Peki sadece yeni aboneler için mi ücretsiz modem kampanya geçerli yoksa aktif VDSL altyapı kullanmakta olupta adresine halihazırda gigafiber gelmiş olan müşteriler içinde geçerlimi birde birşey daha soracağım VDSL den gigafibere gecerken bir kurulum ücreti vs yansirmi? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Turk.net, FTTH 1000 mbps (1gbps) fiber internet bağlantısı kurulum, inceleme ve kullanım tecrübesi. (36. sayfa)

-
-
Merhaba, giga fiber için dönüşüm işlemi yapılırken modem ya da kurulum için size ücretlendirme yapmıyoruz. -
30mbit e 85tl ödüyorum. buraya gelse de 130 değil 200tl bile öderdim.
-
Merhaba, adres bilginizi PM üzerinden paylaşabilirseniz talebinizi proje ekibimiz ile paylaşabilirim. -
Ben de aynı şekilde 35 mbpsye 85 tl veriyorum, fiber gelse de rahatlasak.
-
Merhaba, adres bilginizi PM üzerinden paylaşabilirseniz talebinizi proje ekibimiz ile paylaşabilirim. -
Zeytinburnu maltepe Mh için planlama var mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba, Maltepe mahallesi 2021 yılı planları içerisinde yer almıyor ama ben talebinizi not aldım. Proje ekibimiz ile paylaşacağım. -
Sadece kadıköy'de varsınız mutlaka Anadolu yakasına önem verin sonra Kocaeli'ne gelin.
-
Kesinlikle, Anadolu yakasına da gelmeleri lazım zaten Anadolu'ya açılmak için mutlaka Anadolu yakasına gelmeliler. @NitroNos
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YoIcu -- 6 Nisan 2021; 19:21:42 > -
Merhaba, PM üzerinden gönderdiğiniz adresi not aldım ve proje ekibimiz ile paylaşacağım. -
Burada ki teknik destek arkadaşımızın sürekli ilgilenmesi hep yardımcı olması nedeniyle 8 ay sonra yeniden fiber aboneliği yaptırdım .
Bakalım hangi modem gelecek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MR_ -- 7 Nisan 2021; 22:56:1 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şimdiden TurkNet ailesine hoş geldiniz -
Avcılar cihangir mahalesinde gigafiber altyapı çalışmalırı devam ediyormu acaba bizim nerdeyse 2 ay önce binaya kablo çekildi ondan sonra herhangi bir ilerleme olmadı
-
Merhaba, Cihangir Mahallesinde gigafiber çalışmalarımız devam ediyor. İlerleyen günlerde kutu konulacaktır. 2021 yılı içerisinde çalışmaları tamamlayarak gigafiber hizmetini aktif edeceğiz. -
Sabırsızlıkla bekliyorum gigafiber geçmeye
-
Hocam, PM üzerinden ilettiğiniz adres bilgisini proje ekiplerimize ilettim. Güncel bilgi aldığımda sizinle paylaşacağım. -
Teşşekür ederim
-
Ben teşekkür ederim. İyi günler dilerim. -
Merhaba Bayrampaşa'da nerede gigafiber var acaba bu hizmeti kullanan varsa hangi noktalara yakın alt yapı var söyleyebilirse çok sevinirim. Bazı kullanıcılara hizmet veriliyor Bayrampaşada fakat benim adresimde yok şimdilik bölgeye yakın var mı bunun bilgisinide veremediler. Kullanıcılar varsa yardımcı olabilirse sevinirim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X