Şimdi Ara

Turk.net İnternet 59.99 TAAHHÜTSÜZ (947. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.992
Cevap
178
Favori
768.080
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 945946947948949
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bu mesaj silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 17 Temmuz 2020; 23:23:14 >
  • Merhaba, kampanyalarımızda 2 yıldır herhangi bir fiyat artışı yapılmamıştır. 2 yıl aradan sonra upload hızımızı arttırarak fiyatlarımızda 5 TL artış yapılmıştır.
  • Excaliburaw kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yeni abonelik başvurularında diğer ISS fesih ücretinin 120 TL'sine kadar tarafımızdan karşılanmaktadır. Fesih faturanızı online işlem merkezimiz üzerinden göndermeniz durumunda kontrol edilerek indirim tanımlaması yapılmaktadır. Abonelik talebinizi alarak sizi arayabilmemiz için GSM numaranızı PM olarak iletebilir misiniz?
  • 5 para etmez bir iss. 10 gün önce taşınacağım için iptal ettirmeye çalıştım, aman yapmayın etmeyin hemen taşıyalım yeni adresinize vs vs. diyorlar. İyi taşıyın diyorum. İşlemler tamamlandı diye mesaj geliyor, ama hak getire ne interneti. Arıyorum müşteri hizmetlerini, eğer arıza kaydı için tuşlama yaparsanız zaten otomatik olarak sorunun çözümü için çalışıyoruz diyip tak kapatıyor sistem. Bilgi almak istiyorum diye müşteri temsilcisine bağlanıyorum. Durumu anlatıyorum, bana diyorki evet ekiplerimiz çalışıyor arıza kaydını görüyorum ekranda. Kardeşim yürüyerek mi gidiyorlar heryere, yurtdışından mı geliyorlar 1 hafta oldu diyorum hani vermiştiniz interneti ses yok. Madem veremeyeceksiniz interneti neden iptal etmeye çalışına laf yapıp hemen taşıyalım diyosunuz beceremeyecekseniz yapmayın diyorum ses yok. Sen de hata yok, sen çağrı merkezinde çalışan bir elemansın bana teknik ekibin numarasını ver ben arayayım diyorum yok. Sadece sistemden bildirim yapıyor. Dedim almadığım hizmetin parasını almasını biliyosunuz, benim sorunum ne zaman çözülecek kaç zaman oldu diyorum, sorununuz çözülünce bize tekrar ulaşabilirsiniz diyor. Kardeşim sorunum çözülse sizi neden arayayım. Birde otomatik mesaj atmışlar; bayramda nöbetçi ekipler çalışacağı için işlemler uzayabilir diye. Uzunca bir mesaj yazdım buna cevap olarak. Sonuç ne peki, bayramda işlemler uzayabilir mesajını kopyala yapıştır yapıp tekrar atmışlar.

Kesinlikle uzak durun. Sorun çözme konusunda kimsenin umrunda değilsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Esnaf_TV

arkadaslar 65 tl olmuş.bunlar devamlı zam cakmaya başladı.sizde durum nedir.faturalarınız ne gosteriyor?
    devamli derken? bir kere 5 lira zam yapildi suana kadar. 60da 65.

• Tüketici hakem heyetine başvurdum buraya da koyuyorum. Siz siz olun bu firmadan uzak durun

23 haziran itibari ile durduk yere internete bağlanamaz oldum. Yine aynı gün içerisinde internet sağlayıcı firmama durumu bildirdim ve destek kaydında bulundum. Sorunun Türk Telekom'dan kaynaklı olduğunu ve kendilerinin bir şey yapamayacaklarını söylediler. Ben de 29 Haziran'da firmayı arayarak internetimi kapattırma talebinde bulundum. Telesekreter kaydı iki gün içerisinde aranacağımı ancak ondan sonra internetimi kapatabileceğimi söyledi ve telefonuma "iptal talebinizi aldık" şeklinde mesaj gönderildi. Yaklaşık 9 gün sonra firmadan her hangi bir telefon gelmediği için 9 Temmuz'da tekrar arayarak internetimi kapatma talebinde bulundum. Yine telesekreter kaydı aynı şeyi söyledi, mesaj geldi ve yine aranmadım. 11 Ağustos'ta yine iptal talebinde bulundum, yine mesaj geldi ve yine aranmadım. 23 Hazirandan günümüze kadar hiç bir şekilde internet hizmetinden yararlanamadım ve belirtilen firma kredi kartımdan faturaları tahsis etti. İnternetimin biran önce kapatılmasını ve ilk kapatma başvurumdan itibaren benden tahsis ettikleri tüm fatura ücretlerinin iadesini talep etmekteyim.

• eddy kullanıcısına yanıt
    internet hiç kullanmayacaksan bu şekilde yapabilirsin ama başka bir iss ye gececeksen onlar 1 günde hallediyor bu işi uğraşmana gerek kalmıyor.
  • arkadaşlar 28 ağustosta modemin dsl ışığı hiç yanmamaya başladı destek talebi oluşturdum hala dönüş olmadı.
    aboneliği iptal ettirmek için ne yapmak gerekiyor bilgi paylaşır mısınız lütfen yapabilen var mı
  • 2 haftadır internetimde performans sorunu var. Normal bi hız düşmesi değil, internet sayfalarına giremeyecek derecede bir performans sıkıntısı halledin artık bunu.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gowlet

2 haftadır internetimde performans sorunu var. Normal bi hız düşmesi değil, internet sayfalarına giremeyecek derecede bir performans sıkıntısı halledin artık bunu.
    Aynı sorun bende de var. Bende iki haftadır bu sorunun çözülmesini bekliyorum. Arıza kaydı açtım. Hiçbir sonuç yok.
  • nerdeyse her firmada farklı sorunlar var yıllarca tt kullandım fakat akn olayı yüzünden bıraktım türknete geçtim.Play store dan herhangi birşey güncellerken 128 kb ile indirme yapıyor.Aynı sorunu yaşayan varmı türknet üzerinden kullanarak.Diğer yandan her firma kendi paçasını kurtarmak için birşeyler uydurmuş sabit olarak sürekli onları söylüyor.BTK geceleri hız serbest dedi değişen bişey olmadı çünkü ülkemizde nerdeyse her konuda denetleme aşırı zayıf denetleme ve yaptırımlar sıklıkla olsa bu kadar rahat davranamazdı firmalar.Türknet 75 mbit hız teklifi sunmuş bana yaklaşık 4 aydır türknet abonesiyim.İlk geçişimde ne hikmetse 35 verdiler 2-3 ay ödeyince 75 diyorlar pazarlama taktiği.Tavsiye edermisiniz.
  • Sozde 75 mbite kadar vdsl hizmeti almaktayim. Son günlerde hizim 3 mbiti gecmiyor. Dayanamadim en sonunda Destek kaydi actim bakalim ne olacak

• Turknette Airties modemle bağlanmaya çalışıyorum.
    Lakin bir türlü internet var gibi gözükse de malesef internet yok.
    Modem de sorun gözükmüyor.Gündüzleri bu sorun olmuyor ancak akşamları sürekli yeniden başlat başlat sonradan 4 g ile hattın internetini kullanmak zorunda kalıyorum.
    Kayıt açsam da sorun yok diyorlar.
    Modemle ilgili midir sorun yoksa genel bir sorun mu?
  • Türknet'e 3 ay önce üye olan ve sadece 1 hafta hizmet aldıktan sonra bağlantısı kesilen bir arkadaşım, bu süre içerisinde bir çok defa arıza kaydı açtırmış, türknet canlı destek hattını arayıp bilgi aktarmış ve hala interneti yok.
    Arızaya müdahale eden var mı yok mu, o da bilinmiyor.
    En son 2 gün önce iptal dilekçesi yazmış, Türknet'in faksına faks gitmiyormuş.
    Arkadaş isyanlarda.
    Bu konuda bir yardımınız olabilir mi?
  • Turknet nerdeseyse 2 haftadır hızımı düşürdü arıza kaydı bırakıyorum yine hatta sorun yok bina içi tesisatı kontrol edin diyorlar.

Bina içi hattı kontrol ettim herhangi bir sorun yok hat sağlam

Upload hızı normal değerdeyden download hızı dğşğk burda anlaşılıyorki hız sınırlaması var

turknet online işlemlerde görünen hat değerleri

Turk.net İnternet 59.99 TAAHHÜTSÜZ

modem arayüzünde görünen hat değerleri ki bina içi sorun olsa bu hat değerlerini göstermez

Bu kısımda da sitelerden yaptığım hız testleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sezar61 -- 21 Eylül 2018; 22:2:5 >

• sezar61 kullanıcısına yanıt
    bu mesaj silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 18 Temmuz 2020; 14:46:50 >
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Bir arkadaşım yakın zamanda benim tavsiyem ile Turknet'e geçti. Daha önce Superonline kullanıyordu ve 5mbit bir hızda sorunsuz kullanıyordu.

Sitenizde 11 mbit'e kadar alabilirsiniz dediği için Turknet'e geçmek istedi. Ancak şuan 1mbit interneti zor alıyor ve defalarca arıza kaydı açtığında aldığı cevap "Altyapınızın alabileceği en yüksek hız olan 1mbit i alıyorsunuz" oldu. 1 hafta öncesine kadar 5mbiti rahatça alan altyapı nasıl oluyor da 1'e düşebiliyor? Bunu anlatacak bir muhattap dahi bulamadık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rfssfr

Turknette Airties modemle bağlanmaya çalışıyorum.
    Lakin bir türlü internet var gibi gözükse de malesef internet yok.
    Modem de sorun gözükmüyor.Gündüzleri bu sorun olmuyor ancak akşamları sürekli yeniden başlat başlat sonradan 4 g ile hattın internetini kullanmak zorunda kalıyorum.
    Kayıt açsam da sorun yok diyorlar.
    Modemle ilgili midir sorun yoksa genel bir sorun mu?
    Arkadaşlar,
    Vdsl modem aldım,
    Lakin Türknette paket yükseltemiyorum.
    Online hizmetlerden tikliyorum yok.Arıza kaydında yazıyorum cdsle geçirin diye adamlar internetinizde sorun yok diye dönüyor.
    Telefonla faksla mı ulaşmak gerekiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rfssfr

Arkadaşlar,
    Vdsl modem aldım,
    Lakin Türknette paket yükseltemiyorum.
    Online hizmetlerden tikliyorum yok.Arıza kaydında yazıyorum cdsle geçirin diye adamlar internetinizde sorun yok diye dönüyor.
    Telefonla faksla mı ulaşmak gerekiyor?

Alıntıları Göster
    Dünya varmış.
    35 mpbs e geçtim.Adsl ışığım turuncu basıyor.
    Akşam 8-11 arası sıkıntılı saatlerde ping biraz yüksek olsa da indirme 28 lerde.
    Airties modem 5442 kullananlar derhal çöpe atsın.
  • 4 gün önce telefondan başvuru yapıp modem satın aldım 3 gün önce de belgeleri yolladım. Ertesi gün teslim almış olmalarına rağmen bu sabah belgeleriniz hala gelmediği işin aktivasyon işlemlerine başlayamıyoruz diye mesaj geldi. Parasını ödediğim modem hala kargoya verilmedi. Sizin sorumsuzluğunuz yüzünden internetin bağlanmadığı her gün ben maddi zarara uğruyorum. Rica ediyorum artık görevinizi yapın. Yapmanız gereken şeyleri bile yapmıyorsunuz.

• 
Sayfa: önceki 945946947948949
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.