Şimdi Ara

Turk.net İnternet 59.99 TAAHHÜTSÜZ (942. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.992
Cevap
178
Favori
768.082
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 940941942943944
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ya hocam sinirden harbi diyorum kafayi yicem. Ya sorun bendeyse soyleyin bir cozum yolu bulmaya calisim sizdeyse gelin duzeltin bu neyin kafasi bende anlamiyorum. Turknet cok guzel vaadler veriyor aknsiz olmasi basli basina bir sebep ama musteri hizmetleri neden bu kadar sacma durumda hic bilmiyorum. Sirf bu neden Turknetten cikmak icin yeterli olabilir diye dusunuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ttnet kampanyalar kısmında aknsiz 16 mb'e kadar 90 lira diyor hadi zorladık 80 e düşssün diyelim sizce onu mu değerlendirmek lazım yoksa turkneti bir denedikten sonra mı ttnete gecmek lazım
  • pplhntr P kullanıcısına yanıt
    Peki hocam eğer turknette karar kılarsam sizinkini kullanırım teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaisyLucky59

Merhaba arkadaşlar 2 yıldır SuperOnline kullanıyorum sorunsuz bir şekilde nadiren koptuğu oldu hızlıca geri bağlanıyor.

TurkNet'i tavsiye eder misiniz? Yoksa SuperOnline ile devam mı edeyim?
    Turknetten uzak dur adamların müşteri hizmetleri diye bir kavramları yok. Kurulum ücreti ödedim modem ücreti ödedim haziran 1 için güya randevu oluşturdular ama ne gelen var ne giden. Defalarca aradım hep aynı cevabı veriyorlar, En kısa sürede döneceğiz üst birime aktardım mutlaka döneceğiz Vs birde aradığında şaşırmış gibi yapıyorlar, ama size ayın 1 inde kurulum yapılmış olmalıydı Lan armut kaç kere aradık gelen yok işte bari ne zaman gelinir onu söyle o da yok sadece laf var icraat kesinlikle yok

Bizi böyle merdiven altı firmalara mahkum edenlerin uygun bolgerinde ciban çıksın

• quote:

Orijinalden alıntı: overhead

Merhaba

Uygulamayı ben de iphone a indirdim fakat "sonuçları karşılaştır"sekmesi çıkmadı bende.

Siz premium abone mi oldunuz?

Alıntıları Göster
    testi yeniden yap çıkıyor testten sonra onun altında hemen 3 çizgi var ayarlar çizgisi gibi oradan görüyorum.
  • Turknet düşünen arkadaşlar için yardımcı olunur
  • quote:

Orijinalden alıntı: DVB

Turknetten uzak dur adamların müşteri hizmetleri diye bir kavramları yok. Kurulum ücreti ödedim modem ücreti ödedim haziran 1 için güya randevu oluşturdular ama ne gelen var ne giden. Defalarca aradım hep aynı cevabı veriyorlar, En kısa sürede döneceğiz üst birime aktardım mutlaka döneceğiz Vs birde aradığında şaşırmış gibi yapıyorlar, ama size ayın 1 inde kurulum yapılmış olmalıydı Lan armut kaç kere aradık gelen yok işte bari ne zaman gelinir onu söyle o da yok sadece laf var icraat kesinlikle yok

Bizi böyle merdiven altı firmalara mahkum edenlerin uygun bolgerinde ciban çıksın

Alıntıları Göster
    Kızdığım tek yönleri bu. Eskiden böyle değildi her an karşında muhattap bulabiliyordun. Online işlemler menüsünden canlı olarak yazışabiliyordun bile. Sonra her şeyi hızlı çözümleyecez diye bilgisayara geçtiler bilgisayarla nasıl çözceksek?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Türknet'e geçip bir ay da bedava kullanmak isteyenler özel mesaj atabilir..
  • karşınızda kimseyi bulamıyorsunuz? 1 hafta geçmiş kurulum yapmamışlar hala diyolarki ekipler uygun zamanda kuracak böyle saçma bir yer bunlar
  • Hayatımda gördüğüm en salak firma bunlar, defalarca arıyoruz hala gelip bir kurulumu yapmadılar geri bile donmuyorlar 10 günden fazla oldu en az 15 kere telefonla aradım online kayıt oluşturdum hep aynı cümleyi kuruyorlar en kısa sürede geri döneceğiz Lan bu kadar iş yapmayan firmami olur adamların umrunda bile değilsin web sitelerinde yazmışlar çizmişler sakin okuyup aldanmayın hizmet kalitesi sıfır bile değil adamlarda hizmet yok

• 09/06/2018, 10/06/2018 tarihinde kartımdan ödeme alındı. zaten müşteri hizmetleri olmadığından online işlemlerde 18736620 ve 18739073 destek kaydı oluşturdum. dönüş yapan olmadığı gibi dün gece ( 12/06/2018) tarihinde yani aynı ay için 3üncü kez kartımdan ücret tahsil edilmiştir.

yani anlayacağınız tüm kartı boşaltsalar karşımızda muhattap bulamayacağız. bu sorumsuz firmadan kaçmam yakındır. sizlerde üye olmadan önce iyi düşünün...
  • Arkadaşlar babamın ikametine internet bağlatmak istiyorum. Ben farklı ildeyim. Başvuruyu kendim yapsam bir sorun olur mu? Bir de 1 ay bedava kullanım için kod nasıl alabilirim? Nakil vs değil ilk defa internet bağlanacak.
  • Gerçekten çok salak bir firma

Başvuru yaparken herşey normal

Kurulumu biz yapalım modemide isterseniz biz verelim dediler, tamam dedik ücret tahsil edildi

Modemi gönderdik hat açık isterseniz ayarlarınizi yapın kullanmaya başlayın mesajı attilar eee hat nerde hem hani siz kuracaktiniz diye aradik

Randevu verdiler kimse gelmedi, ertesi gün dediler yine kimse gelmedi

10 gün içinde 15 kere aradık hat yok ortada kurulum ekibi gelsin de bi kursun zahmet olmazsa dedik yine ne gelen ne arayan oldu

Lanet olsun size de internetinizide iptal edin alın modeminizi dedik biz sizi aricaz iptal işlemi için dediler.

12 gün sonra telekomdan firma aradı hat kontrolü yaptık sağlam isterseniz bina icine bakalım ama onun ücreti ayrı dediler iyi gelin bakın neyse hat bulundu modeme takıldı adsl ışığı yandı hadi kurulum yapalım da kullanalım dedik modemde tüm bilgilerim var ama net gelmiyor hadi turkneti arayalım

Selam turkent internetim yok hani demiştiniz ya modemi kendinizde kurabilirsiniz diye eee kurduk Hani net ?

Verdikleri cevap kaydinizi alıyorum en kısa sürede geri döneceğiz ilgileniyoruz yonlendiriyoruz Vs Vs

Bekleki turknet geri dönecek zaten 12 günde bir kurulum ekibi göndermedi bunuda hemen halleder çok hizlilar herkese tavsiye ederim mutlaka turknet kullanın

• Benim karma karışık oldu TT li idim , Netspeed ardından Türk.Net Sırf telefon hattı yüzünden bir ay içinde ödediğim fat .hepsinin bizi haraca bağlayan başta TT allah belasını .. .Mecbur Ya ben Ya hiç.Benden gayrısı sana azap diyor adamlar.Kullandırmayın kendinizden başka alt yapı kiöseye biz de tamam sana mahkum olalım zaten o vakit mahkumuz demeyiz senin tekelinde olduktan sonra,hizmeti karşılaştıramadıktan sonra en iyisi sen sanmaya devam ederdik.
  • Merhabalar, Türknet'e başvuru bulundum. İmzaları attım gönderdim kargoyla online işlemlerde gözüyor. Tahatttümüm bittiği 28 haziran'da Türknet tam olarak gececeğim. Normalde bu sayfa değil aktivasyon sayfası cıkıyordu ancak /#/activationStatus kısmındaki "activationStatus" silince home'ye yönlendirdi. Normal online işlemler panelini bilenler bilir. Orada Paketimi yükselt kısmına girince bu cıkıyor. Tek fark (ekh) peki ekh nedir bilen var mı? Mesela şuan bunu yazdığım tarihte oraya girdiğimde o kısım yok. "En yükseğini kullanıyorsunuz" (Üzgün İfadesi çıkıyor) 1 kaç saat öncesine kadar vardı. Her neyse EKH'nin anlamını bilen var mı? + Olarak VDSL geçiş talebinde bulunmama gerek sanırsam?
    Turk.net İnternet 59.99 TAAHHÜTSÜZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ersofis -- 13 Haziran 2018; 22:44:48 >

• Ersofis kullanıcısına yanıt
    bu mesaj silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 17 Temmuz 2020; 22:14:54 >
    VDSL istediğinizi belirtmediniz mi? ADSL olarak bağlansanız bile, müşteri hizmetlerini arayıp VDSL i aktif ettirtebiliyorsunuz.
  • Turk.net kalitesi . Konum : Balikesir.

Geçen sene ayni yerde rahat rahat 6-8 mbps download hızı görüyordum

• Bu arada yanlış yazmışım kusura bakmayın. "gerek yok sanırsam" yazacaktım. Hat değerlerini atıyorum şuan.
    Değerler aşağıda.
    bu mesaj silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 17 Temmuz 2020; 22:14:50 >
  • 
Sayfa: önceki 940941942943944
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.