Şimdi Ara

TURK-NET KOTA (AKN) KALKTI ! [RESMİ KONU] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.785
Cevap
38
Favori
256.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
110 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konu patladı gidiyor ulan tt senden bir hamle gelmez ise çıra gibi yakıcam seni

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • biz kabul ettik hızda oynama yok download 3mbit upload 0.60mbit nasıl kalmışsa
  • saubjk06 kullanıcısına yanıt
    Beni de 3 tl karşılığı 50 den 75 e çıkaralım diye arıyorlar.

• Ankara/Keçiören lokasyonunda akksiz pakete geçiş sağladım şuan. Biraz önce chatten geçiş için onay verdim. Online işlemlerde bu göründü hemen
    Teşekkürler TurkNet

TURK-NET KOTA (AKN) KALKTI ! [RESMİ KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xSwindLer -- 17 Mart 2017; 21:30:34 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 16 mbitte akn kalkması işime yaramıyor hızım 50 zaten neden düşük hız isteyeyim ki

• ayın 13 ünde akk yi aşmıştım daha ayın başı gelmedi ama hızım şuan 10mb (20mb ttnet hiper kullanıyorum) acaba test falan mı yapıyorlar

2 gün önce 480p video izlemek için 10dk bekliyordum şuan otomatik 720p açıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: xSwindLer

Ankara/Keçiören lokasyonunda akksiz pakete geçiş sağladım şuan. Biraz önce chatten geçiş için onay verdim. Online işlemlerde bu göründü hemen
    TURK-NET KOTA (AKN) KALKTI ! [RESMİ KONU]TURK-NET KOTA (AKN) KALKTI ! [RESMİ KONU]

keçiörende türknet varmı hocam bende keçiörendeyim ?

• Arkadaslar nasi anlicaz kalktigini yapa altyapisinda oldugumuz

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Donanım

quote:

Ankara/Keçiören lokasyonunda akksiz pakete geçiş sağladım şuan. Biraz önce chatten geçiş için onay verdim. Online işlemlerde bu göründü hemen
    TURK-NET KOTA (AKN) KALKTI ! [RESMİ KONU]TURK-NET KOTA (AKN) KALKTI ! [RESMİ KONU]

keçiörende türknet varmı hocam bende keçiörendeyim ?

Ben de keciorendeyim santrale 1 km ya var ya yok.altyapi 120 mbps destekliyor sozlesme 75 mbps ben 60 mbps aliyorum ama akk var 150 gb lanet olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• ttnetin allah bin türlü belasını versin analarını ak yiyiciler öpsün öperken meeeeee lesin inşallah :D
  • Dr. Donanım kullanıcısına yanıt
    TTNet'den hizmet alınabilecek tüm yerlerde TurkNet abonesi olabilirsiniz diye biliyorum ( tabii ki boş port varsa bölgenizde - bunun için TurkNet'i arayıp bilgi alabilirsiniz ve ya sitesindeki müşteri hizmetlerinden -. ).

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tebrik ederim.. Bu arada TürkNET'in Türkiye'nin heryerinden eleman aldığını da duydum. Hem hizmet yapıyorlar hem de ekmek veriyor.
  • quote:

TTNet'den hizmet alınabilecek tüm yerlerde TurkNet abonesi olabilirsiniz diye biliyorum ( tabii ki boş port varsa bölgenizde - bunun için TurkNet'i arayıp bilgi alabilirsiniz ve ya sitesindeki müşteri hizmetlerinden -. ).

eyvallah hocam bi öğrenelim bakalım
  • allah razı olsun turknetten , 16 mbıtlık paketı kullanıyordum 11 sabit gliyordu.
    geceleri hanımla film izlerken , akk takılmasak dıye cok dusunuyorduk artık AKK bızım ıcın tarıh oldu ha 11 mbit yeterlımı dıye sorarlar simdi ?

bunada şükür , FULL HD bir film izleyebiliyoruz 11 Mbıt ile
  • IamxMSFT kullanıcısına yanıt
    Hocam bende keçiörendeyim 60mbit stabilmi düşme inme oluyormu bide pingler nasıl yardımcı olursan sevinirim bende 75-100 ne verirlerse geçmeyi düşünüyorum turk.net bu kampanyayıda zamanında sadece adsl için başlatmıştı 8/16mbit aynı fiyat diye satıyordu sonrada vdsl içinde geldi yakında bu akk kalkma olayı vdsl içinde gelecektir bence.
  • Türk net adamdır

• quote:

Orijinalden alıntı: harce74

adsl vdsl fiber fiyatlarında fark yokken ve haksızlık varken gelmiş birde türknet kendi altyapısını kurduğu bazı adsl bölgelerine akksiz int verecek hangi biriyle uğraşacağız biz adaletsizlik almış başını gidiyor altyapın yok çek cezanı sanki ben yapacağım bu altyapıyı yani kısacası altyapı yok bahaneleri es geçin birer saçmalıktan ibarettir

ben mi yapacağım altyapıyı o zaman yoksa türknet artır altyapısı olamayan adsl kullanıcıların kotasını aşılamayacak seviyeye getir adamla 60 tl vereceğiz ben 5 mgbitle sürüneceğim o kotayı kafasına takmadan istediğini yapacak hemde aynı fiyata adama yağma yok derler

herkesi bu durumu btk ya şikayet etsin böyle saçmalık olmaz madem altyapını her yere getirmemişsin o zaman akkyide kafana göre kaldıramazsın kaldırırsan da altyapın olmadığı yerleri de kotanı artırırsın örn 500 gb gibi ama nerede illaki şikayet etmemiz lazım şikayet edin de akıllansınlar

Senin gibiler AKK hakediyor kusura bakma..

Adamlar İzmir`de dağın başına dahi bu sistemi getirmişler demekki çalışıyorlar ama siz böyle yaparsınız bu firmalar nasıl ilerliyecek acaba ?

Hem AKK var diye zırlarsınız hemde kaldırılmasına bu kadar yaklaşılmışken saçma sapan sebeplerden dert yanarsınız.

Buyur koştur şikayet et ama 2-3 gün sonra bu paket kaldırılıpta 2,5 megabitle sürünürken gelip buraya ağlama..

• Darısı Superonline'lıların başına.

• harce74 kullanıcısına yanıt
    Polemik açmayayım diyorum dayanamadım. Dostum o zaman TurkNet'i değil T.Telekom'u şikayet edeceksin. Adamlar kısıtlı bütçeyle belli bir kesime hizmet vermeye başlamış, bekle sıra sana da gelecek. Yıllardır TTelekom'a milyonlarca insan binlerce para ödüyor. Ne oldu? Akk mi kalktı fiyatlar mı ucuzladı yoksa altyapı mı gelişti? Alışmışsınız meyve veren ağacı taşlamaya. Nasıl bir mantıktır bu?
  • Allah TTnetin belasını versin
    TURK-NET KOTA (AKN) KALKTI ! [RESMİ KONU]
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.