< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sweetboynuri -- 11 Şubat 2025; 13:0:22 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Turk.net Davetiye Paylaşım Konusu (2288. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Merhaba,
1 AY ÜCRETSİZ İNTERNET
Faturalar düzenli olarak ödenmektedir. Bana sormadan Kodu kullanabilirsiniz. Gigafiber altyapısı varsa 2500TL cayma bedeli karşılanıyor ve 2000tl değerinde modem ve kurulum ücretsiz. Diğer altyapılarda ise 600tl cayma bedeli karşılanıyor. ÖM'den sorularınızı iletebilirsiniz.
Aşağıdaki davet kodu tanımlı linki kullanarak altyapı kontrolü yapabilir, sıfırdan abonelik veya taşıma işlemini e-devlet üzerinden online olarak kolayca tamamlayabilirsiniz.
Davet kodu 1: LDV15VH88CKO
lale - denizli - van - 15 - van - hatay - 88 - ceyhan - kayseri - ordu
www.turk.net
İnternet Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNethttps://www.turk.net/internet-hiz-altyapi-sorgulama?promo=LDV15VH88CKO
-
Turknet Gigafiber kullanıyorum gerçekten aşırı memnunum herkese tavsiye ederim.
Davetiye Kodum : VLJ14JP67STF
Gerçekten bu fiyata bu internet normal değil Türkiye şartlarında. Ayrıca şehit yakınları, gaziler, engelliler, öğrenciler için ekstra indirim kampanyaları da var gerçekten takdir ediyorum.
-
Davet kodu : JDK57SK79TWH
Selamlar. Türknet'in yıllardan beri abonesiyim ve 75 mbps olarak sorunsuz kullanıyorum.
Alacağınız hizmetin kalitesi, caddeniz ve ya sokağınızdaki altyapıya bağlı;altyapınız uygunsa siz de benim gibi memnun kalabilirsiniz:
https://www.turk.net/internet-hiz-altyapi-sorgulama
Danışmak istediğiniz bir şey olursa,özel mesajla sorun ve ya forumun internet servis sağlayıcılar-türknet bölümüne bakın;orada bir Türknet destek bölümü var,Türknet'in bir görevlisi yardımcı oluyor.
Kampanyayla aktivasyon sonrası altı ay boyunca, toplam bir aylık fatura tutarı kadar indirim kazanacaksınız.
Başka operatöre taahhütü olanlar,Türknetin sağladığı imkanları burada bulabilir:https://www.turk.net/taahhutsayar
-
YLY49XT75LKP
Davet kodumu kullanırsanız sevinirim arkadaşlar 23 Şubata kadar geçerlidir
-
1 AY ÜCRETSİZ İNTERNET
Öncelikle karşılaştığım bir sorun üzerine işletmeci değişikliği/geçişi yapacakları uyarmış olayım. Normalde, geçişlerde kurulum ücreti alınmamasına rağmen online olarak geçiş başvurusu yapmak istediğimde 600 TL kurulum ücreti çıkmıştı. Ancak telefonla yaptığım başvuruda bu ücret alınmadı. Twitter'da araştırdığımda ise benzeri bir sorunu pek çok kişinin yaşadığını gördüm.
Özetle, geçiş yapacaklar 0850 288 80 81 telefon numarası yoluyla başvurarak kurulum ücreti çıkma olasılığından kurtulabilirler! Alternatif olarak, X/Twitter üzerinden @TurkNetDestek e dm atarak size geri dönüş yapılmasını sağlayabilirsiniz.
Arkadaşını Getir kampanyası kapsamında, geçiş yada sıfırdan internet bağlatacak tüm kullanıcılar için, karşılıklı 1 AY ÜCRETSİZ internet kazanmak isteyen arkadaşlar için davet kodum:
MDK35GO82RWD
M-D-K-3-5-G-O-8-2-R-W-D
M (MANİSA) - D (DİYARBAKIR) - K (KONYA) - 3 - 5 - G (GİRESUN) - O (ORDU) - 8 - 2 - R (RİZE) - W (WASHINGTON) - D (DİYARBAKIR)
Altyapı sorgulama ve başvuru için referanslı link:
https://www.turk.net/internet-hiz-altyapi-sorgulama?promo=MDK35GO82RWD
-
Haftaya harika bir fırsatla başlangıç yapın: Şimdi arkadaşlarını TurkNet’e davet et, hem sen hem de arkadaşların karşılıklı 1 AY ÜCRETSİZ internet kazanın!
Ama bu daha başlangıç…
Arkadaşın GigaFiber altyapısında mı? O zaman işler daha da güzelleşiyor:
• 1.000* Mbps eşit download ve upload hızı!
• ₺2.000 değerinde modem fiyata dahil!
• Kurulum ve ₺2.500’ye kadar cayma bedeli bizden!
• Speedtest’e göre TurkNet’ten daha hızlısı yok!
Diğer altyapılarda mı? Üzülme, burada da 600 TL’ye kadar cayma bedelini biz karşılıyoruz.
Davet Kodum: SFM18JR80DBF
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
TürkNet’e Katıl, 150 TL ve 1 Ay Ücretsiz İnternet Kazan! 💸🚀
Merhaba! 👋 TürkNet’e geçmeyi düşünüyorsanız harika bir fırsat sizi bekliyor! Davet Kodum: TLP84EK10DPS ile kayıt olduğunuzda 1 ay boyunca internetiniz ücretsiz olacak ve anında 150 TL nakit ödeme alacaksınız!
Geçiş Sürecim: Hızlı ve Sorunsuz
• Daha önce de TürkNet kullanmıştım ve yine geçiş yapmak istedim. Comnet’ten TürkNet’e geçişim sadece 2 saat sürdü!
• Şu anda TürkNet GigaFiber 100 Mbps paketini kullanıyorum ve performansından oldukça memnunum.
Arkadaşını Getir Kampanyası ile Kazan Kazan!
Davet kodum TLP84EK10DPS ile TürkNet’e katıldığınızda:
✅ İlk ay internet ücreti ödemezsiniz! 💰
✅ Abinelil aktifleştikten hemen sonra bana mesaj atarak 150 TL nakit ödeme alırsınız! 💸
Daha fazla arkadaşınızı davet ederek kazancınızı artırabilirsiniz!
Nasıl Katılabilirsiniz?
TürkNet’e kayıt olurken TLP84EK10DPS davet kodumu kullanarak bu fırsattan yararlanabilirsiniz.
Başvuru için:
1️⃣ TürkNet Başvuru Sayfası üzerinden kayıt olun ve referans kodu kısmına TLP84EK10DPS yazın.
2️⃣ 0850 288 80 81 numaralı TürkNet başvuru hattını arayıp TLP84EK10DPS kodunu satış temsilcisine söyleyin.
‼️ Verilen ücret (150 TL) tamamen kendi tarafımdan karşılanmakta. Hem kendi faturamı uyguna getirmek hemde sizlere yararım olsun diye yapmaktayım. Firma ile bir ilisigim bulunmamaktadır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
selam. davet bilgilerini aşağıya ekledim.
eğer davet kodu isterseniz:
NCF88KD92TVY son geçerlilik tarihi 11.02.2025
UYC55YO36YVQ son geçerlilik tarihi 12.02.2025
iyi günler :)
-
30 gün bedava kazanmak için aşağıdaki referans kodunu müşteri hizmetlerine verebilir veya linke tıklayarak kendiniz abone olabilirsiniz faturalarım otomatik ödeme talimatlı olduğu için sorun yaşamazsınız bedava internet kazanmak için hem siz hemde referans kodunu kullandığınız kişi faturasını son ödeme tarihinden önce ödemelidir.Kod vermeden abonelik işlemi başlattıysanız veya abone olduysanız destek kaydı açarak referans kodu eklemeyi unuttuğunuzu belirtirseniz kampanyadan gene yararlanabilirsiniz teknik olarak veya kafanıza takılan her şeyi özelden yazarsanız yardımcı olurum
Müşteri hizmetleri : 0850 288 80 80
Referans kodu : CYA16UL99BYY
Abone adı : Atalay Kılıç
Davet kodunun kodlanışı
(C) Ceyhan - (Y) Yozgat - (A) Adana - (16) Onaltı - (U) Urfa - (L) Lüleburgaz - (99) Doksandokuz - (B) Bursa - (Y) Yozgat - (Y) Yozgat
www.turk.net
İnternet Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNethttps://www.turk.net/internet-hiz-altyapi-sorgulama?promo=CYA16UL99BYY
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
İlk ay bedava kullanmak için referans kodu :
LMA56XW74WTU
(Kod tek kullanımlıktır. Eğer hata verirse yeni kod için mesaj atabilirsiniz.)
Kodu kullananlara şimdiden teşekkürler.
https://www.turk.net/internet-hiz-altyapi-sorgulama?promo=LMA56XW74WTU
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brody77 -- 11 Şubat 2025; 18:15:53 > -
-
Faturalarım otomatik ödeme talimatı ile düzenli bir şekilde ödenmektedir.
Kod: XPK31RN12GSY
Kullanan arkadaşlara çok teşekkür ederim...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba,
Hem sen Hem ben indirimli internet kullanalım. ŞUBAT 2025 itibarı ile Fatura borcum yoktur. Faturam zaten otomatik ödeme talimatlıdır devlet memuruyum herhangi bir sıkıntı olmaz ödemelerimde. İsteyene referanslarımı atabilirim ve borcum olmadığına dair fotoğraf atabilirim.
DAVET KODUM: SBA58QF14AHE
Kampanyadan yararlanmak için tek şart sizin abonelik başladıktan bir hafta sonra çıkacak faturayı , kodu kullandığınız kişinin de o anki faturasını son ödeme tarihi geçmeden ödemesi gerekir.
Arkadaşını TurkNet’e getir, her ikinizin de interneti 1 ay ücretsiz olsun! Tıkla:www.turk.net
İnternet Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNethttps://www.turk.net/internet-hiz-altyapi-sorgulama?promo=SBA58QF14AHE
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Karşılıklı 1 ay ücretsiz internet kullanımı için davet kodumu kullanabilirsiniz
DAVET KODU : A U N 2 3 D D 2 8 E S F
-
Merhaba Turk.net'li,
Aşağıdaki davetiye kodunu kullanarak, 1 aylık ücretsiz internet fırsatını kaçırma.
Referans Kodu: VUL24YT92CFC
-
Merhaba,
1 AY BEDAVA İNTERNET İÇİN KODUN,
Davet kodu: GYL78HU62NMP veya IEL69BW65VTD
Bağlantı:
TurkNet hem arkadaşını getirene hem de getirdiği arkadaşına 1 aylık internet bedelini, 6 ay boyunca faturaya indirim olarak yansıtıyor!
Ben TurkNet kullanıyorum ve çok memnunum. Sen de denemek istersen, 499.90 TL olan 1 aylık internet bedeli, taksitler halinde 6 ay boyunca indirim olarak faturana yansıtılacak. Ben de seni davet ettiğim için sayende tıpkı senin gibi 6 ay boyunca interneti indirimli kullanabileceğim. Hizmetin içinde sınırsız, maksimum hızlı internet var. Taahhüt olmadığı için kafam rahat, dilediğim zaman bir kuruş ödemeden hizmetimi kapatma ya da başka sağlayıcıya geçme özgürlüğüm var.
Başka sağlayıcıya taahhüdün varsa, TurkNet 2.500 TL’ye varan taahhüt bedelini karşılıyor. Taahhüt bedelin 600 TL’den fazlaysa aşağıdaki link'e tıklayarak taahhüt bitiş tarihini giriyorsun, TurkNet tarih yaklaşınca sana haber veriyor. Taahhüdün bittiğinde geçiş yaparsan yine ikimiz de kampanyadan yararlanabiliyoruz.
-
Merhaba Arkadaşlar 1 Ay Ücretsiz internet için davet kodumu kullanabilirsiniz.
Ücretsiz internet kulanmaya hak kazanabilmek için ilk faturanızı son ödeme tarihinden önce ödemeniz gerekmektedir. Benim faturalarım otomatik ödeme talimatı ile son ödeme tarihlerinden önce düzenli bir şekilde ödenmektedir.
Davet Kodlarım:
VGS91CO92XXC - Kodun Son Geçerlilik Tarihi : 09.02.2025 - Bağlantı Linki :www.turk.net
İnternet Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNethttps://www.turk.net/internet-hiz-altyapi-sorgulama?promo=VGS91CO92XXC
EJR14UV13QVV - Kodun Son Geçerlilik Tarihi : 17.02.2025 - Bağlantı Linki :www.turk.net
İnternet Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNethttps://www.turk.net/internet-hiz-altyapi-sorgulama?promo=EJR14UV13QVV
TurkNet çağrı merkezini arayarak abonelik başlatmak için:
0850 288 80 80 'i Müşteri Hizmetlerini arayıp davet kodlarımı söyleyerekte abonelik başlatabilirsiniz.
Bugüne kadar 94 kişi davet kodumla abonelik başlattı, bu kişilerin içinden 78 kişi ilk faturalarını son ödeme tarihlerinden önce ödedikleri için 1 ay ücretsiz internet kullanmaya hak kazandılar.
Davet kodumu kullanan, kullanmayan herkesten ALLAH razı olsun. Yardımcı olabileceğim herhangi bir şey olursa bana mesaj gönderebilirsiniz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Merhaba,
TurkNet aboneliği almak isteyenler için;
www.turk.net
İnternet Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNethttps://www.turk.net/internet-hiz-altyapi-sorgulama?promo=NEU37TU70UJQ1 ay ücretsiz internet sağlayan tek kullanımlık geçerli kodlar;
XAI71OR83TOS
ROJ47GN94FOO
Özel kod talep etmek isterseniz lütfen PM gönderiniz.
-
Davet kodu: PNR60GR43GLK
Bağlantı: https://www.turk.net/internet-hiz-altyapi-sorgulama?promo=PNR60GR43GLK
Link veya davet kodu üzerinden gelirseniz hem siz hem de ben 1 ay bedava indirim kazanmış olacağız.
2018 den beri aboneyim. Ve sorunsuz kullanmaktayım.
Kullanandan da kullanmayandan da Allah razı olsun.
Aklınıza takılan sorularınız veya danışmak istediğiniz birşey olursa özel mesajdan ulaşabilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X