Şimdi Ara

TURK-NET KOTA (AKN) KALKTI ! [RESMİ KONU] (231. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.785
Cevap
38
Favori
257.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
110 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 229230231232233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fiziksel bir bürosu olmayan yerden hizmet alırsanız sorun çıkınca uğrsiırsınız, kendi teknik ekibi bile yok, 16ya upload hızını soruyorum bana akk sonrası hızı söylüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ülkemizde ADSL alt yapısı tamamen Türk Telekom'a aittir.

Siz istediğiniz servis sağlayıcıdan hizmet alın size teknik hizmeti Türk Telekom verecek.
  • Turknet Genel Müdürü Sayın Cem Mehmet Çelebiler'in Türkiye de internetin kullanıcıları daha uygun ve kaliteli şekilde ulaşmasını sağlayarak abonelerinin gönlünde taht kurmuştur. Sayın Çelebiler'in BTK Başkanlığına atanmasını istiyoruz. Bu görevde daha iyi hizmetler vereceğinden eminiz.

Bunun için change.org de başlattığımız imza kampanyasına katılmanızı rica ederiz arkadaşlar.

http://chn.ge/2wGrTBL

• ThesadisT kullanıcısına yanıt
    Hocam, Cem Çelebiler'i Turknet abonesi olduğum günden beri takip ediyorum. Kurduğu şirket olsun yaptığı uygulamalar ve tarifeler olsun gerçekten abonelerini düşünen şirket yöneticisi olduğunu gösteriyor. Cem Çelebiler'in BTK başkanı olmasını isterim ancak internet abonelerine ve ülkemize bir fayda sağlayacağını düşünmüyorum, çünkü BTK başkanlığı maalesef özerk bir kurum değil, BTK hükümet yönetiminde ve politikasında işlevini sürdüren bir kurum olmaktan öteye geçemedi geçemeyecektir de.

Ben öncelikle Türk Telekom'un gerçekten özerk bir kurum olmasını ve başına da Cem Çelebiler'in geçmesini isterim çünkü ülkenin tekel konumunda olan internet ve haberleşmesinin omurgası olan bir kurum olması dolayısıyla bu kurumu gerçekten olması gerektiği yere getirmesini isterim.

BTK gerçekten bir özerk kurum olsa Cem Çelebiler olabilir tabiki, ama BTK hükümet yönetimli bir kurum olmaktan öteye geçemiyor.

• Hakko_76 H kullanıcısına yanıt
    Merhaba, tekrar kontrol eder misiniz? Çünkü tüm kullanıcılarımızın AKN'sini kaldırdık.
  • Dün Türknet'e geçiş yaptım Ttnet'i bırakıp. Fakat ilk darbe bina içi ankastre bağlantısının benim tarafından yapılacağını öğrendiğimde oldu ki daha önce hiç bahseden olmadı abonelik sürecinde. Eve elektrikçi getirip bağlattım fakat bu sefer de daha 1 gün önce ttnet'te 16 mb ile bağlanan internet hızı 3 mb ye düştü. Sistemde sorun olmadığını söylüyorlar ama daha dün normal olan hız nasıl düşer anlamıyorum.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    selamlar, turknete geçmek istiyorum fakat port yok diyorsunuz. nasıl çıkarım bu işin içinden turk telekomda ilgilenmiyor . turk net müşteri hizmetleride
  • quote:

Orijinalden alıntı: withindarkness

Dün Türknet'e geçiş yaptım Ttnet'i bırakıp. Fakat ilk darbe bina içi ankastre bağlantısının benim tarafından yapılacağını öğrendiğimde oldu ki daha önce hiç bahseden olmadı abonelik sürecinde. Eve elektrikçi getirip bağlattım fakat bu sefer de daha 1 gün önce ttnet'te 16 mb ile bağlanan internet hızı 3 mb ye düştü. Sistemde sorun olmadığını söylüyorlar ama daha dün normal olan hız nasıl düşer anlamıyorum.

Turknet YAPA altyapısın da iseniz düşük olabilir. Telekomun kullandığı santrali kullanmıyordur büyük ihtimal.

• onnow78 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, boş port talebiniz için bölgenizde bulunan TurkTelekom bölge müdürlüklerine gidip talep oluşturmanız gerekmektedir.
    Türknet sisteminde 16 mb için uygun alt yapı olduğu söylendi
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    okadar vaktim yok . onu sizin talep ettirip yaptırmanız gerekir bence, üstelik türk telekomu beklerken ben internetsiz kalıp magdur olacam
  • Hız testi sonucu aşağıdaki gibi aldığımız hızda bir problem yok ancak nedense bazı sitelerde yavaşlık geç açılma sorunu var, aynı durumda olanlar var mı

TURK-NET KOTA (AKN) KALKTI ! [RESMİ KONU]
  • Kota kalktı ama bir interneti bağlayamadılar . Türktelekomdan geçtik , kullanıcı adı şifre verdiler . Modem arayüzüne girerek kurulumu yaptım , DLS ve internet ışıkları yandığı halde internere giremiyoruz. Aradık hattınızda sorun var türk telekoma aktarıcaz dediler ( ne hikmetse geçiş yapmadan çalışan hat , geçiş yapınca bozuldu )
    Aradan 3-4 gün geçti gelen giden yok. Tekrar aradık ve internetin hala aktifleştirilmediği geçiş işlemlerinin devam ettiği söylendi ve hala internet yok. Allahtan taahhüt yokta yarın arayıp iptal ettircez...
  • quote:

Türknet sisteminde 16 mb için uygun alt yapı olduğu söylendi

Hiç bir zamak 16mbps demiyorlar hocam 16mbpse kadar diyorlar 1 ile 16 arasında olabilir yani. Turknetin kendi altyapısı ise dediğim gibi uzak santralden sinyal alıyorsunuzdur bu yüzden size gelene kadar hızda azalma oluyor.

• cyber tech C kullanıcısına yanıt
    kayseri çok iyi hocam istanbul ortasında en fazla 20mbps alıyorum oda sınırda bende sizdeki sıkıntı olmadı daha yeni yeni geçiş yapıyorlar böyle şeyler bu ilk ay içerisinde olabilir
  • 1 ay önce sorgulama yaptım ve 75 mbps'ye kadar internet alabiliyordum. Bugün kontrol ettim 35 mbps çıktı. Nasıl böyle bir fark olabiliyor?
  • Reid Rider kullanıcısına yanıt
    değişti artık türknet 35mbps veriyor türktelekom altyapısından internet sağlıyorsa bunun nedeni ise türk telekom kiralama ücretlerini arttırdı ama türknet fiyatların artmasını istemediği için hızları aşağı çekti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0quz28 -- 23 Eylül 2017; 11:8:9 >
    16 mb e kadar denir ama bu 12 ye düşer düşerse 2 mb ye değil. Evim merkezde mahallenin yeri şehir merkezine 2 km uzaklıkta allah korusun demekki biraz uzak bir yerde otursak çevirmeli model hediye edecekler. En son 10 yıl önce bu hızla bağlanmıştım pazartesine kadar düzelmezse aboneliği iptal edip TTnet e döneceğim en azından 2017 yılına yakışır bir hızla bağlanırım. Birde akn yi kaldırdık diyorlar 2mb le zaten akn olsa ne olacak 150 gb indirene kadar bir ömür geçer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi withindarkness -- 23 Eylül 2017; 14:45:59 >
  • Reid Rider kullanıcısına yanıt
    Merhaba, 14 Ağustos tarihi itibariyle yeni abone olacak kullanıcılarımıza altyapılarının desteklediği 35 Mbps'e kadar VDSL hizmetimizden yararlanıyor. YAPA santrallerimiz içerisindeyseni 100 Mbps'e kadar hız sağlayabiliyoruz.
  • quote:

16 mb e kadar denir ama bu 12 ye düşer düşerse 2 mb ye değil. Evim merkezde mahallenin yeri şehir merkezine 2 km uzaklıkta allah korusun demekki biraz uzak bir yerde otursak çevirmeli model hediye edecekler. En son 10 yıl önce bu hızla bağlanmıştım pazartesine kadar düzelmezse aboneliği iptal edip TTnet e döneceğim en azından 2017 yılına yakışır bir hızla bağlanırım. Birde akn yi kaldırdık diyorlar 2mb le zaten akn olsa ne olacak 150 gb indirene kadar bir ömür geçer.

Telekom altyapısın da 2mbps almanız imkansız ama YAPA da iseniz olabilir. YAPA santrali evinize uzak olması oldukça muhtemel çünkü geneli bu şekilde oluyor. Yoksa telekom altyapısın da problem olmaz.

• 
Sayfa: önceki 229230231232233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.