Şimdi Ara

Turk.net İnternet 59.99 TAAHHÜTSÜZ (937. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18.992
Cevap
178
Favori
768.225
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 935936937938939
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Müşteri hizmetlerinin olmayışı ve sorun yaşandığında çözülememesi gibi sebeplerle risk almaya gerek görmediğim firmadır kendileri. Buraları okumasam çoktan abone olmuştum.
  • Bence boş port mevzusu değil, bir ara yine böyle uğraştım beceremediler o günden beridir bende 35 mbitlik artırma paketi yok. Muhtemelen sistemden kapattılar çünkü biraderime daha yeni aldık ve adam istediği zaman geçebiliyor vdsl ye .
  • ARTHUR. kullanıcısına yanıt
    bu mesaj silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 17 Temmuz 2020; 21:33:57 >
  • Baktım hocam, daha öncede bakmıştım. Bütün dairelere 35 mps verebiliyor. BTK şikayetim havada kaldı altyapı yok cevabı verdiler daha nereye şikayet edeceğimki. Bırak hızlı interneti adamlar beni cezalandırıyor şu an . 2 MBİT HIZ 50PİNG VAR :D şaka gibi :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARTHUR. -- 12 Nisan 2018; 18:59:22 >
    bu mesaj silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 17 Temmuz 2020; 21:33:49 >
  • Deneyeceğim bunlarıda.
  • Twitirdan yazdım. Birşey çıkacağınız sanmıyorum, bunlar öyle saygısız, müşterisine önem vermeyen bir firmaki küfür edeceklerinden korkuyorum

Bimere yazsam aceba sonuç çıkarmı . BTK yalan oldu . Adamlar ordanda altyapın yok diyor Neye yarar bu btk merak ediyorum .
  • en kazik firma olan turkcell de cgn kullaniyor hemde neredeyse 10 senedir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • suicide kullanıcısına yanıt
    Vodafone net kullanmıyor mesela. Vodafone dan Turknet e geçtim. Superonline ı arayıp CGNattan çıkmak istiyorum derseniz yardımcı olabilirler. Türknet bu konudaki şikayeti iplemiyor. Statik ip satmaya çalışıyor. Bu fiyata daha iyisi olsa başka iss ye geçerdim ama yok.

• yillar once cok ugrastim turkcell de cgn den cikmak icin, yapmadilar. statik ip alin dediler. tt bile bazi yerlerde yapiyor bunu, care ipv6.

kendi adima gecici cozumum vps, butun cihazlar vps e bagli istedigim her cihaza tek ve sabit ip uzerinden baglanabiliyorum ustelik aylik 1€ hemde yasaksiz ozgur internet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suicide -- 14 Nisan 2018; 12:17:51 >
  • TT'de fiber, turknet'te 35mbpsvdsl2 görünüyor sokakta. Hangisi doğru acaba? Turknet fiber alamaz mıyım?
  • Turknet 75mb paket aldık,35 anca geliyormuşmuş.
    şu sıralar 10-16mb arası geziyorum istanbul göbeğinde,60tl para veriyorum.lanet olsun diyip TTNEt'e geri geçeyim diyorum fiyatlardaki saçmalığa bak bu nasıl iş arkadaş?

Turk.net İnternet 59.99 TAAHHÜTSÜZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dökümcübaba -- 16 Nisan 2018; 10:30:7 >
  • Arkadaşlar online işlemlere girebilen varmı . Hem mobil hemde site hata veriyor . Arkadaş davet ettik 1 ay bedava kullanacağımıza adamlar ilk ay 130 tl fatura çıkarmışlar. Valla bu türknet çığrından çıktı. Taşınma işim olmasa 1 dakka durmam şu turknette . Böyle rezil bir firma görmedim, mahalle bakkalları bile bunlardan daha prensipli .
  • bu türknet fatura için harcadığı çabayı abonelerine harcasa daha iyi yerlere gelirdi. abonelik açıldığında vdsl idi 1 gün sonra adsl ye geçtim ve aboneliğin 1. ayı doldu adamlar 65 liraklık vdsl abonelik faturası kesmiş birde 59 liralık adsl faturası kesmişler . Çok uyanık bunlar .
  • quote:

Orijinalden alıntı: ARTHUR.

Arkadaşlar online işlemlere girebilen varmı . Hem mobil hemde site hata veriyor . Arkadaş davet ettik 1 ay bedava kullanacağımıza adamlar ilk ay 130 tl fatura çıkarmışlar. Valla bu türknet çığrından çıktı. Taşınma işim olmasa 1 dakka durmam şu turknette . Böyle rezil bir firma görmedim, mahalle bakkalları bile bunlardan daha prensipli .
    turknet ön ödemeli sistemle faturalandırma yapıyor o iki fatura biri kullandığınız ayın diğeri kullanacağınız ayın faturası. bu iki faturayı ödediğiniz zamn sonraki ay siz ve sizi davet eden 1 ay bedava kullanacak.
    65 vdsl, 59 adsl mi oluyormuş ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kacanga kullanıcısına yanıt
    Anladım ama çok saçma. Tam 1 aylık aboneyim ve 15 günde 65 tl (kurulum hizmetide var) 20 gündede 60 tl ödemiş olacağım.
  • Yok hocam orayı yanlış anlamışım sinirden. Vdsl yazıyordu ilk faturada, oda ilk açıldığı gün vdsl idi sonra adsl ye çevirdim.

iki fatura çıkınca birinde vdsl birinde adsl yazıyordu ondan kafam karıştı .
  • mehmet 1905 M kullanıcısına yanıt
    Parasını verdiyseniz (taksitler) herangi bir sıkıntı çıkmaz.

Zaten Asus DSL-AC51 baya bi donanımlı görünüyor.
    ac modemlerin wirlees'i baya güzel.

zaten fark 16 mbit gibi daha hızlı bağlantılarda belli olur.
    Mesela 16mbit bağlantıda 4k aynı videoyu izlerken
    çok küçük donmalarda 5ghz, 2.4 ghz e göre çok hızlı toparlaıyor ve 5ghz de video devamındaki donmalar tolere ediliyor.
    ancak mesafede arttığında işler bam başka.
    bunun dışında 4 mobil cihaza kadar 1080p video rahat izleniyor bu bağlantı hızında(youtube ile)

Ama işte dns gömülü falan mı bi sorun bence eğer öyle ise 100 L daha verip kendiniz alın
  • Manisa Akhisar'da kullanan varmı ? Bağlantı nasıl yarın ttnet sözleşme sürem doluyor iptal edip Turknete geçmeyi düşünüyorum iyi yapmış olurmuyum sizce ? Birde ilk ay beğenmeyip çıkarsak herhangi bi ücreti varmıdır ?
  • 
Sayfa: önceki 935936937938939
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.