Şimdi Ara

Turk.net, FTTH 1000 mbps (1gbps) fiber internet bağlantısı kurulum, inceleme ve kullanım tecrübesi. (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.067
Cevap
44
Favori
120.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
386 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu ara port'larda sorun var takır takır arıza veriyor ben büyükçekmece'deyim her yerde port arızası var ne alaka ise anlamış değilim.
  • Dah önce altyapısız ve leş bir internet kullandigim için türkneti kesfettiktn sonra bana ilaç gibi geldi işte internet budur dedim 4 dakkada 1 gb indirmenin keyfi budur dedim eski internetinde 600'-800 kb ile bazen düşüyordu 1 gb indirmek 1 saat felan sürüyordu ondannsavundum türkneti tabikide sorunlar olacak turknet bunları düzeltecek inşallah

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Superonline fiber altyapısı olan yerde Turknetin bu 200/100 paketini alabiliyor muyuz. Yoksa turknetin kendi altyapısı mı olması gerekli.
  • dr20mouse kullanıcısına yanıt
    Merhaba, şu an için belirli bölgeler planlamaya dahil edilmiştir. Ancak fiber yatırımlarımız devam ediyor. Bulunduğunuz bölgeye fiber altyapımızın gelmesi durumunda arkadaşlarım sizden onay alarak geçiş yapacaktır.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Büyükçekmece için de bir çalışma varmı ?.Teşekkür ederim :).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackGear25 -- 5 Haziran 2020; 17:12:36 >
  • fowell-one kullanıcısına yanıt
    Merhaba, hattınız ile ilgili bir güncelleme yaptım. Tekrar modemi resetleyerek kurulum yapabilir misiniz? Sizden bilgi bekliyorum.
  • Hocam benim buraya bu yılbaşında VDSL dolap geldi türkneti kapatıp telekom aldım mecbur. Yapadan çıkarmadılar. Şimdi 50 mbps'lik paket kullanıyorum. Lakin fiber getirirse türknete geçerim direk.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam gelirse haberim olur zaten benim merak ettiğim yapa sahasına bu fiber yatırımı yapılacak mı? Yatırımı neye göre yapıyorsunuz onu merak ettim.

• quote:

Orijinalden alıntı: huseyinekrem

Sizin bilgisayarda SSD yoksa, Internet hızının disk yazma hızını aştığı bir an yaşıyorsunuz. Bu tuhaflığın tadını çıkarınız. :)
    2500 mbit kullanıyorum. 312.5 mb/s oluyor maksimum. RAID 7200 RPM yaptığımız da sıkıntı kalmıyor. Şuan iyi bir 7200 RPM hard disk 250 mb/s yazabiliyor zaten.
  • Başakşehir/kayaşehir bölgesi ile ilgili çalışma var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamlar 5 mbit nete 90tl ödüyor. Turknet'in fiyatları artırmasına tepki gösteriyorlar. Valla kim ne derse desin böyle hizmeti yıllardır o dandik 3 şirket veremedi. Fiber yaygınlaşırsa Turknet'li olmayan kimse kalmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tbps

Bu yorumunuzda ciddiyseniz size birşey sormak istiyorum.
    Acaba böyle bir hızı normal ev kullanıcısının şu an Türknet dışında alma şansı var mı? ve siz hangi paketi kullanıyorsunuz, ne kadar ücret ödüyorsunuz?

Çok merak ediyorum.
    Evde alma şansı var ama ev kullanıcısı bunun fiyatını karşılayamaz,kazı çalışmaları şahsi yapıldığı takdirde.Burada ucuzluğu sağlayan TürkNet'in altyapısını sadece konuyu açan arkadaş için değil,toptan çekmesi.

Yoksa dediğim gibi 1GB hız çok anormal bir hız değil,günümüz için.

• Hayırlı olsun :)

• xweser X kullanıcısına yanıt
    Oralarda yok :)

Neden sadece belirli bölgeler? Türkiye genelinde yaygınlaştırmayacak mısınız?

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.