Şimdi Ara

Turk Net DNS Sorunu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Merhaba, altyapı yerleşik operatör sorumluluğunda olduğundan dolayı müdahalede bulunamıyoruz, yerleşik operatör saha ekiplerini kontrol etmeleri için yönlendiriyoruz. Ancak kontrol sonrasında altyapı kaynaklı sorun olmadığı bilgisi verilmiştir.

Altyapisal bir problem degil bu 20 gun once 75 megabit alan modemim ariza sonrasi okuspokus ile 55-60 megabite dusuruldu, hiz kesme ile alakali bir durum bu saha ekipleri ne yapacak? cocuk mu kandiriyorsunuz?

• dgnzcn kullanıcısına yanıt
    Merhaba, PM üzerinden GSM bilginizi paylaşır mısınız? Kaydınızı kontrol edip bilgi vereceğim.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Sorunun bende olmadığını ısrarla TURKNET e iletmeme rağmen onlar sorunun modem yada iç tesisat kaynaklı olduğunu belirtmişlerdi ki nitekim de benim dediğim gibi çıktı ve sorunum bugün itibariyle bir ay sonra gibi parentez içinde kısa! bir sürede çözüldü.

54 megabitten hızım okus pokusla eski hızıma 75 megabit civarına çıktı.

TURKNET E kalsaydım evin içindeki tüm tesisatı komple değiştirip üstelik bir de modem alacaktım zarara bakın.

Teknik bilgisi olmayan insanların Allah yardımcısı olsun.

30 gün sonunda TURKNET in düzelttebildiği modem değerlerim. Umarım tekrar başa dönmeyiz.

Turk Net DNS Sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgnzcn -- 30 Kasım 2020; 15:42:48 >

Sorunun çözülmesine sevindim, keyifli kullanımlar dilerim.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Sorunumuz şimdilik çözüldü görülüyor ama yaşanan 30 günlük süreçte takdiri size bırakıyorum.

Merhaba, yaşadığınız olumsuz deneyim nedeniyle üzgünüm. Sorun yaşamanız durumunda benimle iletişime geçmeniz halinde hızlı bir şekilde çözüme kavuşturmak adına elimizden geleni yapacağız.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.