Şimdi Ara

TURK-NET KOTA (AKN) KALKTI ! [RESMİ KONU] (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.785
Cevap
38
Favori
256.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
110 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ha 500 gb yapmışsın ha kotayı kaldırmışsın aynı şey, zaten çoğu kullanıcı 500 gb'ı geçmiyordur. Altyapı sıkıntıları var ki böyle bir şey yapamıyorlar. Ha 50-100 gb falan arttırılsın dersin anlarım da 500 gb nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K0BE_24 -- 17 Mart 2017; 22:49:49 >
  • ttneti kapatıp turknete geçsek hizmetin aktifleşmesi kaç gün sürer, kimileri türkneti 1 ay bekledim diyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Int32.Parse

Ben TurkNet kullanmıyorum oturduğum yerde altyapısı yok ama pazartesi ilk işim geçiş yapacağım TurkNet'e, Akn uygulanacağını bile bile! Mesajı almışsındır sanırım. Madem ki bende yoksa kimsede olmasın diyorsun kullanma ya da taşın altyapısı olan bir yere. Ya da dostum sen bu konuyu hiç okumamşsın farzet, zaten Akn uygulanıyordu dün bugün yine uygulanıyor sana, fiyatı da aynı. Şikayet edipte köstek olma ülkenin geleceğine yeter.

eşitsizliğin ve adaletsizliği olduğu yerde gelecekten bahsetmek cidden gülünç

peki şuna neden cevap veremiyorsun madem akk yi kaldırıyorlar altyapısı olmayana da kotayı artırsın çok mu zor 500 gb yapsın biz bu akk kalksın demiyoruz altyapısı olmayanlara da yüksek gb versinler diyoruz bir türlü anlayamadın gitti

• quote:

Orijinalden alıntı: zeus_1907

ttneti kapatıp turknete geçsek hizmetin aktifleşmesi kaç gün sürer, kimileri türkneti 1 ay bekledim diyorlar

ben türk telekomdaki hattımı taşıma yoluyla türknete geçtim kargo ulaştıktan sonra 3. iş günü hattım aktif oldu
    mevcut aboneliğim üzerinden kullanmaya devam ettim ilk ay ücret ödemedim şu anda 2.ayımın içindeyim.
    memnunum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: K0BE_24

Ha 500 gb yapmışsın ha kotayı kaldırmışsın aynı şey, zaten çoğu kullanıcı 500 gb'ı geçmiyordur. Altyapı sıkıntıları var ki böyle bir şey yapamıyorlar. Ha 50-100 gb falan arttırılsın dersin anlarım da 500 gb nedir?

kardeş 500 gb geçilemeyecek kota diye belirtim zaten 300 - 500 arası da olabilir yeter ki geçilmeyecek seviyede olsun 150 gb nedir ki sınırsızın yanında üstelik altyapısı olana bakın sınırsız oluyor ama altyapısı olmayan 500 gb yapılamıyor neden bu kadar büyük düşünüp küçülüyorsunuz tabi size olan bir şey yok birde size sınırsız neden bize 500 gb fazla geliyor ?

sınırsız anlamını biliyorsunuzdur umarım 500 gb size fazla geliyor da kotasız neden fazla gelmiyor
  • Jack Martin kullanıcısına yanıt
    Mayıs ayı ile itibaren, kullandığın hıza da bağlı tabi ama eğer VDSL kullanıcısı isen AKK'dan sonra 8 Mbit, 16 Mbit yada 24 Mbit gibi bir hıza düşeceksin zaten. Bu saatten sonra ADSL tarifeye gerek yok bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ULTILIX

kendi altyapısı yoksa evet komple TT sadece ilde kendi cihazları var. yapa varsa eve gelen bakır kablo tt onundışında bütün cihazlar türknet. bu yüzden sadece yap olan yerlerde yapabiliyorlar. Forumda bazı kullanıcılar adeletsizlik demişler. Bu işler hakkında bilgileri olmadıkları için herkesden akn kaldırılır diyorlar ama doğru değil.

Vallahi hocam akn saçmalığı kaldırılması lazım.
    Uydunet te sınırsız internet 29 lira, onda da akn kalktığında bir fark olmayacak ttnetle.
    TTnet gidip te fiyat indirimi yapmaz maalesef.
  • harce74 kullanıcısına yanıt
    Çok tutarsız konuşuyorsun, az önce herkesin sınırsız olmasına gerek yok şeklinde konuşuyordun şimdi diyorsun 500 gb geçilmez o yüzden 500 gb istiyorum, e zaten geçilmezse sınırsız olarak kullanmış oluyorsun. Ben de sana diyorum ki zamanla olacak, şu an ALTYAPI yok, hala aynı soruyu sorup duruyorsun.

Benim senin internetinle bir derdim yok sen de sınırsız gir ben de sınırsız gir istiyorum, ama sen istiyorsun ki ben sınırsız değilsem sen de sınırsız olma. İşte bu mantığa sonuna kadar karşıyım. Altyapı desteklemekle alakalı bir durum değil, ben de yıllardır fibersiz kullandım fahiş fiyatlara, ama kimseye lat atmadım, atmam da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K0BE_24 -- 17 Mart 2017; 23:7:2 >
  • quote:

Çok tutarsız konuşuyorsun, az önce herkesin sınırsız olmasına gerek yok şeklinde konuşuyordun şimdi diyorsun 500 gb geçilmez o yüzden 500 gb istiyorum, e zaten geçilmezse sınırsız olarak kullanmış oluyorsun. Ben de sana diyorum ki zamanla olacak, şu an ALTYAPI yok, hala aynı soruyu sorup duruyorsun.

Benim senin internetinle bir derdim yok sen de sınırsız gir ben de sınırsız gir istiyorum, ama sen istiyorsun ki ben sınırsız değilsem sen de sınırsız olma. İşte bu mantığa sonuna kadar karşıyım. Altyapı desteklemekle alakalı bir durum değil, ben de yıllardır fibersiz kullandım fahiş fiyatlara, ama kimseye lat atmadım, atmam da

birileri sevinirken birilerin üzüldüğü yerde susmamı bekleyemezsin ben her attığımı msj belirtim 500 gb diye yabancılara sorsan 500 gb akk yi gülerler bu kotaya zaten hızlara girmek adamlar bu konuları çoktan geçtiler sen gelmiş birde 500 gb fazla diyorsun bende senin gibi kişiler yüzünden bu ıssler bu piyasayı yok ediyorlar diye düşünüyorum bana tutar sızsın diyen kişi 500 gb fazla deyip sınırsız sunulan internete bir şey demiyor buda senin ne kadar bencil olduğunu gösterir kardeşim üstelik aynı fiyata kısıtlama olmadan istediğini yapacaksın ben ise 5 mgbitle sürüneceğim bırak ta 500 gb isteyim hayal etmekte mi yasak oldu artık

altyapı yok diye suçlu ben olamam o zaman herkes sunacak o altyapı öyle yürürlüğe geçireceksin kafana göre akk yi kaldır bazılarınki bir şey yapma oh ne ala memleket birde akk 2 yıl sonra kalkacak deniliyor o zaman yapabilirdi bu olayı biz neden 2 yıl 5 mgbitle sürünmek zorundayız türknet kendi altyapısını akk kaldırıyorsa tt de yapabilir türknetin kiraladığı altyapıda kalkar böylece akk bizim neden susmamızı bekliyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harce74 -- 17 Mart 2017; 23:25:9 >

• Arkadaşlar konuyu fazla abartmanın anlamı yok. Şu anda sadece ADSL kullanıcılarının taleplerine cevap veriyorlar bence yerinde bir karar VDSL den faydalanamayan kullanıcı bari AKN denen illete takılmasın ileride VDSL kullanıcıları için de yapacaklardır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok sevindirici bir gelişme. Taahhüt biter bitmez Türk Telekom'dan geçiş yapacağım
    Zaten adamlar herkes sevinsin diye böyle bir işe girmişler, bir yerden başlamışlar. Ne yapsalardı birileri üzülücek diye herkes mi üzülecekti? Sen şimdi buna bencillik değil mi diyorsun? İstediğini iste, ama Türkiye'de yaşadığının da farkında ol, Kanada'da yaşamıyoruz maalesef
  • önümüzdeki ay taahhütüm bitiyor. ttneti iptal edip direk geçerim turknete
  • quote:

Zaten adamlar herkes sevinsin diye böyle bir işe girmişler, bir yerden başlamışlar. Ne yapsalardı birileri üzülücek diye herkes mi üzülecekti? Sen şimdi buna bencillik değil mi diyorsun? İstediğini iste, ama Türkiye'de yaşadığının da farkında ol, Kanada'da yaşamıyoruz maalesef

zaten burası türkiye buradan bir arpa yol olmaz diyen senin gibiler yüzünden bu ülke gelişmiyor ama şunu bil adaletsizliğin ve eşitsizliğin olduğu yerden hiç bir şey bekleme bu olayda bildiğin adaletsizlik fışkırıyor madem btk diyor 2019 da akk kalkacak o zaman kardeşim 2 yıl bekleyeceksin size neden erken sunuluyor bu hizmet sizde insansınız bizde insanız 2 miz eşitiz neden ayrımcılık yapılıyor

altyapı yok diye ben sorumlu tutulamam bu düpedüz adaletsizliktir
    bir o zaman sende kotanın yükseltilmesine karşı olma derim bende sana karşı olmazdı kotasız int konusunda ama sen 500 gb fazla diyorsun kotasız internet kullanacaksın biraz insaflı ve biraz vicdanlı ol bize 500 gb bile fazla görüyorsun sabaha kadar sana anlatsam da boş gene aynı şeyi diyeceksin

• Karasimsek06

http://pastebin.com/8iWRhBzG

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tamamda 100 mbps kadar demiş gerçekten 100 alan var mı 5 mbps alma ihtimalinde var sonuçta. Ben uydunet kullanıyorum fiber 25 mbps her ay sıfırlandığında 24 civarı alıyorum. Gerçekten iyi hızlar veriliyorsa 50-60 civarı düşünülebilir geçmek
    Senin altyapı yoksa bunun cezasını niye ben çekeyim kardeş akıl var mantık var.

Sanki sende altyapı olsa ben bu adaletsizliğe dayanamam deyip kullanmayacaksın, tam tersine alıp paşa paşa kullanacaksın, hala boş yapıyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: harce74

quote:

zaten burası türkiye buradan bir arpa yol olmaz diyen senin gibiler yüzünden bu ülke gelişmiyor ama şunu bil adaletsizliğin ve eşitsizliğin olduğu yerden hiç bir şey bekleme bu olayda bildiğin adaletsizlik fışkırıyor madem btk diyor 2019 da akk kalkacak o zaman kardeşim 2 yıl bekleyeceksin size neden erken sunuluyor bu hizmet sizde insansınız bizde insanız 2 miz eşitiz neden ayrımcılık yapılıyor

altyapı yok diye ben sorumlu tutulamam bu düpedüz adaletsizliktir
    bir o zaman sende kotanın yükseltilmesine karşı olma derim bende sana karşı olmazdı kotasız int konusunda ama sen 500 gb fazla diyorsun kotasız internet kullanacaksın biraz insaflı ve biraz vicdanlı ol bize 500 gb bile fazla görüyorsun sabaha kadar sana anlatsam da boş gene aynı şeyi diyeceksin

birader buraya ne içip giriyorsunuz. üstte altyapısı olmayan adamı da sınırsız yapsınlar diye yorum atmışsın. çık yukarıya yazdığını bir oku sonra aynanın karşısına geç ben neden bu kadar mantıksız yorumlar yapıyorum diye kendini sorgula. turknet devlet kurumu değil isterse ülkedeki 10 kişiye verir isterse herkese verir. hizmetini beğeniyorsan destekle beğenmiyosan otur 3mbps internetle 480p video izle.

• Adamların 1901 yılında şöyle bir telgraf ağı var biz hala kendi ülkemizin içerisinde düzgün bir ağ kuramıyoruz

• türkneti devlet kurumu gibi görüp herkese eşit hizmet verecek herkese aynı şeyi verecekmiş yada zorundaymış gibi
    yorum yazanlar var abi gerçekten komedisiniz serbest piyasa abicim 10 lirayada verir bedavada verir bana bedava hizmet verir sana 500 liradan verir serbest piyasa
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.