Şimdi Ara

Turk.net İnternet 59.99 TAAHHÜTSÜZ (939. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
18.992
Cevap
178
Favori
768.089
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 937938939940941
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bu mesaj silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 17 Temmuz 2020; 21:29:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0EF48BDE1

bu mesaj silindi
    yapa da değilim ki,saha dolabı da 20mt ilerimde :/
  • dökümcübaba kullanıcısına yanıt
    bu mesaj silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 17 Temmuz 2020; 21:29:46 >
  • quote:

bu mesaj silindi
    Az önce TTNET aradım,100mb tarifesi ile 80mb hız alabilirsiniz dedi.
    Bir kez daha teyitlemiş olduk hattımın 80mb kullanabildiğini ki 75mb hız aldım TTNET'ten TÜRKNET'e geçiş sırasında.
    Türknet kullanıcı adı-şifre vermeden tam 3 gün 75mb kullandım,Türknet aktif olunca tak 24'e düştü.Bir daha da iflah olmadı.

Turk.net İnternet 59.99 TAAHHÜTSÜZTurk.net İnternet 59.99 TAAHHÜTSÜZTurk.net İnternet 59.99 TAAHHÜTSÜZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dökümcübaba -- 5 Mayıs 2018; 12:1:30 >

• turknet yapada olmayan yeni abonelere artik maks.35 veriyor diye hatirliyorum.

hiz sorununuzun kaynagi tt un hatlari sabote etmesi de olabilir bir ihtimal.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben şuan superonline kullanmaktayım gayette memnunum fakat şunu öğrenmek istiyorum, hattımın desteklediği en fazla hız 85mbit mi oluyor bu değerlere bakıldığında?

Turk.net İnternet 59.99 TAAHHÜTSÜZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PieCeSs -- 5 Mayıs 2018; 18:33:49 >
  • PieCeSs kullanıcısına yanıt
    asagi yukari evet.

• "teşekkürler,ben de de trnsmisyon,yapa vs aynı ama hız 14mb,

demekki portta bir oyun oynuyorlar yoksa TTNET'te 75mb alıyordum. vay arkadaş kaç kere destek kaydı bıraktım hiçbirşey de yapamadılar."

Böyle bir cevap vermişsiniz.Eğer transmisyon tipi kısmında yapa yazıyorsa geçmiş olsun. Çünkü ben de Turknet kullanırken hızım 100 mbit idi saha dolabı evimin önünde. Yaklaşık 10 ay bu şekilde kullandım fakat Turknet naptı bağlı bulunduğun santrale yapa kurdu ve 100 mbit olan hızım bir anda 4mbite düştü çünkü aradaki saha dolabı işlevini yitirdi 1.5 km ötedeki santrale bakırla bağlandım şaka gibi. Mecbur türk telekom'a geri döndüm.
  • cmravclr C kullanıcısına yanıt
    bu mesaj silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 17 Temmuz 2020; 21:29:43 >
  • quote:

bu mesaj silindi
    hayır :)

birine cevap verirken yazdım o şekilde,onun değerlerinin aynısı ama 75mb sözleşmemi 14mb kullanıyorum diye yazdım.
    yapa demedim,arkadaşda YAPA-HAYIR yazıyor,aynısı dedim :)

neyse sonuç olarak portumu adsl'ye bağladıklarına eminim artık,ya da başka bir dümen var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dökümcübaba -- 6 Mayıs 2018; 13:26:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dökümcübaba

hayır :)

birine cevap verirken yazdım o şekilde,onun değerlerinin aynısı ama 75mb sözleşmemi 14mb kullanıyorum diye yazdım.
    yapa demedim,arkadaşda YAPA-HAYIR yazıyor,aynısı dedim :)

neyse sonuç olarak portumu adsl'ye bağladıklarına eminim artık,ya da başka bir dümen var.

Alıntıları Göster
    Kartal'daki evde 88044/2047 kbps alırken(ilk aylarda 10104/4095 idi) teknik destek hizmeti, en yüksek alabildiğiniz hız bu diyor ancak Gebze'deki evde de 35839/3070 kbps

Devre Numarası xxxx
    Durum Kullanıcı 16 dakika ONLINE
    Fiziksel Durum (VAE) acik
    IP Adresi xx.xx.xxx.xx
    İndirme Hızı 35839 kbps
    Yükleme Hızı 3070 kbps
    Santral GEBZE-101
    YAPA mı? Hayır
    Transmisyon Tipi VAE ADSL

• quote:

Orijinalden alıntı: tolgabes64

Kartal'daki evde 88044/2047 kbps alırken(ilk aylarda 10104/4095 idi) teknik destek hizmeti, en yüksek alabildiğiniz hız bu diyor ancak Gebze'deki evde de 35839/3070 kbps

Devre Numarası xxxx
    Durum Kullanıcı 16 dakika ONLINE
    Fiziksel Durum (VAE) acik
    IP Adresi xx.xx.xxx.xx
    İndirme Hızı 35839 kbps
    Yükleme Hızı 3070 kbps
    Santral GEBZE-101
    YAPA mı? Hayır
    Transmisyon Tipi VAE ADSL

Alıntıları Göster
    Tam 8 aylık inadın sonunda bugün itibari ile azmin zaferi :)

şu an işteyim,inşallah eve gidene kadar değişmez :DDD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dökümcübaba -- 7 Mayıs 2018; 10:46:58 >

• arkadaşlar modem alsak kaç günde gelir acaba ?
  • Guest-1948685BE G kullanıcısına yanıt
    bu mesaj silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 17 Temmuz 2020; 21:49:47 >
  • Ben Dsmart 8 mbitlik evdeki internetimi taahhütüm bitince Türk.net'e taşıdım.2 mayısta evraklar onlara ulaştı.4 mayısta geçişim tamamlandı.Dsmart'ı da 4 günlük fatura için aradığımda da 4 mayıs'ta iptal olduğu bilgisini verdiler.Bazı kullanıcılar bu kısmı atlıyor.Eski iss'nin de iptalinden emin olun mutlaka.

Gelelim Türk.net'te karşılaştığımız sorunlara. Eski iss internet hızımı 8 mbit'e yükseltmemiş 3 mbit'te sınırlamıştı.Öyle de kaldı birkaç gün. Pazartesi itibariyle 8 oldu hızım. 8 mayısta akşam 20 mbit gördüm.Bugün sabah 8 mbit'e düştü tekrar.Bugün 13'te türk telekom ekipleri geldi.Ben önceden cat5 kablosu çektirmiştim. Ev içi tesisatta eklerin olduğunu iptal etmeleri gerektiğini söylediler.Cat5'in olduğu yerde sinyali 30 mbit aldıklarını söylediler.Modemi oraya kurdurdum.Şimdilik işteyim hız testi yapamıyorum. Turk.net'in sisteminden baktığımda 26 mbit görüyorum.Bu böyle kalırsa benim için yeterli.5 günlük bi sıkıntı yaşadım.Bu sorunların hepsi bugün itibariyle ortadan kalkmış oldu.

• dökümcübaba kullanıcısına yanıt
    bu mesaj silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 17 Temmuz 2020; 21:49:36 >
  • quote:

bu mesaj silindi
    şimdilik yok çok şükür :) download ucuyor 7mb den fazlasını gördüm.
    Ama bilmiyorum instagram da mı sorun yoksa pinglerde mi,sanki hiçbirşey değişmedi onda.

Videolar takılıyor,hikayeler açılmıyor,geç açılıyor.Enteresan.
  • 3. aboneliğimi de başlattım, 2 günde modem geldi, telekom geldi portu açtı, evraklar ellerine ulaştı, zannedersem bugün yarın da türknet gelip kurulumu yapar
  • bağlantı işlemleri tamamlandı ama dsl ışığı yanmıyor modemde, taa salı günü gelcek türknet'ciler, acaba telekom hala bağlantıyı vermedi mi buraya ?
  • yeni evime geçtiğim için bende turk.net bağlatmayı düşünüyorum.ama yorumların bir kısmı çok iyi bir kısmı berbat.sonuç olarak bulunan yerin alt yapısıyla ilgili hız durumu.aklım karıştı.

Aramızda Yalova'da ikamet edip kullanan kişiler varmı? varsa durumları nasıl memnunlarmı?
  • 
Sayfa: önceki 937938939940941
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.