Şimdi Ara

'' Türk Milletinin Genetiğiyle Oynanıyor ! ''

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
1.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Bizi suya attılar ocağı yaktılar yavaş yavaş haşlanıyoruz , he aramızda pişenlerde vardır mutlaka . Mümkünse öyleleri yazmasın konuya.

Televizyonu mümkün olduğunca az izleyin !

• Tv izlemek bence saçmalıktır.Doğru düzgün birşey yok ki ? Hepsi aptal aptal şeyler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forumun yarısından çoğu izlemiyor zaten?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • okumayın açık unutulmuş ocakta fokurdayan ülkücü
  • 1.5 yıldır TV izlemiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 yıldır tv izlemiyorum soruları alayım

• Tv izlemek guzel bir seydir.Bu 2 senedir izlemiyorum diyenlerin tvsinde sadece turk kanallari var sanirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: A2ad

okumayın açık unutulmuş ocakta fokurdayan ülkücü

Sadece video ismini okuyarak çıkarım yapabildiğine göre çok zeki olmalısın .

Not : Ama yanlış çıkarım yapmışsın şansını tekrar dene zeki arkadaşım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FeRMaNNN21844

quote:

video başlığında devicesupport yazıyor tıklayıp izleyecek kadar da işsiz değilim video başlığına değil konuda yazdığın fokurduyoruz temalı yazıya binaen okumayın yazdım zaten video okunmaz izlenir buradan da videoyu değil senin yazdıklarımı kastettiğimi anlayabilmiş olman gerekirdi

hayırlı forumlar
  • Kanal D özellikle toplumun yozlaşmasını başlatan kanaldır
  • Haberler harici TV izlemem

Genelde onuda radyodan dinlerim ama bu aralarda pek dinlediğim söylenemez her taraf birbirini kesen insan doldu

• Çok haklı televizyon kadar saçma bir şey yok, bu tarz benimin bi bölümüne baktım neredeyse birbirlerini öldürecekler dizileri yarışmaları vs. gece gündüz izleyenlere acıyorum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FeRMaNNN21844

quote:

video başlığında devicesupport yazıyor tıklayıp izleyecek kadar da işsiz değilim video başlığına değil konuda yazdığın fokurduyoruz temalı yazıya binaen okumayın yazdım zaten video okunmaz izlenir buradan da videoyu değil senin yazdıklarımı kastettiğimi anlayabilmiş olman gerekirdi

hayırlı forumlar

videoyu izleseydin yazdıklarımın ne anlama geldiğini anlayabilme ihtimalin olabilirdi belki diye umuyorum (belki). Ama senin işsiz olmadığını düşünemedim kusura bakma , biz seni tutmayalım o zaman malum meşgulsün , tipim nasıl ssli ve benzeri konulara yorum atman gerekli.

hayırlı forumlar ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FeRMaNNN21844 -- 16 Mayıs 2015; 13:05:21 >

• Çözüm Süreci hakkındaki kısma harfiyen katılıyorum. Bölünsün de kurtulalım diyenler var bu ülkede

• quote:

Orijinalden alıntı: xe17

Çok haklı televizyon kadar saçma bir şey yok, bu tarz benimin bi bölümüne baktım neredeyse birbirlerini öldürecekler dizileri yarışmaları vs. gece gündüz izleyenlere acıyorum

+1
  • Sadece halk tv ve Ulusal Kanal izliyorum. Ve böylelikle tarafsız kalıyorum yandaşta olmuyorum ayrıca :)

• Tv izlemeyin diyolar ama ici subliminal dolu olan got vb. Dizileri izliyorlar

• haftasonu bi Arda'nın mutfağı falan denk gelirsem bakıyom. onun haricinde internetten takip ettiğim yabancı dizileri izliyorum. True Detective, Game of Thrones, Da Vinci's Demons olsun bunlara bakıyom.
    videodaki bayan sonuna kadar haklı.
  • Tv izlemiyenler entellik olsun havalı olsun diye değil asıl amaç saçma sapan beyin yıkıyan programları görmek istemeyişidir

Büyük kanalların çoğu dizilerden geçilmilyor yada saçma sapan programlarla insanlar aptal yerine konuluyor. Bununlada kalmayıp insanları istedikleri gibi yönlendririyolar

Mesela o tarz benim programından sonra sokakta kadınlar kıyafet yarışına güzellik yarışına girdiler. Mağzalar dolar taşar hale geldi kuaförler desen full çekiyor bu işten kaymak yiyenler oldu.

İş öyle noktaya geldiki brazzers gibi sitelerdeki p.no cuların giydiği popı yanağını ve apış arasını göstericek kadar kısa shortlar az güneş vurdu mu içini göstericek kadar şeffaf taytlar sokakta moda haline geldi.
    Yol kenarında otostop çekip muamele çeken seks işçileri kıyafetleri sokakta normal karşılanır oldu

Survivor programıyla insanların içine şüphe empoze edildi en yakın arkadaşına bile güvenme seni sırtından vurur gibi insanları paronayağa bağladılar

Ben bilmem eşim bilir gibi programlarla evliliği basit bir oyuncak haline getirdirler. Eşini sergilemeyi paylaşmayı sıradanlaştırıp birazda hırs ve rekabet kurumu haline getirdiler

Yetenek yarışmaları desen insanlar para için kuklaya paylaçoya çevrildi juri üyeleri insanları milyonların gözü önünde aşağılayıp fırçalanır hale geldi.
    Yarışma programlarında insanlar alkış sesleriyle oouuuw sesleriyle heycan katılıp gülme efektiylede nerde gülüp nerde hecyanlanıcağımıza kadar embesil yerine koyulduk. Buna ok işaretleri ve alt yazılarla sunulan haber programlarıda dahil izleyiciyle resmen embesil muamelesi yapar oldular

Dizilere değinmeye bile gerek yok hayal dünyasında yaşıyan kadınları gösterişe çekişmeye dedikoduya sürükleyen dizilerden tutun fantazi ve hayal dünyasında sürüklenen saçma sapan diziler. Hiç bir zaman gerçekleştiremiyeceği hayallerle pempe düşlerle uyutulan kadınlar. Zaten bu dizileri izledikten sonra gidip asgari ücretle günde 12 saate makyaj kıyafet parası için çalışıp o benim hayatım kendi hayatım sloganıyla entrika arıyan kadınlarla dolu sokaklar.

Evlilik programlarına gelince şahsen bekar biri o programı izlese evlilikten soğur herşey para izlenimi ve saçmasapan diyaloglar hiç olmuycak özel şeyler sıradanmış gibi gösterilmeye başlandı

Haber programları desen biri a partisinin propagandasını yapıyor sanırsınki ülkede herşey günlük gülistanlık diğer azınlık kanallarda fekalet tellalı gibi gösteriyor.

Tüm bunları göz ucuyla görüp izledikten sonra akıl benim beyin benim başkalarına niye kullandırıyim deyip televizyon izlemeyi bıraktım bildiğin yönlendirme var
    Hani eğitim programları olur ya 2 ayda nasıl pazarlamacı olunur yada 10 seansta özgüveniniz yerine gelsin hah işte televizyon programlarıda bunun tam tersi

10 diziyle nasıl egoist entrikacı olunur 1 haftada beyin nasıl uyuşturulur 3 yarışma programıyla nasıl aptallaştırılır kıyafete paraya egoya nasıl bağımlı olunur televizyonlarda bunun eğitimi veriliyor şuan

İnternettin tek farkı bilerek kendi zehirini kendin bulman yani başkaları sana zehir vermiyor kendin seçip alıyorsun zehrini

Akıllı bir kullanıcıysan bilgi birikim araştırıp sorgulama senin elinde kullanıma göre değişir. İnternette iyi bilgide edinebilirsin kötü bilgide edinebilirsin televizyon gibi önüne koyulanı yemezsin önüne ne istiyorsan kendin seçersin

İnternette tam anlamıyla bağımlılık olarak iyi demiyorum ama faydalı yönleri var en güzeli dışarda kendi ortamını kurup kendin araştırcaksın.
    İnsan sadece izlemeyle değil uygulamayla gezmeyle araştırıp konuşarak kendi özgür hür iradesini kullanabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: yav sen ne diysen

Sadece halk tv ve Ulusal Kanal izliyorum. Ve böylelikle tarafsız kalıyorum yandaşta olmuyorum ayrıca :)

Yandaş olmadığın doğru ama halk tv chp kanalı tarafsızlık denemez
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.