Şimdi Ara

TURK-NET KOTA (AKN) KALKTI ! [RESMİ KONU] (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.785
Cevap
38
Favori
257.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
110 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • AKK demek altyapı yetersizliğini kullanıcılar tarafından şikayet edilemesin diye konmuş şaçma sapan bir sistem . altyapı yetsizse parasını veriyorum çek derim.bu kadar yılda beceremedi halde devlet kurumları nasıl yaptırım uygulamıyor anlamıyorum.

Çoğu yerde turknetin altyapısı bulunmuyor ve hizmetini telekomdan kiralıyor. bazı kullanıcılar telekom üzerinden kiralanan hizmetlerde akk kaldırılsın yada akk artsın demişlerde bu türknetin telekoma daha fazla para ödemseine sebep olacak. Benim ineternetim akk şuna kalkmasın ama yeterki diğer firmalar büyüyüp kendi altyapısını bana çeksinler de ozman kalksın. En azındanartık telekom dışında firma kullanabiliriz. Senin uydu net dediğn de vdsl yerine koaksiyel kablo internet bağlantın yine türk telekomdan .

Ha bu arada akk kalkması da yeterli değil . akk kalksa sadece speed teste 100 görsek ne olucak adamlar yine hızımızı yavaşlatıyor. forum şikayetlerle dolu BTK gıram işlem yapmıyor.adam 100 görüyor speed teste 144 p izliyor videoyu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: K0BE_24

Senin altyapı yoksa bunun cezasını niye ben çekeyim kardeş akıl var mantık var.

Sanki sende altyapı olsa ben bu adaletsizliğe dayanamam deyip kullanmayacaksın, tam tersine alıp paşa paşa kullanacaksın, hala boş yapıyorsun.

birbirimiz kandırmayalım bunu başkasına da dedim zaten aynı sorunu sizde yaşasaydınız sizde bu duruma tepkisiz kalmazdınız btk belli bir süre vermiş mi evet o zaman o süre zarfına 2 yıl var iken öyle kafana göre bazılarına akk kaldır bazılarına kaldırma duruma olmaz
  • Arkadaşlar sadece :

Bulunduğunuz adreste şuan için AKN'siz paket veremiyoruz. Turknet altyapı yatırımı yaparak, sistemin kendi kontrolü altında daha hızlı çalışmasını ve daha kaliteli hizmet verebilmesini sağlamaktadır. Şimdilik sadece bu altyapı yatırımını yaptığımız yerel santraldeki müşterilerimize AKN'siz hizmeti sunabiliyoruz.

:)
  • telekomun altyapısı kaldırmıyor ama aynı altyapıyla turknet kotasız verebiliyor bunu artık btk yemez umarım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 75Mbps tarifeyi kullanıyorum turknet te.Bu karar şimdilik adsl kullanıcıları için.1 mayıstan sonra zaten benim hız 24mbps olacak :D Sıkıntı yok :D Geceleri 2-8 arası 75mbps hız ile herşeyi çekerim zaten ben :D
  • karasimsek06 kullanıcısına yanıt
    orada altyapısı yok diye yapamıyor Telekom kullanıyorsun orada. Adam akk ni yükseltirse para kazmanaz para kazanamazsa sana altyapı çekemez sürekli akk kullanırsın. Bırak aynı akkk de kalksın kazansın parayıda altyapı çekip teleoma rakip olsun. SOL her yerde aşağı yukarı altyapısı var. Sadece son kullanıcıya telekomdan geliyor bağlantı ama senlerdir adam gıkını çıkartmadı. Türk net şurada 2 senede kazandığı aboneyle kendi altyapısı olan yerde akk kaldırdı. alkışlayacağına taşlıyorsunuz ya neyin kafası bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: fp

quote:

Orijinalden alıntı: harce74

quote:

Zaten adamlar herkes sevinsin diye böyle bir işe girmişler, bir yerden başlamışlar. Ne yapsalardı birileri üzülücek diye herkes mi üzülecekti? Sen şimdi buna bencillik değil mi diyorsun? İstediğini iste, ama Türkiye'de yaşadığının da farkında ol, Kanada'da yaşamıyoruz maalesef

zaten burası türkiye buradan bir arpa yol olmaz diyen senin gibiler yüzünden bu ülke gelişmiyor ama şunu bil adaletsizliğin ve eşitsizliğin olduğu yerden hiç bir şey bekleme bu olayda bildiğin adaletsizlik fışkırıyor madem btk diyor 2019 da akk kalkacak o zaman kardeşim 2 yıl bekleyeceksin size neden erken sunuluyor bu hizmet sizde insansınız bizde insanız 2 miz eşitiz neden ayrımcılık yapılıyor

altyapı yok diye ben sorumlu tutulamam bu düpedüz adaletsizliktir
    bir o zaman sende kotanın yükseltilmesine karşı olma derim bende sana karşı olmazdı kotasız int konusunda ama sen 500 gb fazla diyorsun kotasız internet kullanacaksın biraz insaflı ve biraz vicdanlı ol bize 500 gb bile fazla görüyorsun sabaha kadar sana anlatsam da boş gene aynı şeyi diyeceksin

birader buraya ne içip giriyorsunuz. üstte altyapısı olmayan adamı da sınırsız yapsınlar diye yorum atmışsın. çık yukarıya yazdığını bir oku sonra aynanın karşısına geç ben neden bu kadar mantıksız yorumlar yapıyorum diye kendini sorgula. turknet devlet kurumu değil isterse ülkedeki 10 kişiye verir isterse herkese verir. hizmetini beğeniyorsan destekle beğenmiyosan otur 3mbps internetle 480p video izle.

asıl sen ne içiyorsun 500 gb aşılabilecek bir kota değil zaten sınırsız gibi bir kota 500 gb te karışmayın artık size sınırsız yapabiliyor iseler bize neden 500 gb kota vermiyorlar çok mu zorunuza gidiyor biri adaletin yerini bulmasını isterken size ne oluyorsa artık tabi bir kotasız int geldi oda elinizden gidecek diye korkuyorsunuz yazık cidden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harce74 -- 18 Mart 2017; 0:3:5 >

• Arkadaşlar yardımcı olurmusunuz. Şuan vodafone kullanıyorum ama türk nete geçsemde aynı portu vermeyecek mi türk telekom ? E dolayısıyla hızım 2 mbitlerde kalmazmı yine. Sabit 2 mbit
  • akn ve akk aynı şey mi ?
  • harce74 kullanıcısına yanıt
    500 gb aşılabilecek bir kota . projelerle uğraşmadığımda ayda 120-130 arası oluyor ama bir proje geliştirirken bu haftada 300 gb yi rahatlıkla geçiyor . sırf akk yüzünden bıraktığım şeyler var.

• quote:

Orijinalden alıntı: harce74

quote:

Senin altyapı yoksa bunun cezasını niye ben çekeyim kardeş akıl var mantık var.

Sanki sende altyapı olsa ben bu adaletsizliğe dayanamam deyip kullanmayacaksın, tam tersine alıp paşa paşa kullanacaksın, hala boş yapıyorsun.

birbirimiz kandırmayalım bunu başkasına da dedim zaten aynı sorunu sizde yaşasaydınız sizde bu duruma tepkisiz kalmazdınız btk belli bir süre vermiş mi evet o zaman o süre zarfına 2 yıl var iken öyle kafana göre bazılarına akk kaldır bazılarına kaldırma duruma olmaz

şu anda adil kullanım noktası olmayan tarifeler var mı, var. şirket bu olayı hayata geçirdiği bölgelerdeki müşterilerini arayıp tarifesini değiştirmek suretiyle bu hizmeti veriyor. ben de az evvel aradım bölgemde yokmuş eyvallah dedim, yapabileceğim bir şey var mı? benzer sorunu uydunet'te taşınırken de yaşadım, bulunduğum bölgede hizmetleri yoktu mecbur kullanamadım, adamların boğazına bıçak mı dayamam lazım altyapıyı hemen çekin diye? adamlar güzel bir olaya başlamışlar, tarife değiştirerek bazı müşterilerini bundan aynı şarta yararlandırıyorlar bazıları da çıkıp buna laf ediyor.

Türklerden başka kuyudan çıkmaya yaklaşanları aşağıya çeken insanın yaşadığı memleket yok herhalde.

• MrCaner kullanıcısına yanıt
    sen istediğin firmaya geç :D bölgende telekomdan faklı altyapı yoksa hepsi 2 verir.

• quote:

Orijinalden alıntı: ULTILIX

500 gb aşılabilecek bir kota . projelerle uğraşmadığımda ayda 120-130 arası oluyor ama bir proje geliştirirken bu haftada 300 gb yi rahatlıkla geçiyor . sırf akk yüzünden bıraktığım şeyler var.

ben normal kullanıcı için bahsettim film dizi sosyal medya ve oyun indirmeleri gibi ayın her günü indirme yapmasın o zaten normal kullanıcıdan çıkıyor zaten yabancılara 500 gb kotayı sorsan gülerler ama buradaki bazıları 500 gb kota yapılmasını bile fazla görüyor iyide sizde tamamen kotadan arınmış olacaksınız gelde anlat bunlara bu durumu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ULTILIX

sen istediğin firmaya geç :D bölgende telekomdan faklı altyapı yoksa hepsi 2 verir.

telekoma geçsem ?
  • harce74 kullanıcısına yanıt
    Iste diyorum ki bu durumda senin şikayet etmeye hakkin yok, cunku altyapin desteklese alip kullanacaksin, o yüzden millete laf atmadan once 2 defa dusun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 yıllık aboneliğimiz kaldı evde bizde geçeriz helal olsun adamlara bu kadar kan emicini içinde yakında CEOları sıikaste kurban gidebilir

• Akk kalktığında şimdi diyelim paketimiz 18mbps, ne kadar indirme yaparsak yapalım bu hızda devam edecek, 3mbps'ye düşmeyecek hiç dimi ?
  • erdi 1903 kullanıcısına yanıt
    Evet eskiden öyleydi zaten. Sonra baktılar maliyeti düşürüp daha fazla kazanabiliyorlar akk diye bir şey çıkardılar
  • quote:

Iste diyorum ki bu durumda senin şikayet etmeye hakkin yok, cunku altyapin desteklese alip kullanacaksin, o yüzden millete laf atmadan once 2 defa dusun

susan her zaman durumunu kabullenmiş demektir birde sen benim durumumda olsa idin sanki sen susmayacak tın sende bu haksızlığın şikayetini dile getirecektin kendi hissettiğin duygunla o yüzden seninde benim bu konu hakkında dile getirmiş olduğum şikayetimi engelleyemezsin buna hakkın yok demektir senin dediğin tabirle ile 2 defa düşün bu konu hakkında sonuçta 2 mizde insanız sen neden kotasız int alabiliyorsun da ben neden alamıyorum bu haksızlık değil mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harce74 -- 18 Mart 2017; 0:22:51 >
  • Turknet kullanıcılarına hayırlı olsun.

Paylaşıldı mı bilmiyorum ama YAPA kapsamında paylaşıma açılan santraller : http://yapa.turktelekom.com.tr/santraller/
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.