Şimdi Ara

Türk Net Başvuru Yapamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Türk Net abonesi olmak istiyoruz ama olamıyoruz . 3 ay önce de aynı problemi yaşadığımız için türk net bağlatamadık millenicomdan almaya başladık ama millenicomun internet hizmetinden hiç memnun kalamadık . Şu anda da aynı problemi yaşamaya devam ediyoruz. Türk Net müşteri hizmetlerini aradığımızda bize yetkilerimiz kısıtlı tarzında cevaplar veriliyor ellerinden bir şey gelmediğini söylüyorlar . aldığımız hatanın görüntüsünü bırakıyorum . 3 aydır hala sorun çözülememiş.
    Türk Net Başvuru Yapamıyorum

• Ya sistemde adres karışıklığı var ya da başka birisi sizin adresinizi göstererek Türknet'den abonelik almış.

Apartmanda mı yoksa müstakil bir evde mi oturuyorsunuz?
  • Apartmanda kalıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türknetten de alma pişman olursun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Farklı bir daire numarası seçtiğin zaman da aynı hatayı veriyor mu? Apartmandaki bütün daire numaralarını deneyebilirsin.

Bu arada Millenicom hizmetini iptal ettirmediysen onun üzerinden Türknet'e geçiş yapabilirsin. Yapman gereken şey Millenicom'dan hizmet numaranı(xdsl no) öğrenmek. Ardından Türknet web sitesi üzerinden başvuru sayfasına "aktif internet hizmetim var" seçeneceğini seçip Millenicom'dan aldığın hizmet numaranı oraya girmek.

Böylece aktif port üzerinden hizmetin başlatılacak. Bu sayede herhangi bir kuruluma veya kablolamaya gerek kalmayacak. Aktivasyon bitince sana gönderilen kullanıcı adı ve şifreyle modemi kurup kullanmaya başlayacaksın. Üstelik sıfırdan bağlantıya göre hizmetin daha çabuk açılacak. Sıfırdan bağlantıda 5-6 gün sürerken geçiş yapıldığında 2-3 gün sürüyor "normal şartlarda".

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nomadio -- 4 Kasım 2019; 0:50:27 >
  • Yani başka bir daireyi mi kullanmalıyı yoksa internetten aktif internet hizmet alıyorumu mu seçeyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hknaky

Yani başka bir daireyi mi kullanmalıyı yoksa internetten aktif internet hizmet alıyorumu mu seçeyim
    Kesinlikle var olan internetinizi taşımanızı öneririm. Yani web sitesi üzerinden aktif internet hizmeti alıyorum seçeneğini seçin ve Millenicom'dan aldığınız hizmet numaranızı girip aboneliği başlatın.

Başka daire numarası kullanarak yaparsanız sıfırdan bağlantı yapılacak bu da sürecin uzamasına sebep olacak. Yeniden kablolama, kurulum vs. yapılacağı için uzun sürecek. Var olan internetinizi taşırsanız kısa sürede geçiş yapılır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Merhaba. Sanırım bir yanlışlık var. Orada bir mail adresi belirtilmiş. Oraya yanlışlık olduğuna dair mail atarsanız düzeltirler. Ayrıca diğer arkadaşların da dediği gibi kesinlikle geçiş yapın, yeni başvuru yapmaktan daha kolay ve ucuz. Ve son olarak bir ay ücretsiz kullanmak isterseniz davet kodu verebilirim. Yardım almak isterseniz bana ulaşın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Adresinizde aktif bir TurkNet hizmeti var olarak görünüyormuş bu sebeple 2. bir bağlantıya izin vermedikleri yazıyor , şu anda millenicomda iseniz ve evinizde tanımlı turknet yok ise sanırım bir yerlerde envanter hatası var , bunu anca Turknet destek çözer forumdaki
  • Merhaba, sizinle bu konu ile ilgili PM üzerinden de iletişim içerisindeydim. Sizin şu an oturmuş olduğunuz daireniz için sizden önce oturan kişi bizim hizmetimizi nakil ettirmek istemiş. Nakil ettirmek istediğinde sistemde BBK tanımlı kalmış. Ben arka planda gereken işlemleri ilgili ekip arkadaşlarıma ileterek gerçekleştirttim. Dilerseniz tekrar kontrol edebilirsiniz.

Bizden hizmet almanız için şu an bir sorun bulunmuyor

Farklı bir durumda bana PM üzerinden istediğiniz zaman ulaşabilirsiniz. Size elimden geldiği kadarıyla tüm süreçlerde yardımcı olmaya çalışırım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.