hedef olan sitenin kapandığı gözlenecektir. Az katılımla saldırı bile hedef siteye maliyet olarak zarar verir. Daha fazla veriyi karşılamak için daha fazla masraf yapmaları gerekiyor. Bazı firmalar siteleri yayınlarken aylık veri aktarım sınırı koyuyorlar ki hedef olarak seçilen site bu limite çok daha çabuk ulaşacağından sitenin yayını ayın ilk 1-2 gününden sonra kesintiye uğrayacaktır.

Yaptığımız saldırı tespit edilebilir mi? Edilseydi ne olurdu?

Programın tek başına yaptığı işlem saldırı sayılmaz. Herkes katkıda bulunduğu zaman işe yarıyor. Hedef sunucunun log dosyalarında katılımın 3-5 kişiyle sınırlı olmadığından dolayı siz ile hedef arasındaki paket trafiğinin yüzlercesi zaten farklı farklı IP adresleri ile mevcuttur.
    Saldırı yapılan sitelerin içeriğine baktığınızda bunların savcıyla mahkemeyle işi olmayacağını anlarsınız. Şunu bilmeliyiz ki bizler bekçileri değil sahipleri olduğumuz bu coğrafya üzerinde bize ve bütünlüğümüze karşı yapılan onur kırıcı oluşumlara bu ve bundan daha fazlası bir tepkiyi vermekte haklıyız. Bu yaptıklarımızda bunun bir parçası.

Programın arabirimini nasıl gizleyebilirim?

Bu özelliği aktif yapabilmek için programın kurulu olduğu dizinde (standart olarak C:\Program Files\Anti-Site dizini) "gizle.txt" diye bir dosya yaratmanız yeterlidir. Arabirime tekrar ulaşabilmek için ise bu dosyayı silebilirsiniz.

Program ile T.C. Devleti'nin kurum ve kuruluşlarının bir bağlantısı var mı?

Hayır, bu program tamamen devletine ve milletine gönülden bağlı kişiler tarafından yazılmıştır.
    (23.12.2004) - Son günlerde artan destek için herkese teşekkür ederiz. Şu dakika itibariyle hedeflerimizin hemen hepsi devre dışı kalmıştır. Projenin duyurulmasında yardımcı olan şu sitelere teşekkürlerimizi sunarız:

www.donanimhaber.com
    www.forumstil.com
    www.forumtr.com
    www.hackturk.us
    www.kodadimedya.com
    www.megarsiv.com
    www.turkarea.com
    www.turkforum.net
    www.turkhacking.net
    www.wardom.org
    www.xturk.net

Not: Adresler alfabetik sıraya göre dizilmiştir.

Alıntıları Göster
    Anti site bu Türkiye Karşıtı siteye işlemez arkadaşlar.. Adamlar dedicated server kiralamış.. Tek ip, tek domain , tek site... Bu siteyi anti site vari programlarla çökertemek çok güç.. Üstelik çökertse kalıcı bir çözüm değil.. Siteyi yayınlayan firmaya tepki göstermek ve bir şekilde bu site sorununa yetki sahibi kişiler tarafından el konulmasını sağlamak.. Hacklemek de çözüm değil sonra.. Sen heacklersin o yapar, sen hacklersin o yapar.. İş yine devlet boyuuna girerse bir sitenin kime ait olduğunu, siteyi yönetenin ipsini, yönetenin kim olduğunu bulmak çok kolay.. Onları mahkemeye çıkarmak lazım.. İşte o zaman o site tamamen yok olur..
    saygılar...

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.