Şimdi Ara

TURK-NET KOTA (AKN) KALKTI ! [RESMİ KONU] (234. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.785
Cevap
38
Favori
257.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
110 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 232233234235236
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba, sorununuz hala devam esiyorsa PM üzerinden GSM numaranızı iletir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmanbjk

quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Merhaba, ilgileniyorum.

Sayın destek ilgilendiğinize emin misiniz?

evrakların sisteme girilmesi 1 veya 2 günü bulabiliyor gönderdiğimiz hobim iletişim diye hatırladığım firma maalesef 9-17 haftanın 5 günü çalıştığı için aksamalar oluyor
  • quote:

Ben isteğiniz doğrultuda arkadaşlarıma konunuzu tekrar ilettim. Size tekrar haber vereceğiz.

quote:

Merhaba, iletmiş olduğunuz arıza kayıtları numaralarıyla sistem üzerinden hizmetinize ulaşacağım. Size ben yardımcı olacağım.

Üç gün önce de aynı şeyi söylemiştiniz. Güzel top çeviriyorsunuz.
    @TurkNetDestek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khiron -- 5 Ekim 2017; 15:49:42 >
  • Khiron K kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ben şuan PM üzeinden sizin iletmiş olduğunuz mesajı göremiyorum. Size PM atacağım. Oradan konusalım. Sorununuzu ve GSM numaranızı tekrar iletmenizi isteyeceğim.
  • Ben yapa alt yapısnı yeni bağlattım online oyunlarda 15-20ms kadar artış oldu. Forumlardan okuduğuma göre bunun düzelmesi için hattın fast patch moduna alınması lazımmış. Turknetin teknik destek bölümünü arıyorum müşteri hizmetleri çıkıyor ve bu konu hakkında bilgisi sıfır arıza kaydı oluşturup teknik destek kısmına ileteceklerini söyleyip duruyorlar ne arayan var ne de soran. Sizce ne yapabilirim?
  • QuaLityTR Q kullanıcısına yanıt
    internet arıza kaydı aç destek kısmından fastpath talep et geçiriyorlar veya online chati açık bulduğun zaman söyle yapıyorlar
  • türknet bana 100 mbiti bu şekilde versin hemen bağlayatım ?

ben memnunum kullandığım şirketten.türksat kablo

TURK-NET KOTA (AKN) KALKTI ! [RESMİ KONU]
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teknisyen007

türknet bana 100 mbiti bu şekilde versin hemen bağlayatım ?

Upload haricinde veriyor bana 100/2 AKN olayıda yok. Ama yeni aboneler artık alamaz bu hızları.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ThesadisT

quote:

Orijinalden alıntı: Teknisyen007

türknet bana 100 mbiti bu şekilde versin hemen bağlayatım ?

Upload haricinde veriyor bana 100/2 AKN olayıda yok. Ama yeni aboneler artık alamaz bu hızları.

test alabilirmiyim rica etsem ?

• 0quz28 0 kullanıcısına yanıt
    Şuan müşteri hizmetleri arıza kaydı açtı ama derdimi anladığını sanmıyorum arıza kaydına not olarak fastpath diye yazdım umarım ping sorunu düzelir.
  • Bu Speedtest

Buda Download Hızı

Bunlar bir kaç gün önce şehir değiştirmeden yaptığım testler. Şu an farklı bir şehirdeyim.

• QuaLityTR Q kullanıcısına yanıt
    geçen günlerde benimde internetim de hız dalgalanmaları oldu arıza kaydı açmıştım hızı düzeltip geri aradılar ama o sıra evde değildim eve geldim hız düzelmiş ama ping bozulmuş modemden baktım fastpath gözükmüyor tekrar arıza kaydı açtım fastpath talep ettim dün hala sonuçlanmadı sizin gibi bekliyorum türknete ilk geçtiğimde aynı sorunla 2 kere karşılaşmıştım arkadaşlar düzeltip fastpath yapmışlardı hattımı sizin işlem tamamlanırsa haberim olsun benimki tamamlanırsa size yazarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0quz28 -- 5 Ekim 2017; 21:46:28 >
  • Telekom gelip daireme çıkacak kablo ucunu işaretlemiş. Tek işlem daireye kablo çekmek ve porta giriş kaldı sanırım. Elektrikçi tutmak şart mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sufistike

Telekom gelip daireme çıkacak kablo ucunu işaretlemiş. Tek işlem daireye kablo çekmek ve porta giriş kaldı sanırım. Elektrikçi tutmak şart mı?

Kendiniz yapabilirseniz gerek yok. Ama yapamam derseniz mecbur elektrikçi lazım. Dairenize daha önceden çekilmiş bir hat varsa kutuda o kabloyu bulup yeni bırakılan kablonun yerine bağlanmalı. Eğer yoksa sıfırdan kablo çekilmeli.

• quote:

Orijinalden alıntı: ThesadisT

quote:

Orijinalden alıntı: sufistike

Telekom gelip daireme çıkacak kablo ucunu işaretlemiş. Tek işlem daireye kablo çekmek ve porta giriş kaldı sanırım. Elektrikçi tutmak şart mı?

Kendiniz yapabilirseniz gerek yok. Ama yapamam derseniz mecbur elektrikçi lazım. Dairenize daha önceden çekilmiş bir hat varsa kutuda o kabloyu bulup yeni bırakılan kablonun yerine bağlanmalı. Eğer yoksa sıfırdan kablo çekilmeli.

Peki hocam bundan sonra internet kullanmaya başlayabiliyor muyum?
  • ThesadisT kullanıcısına yanıt
    O eski kabloyu nasıl bulucaz kutunun içinde bir sürü başka dairelerin kabloları da var.
  • @sufistike Türknet tarafından sms ile adsl kullanıcı adı ve parolanız gelecek ondan sonra kablolarını bağlarsan kullanabilirsin.

@QuaLityTR Deneme yanıma yöntemi ile bulabilirsiniz. Ancak çok karışık ise elektrikçi çağırın fazla karıştırmayın.

• ThesadisT kullanıcısına yanıt
    ben zaten ayrı kablo çektim 14 tane daire var deneme ile bulunmaz sonra adamların hattını bozmayalım
  • Ttnet taahhutum bitti,turknete geciyim dedim bakir altyapi yok binada.Ttnete mahkumum yine

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim 7 gundur internetim yok daha binaya eleman bile gondermediler aciliyetimi bildiriyorum ama nedense takan yok. Adsl ve internet isigi yok ve ariza kaydini surekli yeniliyolar 2 gun doluyo tekrardan bi 2 gun daha ekliyolar ayiptir.

• 
Sayfa: önceki 232233234235236
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.