Şimdi Ara

Turk.net İnternet 59.99 TAAHHÜTSÜZ (940. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18.992
Cevap
176
Favori
768.502
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 938939940941942
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    3.abonelik derken? Aynı eve 3 abonelik gibi mi ayrı ayrı mı? Geçen acaba 100 verebiliyorlar mı artık diye evime bakmak istedim sitelerinden bu evde zaten hizmet veriyoruz falan diye bir şeyler zırvaladı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpmirza

3.abonelik derken? Aynı eve 3 abonelik gibi mi ayrı ayrı mı? Geçen acaba 100 verebiliyorlar mı artık diye evime bakmak istedim sitelerinden bu evde zaten hizmet veriyoruz falan diye bir şeyler zırvaladı.
    başka bir dairenin portu veriyor sana, ya da bazen daire başına birden fazla port vardır ama bina ilk inşa edildiğinde her daireye tek hat çekilmiş oluyor

kutudan alıp, binanin dışından, camdan içeri

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TTNET'in orjinal modemi Turknet'te çalışıyor mu arkadaşlar? (VDSL2)
    Kısmet olursa ben de 1 ay sonra TTNET'ten çıkıp Turknet'i denemek istiyorum.
  • Levcho L kullanıcısına yanıt
    bu mesaj silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 17 Temmuz 2020; 21:48:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ev fiber destekliyor, hatta son fiver teknolojisi var. Superonline 24 ay diyor, hadi masterdan dolayı öğrencilikten 12 ay diyelim sonrası muamma. Sizce geçeyim mi? Hatta sıkıntı yaşayacağımı pek düşünmüyorum
  • Destek istiyorum, son 2 gündür internetim aşırı yavaş 1mb bile değil.
  • arkadaşlar türknet e abonelik başvurusu yaptım
    haftaya hat çekmeye gelecekler
    bu işlem sırasında dikkat edilmesi gereken mevzular nelerdir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mitrovic

Ev fiber destekliyor, hatta son fiver teknolojisi var. Superonline 24 ay diyor, hadi masterdan dolayı öğrencilikten 12 ay diyelim sonrası muamma. Sizce geçeyim mi? Hatta sıkıntı yaşayacağımı pek düşünmüyorum
    vodafone tercih ederim. turkcell ile ortak çalışıyorlar ama verdikleri değerler ve fiyat paha biçilmez.
  • izinde iken baba evinde tt interneti kullaniyorum, 24mbit hatta youtube da 1080p izlenmiyor vpn acinca her sey normal...

kendi evimdeki turknette hic boyle bir sorun yasamadim, bildigin ahlaksizca hiz kisitliyorlar kendi istedikleri siteye gore.

• samsunakca S kullanıcısına yanıt
    pm olarak gönderdim kodunuzu
  • Türk net için yardımcı olunur

• bugün telefonuma sms geldi hattınız aktif diye akşamada evde kuruluma gelip modemi kurdular.sadece 1 saat sonra bağlantı koptu ve 5 dklık bir aradan sonra tekrar geldi.ardından 1 saat sonra yine gitti bağlantı ve halen gelmedi.işin garip yani sistemde hattım offline gözüküyor.daha ilk günden böyleyse sonra ne olur diye düşünmemek elde değil.bu firmaya geçip hatamı yaptım acaba?
  • Master Willem kullanıcısına yanıt
    bu mesaj silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 17 Temmuz 2020; 21:46:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0EF48BDE1

bu mesaj silindi
    hocam kayıt açtım dün.modemde herhangi bir hata uyarısı yok.bugün akşama doğru internet geldi fakat hızım 4 mbit.bunun için tekrar destek kaydı açayım dedim.eski olan kapatılmadığı için işlem yapamıyorum.saha ekiplerini yönlendirdiklerini yazmışlar.

dün 16 mbit alıp bugün 4 mbit almam ilginç.işin garip yanı hattı offline yapan kendileri.aç kapa yaptılar muhtemelen ama şimdiki hızım neden 4 mbit anlamadım.neyse sorun devam ederse diğer alternatiflere yönelicem.turknet şuanlık beni hayal kırıklığına uğrattı.
  • Merhaba arkadaşlar, ben de geçen gün Türknete kaydımı yaptırdım. Telefonla hallettim malesef yanımda kartım olmadığı için modem satın alamadım Asus dsl-ac51 veriyorlarmış 200 tl'ye. İnternette fiyatına baktım en ucuz 330 tl görebildim. Türknetten satın alma gibi bir imkan var mı üye olduktan sonra ? teşekkürler.
  • Neosar kullanıcısına yanıt
    bu mesaj silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 17 Temmuz 2020; 22:19:23 >
  • arkadaşlar turknetin verdiği asus modemden aldım.kullanan arkadaşların yardımına ihtiyacım var.ilk gün 16mbit sabit alırken hattımı offline a çekip hızı 8mbit e düşürdüler.port değişmeme rağmen hızım aynı.

modem arayüzünden hattımın vdsl destekleyip desteklemediğini nerden görebilirim? buna göre hızımın yükseltilmesini veya vdsl e geçiş talebinde bulunucam.
  • Master Willem kullanıcısına yanıt
    bu mesaj silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 17 Temmuz 2020; 22:19:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0EF48BDE1

bu mesaj silindi
    Turk.net İnternet 59.99 TAAHHÜTSÜZ

hat değerlerim böyleydi.geldi ayar yaptılar 8mbit oldu. modemden wan kısmına girince hattım adsl gözüküyor.vdsl seçeneğide var ama ona geçince net gidiyor.aktif değil

• bu mesaj silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 17 Temmuz 2020; 22:19:14 >
  • 
Sayfa: önceki 938939940941942
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.