Şimdi Ara

TURK-NET KOTA (AKN) KALKTI ! [RESMİ KONU] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.785
Cevap
38
Favori
256.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
110 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    o oluyor bazen :D ya bilerek yapıyorlar yada sistemde sıkıntı var . internette akk takılmayan sol kullanan kullanıcı baya vardı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya gene ayrımcılık gene ayrımcılık. Arkadaş bende aradım 16mbit adsl kullanıyorum 1 yıla yakındır. Zamanla kaldırlacaktır filan diyen ölü balık gibi konuşan mal karının birine denk geldim. Zaten mayısta kalkacak ne zamanından bahsediyorsun dedim hiç bir şey demiyor. Rezillik, yapıyorsan herkese yaparsın kafana göre ona var buna yok. Bende şartları taşıyorum bende 59.99 tl ödüyorum neden ben yararlanamıyorum.
  • Sözleşmem bitmeden türknete geçip cayma bedelini ödeyecem artık helal olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ey TTNET Ne geçindin bu milletten, hala geçinmeye devam ediyorsun,
    Az önce 4440375 i aradım, durumu izah edipte bir şikayet formu doldurmak istedim,
    Çok ilgili bayan bir saniye dedi, konuyu 2 saniyede çözümledi ve bana:
    Beyfendi BDDK 2018 sonunanda AKK bitecek dedi :)
    Resmen aklımızı sınıyorlar, BDDK en geç 2018 yılı sonuna kadar azami süreyi belirtiyor,
    yani yarın AKK kaldırırsan "niye kaldırdın demezler"
    AMA BEN BUNDAN SONRA BAĞIRA BAĞIRA NEDEN KALDIRMIYORSUN AKK diye bağıracağım.
    Bu haksızlıktır, serbest piyasa bu değildir.
  • Adsl icin cok iyi firsat

Banada superonline hala 75 Gb akk 25 mbit 60 lira teklif ediyor mevcutta zaten 49 oduyorum ben sana neden 60 odeyeyim manyak miyim :D

Mayistan sonra 16 ya dusecek ama 60 cok fazla dsmart sport aile +net anca 60 eder

• Şimdi Türk telekom düşünsün

• Olum moralimi bozdunuz lan

Allah belanı versin tt....

• quote:

Orijinalden alıntı: karasimsek06

Ya gene ayrımcılık gene ayrımcılık. Arkadaş bende aradım 16mbit adsl kullanıyorum 1 yıla yakındır. Zamanla kaldırlacaktır filan diyen ölü balık gibi konuşan mal karının birine denk geldim. Zaten mayısta kalkacak ne zamanından bahsediyorsun dedim hiç bir şey demiyor. Rezillik, yapıyorsan herkese yaparsın kafana göre ona var buna yok. Bende şartları taşıyorum bende 59.99 tl ödüyorum neden ben yararlanamıyorum.

+1 Diğerlerinde olup bizde olmayan ne var birader kaldır gitsin işte. Tam yap yapıyosan
  • Sansa Magna kullanıcısına yanıt
    1 mayıs dan sonra 51-100 arası hız alanlar 24 düşecek kayıpla biz buna 20 diyebiliriz.

https://www.dijitaller.com/bakanlik-acikladi-adil-kullanim-kotasi-akk-2018de-kalkiyor/

• Az önce canlı sohbetten konuştum. Sadece mevcut aboneler için kalkmış

Oğuz :
    Şu an Turknet aboneliği bulunan mevcut müşterilerimiz için akn sınırlamasını kaldırıyoruz.Mevcut abonelerimizde alt yapısı uygun olan aboneleri bu hizmetten yararlanacaklardır. Şuanda sadece mevcut ve kendi altyapımızı kullanan abonelere yönelik bir uygulama
  • quote:

Orijinalden alıntı: NurullahGüney

turknetin bu karti oynamasi Ttneti elindeki buyuk koza ragmen (abone sayisi) tetikleyecektir. Biraz ayak diretmesi muhtemel. Aboneler turknete kaymaya baslarsa cok uzun surmez kota kalkar. Simdi turknetin bu isi surdurebilmesini ummaktan baska birsey kalmiyor.

her adsl bölgesinde olsa dediğiniz olabilirdi ama ne yazık ki her adsl olan bölgede yok türknettin santralle taktılan yapa diye bir cihaz varmış yani türknettin santrali kontrol ettiği yerlerde akk yi kaldırıyormuş bende bunu yapıyorlarsa olmayan bölgelere yani adsl de 150 gb mecbur katlanmak zorunda kalan kişilere en az 300 - 500 gb veya üstü verilse yani aşılamayacak kotalı paket yapılsa santral cihaz yok diye ben neden yararlanamıyorum yazık değil mi bizlere hemde aynı parayı vereceğiz bizide böyle imkan sunulsun hiç kimseye haksızlık edilmemiş olur

• Vrataski V kullanıcısına yanıt
    altyapı yok alt yapı . telekomun santrali biri diğeri türknetin santrali. Birinde fiber hat ve cihaz senin istediğini yap diğerinde telekomdan kiraladığın kadar. sen kiracıyken evde istediğin gibi tadilat yapabiliyormusun ? Ev senin olunca yaparsın ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ULTILIX -- 17 Mart 2017; 20:36:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ULTILIX

yapa olması lazım

turknet yok dedi :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Madara Uchiha

Az önce canlı sohbetten konuştum. Sadece mevcut aboneler için kalkmış

Oğuz :
    Şu an Turknet aboneliği bulunan mevcut müşterilerimiz için akn sınırlamasını kaldırıyoruz.Mevcut abonelerimizde alt yapısı uygun olan aboneleri bu hizmetten yararlanacaklardır. Şuanda sadece mevcut ve kendi altyapımızı kullanan abonelere yönelik bir uygulama

Alakası yok oda yalan ben 1 yıldır adsl ve telefon müşterisiyim aradım canlı desteğede yazdım kendi yerel santral olmayınca kaldıramıyoruz falan saçmalayıp durdu. Bir hizmet veriliyorsa tüm müşterilere verilir kafana göre iş yapma o zaman zaten mayısta mecbursun o zamana kadar her yeri yerel santralmı yapacaksın. Yalan dolan işte.

• Mantıklı düşünürsek Türknet VDSL kullanıcılarının üzülmesi gereken bir nokta yoktur.

Hemen kısa bir örnek ile açıklıyorum bugün VDSL altyapısı olan bölgelerde kullanıcılar en düşük 25 megabit hızlar görmektedir.

Yeni AKK Yasasına göre ise

25-50 megabit hız alan kullanıcılar AKK sonrası erişim hızı 16 megabit
    50-100 megabit hız alan kullanıcılar AKK Sonrası erişim hızı 24 megabit

Kısaca biz zaten şu an Türknet`in başlatmış olduğu kampanyadan her halükarda yararlanacağız kaldıki gece 2 ile sabah 8 arası hızımız kotayı aşsak dahi gene yüksek miktarlarda olucak + avantajımızda mevcut yani.

Gelelim asıl meseleye Türknet burda çok büyük oynuyor bugün Türkiye`de heryerde Fiber ve VDSL hizmeti yok genelde çoğu kullanıcı hala ADSL kullanıyor.

Türknet burda akıllı bir politika izlemiş neden mi hemen açıklıyayım, mevcut BTK`nın çıkartmış olduğu AKK yasasını düşük hızlarda yani genelde maksimum ADSL hizmetinde verilen hız 16 megabit bunu baz alırsak tablo şöyle;

1-8 megabit hız alan kullanıcılar AKK sonrası erişim hızı 3 megabit
    8-16 megabit arası hız alan kullanıcılar AKK sonrası hızı 5 megabit

Gördüğünüz üzere yukardaki açıklamaya göre ADSL müşterileri için BTK`nın çıkartmış olduğu mevcut tasarı pek bir değişiklik farketmiyordu.

Burda Türknet devreye girerek ADSL kullanan kişilerin mağdur olmaması adına ve AKK tasarısının adından bileneceği üzere ADİL bir uygulama açısı olması açısından tüm ADSL müşterilerinde AKK kaldırdı.

Böylece hem ADSL hem VDSL kullanıcıları arasında ADİL bir çözüm getirdi hemde güzel bir şekilde reklam yaptı, bir nevi kullanıcılarının gönlünü kazandı.Eminim eş-dost sağdan soldan öneriler ile birlikte ve sosyal medyada bu denli konuşulacağını varsayarsak Türknet ilk golü atması sebebiyle sağlam bir ilerleyiş yapıcaktır.

Biraz uzun yazdım kusura bakmayın imla hataları olabilir arkadaşlar sadece aklına takılan arkadaşlarımız mevcut onların soru işaretlerini gidermek istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jack Martin -- 17 Mart 2017; 20:40:8 >

• harce74 kullanıcısına yanıt
    türnek santrale cihaz takmıyor düzelteyim :D Santral kendine ayitse yapa deniliyor eve gelen bakır kablo kiralanıyor telekomdan gerisi türknet . kendi altyapısı olmayan yerde komple telekomdan kiralanıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: daytone1

Ey TTNET Ne geçindin bu milletten, hala geçinmeye devam ediyorsun,
    Az önce 4440375 i aradım, durumu izah edipte bir şikayet formu doldurmak istedim,
    Çok ilgili bayan bir saniye dedi, konuyu 2 saniyede çözümledi ve bana:
    Beyfendi BDDK 2018 sonunanda AKK bitecek dedi :)
    Resmen aklımızı sınıyorlar, BDDK en geç 2018 yılı sonuna kadar azami süreyi belirtiyor,
    yani yarın AKK kaldırırsan "niye kaldırdın demezler"
    AMA BEN BUNDAN SONRA BAĞIRA BAĞIRA NEDEN KALDIRMIYORSUN AKK diye bağıracağım.
    Bu haksızlıktır, serbest piyasa bu değildir.

mh eğer size bddk dediyse daha btknın nın ismini bilmiyor demektir bddk ne la btk olacak o deseydiniz keşke lafı koymuş olurdunuz

• e_capkan kullanıcısına yanıt
    ozaman santralin olduğu konuma kadar kendi fiber hattını çekmiş ama santrali almamış . Büyük ihtimal yakında santrali telekomdan satın alır yada kendi cihazını oraya koyar.

• ben Vodafone fiber int. kullanıcısıyım.Kotayı geçen ay 50 GB kadar aştım ama hızı düşürmediler.
    Acaba bizde de kalktı haber mi vermiyorlar ? çünkü vodafone mh kendinden bir haber bir mh dir
  • Olay cok guzel darisi diger isslerin basina ama Anlamadigim btk buna nasil izin veriyor? Simdi boyle olunca diger isslerde bunun icin basvurmaz mi btkya? İnsallah vururlar ama buna izin verilme sebebi nedir o onemli

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.