Şimdi Ara

TURK-NET KOTA (AKN) KALKTI ! [RESMİ KONU] (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.785
Cevap
38
Favori
256.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
110 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kardeşim bir tarafta ttnetin altyapısı var bir tarafta türknetin niye anlamakta zorluk çekiyorsun ? Adam istemez mi sana da sınırsız internet vermeyi ?
  • altyapısı olanlar bakıyorum da sevinçten çıldırmışlar daha bu gün ilk günü hatırlatırım türknette tahahüt yok yani istediği fiyatı uygulayabilir 1 hafta sonra fiyatın artmayacağı nereden biliyorsunuz o zamanda siz sinirlenmeyin biz hakkımızı arıyoruz burada bize değil türknete laf etmeniz lazım aranızda birsinin altyapısı olmasa idi bizim tarafımızda olursunuz birbirimizi kandırmayalım herkes kendini düşünüyor o yüzden bizle çok uğraşmayın bu sorunu yaşayanlar btk ya bildirsin altyapı yok diye kotasız int alamıyormuşuz o zaman kotayı arttır adsl de

zaten vdsl ve fiber fiyatları adsl aynı iken ve bu varken birde başımıza türknet çıktı neymiş altyapısı olan istediğini yapacak olmayan 2 yıl sürünsün 5 mgbitle bunun neresi adalet vicdanınıza sorun bir bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: karasimsek06

quote:

Orijinalden alıntı: tezekos

quote:

Orijinalden alıntı: karasimsek06

quote:

Orijinalden alıntı: tezekos

quote:

Orijinalden alıntı: IamxMSFT

quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

quote:

Orijinalden alıntı: IamxMSFT

Btkdan sikayet ediyoruz bos durmak yok.

Yok oyle yagma turknet efendi 60 lirayi kolay bulmuyoruz biz her ay sak diye ödedik faturanizi erkenden.

Birileri akksiz kullanacak ben burda 2, 5 mbps ile surunecem yok ya??

adamların altyapısı yoksa yapacak birşey yok.
    sol adsl kullananında fiber yok diye şikayet etmesi lazım o zaman

Ayni sey degil bak ustte ne yazmisim...

Hizmet veriyor mu veriyor ne altyapisi herkes kendi cebinin derdinde.her yerde kablo var bi ton firma var hepiniz hizmet veriyorsunuz iste akkyi niye ayrimcilik yaparak kaldiriyorsun yok oyle bisey.

Adamların altyapısı yoksa yapacak birşey yok. Nereye şikayet ederseniz edin.

Bakın böyle muhalefet olmayın burda hepimiz tüketiciyiz birbirimiz savunmamız gerekir firmaları değil. Siz hız gibi düşündüğünüzden bu altyapı olayına takıldınız yukarıda anlattık. Tekrar yazıyorum altyapı sorunu eğer varsa bu sorunu olanlarada akk limitini yükseltirsin sorun gene çözülür. Bu iş şuna benziyor ben bakkaldan aynı paraya 1 ekmek alıyorum siz yarım ekmek alıyorsunuz bunu kimse kabul etmez.

Daha bugün başlayan olay için acele etmek mantıklı mı ?

Yani neden anlaşılmıyor bir türlü çözemedim. Aynı parayı istiyorsan aynı hizmeti vereceksin bunun neresi abes. Mesela 150 gb kota var turknette şimdi. Birine 50 birine 150 birine 300 mü veriyor. Hayır herkese 59.99 Tl ye 150 gb veriyor. Ama bu gün olay bak sen gene aynı fiyata birine 150gb veriyor diğerine sınırsız. Buradaki haksızlık neden görülmüyorda sanki haksız müşterilermiş gibi hava yaratılıyor anlamak mümkün değil.

neden aynı hizmeti versin abicim senmisin patron sen misin yasa istediğine istediği paketi verir beğenmiyorsan adaletsizlik görüyorsan
    yol orda yürü git telekomdan adaletli hizmet al herkese eşit davranıyor ya yersen.

• Arkadaşlar şimdilik sadece adsl kullanıcıları mı yararlanabiliyor acaba? Superonline taahhütüm bitmek üzere, Türknette de hattım 50mbit destekliyormuş. Eğer vdslde de kalkıyorsa akn hemen yarın başvuruyu yapıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xSwindLer

Adamlar vermiyor değil veremiyor , altyapı onlara air olmayınca nasıl verecekler ?

Biz veremdiğine bir şey demiyoruz veremediğin yerinde kotasını yükselt o zaman diyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: harce74

altyapısı olanlar bakıyorum da sevinçten çıldırmışlar daha bu gün ilk günü hatırlatırım türknette tahahüt yok yani istediği fiyatı uygulayabilir 1 hafta sonra fiyatın artmayacağı nereden biliyorsunuz o zamanda siz sinirlenmeyin biz hakkımızı arıyoruz burada bize değil türknete laf etmeniz lazım aranızda birsinin altyapısı olmasa idi bizim tarafımızda olursunuz birbirimizi kandırmayalım herkes kendini düşünüyor o yüzden bizle çok uğraşmayın bu sorunu yaşayanlar btk ya bildirsin altyapı yok diye kotasız int alamıyormuşuz o zaman kotayı arttır adsl de

zaten vdsl ve fiber fiyatları adsl aynı iken ve bu varken birde başımıza türknet çıktı neymiş altyapısı olan istediğini yapacak olmayan 2 yıl sürünsün 5 mgbitle bunun neresi adalet vicdanınıza sorun bir bakalım

İyide taahhüt yok birşey yok, az önceki mesajlarında yazdığın gibi "yok yeea olmaz öyle yağma" diyip başka sağlayıcıya geçmekte özgürsün.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Int32.Parse kullanıcısına yanıt
    Bunu anlamakta güçlük çekiyor arkadaşlar, adamlar bir yerden başlamış işte. Tüm Türkiye'ye aynı anda bu hizmeti vermek mümkün ve mantıklı mı? Tabii ki değil, abone sayıları arttıkça daha çok para kazanacaklar kazandıkça da yatırım yapacaklar. Arkadaşlar istiyor ki her şey bir anda olsun bitsin, ya da bize olmuyorsa kimseye olmasın. Akk'yi çıkaran zihniyet de bu işte.
  • quote:

altyapısı olanlar bakıyorum da sevinçten çıldırmışlar daha bu gün ilk günü hatırlatırım türknette tahahüt yok yani istediği fiyatı uygulayabilir 1 hafta sonra fiyatın artmayacağı nereden biliyorsunuz o zamanda siz sinirlenmeyin biz hakkımızı arıyoruz burada bize değil türknete laf etmeniz lazım aranızda birsinin altyapısı olmasa idi bizim tarafımızda olursunuz birbirimizi kandırmayalım herkes kendini düşünüyor o yüzden bizle çok uğraşmayın bu sorunu yaşayanlar btk ya bildirsin altyapı yok diye kotasız int alamıyormuşuz o zaman kotayı arttır adsl de

Taahhüt vermiyorsun, yani 2-3 yılık sözleşme imzalamadığından adamlar elindeki müşteri gitmesin diye her zaman en uygun fiyata en yüksek hizmeti vermeye çabalıyorlar. Fiyat artarsa himzet artar, fiyat düşerse hizmet düşer dengeli hizmet sunmak zorundalar, eğer sözleşmeli olsaydı istedikleri fiyatı çekerlerdi.

Kısaca zam gelirse, 1 ay sonra istediğin servis sağlayıcısına kolayca geçersin.

• 200GB/50Mbit TTNET Yalın/Hiper için yaklaşık 110tl ödüyorum 5-6 ay daha taahhütüm var.

Benim için "serbest" hissedeceğim kota aralığı 350/400GB konsol ve PC kullanıyorum sürekli bir oyunu bir filmi ertelemek oynayamamak/izleyememek durumunda kalıyorum bugün ayda 3 adet oyun sahibi olsanız güncellemelerle birlikte zaten kabaca 150gb kotanız gidiyor 2-3 dizi takip etseniz birde film izliyorsanız AKN falan yetmiyor.

Türknet'li arkadaşlar için sevindim 150tl olsa AKN olmasa razı olacağım öyle bir duruma geldik ve en belalı firma en büyük firmaya aboneyiz Allah yardımcımız olsun bakalım mayıs ayında gece AKN olmaması olayına TTNET'den dahiyane bir çözüm gelecek mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Int32.Parse

Şöyle anlatayım atlamadan oku: Altyapı ne ile oluyor ? Para. Bu adamların para kazanması için abone artırması şart değil mi? Bunu taahütsüz olması ve Akn'yi kaldırarak gayet de iyi başaracaklar. O zaman ne olacak TurkNet''in bütçesi artacak ve daha geniş çapta altyapı olacak. TTelekom baktı gidişat kötü fiyat düşürecek abone kaçırmamak için ve rekabet başlayacak. O zaman hem altyapın olacak hem de ekonomik ödeyeceksin.

TTelekom'un eline geçen dehşet bütçe ile bile yapmıyorken bu güzelliği bu firmanın yapmasını haksızlık olarak göremezsin. Uygulanan sistemin adı zaten "Adil Kullanım Kotası" farkındaysan. Çok mu adil peki? Böyle bir adalet mi istiyorsun yani? Ha illaki ben adil kullanacam diyorsan geç TTelekom'a çek Akk zulmünü.

zaten 2 yıl sonra akk kalkacak deniliyor neden sizlere erken sunuluyor siz inte kafanıza takılmadan sörf yapacaksınız biz ise 5 mgbitle sürüneceğiz üstelik aynı fiyata bu arada tt nin bu durumda elbet haberi vardır türknet tt nin haberi olmadan bu duruma yapamaz zaten türkiyede tekel tt
    bende diyorum o zaman altyapısı olmayanların kotası aşılmayacak seviyeye getirilsin örn 500 gb gibi sizi sınırsız da bize neden böyle 150 gb bunun neresi adalet şimdi altyapı para ile oluyormuş sanki bedavaya çalışıyorlar yapacaklar onların görevi bu altyapıyı da ben mi yapayım kardeşim

• Arkadaş ne kadar garip bir milletiz bir kez daha gördüm. Biz yapılana sanki kötü dedik sanki akn kalkanları geri alın işlemlerini dedik. Dedikki madem güzel bir şey yapıyorsunuz bir tarafı yaparken bir tarafı yıkmayın dedik. Altyapıdan dolayı vermediğiniz kişilerede kotayı yükseltin onlarda yararlanmış olsun dedik. Ne kadar okuduğunu anlamayan insan varsa sanki turknet yetkilisi gibi konuyu başka yere çekti. Nedenleride kendileri yarın bir gün geçerlerse yararlanmak veya ttnetin bu hamleyi görüp onunda yapacağını sanmak. Ama haberleri yokki bu hizmet yeni geçeceklere yok ve Ttnet kaç senedir 150 gb kotayı 59.99 tl töbe vermedi bundan sonra size sınırsız aknsiz internet verecek. ( Lafım sadece üstüne alınanlaradır diğer kişileri tenzih ederim.)
  • vay anasını ttnet sözleşmesini yırtamıyoruzmu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Informed

quote:

İyide taahhüt yok birşey yok, az önceki mesajlarında yazdığın gibi "yok yeea olmaz öyle yağma" diyip başka sağlayıcıya geçmekte özgürsün.

örn akksiz diye sizin fiyatları 90-100 arası tl yaparlarsa ve başka ısslerde gene pahalı olmuyor yani gene avantaj türknette ama 90 tl fazla gelmeyecek mi birde akksız hıza alışacaksın buda seni başka ıssye geçmeni engellemez mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harce74 -- 17 Mart 2017; 22:41:16 >

• Az önce Türknet müş hiz. aradım türktelekom alt yapısında olan abonelere şimdilik yok fakat en kısa süre içeriisnde tüm abonlerin AKN si kaldırılacak dendi. Umarım fazla üzün sürmez. Teb Türknet
  • şimdi Superonline Ve Tt düşünsün :) yol sonuna doğru sözleşmem bitiyor. Bakalım neler olacak neler:)
  • Büyük şirketler akk kalkması konusunda kara kara düşünürken adamlar böyle bir şey yapıyor ve buna bile köstek oluyorsunuz. Bu durumu olmayan 100 aileden 10 tanesine yardım ettiğinizde kalan 90 tanesine haksızlık mı yapmış oluyorsunuz? Hayır 10 tanesine destek olmuş oluyorsunuz. Ne kadar bencilsiniz ya.

Bu arada altyapı desteklemiyor bende, ona rağmen destekleyen kullanıcılar için seviniyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adRenaliN57 -- 17 Mart 2017; 22:43:39 >
  • 12 Angry Men kullanıcısına yanıt
    Turknet adsl kullanıcıları için AKK'yi kaldırdı
  • harce74 kullanıcısına yanıt
    Ben TurkNet kullanmıyorum oturduğum yerde altyapısı yok ama pazartesi ilk işim geçiş yapacağım TurkNet'e, Akn uygulanacağını bile bile! Mesajı almışsındır sanırım. Madem ki bende yoksa kimsede olmasın diyorsun kullanma ya da taşın altyapısı olan bir yere. Ya da dostum sen bu konuyu hiç okumamşsın farzet, zaten Akn uygulanıyordu dün bugün yine uygulanıyor sana, fiyatı da aynı. Şikayet edipte köstek olma ülkenin geleceğine yeter.
  • adRenaliN57 kullanıcısına yanıt
    İşte bu "bu olay bana yaramıyorsa kimseye yaramasın" mantığından çıkılmadığı sürece akk gider aks gelir. Zamanla olacak diyoruz hala aynı yazılar
  • 2 saattir size neden bizlerin kotaları artırılmıyor diye yazıyorum ama siz ya yazının başını okuyup hemen cevap vermeye geçiyorsunuz yada anlamazlıktan geliyorsunuz nasıl olsa rahatsınız size bir şey olduğu yok madem akk sizde kalktı adsl altyapısı olmayan müşterilerinden kotaları artırılsın 500 gb gibi interneti sınırsız yapabiliyor ise kotayı neden artıramıyor bu saçma değil mi fiyatları da dengeli olması bizi sinir ediyor şunu anlayın artık burada haksız türknet biz değil vicdanınızı sorgulayın artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harce74 -- 17 Mart 2017; 22:47:19 >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.