Şimdi Ara

TURK-NET KOTA (AKN) KALKTI ! [RESMİ KONU] (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.785
Cevap
38
Favori
257.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
110 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

TTnetin karşısında güç oluşması için SüperOnline a geçtim sonuç adamlar müşteri kıymeti bilmiyor. Azımıza ettiler abi.

Keşki tahhütüm olmasa türk nete geçsem.

69.99 du. 1000 dakka konuşma 75 gb akn.

74.99 oldu 75 lira bikaç ay sonra +5 lira iletişim kestiler telefonu bırak kullanmayı bağlamaya bağlayamadık , numaramız taşınmıyor malum TurkTelekom.

Neyse,

4 aydır Falanda AKK 'nı kısıyorlar. 35 mi veriyorlar 40 mı artık kafalarına ne eserse. Ayın başıdna bittiği oldu hiç birşey indirmediğim halde, ne oyunlar dönüyor abi. Hakkımızı savunacak bi Allahın kulu yok. BTK da firmacı zaten malum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arnold_sivasta_Ne_GEZER

quote:

Orijinalden alıntı: harce74

quote:

Orijinalden alıntı: Int32.Parse

Ben TurkNet kullanmıyorum oturduğum yerde altyapısı yok ama pazartesi ilk işim geçiş yapacağım TurkNet'e, Akn uygulanacağını bile bile! Mesajı almışsındır sanırım. Madem ki bende yoksa kimsede olmasın diyorsun kullanma ya da taşın altyapısı olan bir yere. Ya da dostum sen bu konuyu hiç okumamşsın farzet, zaten Akn uygulanıyordu dün bugün yine uygulanıyor sana, fiyatı da aynı. Şikayet edipte köstek olma ülkenin geleceğine yeter.

eşitsizliğin ve adaletsizliği olduğu yerde gelecekten bahsetmek cidden gülünç

peki şuna neden cevap veremiyorsun madem akk yi kaldırıyorlar altyapısı olmayana da kotayı artırsın çok mu zor 500 gb yapsın biz bu akk kalksın demiyoruz altyapısı olmayanlara da yüksek gb versinler diyoruz bir türlü anlayamadın gitti

kardeşim anlama kıtlığın mı var?
    zaten adamlar altyapı çalışmaları yapuyorlar böyle yenilikler sayesinde de altyapı çalışması hızlanıyor bunun iyi bir şey olduğunu anlamıyorsan a

ben akksız paketler olmasın demiyorum eğer yazımı okumadığın için tabi böyle anlamayıp hemen suçlamaya başlarsın madem altyapı olan bölgelere oluyor sadece o zaman altyapı olmayan bölgelere de 500 gb gibi paket yapsınlar bunu diyorum size olan bir şey olmadığı için rahatsız değilsin tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harce74 -- 18 Mart 2017; 1:7:58 >

• Aslında yasaklardan dolayı elinizde olmayan bazı şeyler o an tatlı gelebiliyor. Mesela bu yaz sınırsız internetim vardı ama indirdiğim şeyler aylık 140 gb falan tutmuştu içinde satın aldığım oyunlar, filmler falan vardı toplamda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • brkylmz19990102 kullanıcısına yanıt
    Telefonla ya da internet sitesi üzerinden geçebiliyorsunuz aynı gün basvuru dosyalarını mail atıyorlar imzalayıp kargoladıktan sonra 7 gün civarı işlemler halloluyor.

• Digital cagin su topraklardaki ulubatli hasan'inidir benim gozumde artik.ben kullanamiyorum santralde" yapa" olmadigindan yinede cok sevindim sizin adiniza.

Vur de vuralim öl de ölelim tueknet,

Allah belani versin ttnet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 18 Mart 2017; 1:2:54 >
  • Şimdi şunu anlamadım akn kalkıyor ve insanlar sabah akşam sınırsız 4k film indirebilecek mi?
  • Rindaman kullanıcısına yanıt
    Türk telekomlu olarak şuanda acayip kıskandım
  • Vodafone Net kullanıyorum. Taahhütüm 10. ayda bitecekmiş. Ben de TürkNet'e geçmek istiyorum ama baya bir beklemem gerekiyor sanırım Umarım Arap Telekom da bir şeyler yapar. Yoksa çok fazla abone kaybedecekler.

• Sizce Türk Telekom'unda böyle bir hamle yapması gerekmiyor mu? Bir de kotam dolmamasına karşın internetim çok yavaş. Arkadaşlarım yurt genelinde böyle bir problem olduğu görüşündeler fakat ben katılmıyorum. Böyle bir sıkıntı yaşayan var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: steganography

quote:

Orijinalden alıntı: Maxıs

15 ay civarı bir süredir kullanıyorum , bugün öğlen saatlerinde bende arandım ve yaklaşık 15 dk sonra "AKN" kalktı.

Not : Bazı arkadaşlar altyapı nasıl kaldırıcak vs.. demiş , Turk-Net hali hazırda 150-200 GB kota vermekteydi ve ben genel de ayı 230-240 GB civarı bir rakamla bitiriyorum , AKN nin kalkması benim ve birçok kişinin kullanım oranını inanılmaz oranda değiştirmiycek lakin belli bir orandaki azınlığın kullanımı belki 2 ye 3 e katlanabilir lakin bu durum sorun yaratıcak bir trafik oluşturmıycaktır , oluşabilicek tek sorun 7/24 download kuran bir kesim insan var , bu insanların sayısı belli bir oranın üzerine çıkarsa kendilerine özel bir yaptırım uygulanabilir.

Aynı durumdayım hocam.

Bu konu çok iyi oldu süperonline sözleşme bitti bitecek bizim. Yenileyecektik önümüzdeki haftalarda iyi oldu bu konuyu gördüğüm.

Bulunduğum bölgede mahallemde turknet var mı varsa ne kadar hız destekler nereden öğrenebilirim?

• Millette bir TurkNet aşkı doğmaya başladı sanki :D yakında kötülemek için gelenler olacaktır. Aldırış etmeyin...
  • Sıra supeonline adsl kullanıcılarında sanırım, benim ttnetten hiç ümidim yok açıkcası.
  • 100mbps kadar yazmasının sebebi sizin altyapınızla ilgili olduğu için. yani altyapınız 100 mbps destekliyorsa bu hızı veriyorlar size. 25mbps ise 25
  • Şimdi şöyle bidurum var bende suan akkn gectigim için ttnet müsteri hizmetlerini aradım ek kota alma sansım varmı dedigimde kotasız tarifye geciş yapabilirsiniz dendi 50mb adil kullanım kotusu yok 99 tl fiyat söyledir
  • yaşadığım yerde sadece TTnetin fiberoptik altyapısı var. bu yüzden türknete geçemiyorum. bu haberi duyunca daha da üzüldüm bu duruma ama türknet kullanıcıları adına iyi olmuş. umarım ttnet beklemez 2 sene daha akk kaldırmayı
  • Görüyon mu emmioğlu. Adamlar yapıyor.. Dayımın oğlu TTNET hâlâ saçma sapan işlerle uğraştırsın dursun...

• abi şaka mı bu yaa

eve internet bağlatalım dedik altyapı yokmuş, adamlar nispet yaparcasına aknyi kaldırmış. kafayı yicem.
  • 19 Ocak 2018da taahhüt bitiyor :( Daha bize 10 ay gün yüzü yok
  • keşke her yerde olsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkTelecom

İnternet altyapınızca sorun var gibi duruyor Türk Telekom altyapısını kullanmanız baya garip ve ping değerleriniz aşırı yüksek müşteri hizmetlerini arayıp arıza kaydı bıraksınlar

blok

o smiley çok itici.

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.