Şimdi Ara

turk.net tarihe geçecek detaylar içeride !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
79
Cevap
1
Favori
3.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 16/03/2020 turk telekomdn geçiş talebi yapıldı.2 hafta ses çıkmadı pandemi mandemi olur dedik aradık. Başvuru yaptık telekomdan cevap bekliyoruz. Bu arada telefonu taşıdılar hemen faturayı dayadılar telefon hattıda çalışmıyor çokta ihtiyaç değil diye üzerine düşmedik . 20 tl ödedim 1 ay geçtim dönen yok .üstüne 2 . telefon faturası gelmiş haberimiz yok arkadaşını getir kampanyası ile başvuru yapmıştık . oda ne bir mesaj 2. faturanız ödenmediğinden arkadaşını getir kampanyasından yararlanmazsınız online işlemlerde fatura yok mailde yok mesajda yok telefon fatura derdine düşdük bir şekilde onuda ödedik . bu arada 50 gün geçti bir evrak eksik onu tamamlayın dediler hayda 2 ay sonra evrak eksiği onuda bir şekilde tamamladık o da (burası dernek ) vergi levhası istiyorlar nlatamadık derneğin vergi levhası olmaz. yazı ile yazın gönderin o zaman onuda yaptık . Telekoma tekrar başvurduk dediler 70 gün oldu. arayan soran yok yine biz ulaştık vergi dairesinden yazı alın hayda tamam dedik vergi dairesinden yazı aldık 75 .gün onuda gönderdik bu arada çalışmayan telefon için 3. fatura geldi.

sıkıldınız biliyorum sonuç mu hala beklemedeyiz turk.net tarihe geçecek detaylar içeride !!!turk.net tarihe geçecek detaylar içeride !!!

• Görünen oki atı sağlam kazığa bağlamak lazımmış.Ben sözleşme imzalarken tedbirimi almıştım.Reddetselerdi abone olmayacaktım.
    Yapa dan haberim yoktu mesela abone olurken sadece Vdsl2 onay veriyorum Adsl bağlantıya onay vermiyorum diye yazarak imzalamıştım.
    Türknet benim bağlantımı artık onayımı almadan değiştiremez.Çünkü o sözleşme içinde öyle maddeler varki mecbur kalabileceğiniz herşey sözleşmeye dahil edilmiştir hukuk lisanıyla örtülmüş olarak..
    Ben garanticiyim.Canımın satılmasına asla müsade etmem.
  • ulaştığımız turk net çalışanları da harika mesala azer hanım ben tatildeydim ilgilenen olmamış galiba sizinle dedi gülerek. sonra ulaştığımız ismini bilmediğim çok değerli turk net çalışanarı durumu anlatıyoruz öyl şey mi olur acil kodu ile üstlerimize iletiyoruz sonuç mu sil başa dön bu arada sanırım o sırada zam için seferberlik ilan etmiş turknet ekibi onunla mı uğraşıyorlardı acep
  • bu arada iptal talep etsek sabit hat var tekrar telekom git hat taşıma talebi bulun durduk yere başımıza büyük iş aldık dikkatli olun ibretlik bir durum sanırım bizim başımıza gelenler.....
  • turknet marifetleri bittimi ?

Bitmez bu arada benim aracı olduğum arkadaşım turknete geçmişti onu yapaya geçirmişler
    normalde vae 100 mbit alabiliyor ama yapada 3,5 mbit 10 defa talep açtı verilen cevaplar alabileceğiniz hız 4 mbit hay maşallah turknet böyle devam edin olur mu ?turk.net tarihe geçecek detaylar içeride !!!
  • Hızları düşürdüler fiyatları yükselttiler, zam tarihi gelmeden de hiçbir müşteriye hizmet vermeyecekler, zam gelince belki verirler ama para ile rezil olmaya değmez.
  • zam ile alakası yok firma zihniyeti ve becerisinde sorun var
  • Merhaba, hizmetinizi kontrol ederek yardımcı olmak isterim. GSM numaranızı PM üzerinden benimle paylaşabilir misiniz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 212 634 75 44 hizmet numaramız 3 ay bitti hala daha beklemedeyiz
  • hala çözüm üretilmedi 3. ayı birdik hadi bakalım 4. ayımız sene sonunu bulmaz diye ümit ediyoruz.

ÖZellikle burdan süreçleri paylaşmaya devam edeceğim

Belki geçiş yapacaklara bir fikir olur.

• Destek No
    34282426
    Açılış Tarihi
    15.06.2020 13:08:10
    Güncelleme Tarihi
    15.06.2020 13:08:10
    Destek Konusu
    Aktivasyon hakkında bilgi almak istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: talip68

hala çözüm üretilmedi 3. ayı birdik hadi bakalım 4. ayımız sene sonunu bulmaz diye ümit ediyoruz.

ÖZellikle burdan süreçleri paylaşmaya devam edeceğim

Belki geçiş yapacaklara bir fikir olur.

Benimde Türk Telekom taahhütname süresi doldu.Turknete geçmeyi düşünüyordum eğer böyleyse geçmeyeceğim.Sizin başka önerebileceğiniz başka Servis Sağlayıcısı var mı?

• Saygısız Şeftali kullanıcısına yanıt
    Tamda durum bu çözümsüz bir firma altyapıya müdahale edemiyorlar.
  • Netgalaksi netspeed milenicom oristelekom Vodofone alternatif çok ama şans işi netgalaksiyi önerebilirim fiyat/performans göre denenebilir sabit tel işin yokss

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu millet internetle haşır neşir hala işi öğrenebilmiş değil.
    Bir tane aklı başında moderatör de örnek alınacak bir yazı koymamışmı acaba ?
    Varda görememişlerse daha yazık.
    Eğer ISS nizi değiştireceksiniz bunu yapmadan önce kısa bir araştırma uzun zamana dayalı gözlemlerinizi masaya koyun.Mevcut ISS nizde kopma sorunları çok yaşıyorsanız orada durun.
    Mesela modeminize girin bakın SNR değerleriniz ne durumda.Şayet Adsl den geçecekseniz hattınızın Max indirme kapasitesi 10 Mbps lerde ise sıkıntı olacaktır.Yada hattınıza tanımlanmış olan hıza bakın modemde.Sonra ethernet kablosu ile bir hız testi yapın.Buraraki kayıp size ipucu verecektir.
    Hatınızın santrale uzaklığı bina ve TT hatlarının eskiliği çevresel etkenler kaliteli kesintisiz bir internet hizmetini belirler.
    Hattınız ve.bölgenizin sorunlu olduğuna kanaat getiriyorsanız ISS nizi değiştirmeyin asla.
    Çünkü TürkNet vs küçük taşeron gibi işletmelerden asla kaliteli hizmet alamazsınız.
    Müşteri hizmetleri diye bir kurumları yok.İşlerden anlayan sayısı o kadar azki..
    Hattınıza güvenmiyorsanız büyük işletmelerden ayrılmayın.Parası tuzlu ama kafanız ağrımıyor en azından

• aklınyolubir kullanıcısına yanıt
    Güzel yazı. Ancak konudaki olay şu;
    Müşteri TT nin genişbant dolabından çıkarılıp direk santrale bağlanmış.
    Muhtemelen TT dolabına bağlı olsa yüksek hız alacak, biliyorsunuz yeni Tip dolaplara fiber geliyor. Yani dolap mini bir santral oluyor ve mesafe kısalıyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • talip68 T kullanıcısına yanıt
    Merhaba, açık destek kaydı üzerinden sorunu teknik uzmanlarımıza ilettim. Arkadaşlarım kısa süre içerisinde gerekli çalışmaları yaparak bilgi verecektir. Konuyu yakından takip ediyorum.
  • Hala beklemedeyiz çözüm üretilmedi 2 ayrı sorun var 1.aktivasyon 3 ayı bitirdik 2. Yapadan dolayı 3.5 Mbit alan arkadaşın vae geçiş yapılmaması vae 100 Mbit alabiliyor

• talip68 T kullanıcısına yanıt
    Merhaba, açık destek kaydı üzerinden sorunu teknik uzmanlarımıza ilettim. Arkadaşlarım kısa süre içerisinde gerekli çalışmaları yaparak bilgi verecektir.

Aktivasyon işlemleri ile ilgili sorun yaşayan aboneliğin hizmet numarasını PM üzerinden benimle paylaşabilir misiniz?
  • bu günde değişen bir şey yok

1-aktivasyon işlmi hala başvuru aşamasında 92. gün hala yapılmadı
    Destek No
    34282426 kapatmışlar talebide...

2. 3,5 mbit adsl hala yapadan vae geçiş olmadı vae de 100 mbit garanti hız alınabiliyor destek kaydı Destek No
    34304965
  • Görünen oki atı sağlam kazığa bağlamak lazımmış.Ben sözleşme imzalarken tedbirimi almıştım.Reddetselerdi abone olmayacaktım.
    Yapa dan haberim yoktu mesela abone olurken sadece Vdsl2 onay veriyorum Adsl bağlantıya onay vermiyorum diye yazarak imzalamıştım.
    Türknet benim bağlantımı artık onayımı almadan değiştiremez.Çünkü o sözleşme içinde öyle maddeler varki mecbur kalabileceğiniz herşey sözleşmeye dahil edilmiştir hukuk lisanıyla örtülmüş olarak..
    Ben garanticiyim.Canımın satılmasına asla müsade etmem.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.