Şimdi Ara

TURK-NET KOTA (AKN) KALKTI ! [RESMİ KONU] (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.785
Cevap
38
Favori
257.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
110 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Cemsaadm

Evet hocam simdi tekrar aradim kesin suan ciftetelli kampanyasini kullaniyorum adil kullanim kotadiz paket sunuyorlar arayip sorun bence

hocam ben binet 100 mbit kullanıyorum biraz önce bilgi almak için tt m.h aradım 50 mbit sınırsız için 356 tl diyor acaba imkanınız varsa online işlemlerden paket değişikliği bölümünde böyle sınırsız bir paket görünüyor mu acaba bakabilirmisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Boone

Niye onay için arıyorlar ki? Herkesin kotasını kaldırsın işte. Umarım bu işte bir bit yeniği olmaz. Veri işleme izni istiyor olmasın?

Hocam sözleşme değiştiriliyor çünkü normalde (aldığın pakete göre 50gb falan) AKN var sözleşmede

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: elephone

Bizim sitede birçok servis sağlayıcısı hizmet veriyor ve fiber alt yapı destekliyor. Bu konuyu görünce aradım ve konuştum sizim bölgenizde VDSL üzerinden 50 Mbps'ye kadar hiçbir AKK olmadan ayda 59 liraya sınırsız internet ve 1000 dakika her yöne telefon verebiliriz dediler. Üstüne basa basa tekrar ettirdim emin misiniz dedim evet dediler ve taahhüt de istemiyoruz istediğiniz zaman kapatabilirsiniz dediler.

Bu efsane olmuş gerçekten. Tam da Türksat'a 2 yıllık taahhüdüm biterken böyle bir kampanya ortaya çıktı. Bu şekilde geçip sorunsuz şekilde kullananlar varsa bende ay sonu başvuru yapmayı düşünüyorum.

Turknet'den bir şikayetim yok. 2 yıldır TTnet kullanıyordum; taahhüt biter bitmez kapatıp Turknet'e geçtim.

Yalnız, bizim bölgede ADLS var; 16 Mbps'ye kadar (gerçekten 16 Mbps) kullanabiliyorum AKN 'yi aşmadan önce. Aştıktan sonra da 3 Mbps'ye düşüyor. Bu, AKN'siz kullanma durumunu sordum biraz önce. Altyapının desteklediği yerlerde veriyorlarmış, benim yaşadığım bölgede çalışmalar sürüyormuş şuan.

Taahhütsüz olması çok büyük avantaj. Kimsenin lafına bakmadan geç bi dene derim; memnun olmazsan başka bir firmaya geçersin. Ama Turknet denemeden başka bir firmaya geçiş yaparsan taahhüt boyunca beklemek zorunda kalır veya cezasını ödemek zorunda kalırsın.

• ERIKCI kullanıcısına yanıt
    Adsl üzerinden yapması ilginç fiber olmadan nasıl bu hızlar veriliyor? Yüksek hız için VDSL olması gerek diyen firma şimdi sınırsız akk/akn yi adsl olanlara dağıtıyor o orası ilginç.

• quote:

Orijinalden alıntı: söny

atlantis net

Bizde kota aylardir yok

Evet siteniz bile doğru dürüst çalışmıyor.
  • Mr. Management kullanıcısına yanıt
    Bazı ahmaklar bunu anlamakta zorlanıyorlar sonrada AKK kalkmasın vay efendim altyapı dayanmaz diyorlar. Halbuki AKK derdi olmadığı için kimsenin bi telaşı olmayacak isteyen istediği zaman indirir istediği içeriği.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeqcain -- 18 Mart 2017; 2:10:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HoLyZz!

19 Ocak 2018da taahhüt bitiyor :( Daha bize 10 ay gün yüzü yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Fevkelade1i

quote:

Orijinalden alıntı: elephone

Bizim sitede birçok servis sağlayıcısı hizmet veriyor ve fiber alt yapı destekliyor. Bu konuyu görünce aradım ve konuştum sizim bölgenizde VDSL üzerinden 50 Mbps'ye kadar hiçbir AKK olmadan ayda 59 liraya sınırsız internet ve 1000 dakika her yöne telefon verebiliriz dediler. Üstüne basa basa tekrar ettirdim emin misiniz dedim evet dediler ve taahhüt de istemiyoruz istediğiniz zaman kapatabilirsiniz dediler.

Bu efsane olmuş gerçekten. Tam da Türksat'a 2 yıllık taahhüdüm biterken böyle bir kampanya ortaya çıktı. Bu şekilde geçip sorunsuz şekilde kullananlar varsa bende ay sonu başvuru yapmayı düşünüyorum.

Turknet'den bir şikayetim yok. 2 yıldır TTnet kullanıyordum; taahhüt biter bitmez kapatıp Turknet'e geçtim.

Yalnız, bizim bölgede ADLS var; 16 Mbps'ye kadar (gerçekten 16 Mbps) kullanabiliyorum AKN 'yi aşmadan önce. Aştıktan sonra da 3 Mbps'ye düşüyor. Bu, AKN'siz kullanma durumunu sordum biraz önce. Altyapının desteklediği yerlerde veriyorlarmış, benim yaşadığım bölgede çalışmalar sürüyormuş şuan.

Taahhütsüz olması çok büyük avantaj. Kimsenin lafına bakmadan geç bi dene derim; memnun olmazsan başka bir firmaya geçersin. Ama Turknet denemeden başka bir firmaya geçiş yaparsan taahhüt boyunca beklemek zorunda kalır veya cezasını ödemek zorunda kalırsın.

Cevap için teşekkür ederim.

Ay sonu geçiş yapıp deneyeceğim. Gerçekten limitsiz VDSL üzerinden 50 Mbps hız vereceklerine ve bunu taahhütsüz aylık 59 liraya vereceklerine inanmak güç.

Şu an Türksat kablo kullanıyorum ve taahhüt süremin bitmesine az bir süre kaldı. Türknet memnun edecek mi göreceğiz.

• Tüh ya keşke ttnetle taahhüt yenilemeseydim 2 yıl bağlandık iyimi

• O kadar ayrıntılı bilmiyorum. Müşteri hizmetlerine danışmanız daha yararlı olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: canergiray77

Türk telekomlu olarak şuanda acayip kıskandım

konudaki bir iki mezarcı gibi ortalığı ayağa kaldırıp telaşla millete saldırmadığın sürece sorun yok

• blackcat67 kullanıcısına yanıt
    yaşın kaç dostum senin?
    Atlantis net benim çaktırmıyorum ttnet'te benim onuda çaktırmıyorum şacma sapan yorumlar yayıp yaşınızın 15 olduğunu belli etmeyin şurda.
    ne oldu akk'siz internet sağlayıcı görünce yedirmedinmi sosyal proje halinde banamı saldırmayı düşündün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi söny -- 18 Mart 2017; 2:21:59 >
  • NitroNos kullanıcısına yanıt
    hayır süreye bakmıyorlar ben 2016 aralıkta geçtim benim kotayıda kaldırmışlar. 16 şubatta mesaj gelmişti santralinizde çalışma yapılacak diye.
  • Yeni evimde kesinlikle Ttnet'ten once deneyecegim. Altyapilari hangi sehirlerde var bunu nerden ogrenebilirim

• Turk-net nedir ya bim gibi bişeymi?

• Ben Türknet e 2 gün önce geçtim. İnternetten bakıyorum kota sınırı halen duruyor mesaj attım bakalım benım bolgede de kaldırılacak mı acaba dıye. Eğer kalkarsa muhteşem olur vallahi
  • Hocam vdsl başvuru yaptım 75 mbit e kadar destekliyor dedi.

Kota sonrası 1 mayıstan sonra 24 mbit e düşeceği için bu büyük bir avantaj mantıklı düşünün :) 150 gb kadar 75 mbit 150 gb dolunca 24 mbit e düşecek :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Jack Martin

quote:

Orijinalden alıntı: harce74

quote:

Orijinalden alıntı: Jack Martin

quote:

Orijinalden alıntı: harce74

adsl vdsl fiber fiyatlarında fark yokken ve haksızlık varken gelmiş birde türknet kendi altyapısını kurduğu bazı adsl bölgelerine akksiz int verecek hangi biriyle uğraşacağız biz adaletsizlik almış başını gidiyor altyapın yok çek cezanı sanki ben yapacağım bu altyapıyı yani kısacası altyapı yok bahaneleri es geçin birer saçmalıktan ibarettir

ben mi yapacağım altyapıyı o zaman yoksa türknet artır altyapısı olamayan adsl kullanıcıların kotasını aşılamayacak seviyeye getir adamla 60 tl vereceğiz ben 5 mgbitle sürüneceğim o kotayı kafasına takmadan istediğini yapacak hemde aynı fiyata adama yağma yok derler

herkesi bu durumu btk ya şikayet etsin böyle saçmalık olmaz madem altyapını her yere getirmemişsin o zaman akkyide kafana göre kaldıramazsın kaldırırsan da altyapın olmadığı yerleri de kotanı artırırsın örn 500 gb gibi ama nerede illaki şikayet etmemiz lazım şikayet edin de akıllansınlar

Senin gibiler AKK hakediyor kusura bakma..

Adamlar İzmir`de dağın başına dahi bu sistemi getirmişler demekki çalışıyorlar ama siz böyle yaparsınız bu firmalar nasıl ilerliyecek acaba ?

Hem AKK var diye zırlarsınız hemde kaldırılmasına bu kadar yaklaşılmışken saçma sapan sebeplerden dert yanarsınız.

Buyur koştur şikayet et ama 2-3 gün sonra bu paket kaldırılıpta 2,5 megabitle sürünürken gelip buraya ağlama..

kardeşim bir zaman verilmiş ve o zamana uymak zorunda eğer akk yi kaldıracaksa adaletli bir şekilde kaldırsın asıl siz hak ediyorsunuz akk yi ben aynı parayı vereceğim adamın altyapısı var diye kafasına takmadan internette dolanacak yok öyle yağma derler adama bizim suçumuz ne şimdi altyapı yok diye çek cezanı diyorlar resmen birde burada haksız kişileri savunuyorsun ben 2 sene altyapı yok diye 5 mgbitle sürüneyim sen istediğini yap oh ne güzel be
    madem akk yi kaldırıyor altyapı olmayan yerleri de kotayı artırsın o zaman bunu yapması çok mu zor örn 500 gb birileri refah düzeyine erişirken diğerleri neden sürünüyorlar vicdanına sor bakalım el veriyor mu bu durma az insaflı olun

Int32.Parse

Her konuda aynı şeylerı tekrarlıyorsun.

Diğer konuda aynen şu cümleyi kurmuşsun ''VDSL alanların bizden yüksek hız aldığı yetmiyormuş gibi birde bu çıktı başımıza.''

Ciddi problemlerin olduğunu varsayıyorum yoksa bir insan bu olaya nasıl böyle bakış açısıyla anlamak zor.

Ne bekliyordun 81 ilde birden toptan kaldırılacağını mı ? Buna sence Türk Telekom izin verirmi tümden kendi altyapısında ? Şöyle düşün sen bayisin X malını 5 TL satıyorsun, aracı firma geldi tüm nakliye işlemleri senden 1 alırım 3 satarım dedi sen kabul edermisin ? Hem senden ucuza alıcak, hemde tüm taşıma masrafları sana dahil olmak üzere ve birde senden ucuza satıcak ?

Yapmayın arkadaşlar az olaya bakış açınızı bir genişletin..

Türknet ana santrale kendi cihazlarını koyucak ve buraya kadar verilen trafik altyapısını kendisi sağlıyacak.Türk Telekom altyapısını ise senin ile bu santral arasında bağlantı kurmak için kullanıcak sadece..

Böylece yoğun trafik altyapısını kendisi üstlendiği için hem paketlerinde hemde fiyatlarda esneklik yapabilecek.

Türknet zaten yıllardır Türk Telekom altyapısını kullanarak hizmet sağlamakta ve internet başvurunuz onaylandığında Türk Telekomdan bir teknik görevliyi gelip bu bağlantıyı sağlamakta.

Hem bunu bilip hemde böyle tutarsızca açıklamalar nasıl yapılıyor hayret ediyorum. Adamlarında canına tak etmiş bu bağlılıkki 1-2 adım atmaya karar vermişler.

Türknet babamın firması değilki savunalım ama yiğidi öldür hakkını yeme demişler 2-3 sayfa öncesine gidersen açıklamasını yaptım.

Kısaca özet geçmek gerekirse zaten çoğunlukta ADSL olan ve maksimum 16 megabite görülebilen altyapılarda Türknet YAPA sistemi sayesinde kendi mevcut müşterilerine AKK kaldırıyor ve ADİL bir çözüm sunuyor. Bugün başka bir firmalada olsanız 1-8 arası hızınız 3 megabit, 8-16 megabit arası hızınız 5 düşücekti yeni yasadan sonra çok mu şey değişecekti sizce ? Gene burda saydırıyor olucaktınız..

Ama Türknet öyle akıllı bir firmaki hem VDSL kullanıcıları AKK erişim hızı sonrası 16 yada 24 megabit düşücek bundan sonra yeni mevcut yasa gereği, hemde ADSL kullanıcılarda AKK sistemi uygulamıyarak altyapılarının varsayılan en yüksek hızda internet alması sağlanıcak. Zaten altyapınız iyiyse 10 megabit kafadan rahat görürsünüzki hem VDSL hem ADSL kullanıcıları arasında dengeyi sağlamış olucaklar.

Hala bunu görmeyip Tırknet AKK kaldırdı şikiyet idilim dostlar...

Edin abicim edin gidin Bimer yazın hatta durmanız kabahat.

Adamlarda burda İzmir / Cennetçeşme dağın tepesi neredeyse buraya bile Yapa sistemini kurmuşlar yeni Türknet bağlatan akrabamı 2 gün olmadan direk geçirdiler az sabır..

Allah`ım ne günlere kaldık yarabbim.

olaya kendin acından bakmak diye buna denir söyle bakalım bu yazıyı yazmak için kaç saat düşündün sana şöyle açıklayayım fiyatlar dengeli olması haksızlıktır adsl vdsl fiber fiyatların dengeli olmasına yakınıyordum türknet sağ olsun şimdi akksiz kendi türknet adsl kullanıcıları da eklendi bu guruba ve bu durumun mantıklı bir yanı varsa söyle söyle de güleyim yok kendi altyapısını kurmuş yok onu yapmış bunu yapmış yapacak kardeşim sanki bedava çalışıyorlar

bende müşteriyim senin benden farkın ne bu durumdan faydalanıyorsun ben faydalanamıyorum ve biri bir durumda haklı iken susuyorsa haksız duruma düşmüştür o yüzden bu haksızlığa susmayacağım fiyatlarda dengeli olması da ayrı bir haksızlık bu arada ben ıssye kötü bir şey demedim ayrıca olayı saptırma altyapısı olmayanlar içinde kotası yüksek gbli paket sunulsun diye belirtim örn 500 gb gibi paket sunulsun dedim ama sen bir türlü anlamadın gitti sınırsız int yapılıyor ise 500 gb yapması çok mu zor şunu bir anlayamadınız gitti anca elinize kotasız int geçti diye ne kadar seviniyorsunuz gitmesin diye neler yapıyorsunuz cidden yazık

birde her konuda aynı şeyi söylemişsin diyorsun komik misin sorunum aynı olunca tabi aynı şeyi dile getireceğim sorunum değişiyor mu ki farklı konuşmamı bekliyorsun birde Allah`ım ne günlere kaldık yarabbim. demende asıl senin ciddi sorun yaşadığının yanıtı bunu demesi gereken benim aslında sana ne oluyorsa 60 tl tahahütsüz kotasız int oh mis daha ne istiyorsun derler adama birde dert yanar gibi sitem yapıyorsun

hem ayrıca btk 2019 ilk günü kalkacak diyor türknet ise kafasına göre akk yi kaldırıyor bunun neresi adalet birde biz senin demene göre 2 yıl 5 mgbitle sürünelim oh ne ala memleket

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harce74 -- 18 Mart 2017; 3:12:31 >

• Daha fazla bilgi edinmek isteyen arkadaslar incelesinler Yapa hakkında da bilgi verilmiş

http://kurumsal.turk.net/network-altyapisi/
  • banada 2-3 gün önce gelen mesajı göstereyim.
    Benide geçirecekler herhalde 10 şubatta türknete geçmiştim :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.