Şimdi Ara

TURK-NET KOTA (AKN) KALKTI ! [RESMİ KONU] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.785
Cevap
38
Favori
256.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
110 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

''Bulunduğunuz adresteki altyapı üzerinde şu an için AKN'siz paketi veremiyoruz. TurkNet altyapı yatırımı yaparak, sistemin kendi kontrolü altında daha hızlı çalışmasını ve daha kaliteli hizmet verilmesini sağlamaktadır. Şimdilik sadece bu altyapı yatırımı yaptığımız yerel santraldeki müşterilerimize AKN'siz hizmeti sunabiliyoruz.''

Hay şansımı ..

Edit: Forumda burayı okuduktan sonra sorup da olumlu cevap alan yok. Soranlar hakkını kaybediyor gibi bi düşünce oluştu bende Sormayacaktım dayanamadım ben de sordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vrataski -- 17 Mart 2017; 20:6:14 >

• Ulan bizde şans olsa

Bende sordum şimdi bölgenizde akk sız paket veremiyoruz yapa altyapısı yok dediler çöktüm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TURK-NET KOTA (AKN) KALKTI ! [RESMİ KONU]
    İnternet destekten bağlandım bu cevabı verdiler. Eğer yeni abonelik yaparsam altyapı desteklediği takdirde ilerleyen zamanlarda faydalanma imkanım varmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mustafa Dmrl

120tl'ye kadarını turk.net karşılıyor 6 ayda faturanıza indirim yaparak.

Bir araştırayım tarifeleri felan nasıl, uygunsa gözünün yaşına bakmam.

• zero fear kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim darısı inşallah başınıza olur :)
  • türknet niye heryerde yok ya
  • güzel olmuş
  • cemodinho1 kullanıcısına yanıt
    Hocam nereden soruyorsunuz acaba?

• ULTILIX U kullanıcısına yanıt
    http://prnt.sc/el6d5s

turknet kullanıcısıyım yapa var dediler kotasıza geçiş yaptılar ve tracert de turktekelom çıkıyor ?
  • mgboy1616 kullanıcısına yanıt
    telekom bu .

Geçiş daha sağlanmadı yada bir sorunlu karşılaşılıp telekom üzerinden aktarıyor olabilirler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sansa Magna kullanıcısına yanıt
    Türknet mobil uygulaması üzerinden canlı destek bölümünden sorgulama yapabilirsiniz

Arkadaşlar ben bu kendi altyapısı yok yapa muhabbetine inanmıyorum.Adsl 16 mbs kullananları akk siz paketlere geçirdiler sadece Vdsl kullananlar olarak bize uygulanmayacak

• cemodinho1 kullanıcısına yanıt
    50 megabit üzeri olanlar mayısda 20 megabit sorunsuz alsınlar yine bir sıkıntı olmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yreni gecenler fayadalanamiyor gordugum kadariyla peki ne kadar zaman bir sure sonra faydalanabilinir?

• Haziran'da ttnet ile sözleşmem bitiyor. Neredeyse 10 yıl oldu sömürüldüğümüz yeter. Yeni ISP arayışına girdim. Eğer 3-4 ay içinde altyapıda biraz daha iyileştirmeler ve okuduklarıma göre var olan ping sorununu çözerlerse ben de türknet'e geçmeyi planlıyorum. Helal olsun bu şirkete
  • Beyler yanlıs duymadım degıl mı ? AKK-AKN kalktı yok mu şimdi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemodinho1

Türknet mobil uygulaması üzerinden canlı destek bölümünden sorgulama yapabilirsiniz

Arkadaşlar ben bu kendi altyapısı yok yapa muhabbetine inanmıyorum.Adsl 16 mbs kullananları akk siz paketlere geçirdiler sadece Vdsl kullananlar olarak bize uygulanmayacak

16 mbps alıyorum geçemedim altyapı yokmuş
  • ULTILIX U kullanıcısına yanıt
    Aynen bende katılıyorum.

Mevcut btk kararları uygulanırsa mayıs ayından sonra bize yeterli.

• Vrataski V kullanıcısına yanıt
    Tam olarak nerede oturuyorsunuz

• Helal olsun TurkNet'e darısı Turkcell Superonline fiber'e

• Holy Templar kullanıcısına yanıt
    2.5 yıl kullandım turkneti 2ay önce superonline a gectim aksamları ping oyun oynatmayacak kadar yukseliyordu 8-10arıza kaydından sonra superonline a gectim mecburen.ama hic ping sorunu yasamayan arkadasimda var tamamen şans meselesi baglatırsın taahhut olmadigindan sorun yasarsan kapatirsin ama sorun yaşarsan türknet kesinlikle sorunu çözemiyor buna emin olabilirsin.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.