Şimdi Ara

TURK-NET KOTA (AKN) KALKTI ! [RESMİ KONU] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.785
Cevap
38
Favori
257.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
110 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hm ben 21-50 arasina gitri kafam direk. Benim hatam 50 den fazlasini dusunemedigim icin :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu işin sonu BTK dan alacakları ceza ile biter. Ben şikayet dilekçesini yazmayı düşünüyorum. Diğer hizmet alamayan arkadaşlarıda btk sitesindeki şikayet bölümünden şikayete davet ediyorum. Aynı parayı verip bir müşteriye istediği halde kota kaldırmayıp diyerine kaldırıyorsan bu hizmet eksiliğidir. Ya herkese kaldırırsın yada kimseye kaldırmazsın. Asıl mantıklı olan madem yapa veya santral işi var. O zaman kaldırmadıklarınında kotasını yükseltirsin. Neden herkes 59.99 tl ödeyip bir kotasız internet kullanırken diğeri kullanamıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karasimsek06 -- 17 Mart 2017; 20:50:54 >
  • TurkNet'e helal olsun.

İmkanı olan geçsin derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Backspace7

Olay cok guzel darisi diger isslerin basina ama Anlamadigim btk buna nasil izin veriyor? Simdi boyle olunca diger isslerde bunun icin basvurmaz mi btkya? İnsallah vururlar ama buna izin verilme sebebi nedir o onemli

Tek Türknet kaldırmadı hocam bazı küçük firmalarda kaldırdı örnek olarak flyfiber diyebiliriz.

Zamanında bundan 4 sene önce Metronet kullanıyordum o firmada mesela AKK yoktu 10 megabit limitsiz 44 TL ödüyordum hemde simetrik 10 megabitte upload veriyorlardı.

Kısaca BTK belirli ölçekli firmalara her zaman tasarruf hakkı ve çeşitli ayrımcı kampanya yapma hakkı sunmakta.
  • tek sıkıntısı belgeler için kargoyla vs. uğraşmak. sırf göze alamadığım için uydunete geçtim. memnunum orası ayrı.
  • Arkadaşalar benim taahhüt bitiş tarihim 29.07.2017 olarak görünüyor. yani 4 ay 12 gün var. aradım turktelekomu 320 tl cayma bedeli cıkardı . bir yanlışlık var mı sizce ? bu kadar fazla olmasını beklemıyordum. kullandığım pakette 24 mbps 75gb akn 59.90 tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: karasimsek06

Bu işin sonu BTK dan alacakları ceza ile biter. Ben şikayet dilekçesini yazmayı düşünüyorum. Diğer hizmet alamayan arkadaşlarıda btk sitesindeki şikayet bölümünden şikayete davet ediyorum. Aynı parayı verip bir müşteriye istediği halde kota kaldırmayıp diyerine kaldırıyorsan bu hizmet eksiliğidir. Ya herkese kaldırırsın yada kimseye kaldırmazsın. Asıl mantıklı olan madem yapa veya santral işi var. O zaman kaldımaklarınında kotasını yükseltirsin. Neden herkes 59.99 tl ödeyip bir kotasız internet kullnaırken diğeri kullanamıyor.

aynen haklısınız yazık değil mi bize altyapı yok diye ben 5 e düşeceğim adamla aynı parayı vereceğiz o düşmeyecek bunun neresi adalet o zaman yaparsın kotayı 500 gb aşılmaması gereken seviyeye getirirsin kimse haksızlığa uğramamış olur böyle saçmalık mı var altyapı olan yaşaşın altyapısı olmayan ölsün bunun neresi adalet şimdi

• quote:

Orijinalden alıntı: ULTILIX

ozaman santralin olduğu konuma kadar kendi fiber hattını çekmiş ama santrali almamış . Büyük ihtimal yakında santrali telekomdan satın alır yada kendi cihazını oraya koyar.

sms ile bilgilendirme yaparız dediler ileride çalışma yapılırsa.
    mayıstan beri turknet kullanıyorum.yazlıktada aynı şekilde turk.net yazıyordu tracert takibinde
  • Btkdan sikayet ediyoruz bos durmak yok.

Yok oyle yagma turknet efendi 60 lirayi kolay bulmuyoruz biz her ay sak diye ödedik faturanizi erkenden.

Birileri akksiz kullanacak ben burda 2, 5 mbps ile surunecem yok ya??

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeyimVarKi?

Öncelikle Türknetli arkadaşlara hayırlı olsun. Eğer ki bu tarz firmaları yaşatamazsak 2018 de akk gider agg gelir. Diğer kan emici şirketler müşteriyi yine bir şekilde severler. Türknet veya önümüzdeki günlerde akkyi kaldıracak olan diğer şirketlerden hizmet almasak bile bu hizmeti bir şekilde desteklemeliyiz. Bundan sonra hala içinde bulunduğumuz karanlık günlere dönmemek için elimizden geleni yapmalıyız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-24B35DD43 -- 17 Mart 2017; 20:51:13 >

• TürkNet kullanın 1 senedir kullanıyorum sınırsız hız vardı şimdi sınırsız kota da olmuş.

Diğer ölücü firmalara para kaptırmayın.
  • çok güzel bir hareket, tebrikler Turknet.

not: beni de arayın, 150 gb yetmiyor, yoksa çirkeflik yaparım bakın.
  • Türk net ilk başvuru yapıldığında ilk kurulum bağlantıyı kim yapıyor.59.90 tek fiyat mi yalın adsl gibi ücretler fiyata dahil mi? Türk net kullananlar cevaplarsa sevinirim.

• -- bora - Bulunduğunuz adreste şuan için AKN'siz paket veremiyoruz. Turknet altyapı yatırımı yaparak, sistemin kendi kontrolü altında daha hızlı çalışmasını ve daha kaliteli hizmet verebilmesini sağlamaktadır. Şimdilik sadece bu altyapı yatırımını yaptığımız yerel santraldeki müşterilerimize AKN'siz hizmeti sunabiliyoruz. --

Bugün değil ama illa ki birgün..
  • quote:

Orijinalden alıntı: IamxMSFT

Btkdan sikayet ediyoruz bos durmak yok.

Yok oyle yagma turknet efendi 60 lirayi kolay bulmuyoruz biz her ay sak diye ödedik faturanizi erkenden.

Birileri akksiz kullanacak ben burda 2, 5 mbps ile surunecem yok ya??

başkaları da varsa btkya şikayet etsin böyle saçmalıkmı olur her şeyde bir ayrımcılık var altyapısı olan yaşasın olmayan ölsün anlayışı eğer türknet adaletli bir iş yapmak istiyorsa altyapısı olmayan yerlere de kotaları artırsın örnek 500 gb gibi aşılamayacak seviyelere getirsin kotayı cidden türk telekom yetmiyormuş gibi şimdide türknet ayrımcılık yapıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: kliktivist

Türk net ilk başvuru yapıldığında ilk kurulum bağlantıyı kim yapıyor.59.90 tek fiyat mi yalın adsl gibi ücretler fiyata dahil mi? Türk net kullananlar cevaplarsa sevinirim.

Her türlü sıkıntı ve kurulumda Türk Telekom bakıyor.
    100mbps'ye kadar hız veriyor artık hattın ne kadar destekliyorsa 1000dk da ev telefonu veriyor.59,99 sabit .
  • zero fear kullanıcısına yanıt
    Bende turknet iptal etmiştim.

• quote:

Orijinalden alıntı: 1hkn

-- bora - Bulunduğunuz adreste şuan için AKN'siz paket veremiyoruz. Turknet altyapı yatırımı yaparak, sistemin kendi kontrolü altında daha hızlı çalışmasını ve daha kaliteli hizmet verebilmesini sağlamaktadır. Şimdilik sadece bu altyapı yatırımını yaptığımız yerel santraldeki müşterilerimize AKN'siz hizmeti sunabiliyoruz. --

Bugün değil ama illa ki birgün..

bana da aynı cevap geldi
  • Bende aylardır Türk.net kullanıyorum ama böyle bir aranma vs olmadı müşteri hizmetleride belirli bölgelerde var dedi bende iptal edilmesini istedim dilekçe gönderdim bakalım ne olacak böyle ayrımcılık yapan firmalara lanet olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jhonyfth

Arkadaşalar benim taahhüt bitiş tarihim 29.07.2017 olarak görünüyor. yani 4 ay 12 gün var. aradım turktelekomu 320 tl cayma bedeli cıkardı . bir yanlışlık var mı sizce ? bu kadar fazla olmasını beklemıyordum. kullandığım pakette 24 mbps 75gb akn 59.90 tl

ay da toplam 59.90 ödüyorsan
    59.90x 4 ay 12 gün parası ödersin. bence bekle 4 ay.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.