Şimdi Ara

Turk.net, FTTH 1000 mbps (1gbps) fiber internet bağlantısı kurulum, inceleme ve kullanım tecrübesi. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.067
Cevap
44
Favori
120.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
386 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam günaydın aynı evde 3 farklı firmanın fiber altyapısının olduğunu da gördüm. Zaten toplasan toplasan en fazla 20 daire vardı veya yoktur ne kar etmeyi bekliyorlar ki?

Arkadaşımın evinde 100 mbps destekli vdsl ve kablonet var kablonet kutusu boş duruyor abone olan yok normal çünkü vdsl varken kimse akşamları hızı düşen kablonet almaz. Bir diğer arkadaşımda da telekom fiber süperonline fiber var 6 daireli binaya bu iki altyapı çok değil midir sizcede?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neresi orası?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Der Meister.

Bu mesaj silindi.
    Çok iyi değerler, Eskişehir sol ftth 55-60 civarı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AKonFire -- 5 Haziran 2020; 1:41:24 >
  • 5 aydir internetimi kesen kablo arizasi diye sallayan TTNET e gir aman gelsin bu konu

• Şehir merkezine bile 12 mbps hiz veremeyen , 5 aydir internetimi kesen ve kablo arizasi diye sallayan TTNET e gir aman gelsin bu konu

• Fiyat bilgisi neden girilmemiş o kadar bilgi anlatılmış. Kaça satıyor TurkNet bu hızı ve kurulum ücretleri nedir?
    Birde konuyu açan arkadaş ne iş yapıyor? TurkNet çalışanı mı acaba?
  • SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt

• İstanbul Maltepe' de önüm arkam sağım solum her sokakta olan VDSL bizim sokakta maalesef yok. Karşı binamdaki arkadaşımda var elimi sallasam uzanıyorum artık adama, bizde yok. Gelmeyecek de ne yazık ki.Anadolu yakası Minibüs yolu hattında kablonet' e mahkum bırakıldık. Bırak bu hızları tek istediğimiz stabil bir internet. Paket kaybından oyun falan oynanmıyor.
  • sözde 16 mb hızımla ekrana ekmek banarak okudum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozhanbayram

Evde Türk Telekom Gpon fiber var buradan da hizmet verin artık sırf bu yüzden sizi bırakmak zorunda kaldım. Bakırı satıyorsun fiberi de sat.
    +1 katılıyorum. Aynı durumdayım Turknet abonesi olarak kalmak istesem de malesef fibere geçmek istiyorsam kendilerini
    bırakmak zorunda kalacağım.
  • Keşke bizim buraya da gelse. Turknetliyim ama ttnetin leş altyapısı yüzünden son 3 aydır 3 kere port değişti. Ana portu değişmeleri lazım ama hala tık yok. Fiber olsa da bizde geçsek...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gene sovduk gunaha girdik :) vdsl bile veremiyorlar

• 200/100 paket mı var? Nerde o bilgi yok. (Ttnetliyiz) :))

• Bize fiber vermedikleri yetmiyor üstüne 75mbps hızımızı 50mbps ye çekiyorlar fiyat değişikliği olmadan, işte turknetin böyle karanlık yanları da var.

• Yurtdışına pingleriniz ne kadar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-472EA946E

sözde 16 mb hızımla ekrana ekmek banarak okudum.
    Sözde 16, özde 10.

Aynı durumdayım hocam, ağzımın suyu aktı. Bizim orada yok, bizide TTNET aldı kucağa.
  • TURKnetin 3-5 kişiye fiber vermesi piyasadaki halini değiştirmiyor maalesef daha vdsl hizmetini sunamıyorlar 35 mbps verdiği adama 75 mpbs kullanan adamla fiyat farkı yok aynı parayı ikiside ödüyor kopma sorunları müşteri hizmetlerinin yetersizliği vs.

Turknetin daha çok ekmek yemesi lazım kendini düzeltmesi için ilk çıktıklarında oldukça iyilerdi hızlar yüksek kopma sorunu vs yoktu müşteri hizmetleri bile vardı bu dediklerimin hepsi gitti fiyat artışı geldi utanmadan bide zam yaptılar.

TURKnet pişmanlıktır TTNET'de öyle al birini vur ötekine inanın böyle issleri gördükçe mobil bağlantı bana daha mantıklı geliyor.
  • 312 . kullanıcısına yanıt
    Turk.net, FTTH 1000 mbps (1gbps) fiber internet bağlantısı kurulum, inceleme ve kullanım tecrübesi.
  • 13 tl zam yaptılar diye de ortalığı ayağa kaldırdınız Turknet candır bende turknetliyim hemen fibere başvurayım olursa

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.