Şimdi Ara

Turk.net, FTTH 1000 mbps (1gbps) fiber internet bağlantısı kurulum, inceleme ve kullanım tecrübesi. (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.068
Cevap
44
Favori
121.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
386 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba, bölgeniz 2021 yılı planları içerisinde yer almıyor. Talebinizi not aldım ve proje ekibimiz ile paylaşacağım.
  • Merhabalar, İstanbul Kadıköy bölgesinde birkaç mahalleye gigabit fiber veriyorsunuz sanırım. Benim mahallemde yok zühtüpaşa mah. ileride bir çalışmanız olacak mı? Kadıköyde birçok mahallede olması ve benim oturduğum mahallede olmaması beni üzdü ve buraya getirme ihtimalini düşünmeme olanak verdi. Buraya gelmesini şahsen isterim. Planınız dahilinde değilse nasıl başvuru talebi oluşturabilirim site sakinlerinin türknete geçeceğini garantilemesi gerekiyor mu başvuru talebini imzalarken?

Eklemeyi unutmuşum hali hazırda türk telekomun vdsl 100 mbgs altyapısı var burada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YVEDOZLOMS -- 8 Temmuz 2021; 17:25:23 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • YVEDOZLOMS Y kullanıcısına yanıt
    Merhaba, adresiniz 2021 yılı planları içerisinde yer almıyor. Talebinizi not aldım ve proje ekibimiz ile paylaşacağım. Site yöneticinizde
    turknet
    Fiber İnternet - GigaFiber İle 50 Kat Hızlı İnternet — TurkNet
    https://turk.net/gigafiber
    üzerinden formu doldurabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Merhaba, il, ilçe ve mahallelerden gelen talep adetleri proje önceliklendirmede etken oluyor. İlçe ve mahalle bilgisini benimle paylaşmanız durumunda notlarıma ekleyerek proje ekiplerimiz ile paylaşacağım.

Sayın turknet

İstanbul/Eyüp Sultan/Esentepe mh/Morgül sk

Çok teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • saheemr kullanıcısına yanıt
    Merhaba, talebinizi notlarıma ekledim. Proje ekiplerimiz ile paylaşacağım. İlginiz için ben teşekkür ederim. İyi günler dilerim.
  • Merhaba, Konya, Selçuklu, Sakarya Mahallesi. Gigafiber veya yapa ile alakalı bir girişim görünüyor mu yakın zamanda?

Yakınımızda yapa bölgesi var fakat ben dışındayım. Ah ne yapsam ne yapsam turknete geçebilsem.  

• saheemr kullanıcısına yanıt
    Merhaba, talebinizi not aldım ve proje ekibimiz ile paylaşacağım.
  • Burak010198 B kullanıcısına yanıt

Merhaba, Cihangir kalem sokak ta mevcut.

• Ben Bulunduğum Binada 10 yıldır ADSL 4mbps 5mbps ancak Alabiliyorum sokakta 10 yıldır hiçbir gelişme olmamış önümüzdeki caddede bile VDSL var 80mbps onu bile getirmiyorlar sokağa bizde faydanalım geçen mart ayında fark ettimki sokakta bina dışlarına sarılmış kablolar var bunları bina içlerinede sarıp bırakmışlar telekom müdürlüğüne gittim sordum böldege fiber çalışması başlamış adsl kabloları söküp topluyorlar yerine fiber koyacaklarmış lakin ağustos bitiyor hala bir gelişme yok

10 yıl bekledik artık bir 10 yıl daha bekleriz Sesimiz duyulana kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrChame -- 12 Ağustos 2021; 10:2:24 >
  • Birde şöyle bir durum var ttnet arayıp yıl sonu fiyatlar değişecek 99.00 tl olacak 8mbps seçeneği kalkacak en aşağı 16mbps olacak diyorlar 16mbps yapalım internetinizi 99.00 tlden sözleşmeyi yapalım şimdiden iyide zaten 76tl veriyoruz sözleşme 8mbps diyorsunuz 4mbps 5mbps ancak alıyoruz altyapıda sıkıntı var diyorum 8mbps istiyorum diyorum sistemde ölçümler 6mbps görünüyormuş bunu sorun olarak görmüyorlar arıza kaydıda açmıyorlar ben özellikle idda ediyorum hızlarım bu diye ama inkar ediyorlar ve 6mbps bir sorun olarak görmüyorlar ve modemime kabahat buluyorlar binadaki kablomalaya kabahat buluyorlar ben kabloyu kapının önündeki dolapdan direk aldım balkondan modeme geliyor ki 5 tane modem var hepsimi aynı düşük hızları verir sonuçta bina içinden kablo ile yapmadım ve gelen hizmetliye dolapdan kablo çektirdim tek kablo üzerinden geliyor kabloda sağlam kalın kablo ile modeme geliyor bunları belirtiyorum ttnete ama aynı diyaloglar üzerinden konuşmalar tekrar ediyor sonuç 1saat konuşma üzerine aynı konuları tekrar ederek sonuca varamam sonucunda sözleşmemi fesettim türknete geçiş yaptım zaten yıl sonunda bitiyordu en azından türknete mesaj atınca onlar arıyor ilgileniyor bir çözüm sunuyorlar daha öncede türknet kullanmıştım çok alakalı ilgili davranıyorlar ttnet böyle hizmet sunamıyor malesef kendi sistemlerinde hiçbir sorun görmüyorlar senide yalancı durumuna düşürüyorlar şimdilik türknete ilettim durumu onlarda bölge ttnet altyapısı olmasından dolayı ttnete bildirdiler durumu sonuç bekliyorum

• MrChame kullanıcısına yanıt
    Merhaba, oluşturduğunuz destek kaydına istinaden teknik uzmanlarımız yerleşik operatör ile iletişime geçerek hattın kontrol edilmesini talep edecektir. Bu konuda elimizden geleni yapacağız. Gelişme olması durumunda arkadaşlarım sizinle iletişime geçerek bilgi verecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Merhaba, oluşturduğunuz destek kaydına istinaden teknik uzmanlarımız yerleşik operatör ile iletişime geçerek hattın kontrol edilmesini talep edecektir. Bu konuda elimizden geleni yapacağız. Gelişme olması durumunda arkadaşlarım sizinle iletişime geçerek bilgi verecektir.
    İstanbul Bahçelievler Cumhuriyet Mahallesindeyim. Bulunduğum noktaya TURKNET GIGAFIBER getirirseniz. Hemen abonelik oluştururum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozguvercin -- 16 Ağustos 2021; 7:34:5 >
  • @TurkNetDestek Merhaba,

İstanbul, Bahçelievler, Fevzi Çakmak Mah, Ulus Sk. No:5 adresindeyim, gigafiber hizmeti almak istiyorum, yardımlarınızı bekliyorum, teşekkürler.

• ozguvercin O kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ilettiğiniz adreste gigafiber planlaması bulunmuyor. Ancak ben adresi notlarıma ekledim. Proje ekibimiz ile paylaşacağım.
  • ilhankaragoz İ kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ilettiğiniz mahalle 2021 yılı planları içerisinde yer almıyor ama talebinizi not aldım. Proje ekibi ile paylaşacağım.
  • Duvara yazmak nedir doğru dürüst duyursunlar. Umarım yaygınlaşır. Güle güle kullanın

• @TurkNetDestek

İstanbul / Maltepe ilçesi planlar dahilinde midir acaba?

• @TurkNetDestek Merhaba,

Bahçelievler Zafer mahallesinde gigafiber altyapınız var biraz daha aşığı Çobançeşme Mahallesine bekliyoruz.

İstanbul Bahçelievler Çobançeşme Mahallesinde ciddi Türknet kullanıcısı var, lütfen gigafiber için planlamaya alınız.

İyi çalışmlar.

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.