Şimdi Ara

Turk.net İnternet 59.99 TAAHHÜTSÜZ (946. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.992
Cevap
178
Favori
768.080
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 944945946947948
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    stabil 24mbit ile sn de 3-3.1Mb ile indirme yapabilirsiniz. 34mbit ile 4Mb olur bu deger. Iki baglantida da 1080p/60fps ya da 1440p yi cok cok rahat izlersiniz yeter ki baglandiginiz sunucu saglam olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suicide -- 25 Temmuz 2018; 18:34:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Halkçı2013 H kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Şahsi fikrim, standart bir internet deneyiminde 35 MBPS ile 24 MBPS arasında hiç bir fark göremeyeceğiniz. 24 MBPS indirme hızı, en yüksek çözünürlükteki videoları bile rahatlıkla oynatabilir. Bunun için şu denemeyi yapabilirsiniz. Windows kullanıyorsanız, görev yöneticisini açıp, performans sekmesine gelin. Normalde hangi sitede ne kalitede izliyorsanız, o siteyi açıp, o videoları izlemeye başlayın. Bir yandan da Görev Yöneticisindeki ağ kullanımı gözleyin. 24 MBPS 'ye ulaşmayacaktır. Yani 24 MBPS fazlasıyla yeterlidir. Bu noktada Türksat devam etmeniz mantıklı.

Ancak Türknet'i tercih etme sebebi 35 MBPS hız değil de AKN olmayışı olabilir. Aylık internet kullanımınız 150 GB ı bulup bulmadığını kontrol ediniz.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Aranızda benim gibi TurkNet' e geçmek için araştırma yapıp, buraları okuyan arkadaşlar varsa kesinlikle UZAK DURUN.

Peki neden böyle söylüyorum;

Uzunca başımdan geçen olaylar zincirini aktaracağım, seçim size kalmış. İlk başvurumu yaptığım süreden sonra uzunca bir bekleme süresi ardından gelip interneti bağladılar. Bi dünya işlemden sonra sık sık kopmalar yaşansada iyi kötü bir internetimiz olmuştu. Sonrasında adres değişikliği yapıp İzmirin en merkezi yerlerinden birine taşındık. Nakil için başvurduk 1 hafta sonra gelip apartman dışına kablo çekmişler tabi bundan haberimiz yok haber bile vermemişler. Neyse araştırdık dışardaki panoya müdahale etme yetkileri yokmuş. Bir elektrikçi çağırıp ona bağlattıktan sonra, bu seferde internetin açılmasını bekledik. 2-3 günde o sürdü. Bu seferde internet hızı sıkıntılı. Bize vaat ettikleri 32 mbps verdikleri 6-7mbps. Neyse destek kaydı felan oluşturduk (bu arada arayıpta muhatap bulabileceğiniz kimse yok, yani telefonla müşteri hizmeti vermiyorlar, siz internetten destek kaydı açıyorsunuz onlar ne zaman işlerine gelirse dönüş yapıyor.) cevap olarak apartman ve daire altyapılarınız sıkıntılı olabilir dediler. Ona da tamam deyip komple apartman ve daire bağlantılarını yeniledik. Bilin bakıyım düzeldi mi tabi ki hayır. Bu sefer, muhatap kimse yok ya tekrardan destek kaydı oluşturduk. Dönüşleri ise altyapınız max. 8 mbps destekliyor. Bu nokta artık bardağı taşıran son nokta oluyor. Çünkü açık açık yalan söylüyor. Ya çok yetersizler hiç bir problemi halledemiyorlar ya da kime ne geçirebilirsem kafasındalar. Tabi bende cevap olarak;

"Merhabalar, bu üçüncü destek talebim oluyor. Daha önceler deki taleplerimde ilettiğim üzere indirme hızım 4,9 yükleme hızım 3,1 lere kadar geriledi. Cevap olarakta altyapınızın desteklediği hız 8 mbps dir demişsiniz. Öncelikle sitenizde ne kadar internet alabilirim alanını doldurduğumda 35 mbps olarak gösterildi. Başlarda aldığım hız 30 mbps dolaylarında iken şu an 8 mbps alabilirsiniz diyorsunuz. Sizin internetinizi yüksek hızlarda kullanabilmek amacıyla apartman ve dairemizin tesisatını yeniledik. Bu na rağmen 30 mbps lik hızımızı 8 leri kadar gerilettiniz. Lütfen sorunumuzun çözümü için gerekli desteği sağlayınız aksi takdirde verilen vaatlerinizi yerine getirmediğinizden dolayı adli makamlara başvuracağız. İyi çalışmalar."

diye bir destek talebi oluşturdum. Bu gün tam 31 gün oldu ama halen düzelen hiç bir şey yok. Bu süre zarfında 4-5 destek talebi daha oluşturdum ki bir an önce problemi halletsinler diye. Ama ne hacet verdikleri cevap 2 günde bir şu şekilde;

"Bizlere iletmiş olduğunuz arıza kaydınız ile ilgili inceleme ve çalışmalarımıza devam etmekteyiz ve arıza kaydınız ile yakinen ilgilenmekteyiz.Sorunun çözüme ulaştırılması adına saha ekiplerimiz ile iletişim içerisindeyiz. Çözüm sonrası tarafınıza bilgi aktarılacaktır. İlginiz ve bizi tercih ettiğiniz için Teşekkür Ederiz. İyi Günler Dileriz."

31 gün oldu 4-5 destek kaydı açtım ama nafile. Ne adam akıllı bir muhatap ne düzgün bir hizmet nede internet alamadım.

Gördüğünüz gibi yarın öbür gün sizde bir problem yaşarsanız benim gibi 1 aydan fazla bekleyebilirsiniz.

Sözün özü arkadaşlar, ben geçtiğime geçeceğime pişman oldum. Eğer sizde geçmeyi düşünüyorsanız 2 kere değil 10 kere düşünün...

• quote:

Orijinalden alıntı: morçizgilipipet

Aranızda benim gibi TurkNet' e geçmek için araştırma yapıp, buraları okuyan arkadaşlar varsa kesinlikle UZAK DURUN.

Peki neden böyle söylüyorum;

Uzunca başımdan geçen olaylar zincirini aktaracağım, seçim size kalmış. İlk başvurumu yaptığım süreden sonra uzunca bir bekleme süresi ardından gelip interneti bağladılar. Bi dünya işlemden sonra sık sık kopmalar yaşansada iyi kötü bir internetimiz olmuştu. Sonrasında adres değişikliği yapıp İzmirin en merkezi yerlerinden birine taşındık. Nakil için başvurduk 1 hafta sonra gelip apartman dışına kablo çekmişler tabi bundan haberimiz yok haber bile vermemişler. Neyse araştırdık dışardaki panoya müdahale etme yetkileri yokmuş. Bir elektrikçi çağırıp ona bağlattıktan sonra, bu seferde internetin açılmasını bekledik. 2-3 günde o sürdü. Bu seferde internet hızı sıkıntılı. Bize vaat ettikleri 32 mbps verdikleri 6-7mbps. Neyse destek kaydı felan oluşturduk (bu arada arayıpta muhatap bulabileceğiniz kimse yok, yani telefonla müşteri hizmeti vermiyorlar, siz internetten destek kaydı açıyorsunuz onlar ne zaman işlerine gelirse dönüş yapıyor.) cevap olarak apartman ve daire altyapılarınız sıkıntılı olabilir dediler. Ona da tamam deyip komple apartman ve daire bağlantılarını yeniledik. Bilin bakıyım düzeldi mi tabi ki hayır. Bu sefer, muhatap kimse yok ya tekrardan destek kaydı oluşturduk. Dönüşleri ise altyapınız max. 8 mbps destekliyor. Bu nokta artık bardağı taşıran son nokta oluyor. Çünkü açık açık yalan söylüyor. Ya çok yetersizler hiç bir problemi halledemiyorlar ya da kime ne geçirebilirsem kafasındalar. Tabi bende cevap olarak;

"Merhabalar, bu üçüncü destek talebim oluyor. Daha önceler deki taleplerimde ilettiğim üzere indirme hızım 4,9 yükleme hızım 3,1 lere kadar geriledi. Cevap olarakta altyapınızın desteklediği hız 8 mbps dir demişsiniz. Öncelikle sitenizde ne kadar internet alabilirim alanını doldurduğumda 35 mbps olarak gösterildi. Başlarda aldığım hız 30 mbps dolaylarında iken şu an 8 mbps alabilirsiniz diyorsunuz. Sizin internetinizi yüksek hızlarda kullanabilmek amacıyla apartman ve dairemizin tesisatını yeniledik. Bu na rağmen 30 mbps lik hızımızı 8 leri kadar gerilettiniz. Lütfen sorunumuzun çözümü için gerekli desteği sağlayınız aksi takdirde verilen vaatlerinizi yerine getirmediğinizden dolayı adli makamlara başvuracağız. İyi çalışmalar."

diye bir destek talebi oluşturdum. Bu gün tam 31 gün oldu ama halen düzelen hiç bir şey yok. Bu süre zarfında 4-5 destek talebi daha oluşturdum ki bir an önce problemi halletsinler diye. Ama ne hacet verdikleri cevap 2 günde bir şu şekilde;

"Bizlere iletmiş olduğunuz arıza kaydınız ile ilgili inceleme ve çalışmalarımıza devam etmekteyiz ve arıza kaydınız ile yakinen ilgilenmekteyiz.Sorunun çözüme ulaştırılması adına saha ekiplerimiz ile iletişim içerisindeyiz. Çözüm sonrası tarafınıza bilgi aktarılacaktır. İlginiz ve bizi tercih ettiğiniz için Teşekkür Ederiz. İyi Günler Dileriz."

31 gün oldu 4-5 destek kaydı açtım ama nafile. Ne adam akıllı bir muhatap ne düzgün bir hizmet nede internet alamadım.

Gördüğünüz gibi yarın öbür gün sizde bir problem yaşarsanız benim gibi 1 aydan fazla bekleyebilirsiniz.

Sözün özü arkadaşlar, ben geçtiğime geçeceğime pişman oldum. Eğer sizde geçmeyi düşünüyorsanız 2 kere değil 10 kere düşünün...
    Arkadaşlar gerçekten de benzer bir durum yaşadım. Şöyle ki yaklaşık 2 ay kadar kullanım deneyimimde hız gayet iyiydi. Mesela genellikle 20-30 mbit hız alıyordum. Akşam saatleri olunca anlık hız düşümü olmaya başladı. Hız testi yapıyorum hız bir 9 mbite düşüyor bir 25 mbite çıkıyor. Gecikme akşamları 40-50 ms ye geliyordu. Derken online oyun zevki falan hiçbirşey bırakmadı. Online oyun oynuyorsanız kesinlikle uzak durun. Şu an bir ay da bedava kullanım hakkım olmasına rağmen kullanmadan kapatıp değiştireceğim düşünün yani. Kesinlikle memnun kalmadım. En son dh deki arkadaşın verdiği cevabı yazıyorum.
    -Evet akşamları hız düşümü anlık gecikmeler yaşıyorsanız santral dolabınızdaki yoğunluktan oluyordur.
    Ben size zengin oluyorsanız bu sizin binlerce müşteri bulduğunuzdan oluyor diyor muyum? Para alıyorsanız karşılığını vereceksiniz.

• düzen oturtamayan arkadaslar baska firmalara gecebilirler, gecmeliler bence. taahhut olmamasi bu noktada cok ise yariyor.

• Modeme wi-fi ile mi bağlısınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Levcho -- 27 Temmuz 2018; 3:1:15 >
  • Yaşadığınız sorunları paylaşmanız önemli. İnsanlar muhtemel ne sorun yaşabilir görebilmesi açısından. Ancak insanları uzak durun diye yönlendirmek yanlış. Özellikle taahhüt diye bir saçmalık yokken, insanların en azından denemesi gerekir. Altyapı/santral sorunu olmayan bir adrese denk gelirse, en azından hem firma desteklenmiş olur, hem de kullanıcı 21. yy a yakışır hizmet almış olur.

Ben de 50bin tane olumsuz deneyim okudum internette. Ancak taahhüt olmayışından cesaret alarak başvurdum. Makül sürelerde evrak süreci işledi ve filanca gün internetin aktarılacak dendi, o günün önceki akşam internetim vardı. sabahı işe gittim, akşam geldiğimde internetim hala vardı ve operatörüm Turknet olmuştu. 1 senedir kullanıyorum ve sadece iki kez sorun yaşadım. ilki bir iki gün süren bir kaç defa gerçekleşen ve sonra kendiliğinden düzelen netten kopmalar. Diğeri ise 3 kez arıza kaydı açıp, biraz uğraşarakta olsa teknik desteğe çözdürdüğüm düşük hız sorunu.

Sözün özü; ben geçtiğim için çok memnunum ve geçmeyi düşünen varsa taahhütleri bitiminde mutlaka denemeli.

• Arkadaş bunlara ulaşmak gerçekten zor :)

Evimdeki internetten çok memnunum 1 ay sonra iş yerimdeki de bitecek onu da türknet'e geçirmek istiyorum ama nerden nasıl uluşacağımı bilmiyorum
  • Trabzonspor kullanıcısına yanıt
    bu mesaj silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 17 Temmuz 2020; 23:16:52 >
  • Benim de uudinet taahhudum bitmek uzere ve ips arayisindayim. Fiyatlar ucmus akn kaldiriyoruz ayagina tuketiciye itelediler. hepsi el birligi yapmis gibi muthis kazik fiyatlar cekiyorlar.

• Levcho L kullanıcısına yanıt
    Yok kablo ile bağlı hocam ping değerleri şu an oynanabilir seviyelere geldi yine çok fazla ama buna rağmen
    -Hayır efendim kampanyalı fiyat alamazsınız 24 mbit 35 gb kotalı internet sizin için 120 lira diyen ttnete geçmeyceğim. Neymiş efendim 3 ay geçmemiş ttneti bırakalı. Ulan 20 yıl olsa yine geçmeyeceğim hadi bakalım hodri meydan...
  • mecelik90 kullanıcısına yanıt
    Valla ben yaklaşık 500 lira para ödedim (ailemin hatasından dolayı) hem telefona hem internete taahhütü bozdum yeter ki türknete geçiyim kafam rahat olsun diye. Daha iyisi olana kadar en iyisi hakkaten türknet.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gowlet

Valla ben yaklaşık 500 lira para ödedim (ailemin hatasından dolayı) hem telefona hem internete taahhütü bozdum yeter ki türknete geçiyim kafam rahat olsun diye. Daha iyisi olana kadar en iyisi hakkaten türknet.
    bende 550lira ödemiştim fena koydu :D türknet 120lira faturanda indirim yapıyor gelen faturayı türknete eposta gönder
  • gowlet kullanıcısına yanıt
    Turknet'e gerekli evrakları gönderin, 120 lirasını ödüyorlar. Aynı şey benimde başıma geldi. Babamı her aradıklarında taahhüt almışlar yok ev sigortası yok telefon paketi. Internet taahhütüm bitince aboneliği sonlandırdım ve 450 gibi bi cayma bedeli çıktı. Ama iyi ki Türknet e geçtim. Eskisi kadar kaliteli bağlantı alıyorum. Bununla kalmayıp Eskisinden 4 buçuk kat hızlı down, 4 kat hızlı up ım var. Kota mota hesabı da yapmıyorum. Üstelik daha ucuz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pplhntr -- 13 Ağustos 2018; 22:24:5 >
  • Başlığı değiştirin artık 64.99

• arkadaslar 65 tl olmuş.bunlar devamlı zam cakmaya başladı.sizde durum nedir.faturalarınız ne gosteriyor?
  • Temmuz itibari ile 64,99 oldu hocam guncel fiyat.

• ardaalisahin kullanıcısına yanıt
    bunlar 5 5 cakmaya başladı ya.
  • Bi 5 daha cikarsa kaparim valla.

• :D tesadüfe bak. hocam bende bursa osmangazi bağlarbaşında oturuyorum. türk telekom müşterisiyim. türknete geçmek istiyorum. nasıl halledicem?
    cayma bedelini 120 tlye kadar karşılıyoruz diyorlar.
    türknetin osmangazi şubesi tam olarak nerde?

edit= türktelekom kazıkçı 75 tl veriyorum. 50gb akn li. 24mbit zar zor alıyorum. geceleri interneti yavaşlatıyorlar. berbat.
    hatta berbat ötesi. rezalet.
    ttnet.speedtestcustom.com
    Speedtest Custom - Test your internet speeds
    https://ttnet.speedtestcustom.com/result/6600cfa0-9fe0-11e8-bc54-cd2d1fa6676d

buyrun bu da ispatı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Excaliburaw -- 14 Ağustos 2018; 19:38:45 >

• 
Sayfa: önceki 944945946947948
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.