Şimdi Ara

TURK-NET KOTA (AKN) KALKTI ! [RESMİ KONU] (235. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.785
Cevap
38
Favori
257.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
110 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 233234235236237
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler isterseniz ss de atabilirim turk.net i herkese tavsiye ettim su zamana kadar yeni dairem de internet basvurusu yaptım her seyim tamam arıyorum persembeden beri yarın hallolacak deyip duruyor musteri hizmetleri her gün abartısız 3 4 kere aradım.

En son bugün de aradım başvurunuzda bir hata olmus tekrar başvuru yapıldı dediler hata ne diyorum söylemiyorlar benden 1 hafta.sonra binada basvuru yapanların ertesi.gün interneti bağlandı ama ben kaldım böyle.

Velhasıl bu kadar övdugum destek verdiğim bir firmanın böyle yapmasi hayal kırıklığına uğrattı beni.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazı kafası basmayan insanlar olabilir diye yaziyorum. Turknet abonelik islemleri sirasinda 1-2 hafta bekliyorsunuz ve ekstra uyelik masrafları cıkıo kargo vs... diyelim ki abonelik islemi tamam internetinizde geldi 1 ay icersinde 3-4 defa arıza yasiyorsunuz her biri icin 4 gün veya daha fazla arıza onarim icin bekliyorsunuz. Artık ttnet sabotaj mi yapiyor bilemem ama hani bir ay deniyip goreyim diyenlerdenim SAKIN HA! YANAŞMAYİN.
  • 3 gün önce evraklarım Türknet e ulaştı fakat müşteri hizmetlerini aradığımda apartmanın sabit hat şebekesinde sıkıntı olduğunu bu sebeple sorun bitene kadar hizmet veremeyeceklerini söylüyorlar. İnternet yönünden bir olumsuzluk yok fakat sabit hatta sıkıntı var dediler. İşin ilginci sorunun neden kaynaklandığını ve ne zaman biteceğini ne Türknet ne de apartmandan kimse biliyor. Ucu açık bi beklemedeyiz bakalım ne olacak. Şahsen 2 haftadan fazla beklemeyi düşünmüyorum çünkü cidden acil internete ihtiyacım var.

• Merhaba Türknete geçişim sağlandı.Ama geçtikten sonra aşırı şekilde ping değerlerim yükseldi.Umarım yardımcı olursunuz.
  • fatihtrnc F kullanıcısına yanıt
    Merhaba, sorununuz hala devam ediyor mu?
  • Sorunum tabiki devam ediyor. Benim sizden istedigin tek sey binama kadar internetin geldigini söylediniz bunun dogru oldugunu düşünmek istiyorum ve elektrikci ayarladim aksam bakicaklar sorun sizdeyse hala malesef kapattiricam hizmet veremiyo olucaksiniz o durumda.

• sufistike kullanıcısına yanıt
    Merhaba, sorununuzla ben ilgileneyim. Hizmetinize ulaşabilmem için GSM numaranızı rica edebilir miyim?
  • fatihtrnc F kullanıcısına yanıt
    Eğer size bilgi verilmişse ankastre kutunuza isminizin yazılı olduğu bir kablo bırakılmıştır. Bu kabloyu ev içi tesisatınıza bağlatıp hizmetimizi kullanmaya başlayabilirsiniz.
  • Hyponsoinage kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bu durumda kablolama sisteminizi kontrol etmeniz gerekmektedir. Sorunu elektrikçi vasıtasıyla çözebilirsiniz. Telefon kabloları üzerinden hizmet verebildiğimiz için kablolamalarınızda bir sorun varsa internet hizmeti alamıyorsunuz. Sorununuzu çözünce sisteme otomatik olarak düşer ver size internet sinyali gelmeye başlar.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    quote:

İnternet yönünden bir olumsuzluk yok fakat sabit hatta sıkıntı var dediler.

İnternet ve telefon aynı kablodan gelmiyor mu? İnternet hizmeti verilip sabit telefon için "ankastre sorunu" şeklinde cevap dönülmesi saçmalık. İnternet ve telefon devreleri saha dolabında birleştirilecek, ankastreden tek hat olarak daireye çıkıp splitter ile ayrılacak. Bunu anlatmaktan klavyemiz aşındı. Bari siz bu tuzağa düşmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Boone -- 9 Ekim 2017; 15:58:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Merhaba, sorununuzla ben ilgileneyim. Hizmetinize ulaşabilmem için GSM numaranızı rica edebilir miyim?

PM attım, iyi günler..
  • quote:

Merhaba, bu durumda kablolama sisteminizi kontrol etmeniz gerekmektedir. Sorunu elektrikçi vasıtasıyla çözebilirsiniz. Telefon kabloları üzerinden hizmet verebildiğimiz için kablolamalarınızda bir sorun varsa internet hizmeti alamıyorsunuz. Sorununuzu çözünce sisteme otomatik olarak düşer ver size internet sinyali gelmeye başlar.

Evde daha önceden ne internet kullanılmış ne sabit hat. Onu geçtim apartmanda sabit hat kullanan yok. Nasıl sorun oluyor ben anlamadım bu işi ya inanın böyle rezillik görmedim

• quote:

GSM numarası atıldı ama henüz bilgilendirme için aranılmadı, hala internetim yok.
  • binam vdsl desteklemiyormuş adsl'e geçiş yapacağım mecbur.

edit: aradım hizmetiniz aktif olmadığı içi geçiş yapamıyoruz dediler bilgi istiyorum vermiyorlar yemin ediyorum kafayı sıyıttırırlar bunlar adama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sufistike -- 10 Ekim 2017; 9:21:53 >
    Merhaba, bölgenizde bağlı olduğunuz santral dolabınızda boş VDSL port olmadığı için sistem sizi otomatik olarak ADSL portuna yönlendiriyor.
    Geçmiş olsun, tt canı ne zaman isterse o zaman vdsl verir. Sık sık oim'den paket yükseltmeyi takip edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Boone -- 10 Ekim 2017; 11:5:18 >
  • quote:

Merhaba, bölgenizde bağlı olduğunuz santral dolabınızda boş VDSL port olmadığı için sistem sizi otomatik olarak ADSL portuna yönlendiriyor.

bu işlem ne zaman hallolacak? Malum 1 haftadan fazla süredir beklemedeyiz. Ayrıca komşularım benden 5 6 gün sonra başvurmalarına rağmen en geç ertesi gün internetleri bağlandı söylediklerine göre hız değerleri 24mb.
  • Hyponsoinage kullanıcısına yanıt
    İnternet de ev telefonu da aynı kablodan geliyor. Biri için sorun yok deyip öbürü için "elektrikçi çağırın" demesi saçmalık ötesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Boone -- 10 Ekim 2017; 11:8:1 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Boone

Geçmiş olsun, tt canı ne zaman isterse o zaman vdsl verir. Sık sık oim'den paket yükseltmeyi takip edin.

Hocam deli oldum ama ya benden 5 6 gün sonra başvuranlar tak diye aldı vdsl'i benim bu işlerin uzadıkça uzaması beni ADSL'e mahkum etti.
    iki ihtimal var. ya turknet'in ekranı güncel değil ya da tt bilerek port vermiyor.
  • 
Sayfa: önceki 233234235236237
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.