Şimdi Ara

Turk.net, FTTH 1000 mbps (1gbps) fiber internet bağlantısı kurulum, inceleme ve kullanım tecrübesi. (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.068
Cevap
44
Favori
120.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
386 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Turk.net, FTTH 1000 mbps (1gbps) fiber internet bağlantısı kurulum, inceleme ve kullanım tecrübesi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AMC kullanıcısına yanıt
    Bina dışına çektikleri kabloya benziyor.
    Buradan sonra 1 saatlik iş kalmış.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • tuzsuz_deli_bekir kullanıcısına yanıt
    Evet ama 2 aydır çalışma yok bütün mahalle böyle

• quote:

Orijinalden alıntı: RamazanSancar

Turk.net, FTTH 1000 mbps (1gbps) fiber internet bağlantısı kurulum, inceleme ve kullanım tecrübesi.

Uzun süredir gelişme takip etmiyordum.
    Büyük gelişme olmuş. Umarım kısa sürede bir çok yere yayılır. Teşekkürler TürkNet

Anladığım kadarı ile şuanlık sadece Beşiktaş/İstanbul 'da aktif.
    TurkNet
    Beşiktaş Fiber İnternet - Kotasız & Taahhütsüz — TurkNet
    https://turk.net/fiber-internet/besiktas

Ekleme;
    2 farklı konumda daha Fiber altyapısı mevcutmuş.
    TurkNet
    Gültepe Fiber İnternet - Sınırsız & Taahhütsüz — TurkNet
    https://turk.net/fiber-internet/gultepe

TurkNet
    Kadıköy Fiber İnternet - Taahhütsüz — TurkNet
    https://turk.net/fiber-internet/kadikoy
    Yapa'da elin firmasına ait VDSL için 100/100 veren şirket a'dan z'ye kendi yatırımında neden 100/50 kısıtlar ki

125 TL tarife efsane ama 100/50 5 aktif kullanıcıya en ufak sorun yaşatmazken üstü gereksiz kalıyor.

Merhaba, fiber altyapının tamamlanacağı net bir süre bilgisi bulunmuyor. Mümkün olan en kısa süre içerisinde fiber altyapı çalışmalarını tamamlayacağız.
  • Hangi bölgelerde altyapı planlaması düşünüyorsunuz

• Merhaba, planlanan bölgeyi ya da süre bilgisini paylaşamıyorum. Ama adresinize fiber altyapımız geldiği zaman bilgi vererek geçişinizi yapıyoruz.
  • Man Of Earth kullanıcısına yanıt
    Cevabı çok belli. İsterse 10 Gbit / 10Gbit 'de verir. (Çok uygun fiyata da verir) Ancak yaşadığımız ülke itibari ile Fırsatçılık kol geziyor :/
    Merhaba, fiber altyapı için arkadaşlarım sizinle iletişime geçerek bilgi vermiştir. Gelişme olması durumunda bilgi vereceğiz.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Bilgi verilmedi

Merhaba, arkadaşımız sizi aramış ancak ulaşamamıştır. Gelen bilgiyi sizinle paylaşmak isterim.

"Abone ile sabah görüşme yaptım,alt yapı ile ilgili süreci öğrenip sizi arayacağım dedim,ama aboneye yine ulaşamıyorum.Bölgesin de belediye çalışmalarımızı geçici süreyle durdurmuş,ulaşabilirsem kendisine bilgiyi aktaracağım.

Bilginize."
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Adamlar haklı düzgün iş yapın

Kağıthane de oturuyorum TT burada havai fiber çekiyor.Amaç bağcıyı dövmek herhalde.Yani hepimizin anlayacağı dilden konuşmak gerekirse yatır şöyle güzel para izin veriyim.Doğma büyüme buralıyım ciğerlerini bilirim.

Vatandaşlar böyle bir şeye izin vermiyormuş.İski 1 hafta sokak boyunca 3 metre genişlik 3 metre derinlikte kazı yaptı.Kimse şikayet etmedi.Sokağı fareler bastı.Bu halkın %90 şikayet etme kapasitesine bile sahip değildir.Bu görülmemiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msdos34 -- 14 Ağustos 2020; 15:19:0 >
  • Sokakta havadan çekilen hiç kablo yok mu? İşgüzarlık etmişler sanki.
    Benim eve fiber kablo bina cephelernden geldi. Nitekim sokaktaki binalar üzerinde bir sürü başka telekom kablosu da var.i

• tuzsuz_deli_bekir kullanıcısına yanıt
    Merhaba. TürkNet 1 Gbps fiber hız testi videosu çektiniz mi?

• sayın telekom bende böyle hızlar istiyorum neyse daha aşşağıya inmicem moralim bozuluyor
  • Türknet fiber kullanan var mı ? Sokakta Adsl var,bugün sokaklara kendi fiber kablolarını döşüyor Türknet. Hizmet olarak nasıllar ? 2 yıl önce bana kazık atmışlardı,pek kullanma taraftarı değilim ama adsl de çekilmiyor.
  • exclbr kullanıcısına yanıt
    Ben geçen haftadan beri kullanıyorum, çok iyi
    Upload mükemmel
    Tavsiye ederim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • exclbr kullanıcısına yanıt
    o zaman mevcut adsl'i iptal ettirmeden fiber hizmeti başlatın. memnun kalırsanız fiberle devam edin. kalmazsanız iptal edin.
    ama fiberden memnun kalmama olsaılığınız pek yok bence

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.