Şimdi Ara

İŞTE SALDIRIYA UĞRAYAN KARAKOL... RABBİM SEN SABIR VER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
105
Cevap
4
Favori
5.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  İŞTE SALDIRIYA UĞRAYAN KARAKOL... RABBİM SEN SABIR VER

şu karakolun kurulduğu yere bakın, yahu en ilkel çağlardan bu yana insanoğlu bir yerin kontrolünü elinde tutmak için o bölgenin en yüksek nokrasına kaleler inşa ederken 2012 yılında genelkurmay nasıl oluyor da böyle bir yere bu şekilde karakol kurulmasına müsaade ediyor, nasıl oluyorda mehmetçiği burada tutuyor. evlatlarını askere gönderen ailelere merak etmeyin çocuklarınız bizim çocuklarımızdır emanetinizdir demeyi biliyorlar ama, böyle mi değer veriyorlar emanetlere ŞU KARAKOLA BAKIN YA.. BU ÜLKENİN ASKERİNE GÜVENLİK GÜCÜNE VERDİĞİ DEĞER NEDİR SORUYORUM YA

bir de gazetelere, haberlere bakın hep telsiz konuşmaları istihbarat bilgileri herşey biliniyor milliyette okuduğum bir haberde yaklaşık 2 hafta önce hakkaride 600 kadar teröristin olduğu ve ses getirecek eylem planladıkları istihbaratı verilmiş yahu tüm bunlara rağmen nasıl oluyor da bu saldırının önüne geçilemiyor, 8 evladımızı şehit veriyoruz. neden önlem alınmıyor neden gerekenler yapılmıyor, bir de dikkat ettiyseniz karakolda görev yapan ve şehit olanlar hep gariban çocukları, ben merak ediyor ve soruyorum bugüne kadar hiçbir zenginin, yüksek kıdemli bir yetkilinin, bakanın milletvekilinin oğlu askerlik yaparken şehit düşmüş müdür, şehadeti geçtim acaba yaralanmış mıdır, yaralanmayı da geçtim askerlik esnasında eline diken batmışmıdır bugün orada önemli bir zatın çocuğu askerlik yapıyor olsaydı böyle bir olay yaşanır mıydı????

ondan sonra diyorlar ki operasyon başladı kıskaca alındı 4000 asker bölgeye sevk edildi, yahu onca bilgi ve istihbarata rağmen neden daha önceden önlem alınmıyor da o 4000 asker bölgeye önceden sevk edilmiyor, 8 asker 8 vatan evladı şehit olduktan sonra ne kalıyor geriye, BU ÜLKENİN TERÖRLE MÜCADELE ETMESİ İÇİN İLLA Kİ ŞEHİT VERMESİ Mİ GEREKİYOR,

Tüm bu olayların bir gün sonrasında, binlerce şehidinin ardından 8 erini daha şehit veren ülkenin başbakanının obama ile suriyedeki durumu konuşuyor olması da ayrıca ele alınacak bir husus tabi

haber:http://gundem.milliyet.com.tr/-bahoz-erdal-emri-verdi-resit-dostum-planladi-/gundem/gundemdetay/20.06.2012/1556197/default.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tosbağa 06 -- 20 Haziran 2012; 12:10:40 >

• Cok rahat ormanda pusu,dagadan roket atilir omuz ustu,ordek gibi duruyor cidden buysa tabi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Terorist vuran askeri hapise atıyorlar ötesi var mı
  • Karakollar = Açık Hedef.

Devamlı karakollar basılıyor ama bir önlem yok. Göz göre göre can'lar gidiyor yazık.
  • Yazık vallahi yazık. Yeminle askere gidesim yok şu gördüğüm şeylerden sonra. Bana kimse vatan için falan demesin. Ben vatan savunmakla boku bokuna ölmek arasındaki farkı anlıycak kadar düşünebiliyorum, koyun değilim. Yazık.
  • Yorumsuz ya gerçekten yorumsuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gökhan G. -- 20 Haziran 2012; 11:57:33 >
  • iyi betondan yapmışlar gene..ahşap da olabilirdi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • resim herşeyi anlatmış. fazla söze gerek yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: napolyon94

Cok rahat ormanda pusu,dagadan roket atilir omuz ustu,ordek gibi duruyor cidden buysa tabi

hoca abartısız söylüyorum bak ağır silaha felan gerek yok terörist köpekler 2 tane kaya yuvarlasa yukarıdan o bile yeter yahu böyle ihmal böyle saçmalık olur mu ya
  • Sanırım gerçekleri görmeye başladınız
    Ordumuz bu günlere kadar kimse tarafından eleştirilemiyordu bu yüzden yapılan hatalar düzeltilmeden kalıyordu.
    İnşallah bu ve buna benzer yerler derhal kaldırılırda daha fazla askerimiz ziyan olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gökhan G.

Yorumsuz ya gerçekten yorumsuz

Oha
  • 2007 yılında aynı yere baskın olmuştu galiba.Bizde nedense hatadan ders almak yok
  • Sapanla Adam Vurulur Burdan Bende Doğuda Yaptım Bizim Karakolda Buna Benzerdi Ama Dağlık Fazla Yoktu.Bilen Bilir Muş-Malazgirt.
  • Bu karakollari zamaninda kacakcilikla mucadele icin yapmis devlet.Teror olaylari cikinca ayni haliyle teroristlere yen olarak kalmis.

Siyasilerin yakini bu tarz yerlerde gorev yapmaz burasi Turkiye.Tabi hrpsi degil, Ali Babacanib yegeni sehit dusmustu, Allah rahmet eylesin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sensation888

Terorist vuran askeri hapise atıyorlar ötesi var mı

işte bu yüzden. polis te aynı şekilde. silah kullanması gerekirken teslim ol diyo elinde roketatarlı adama. sık gitsin teslim olsa ne olur olmasa ne olur. şehit anasının tek bir damla gözyaşından değerli mi
  • O karakol derhal yıkılmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Henry Dorsett Case

2007 yılında aynı yere baskın olmuştu galiba.Bizde nedense hatadan ders almak yok

tam emin değilim ama yanılmıyor isem avrupa ülkelerinde bir yasa vardı aynı bölgeye 3 yada daha fazla saldırı olur ise yada bir terörist saldırıda belli bir sayının üstünde asker şehit verilir ise hükümet ve genelkurmay istifa ediyordu tabi bizde böyle birşeyin olması imkansız, hem de ekünomi böylesine süper eyiye giderkene... töbe bismillah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tosbağa 06 -- 20 Haziran 2012; 12:16:37 >
  • Bu ilk değilmiş bu arada kaç kere aynı yere saldırıda bulunmuşlar. Birde duyduğuma göre ağır makineli silahlarla saldırmışlar.
  • Diyecek birşey bulamıyorum. Yazık ülke hiçte eyiye gitmiyor.
  • Emanet lafları falan boş laf. Devlet buyuklerinin hatta Genelkurmay Başkanı'nın bile umrunda değil orada şehit olanlar.
    İki gözyaşı döker yazı atlatır sonra keyiflerine bakarlar. Ne zaman şehit olsa boş dağlar F16'larla bombalanıyor. Herhalde şehit kanıyla çalışıyor.
    Esas hata bu toplumda. Hala bir oğlum daha olsa onu da veririm diyenlerde. Kimseye askerlikten kaçsın denmiyor ama askere gönderdiğin çocuğuna sahip çıkacaksın. Çıkmayanların canını yakacaksın
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.