Şimdi Ara

Turk.net İnternet 59.99 TAAHHÜTSÜZ (938. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.992
Cevap
178
Favori
768.225
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 936937938939940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Manisa/Soma ilk geçenlerdenimdir belki 10 ay falan olmuştur.
    75 mb 4mb şeklinde düzenlediler en son. şuan 71 mb geceleri upload sorunsuz 3.5mb alıyorum.
    Yoğun olunca 50 60 arası oluyor. kota yok dert yok sorunsuz bir sefer kullandınız mı bi daha dert tasa çıkmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: estaba

Manisa/Soma ilk geçenlerdenimdir belki 10 ay falan olmuştur.
    75 mb 4mb şeklinde düzenlediler en son. şuan 71 mb geceleri upload sorunsuz 3.5mb alıyorum.
    Yoğun olunca 50 60 arası oluyor. kota yok dert yok sorunsuz bir sefer kullandınız mı bi daha dert tasa çıkmıyor.
    :(
  • Arkadaşlar davetiye kodu ile abone olan kişiler illaki otomatik ödeme talimatımı vermesi gerekli acaba?,çünkü başvuru esnasında kredi kartı bilgileri istiyor,bilgisi olan arkadaşlar yardım edebilirmi
  • rindaasd kullanıcısına yanıt
    bu mesaj silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 17 Temmuz 2020; 21:32:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bladeGny kullanıcısına yanıt
    Şuanda işine yararmı bilmiyoum ama ben safranbolu da yeni aldım türknet hizmetini vdsl
  • arkadaşlar nolur yardımcı olun,75mb anlaştık,24mb destekliyor dendi.
    Bugüne kadar bin kere hızım değişti ama genelde 22mb bandında kullandım.son 15 gündür 14mb'ı geçmiyor ,Türknet tabiki hızda sorun yok altyapı bu kadar diyor ama ben zaten 22mb alıyordum.

Teknik detaylara baktım VAE ADSL yazıyor bu herifler beni 16mb'lık adsl'ye geçirmiş olabilir mi?Lütfen bi akıl verin bıktım artık .

Turk.net İnternet 59.99 TAAHHÜTSÜZTurk.net İnternet 59.99 TAAHHÜTSÜZ

• dökümcübaba kullanıcısına yanıt
    bu mesaj silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 17 Temmuz 2020; 21:31:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0EF48BDE1

bu mesaj silindi
    dostum ben bu evde 70mbit hızı gördüm.TTNET'ten Türknete geçerken 3 gün 75mb kullandım,sonra bir anda düştü,bir daha 24ü geçemedim.şimdi 14'ü geçemiyorum,tahminim beni ADSL portuna bağlamışlar.
    Aylarca TTNET e derdimi anlatmaya çalıstım sen 24ten fazla alamazsın diyip durdular.Port işini nasıl yapacağım?

verdiğin adresteki hız bilgisi;

Alabileceğiniz Hız: 80 Mbps
    Bu değer evinizle santral arasındaki hattın maksimum fiziksel kapasitesini ifade ediyor. Gerçek kullanım sırasında bu maksimum kapasiteyi kullanmanız her zaman mümkün olmayabilir
  • dökümcübaba kullanıcısına yanıt
    bu mesaj silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 17 Temmuz 2020; 21:31:53 >
  • 2 saattir müşteri temsilcisine bağlanmaya çalışıyorum ama ordan oraya yönlendiriyolar bilgi alıcam müşteri temsilcilerine nasıl bağlanabilirim
  • GoldenGamers G kullanıcısına yanıt
    TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    bu mesaj silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 17 Temmuz 2020; 21:31:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0EF48BDE1

bu mesaj silindi
    BTK'den şikayeti gönderdim ama gönder diyince ilgili firmaya gönder yazıyor.
    Şikayet yine gitti Türknet'e ve hiçbirşey olmayacak eminim.
  • @TürkNetDestek
    Hat iptali veya nakil için ayrı ayrı neler gerekli, mh'deki sesli asistan bir işe yaramaz.
  • Turknet ilk abone olduğum zamanki hat değerlerim ile, 4 Mayıs 2018 tarihindeki son incelediğim hat değerlerim arasında böyle bir durum oluşmakta. Nisan 2018'de gelen e-posta ile, upload hızımın 4 mbit olarak sağlanabileceğini gördüm. Öncesinde, Giden DSL hızım 4095 iken aldığım gerçek upload hızı 1.80mb/s civarlarındaydı, o zamanlar yapa altyapısında olmayanlar için verilen hız da 2mbit idi zaten. Ancak 2Nisan'dan itibaren verilen bilgiden sonra heyecanla verilerimi kontrol etmek için arayüze girdiğimde, hat değerlerimde de göründüğü 2 mbit hıza sabitlenmiş. Önceden 4mbite sabitlenmiş olup, 2mbit hizmet alırken şimdi de 2mbit'e sabitlenmiş olup 4 mbit hizmet bekliyorum haliyle. Bu konu ile ilgili müşteri hizmetlerinin Hattınız bu kadarını destekliyor dışında bir çözümü bulunmamakta. Giden taraftaki güç kısmının "-" olmasının bir anlamı var mıdır? ya da farklı bir durumdan mı şüphelenmeliyim?

Turk.net İnternet 59.99 TAAHHÜTSÜZ

Turk.net İnternet 59.99 TAAHHÜTSÜZ

• Superonline'dan Turknete geçmeyi düşünüyorum taahhüt bitti bakalım deneyelim taahhüt yok umarım pişman olmayız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgabes64

Turknet ilk abone olduğum zamanki hat değerlerim ile, 4 Mayıs 2018 tarihindeki son incelediğim hat değerlerim arasında böyle bir durum oluşmakta. Nisan 2018'de gelen e-posta ile, upload hızımın 4 mbit olarak sağlanabileceğini gördüm. Öncesinde, Giden DSL hızım 4095 iken aldığım gerçek upload hızı 1.80mb/s civarlarındaydı, o zamanlar yapa altyapısında olmayanlar için verilen hız da 2mbit idi zaten. Ancak 2Nisan'dan itibaren verilen bilgiden sonra heyecanla verilerimi kontrol etmek için arayüze girdiğimde, hat değerlerimde de göründüğü 2 mbit hıza sabitlenmiş. Önceden 4mbite sabitlenmiş olup, 2mbit hizmet alırken şimdi de 2mbit'e sabitlenmiş olup 4 mbit hizmet bekliyorum haliyle. Bu konu ile ilgili müşteri hizmetlerinin Hattınız bu kadarını destekliyor dışında bir çözümü bulunmamakta. Giden taraftaki güç kısmının "-" olmasının bir anlamı var mıdır? ya da farklı bir durumdan mı şüphelenmeliyim?

ne güzel ben 75mb abone oldum 14mb kullanıyorum,sözde vdsl

Türknet sayfasından teknik bilgiler kısmının ekran görüntüsünü atabilir misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: dökümcübaba

ne güzel ben 75mb abone oldum 14mb kullanıyorum,sözde vdsl

Türknet sayfasından teknik bilgiler kısmının ekran görüntüsünü atabilir misiniz?

Alıntıları Göster
    Devre Numarası -
    Durum Kullanıcı 3 saat 1 dakika ONLINE
    Fiziksel Durum (VAE) acik
    IP Adresi -
    İndirme Hızı 88040 kbps
    Yükleme Hızı 2047 kbps
    Santral KARTAL
    YAPA mı? Hayır
    Transmisyon Tipi VAE ADSL
  • Merhbalar. Türknete geçiş yapıcam gerekli belgeleri gönderdim bana dönüş yapıldı. Mevcut operatördeki bilgilerin güncellenmesi gerekiyormuş bu yüzden geçiş işlemi reddedilmiş. Biz bilgilerimizi güncellertik ancak Türknet Müşteri hizmetlerine bağlanamıyorum karşımda hep bilgisayar hiç bi işimi halledemiyorum. Eskiden karşımızda muhattap vardı şimdi sadece bilgisayar. Bi eksiğiniz vardı hallettiniz kotadan kurtardınız müşteri temsilcilerini kaldırdınız sonuç yine eksiksiniz..

• quote:

Orijinalden alıntı: tolgabes64

Devre Numarası -
    Durum Kullanıcı 3 saat 1 dakika ONLINE
    Fiziksel Durum (VAE) acik
    IP Adresi -
    İndirme Hızı 88040 kbps
    Yükleme Hızı 2047 kbps
    Santral KARTAL
    YAPA mı? Hayır
    Transmisyon Tipi VAE ADSL

Alıntıları Göster
    teşekkürler,ben de de trnsmisyon,yapa vs aynı ama hız 14mb,

demekki portta bir oyun oynuyorlar yoksa TTNET'te 75mb alıyordum. vay arkadaş kaç kere destek kaydı bıraktım hiçbirşey de yapamadılar.
  • 
Sayfa: önceki 936937938939940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.