Şimdi Ara

Turk.net İnternet 59.99 TAAHHÜTSÜZ (941. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18.992
Cevap
178
Favori
768.082
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 939940941942943
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-0EF48BDE1

bu mesaj silindi
    yanıtlarınız için teşekkür ederim hocam.az önce arayıp hattımın 16mbit e yükseltildiğini 2 gün sonra ise vdsl e geçeceğimi bildirdiler.teşekkürler tekrardan.
  • Hayatımda gördüğüm en gereksiz firma . Abone olayım dedim belgeleri bastırıp imzalayın bize gönderin dediler bastırdım imzaladım 5 gün geçti imzanızda eksik var dediler oysaki ad soyad imza yazılı yere imza atmıştım ancak bunlar benim sorunum mu ? Ben bunlarla uğraşmak zorunda mıyım ?
    Açtım telefon aboneliğimi aktif edin yoksa iptal edeceğim dedim olur dediler iptal işlemlerini başlattılar bu kadarda umursamaz bir firma .

Başka firma olsa iki gün içinde ekibi yollayıp kurulumu yapıp o esnada sözleşmeyi imzalatıp giderlerdi .

Bunlar gayet rahat geniş bir firma abone kazanıp kazanmamak gibi bir dertleri yok .

Bugün netspeed'i de aradım bağlantı hızı sorgulatıp üyelik başlatayım dedim görüntüleyemiyoruz türk telekoma başvurmanız gerek dediler yahu el insaf bunlar bizim işimiz mi ? Ürün satan ben miyim ki uğraşayım satıcı ne iş yapacak ?
    AKN siz internet satan firmalar bir tuhaf .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eazzy -- 30 Mayıs 2018; 16:51:18 >

• Turk.net İnternet 59.99 TAAHHÜTSÜZ

Arkadaşlar nPerf hız testi uygulamasını kullanıyorum Speedtest.net uygulamasından en büyük farkı bana diğer operatörlerin son 15-30 gün arası yaptıkları hız testi ortalamasını gösteriyor ve güzel bir konu daha Turk.net 21 mbps üzeri hızla Türkiye’nin en hızlı internet operatörü...

Turk.net İnternet 59.99 TAAHHÜTSÜZ

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• davet kodu verebilecek olan var mı?
  • PM kontrol lütfen
  • Türk net her ayın birinde düzenliyor faturalı. Şİmdi o her ayın başında gelen borç bir önceki ayın parası mı yoksa bu ayın parası mı? Örnek verecek olursam, bu ay gelen fatura mayıs ayının mı yoksa haziranın internet parası mı?
  • Psychedelic Reflection kullanıcısına yanıt
    bu mesaj silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 17 Temmuz 2020; 22:18:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi akşamlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: felekman

Arkadaşlar nPerf hız testi uygulamasını kullanıyorum Speedtest.net uygulamasından en büyük farkı bana diğer operatörlerin son 15-30 gün arası yaptıkları hız testi ortalamasını gösteriyor ve güzel bir konu daha Turk.net 21 mbps üzeri hızla Türkiye’nin en hızlı internet operatörü...

Merhaba

Uygulamayı ben de iphone a indirdim fakat "sonuçları karşılaştır"sekmesi çıkmadı bende.

Siz premium abone mi oldunuz?

• Merhabalar
    Turknet tarifelerinde (VAE)(KK)(EKH)gibi kısaltmalar var bunların ne anlama geldiğini bilen var mı?
  • Merhaba
    tarife paketlerin sonlarında (VAE)(KK)(EKH) kısaltmalar var.
    Bunların ne anlama geldiğini bilen var mı?
  • falcon57 kullanıcısına yanıt
    Aşağıdaki adreste şu görsel açıklayıcı. Üstteki VAE, alttaki YAPA
    http://kurumsal.turk.net/network-altyapisi/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pplhntr -- 5 Haziran 2018; 1:50:20 >

• pplhntr P kullanıcısına yanıt
    teşekkürler
  • falcon57 kullanıcısına yanıt
    bu mesaj silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 17 Temmuz 2020; 22:17:41 >
  • Nakil işlemleri kaç gün sürüyor? Daha önce kullandığım yere tekrardan nakil yaptıracağım ama işlemi takip edemiyorum. Online işlemler de gözüküyordu nakil başvurusu ama bugün gözükmüyor, actigim destek kayıtlarına da bakamıyorum. Ne yapmam gerekiyor? Tekrardan mı nakil başvurusu yapmamlazim

• Merhabalar, türknete abonelik için sitelerindeki formu doldurdum, son kısımda modem istiyorum seçeneğini işaretledim ancak sistem kartımı kabul etmedi. Para çekimi de olmadı. Şimdi ben aboneymişim gibi telefonlarını aradığımda sürekli hattınıza tanımlı üyelik diye robot çıkıyor. Modem kredi kartı otomatik ödemede indirimli diye yazıyor, firma kredi kartı giremedeniz bu da bindirimli fiyat diyerek modemi faturaya yansıtır mı sizce? (Böyle bi durum olunca modem almaktan da vazgeçtim)

• eyvallah.. bu adamlar kendilerine ulaşılmasına izin vermiyorlar. neyin ne olduğunu ancak bu şekilde öğrenebiliyoruz.
  • BU TURKNETTE NEDEN MUSTERI HIZMETLERI YOK. BIR SIKINTIMIZ VAR NEDEN ULASILABILECEK KIMSE YOK. KUCUK BIR FIRMA MI BUNLAR ALAKASI YOK TURKIYE DE GIRMEDIKLERI EV YOK NERDEYSE NE FACEDEN NE MUSTERI HIZMETLERINDEN BIR SEY YAPAMIYORUZ. MUSTERI HIZMETLERI ASLINDA VAR DOGRU HAHAHA SANA 60+60 LIRA GECIRIRKEN VAR

• Merhaba arkadaşlar 2 yıldır SuperOnline kullanıyorum sorunsuz bir şekilde nadiren koptuğu oldu hızlıca geri bağlanıyor.

TurkNet'i tavsiye eder misiniz? Yoksa SuperOnline ile devam mı edeyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: neworldgames

BU TURKNETTE NEDEN MUSTERI HIZMETLERI YOK. BIR SIKINTIMIZ VAR NEDEN ULASILABILECEK KIMSE YOK. KUCUK BIR FIRMA MI BUNLAR ALAKASI YOK TURKIYE DE GIRMEDIKLERI EV YOK NERDEYSE NE FACEDEN NE MUSTERI HIZMETLERINDEN BIR SEY YAPAMIYORUZ. MUSTERI HIZMETLERI ASLINDA VAR DOGRU HAHAHA SANA 60+60 LIRA GECIRIRKEN VAR
    Sırf bu konudan dolayı turknet e geçmekte terettut ediyorum. Netspeed gibi firmada bile teknik destek saglamken bu turknet neyin kafasını yaşıyor anlamıyorum

• 
Sayfa: önceki 939940941942943
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.