Şimdi Ara

Turk.net, FTTH 1000 mbps (1gbps) fiber internet bağlantısı kurulum, inceleme ve kullanım tecrübesi. (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.067
Cevap
44
Favori
120.742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
386 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet pcden dolayı hız düşük. İşlemci darboğaz yapmış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tbps kullanıcısına yanıt
    Sağol Türknet reis. Kısaca YAPA'da 50 upload alabilirsin VAE değil desen olurdu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Evimde bakır kablo var, hattım 92mbit desteklemesine (komşumda 98mbit ttnet kullanıcısı) rağmen modemim 79mbit de download hızım ise 2-4mbit de gidip geliyor. Dün görüştüğüm turknet yetkilisi arkadaş hattınız 90-95mbit destekliyor ancak tt tanımlama yapmadığı için biz veremiyoruz, oradan alırsanız tanımlarlar kullanırsınız ama bizde yok dedi.
    Böyle de komedi içindeyiz :)
  • İstediğin hızı al yurt dışı pingleri hep aynı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EstrEmO -- 5 Haziran 2020; 14:0:16 >
  • Dns kullanarak hız testi yapılmaz arkadaşım kullandığınız dns hız testlerini etkiler başka sunucu ile yapılan testler'de çıkan sonuç sizin internete çıkışınız ile aynı değildir aldığınız sonuçlara güvenmek için dns kullanmadan server ping ve hız testleri yapmanız orda çıkan sonuç sizin asıl sonucunuzdur
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuzsuz_deli_bekir

Hizmetin olduğu sokaklar şu linklerde yazıyor.
    https://turk.net/mahallenizde/besiktas-fiber
    https://turk.net/mahallenizde/gultepe

Ama bilginin güncelliğini firmadan teyid edin bence.

Oturduğunuz sitenin ismini vermeniz mümkün mü? 500 bin altında kalan daire varsa bende bakayım

• Güzel bi reklam olmuş
  • SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt
    kedi ve ciğer arasındaki muhabbet..
  • Ben de ftth bağlantıya sahibim halihazırda 100mbit kullanıyorum.Bakalım diğer servis sağlayıcılar ne zaman 1gbit bağlantı verecekler.
  • bu reklam için kaç ay bedava internet verdiler
  • ,yakında 300 yaparlar fiyatı, millet ilgi gösterirse

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 280 TL veriyoruz hocam Süperbox a biz ne yapalım altyapı mağdurları
  • quote:

Orijinalden alıntı: funnel

kedi ve ciğer arasındaki muhabbet..
    Yok kardeş kedi ciger değil asil mesele şükretmekte gözün yuklarda oldugun sürece kücük emrah gibi dolaşirsin wowwww diyip durur özenirsin gözümüz yok senin gibi kimsenin cigerinde parasinda pulunda ekmeğinde aşinda internetinde hizinda kapasitesinde...Şükür 10 mbps alsakta 35 mbps alsakta şükür dedikk sen meseleyi cözememişsin meseleyi cözüpde kendinide yorma bak keyfine ve özenmeye dvm et içinde ağirlik etme yazk edersin.!!!

• Bende ortalama 70mbps civarında alıyorum. Şimdi zam da geldi. Acaba ne ücret ödüyorsunuz? Tabi bende bu hıza geçmek istesem aylık ücret nedir. Geçen kuzeni abone yapmaya çalıştık fiber çalışması var dediler. Sitelerinde sorun var sanırım. Sorguladığımda özgür iletişim paketimde olduğum söyleniyor. Ama kuzen adresi ( aynı mahalle) Sorguladığımda işlem sırasında hata oldu diyor.

• 10 mb hızımın akşam 2 mb lere düşmesinin yanı sıra 75 tl ödemekle övünüyor ve sizi de bu hızlara davet ediyorum. Fazla fark yok ha 1000 ha 2😀

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Konu sahibinin paylaştıklarını geçtim diğer arkadaşların paylaştığı hızlara bile dibim düştü. 24lük internete malum firmadan 90 lira ödüyorum. Şu an memlekete döndüm, eve gidince ilk işim türknete geçmek olacak. 100/50 gayet yeterli. Zaten okulumda da 800leri görmek mümkün ethernet ile. Wifi ile 300-400 arası dolanıyorum oyun veya torrent indirmesi yaparken. Senelerce memlekette 8lik adsl'e mahkum oldum. Yıl oldu 2020 artık değişim yaşamak lazım

• bu 1000 intnernetin fiyatı nedir ? peki?
  • Şu an Türkiye'deki en hızlı bireysel internet sizin evinizde sanırım
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.