Şimdi Ara

turk.net tarihe geçecek detaylar içeride !!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
1
Favori
3.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arıza kayıtlarına 24 saat içindeki geri dönüş oranı %100

Verilen cevap : Arıza bildiriminizle ilgili altyapı kontrollerini gerçekleştirdik ve ilk tespitlerimizi yaptık. Sorunu çözebilmemiz için modeminizi açık bırakmanız ve ayarlarında herhangi bir değişiklik yapmamanız gerekiyor. Merak etmeyin eğer müdahalemiz ile sorun çözülmezse fiziksel kontrollerin yapılması için saha ekiplerini size yönlendireceğiz. 48 saat içerisinde arızanızı çözeceğiz ya da size problemin ne olduğunu, nasıl çözebileceğimizi, varsa sizin yapmanız gerekenleri Online İşlemler Yardım Merkezinden bildireceğiz.

Destek taleplerinize 24 saat içindeki geri dönüş oranı %88

Geri dönüş Cevap :Destek talebinizi aldık ve ekiplerimiz incelemeye başladı. 24 saat içerisinde destek talebinizi çözeceğiz ya da nasıl çözebileceğimizi, varsa sizin yapmanız gerekenleri bildireceğiz

istisnasız bütün kullanıcılara verilen cavp bununla övünen iss görmedim hiç.

• çözüm üretmeden çözüm üretmiş gibi sitelerinde bilgi veren iss adına turknet denir.
  • talip68 T kullanıcısına yanıt
    Merhaba, oluşturduğunuz arıza kayıtlarına teknik uzmanlarımız ön aşamada kontrol sağlıyor ve saha ekiplerine iletiyor. Aslında 24 saat içerisinde arıza ile ilgili kontrol sağlanıyor. 3 iş günü süre içerisinde de genel olarak çalışma yaparak kaydınızı sonuçlandırıyoruz.
  • Destek No
    34436324 20 haziranda açıldı hala çözüme kavuşturulmadı söylemle eylem uyuşmuyor aslında 16 haziranda açıldı aynı sorun ile alakalı 16 hazirandaki kapatıp sanki yeniymiş gibi 20 haziranda yeni destek no ile açıldı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala çözüm yok muhatap yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Merhaba, ankastre kutusunda bağlantının bir an önce yapılması için teknik uzmanlarımıza bildirimde bulundum. Teknik uzmanlarımız kurulum ekipleri ile iletişime geçmiştir. En kısa süre içerisinde kurulum için sizi arayacağız.
  • gerçekten turknette çalışan bazı arkadaşlar geri zekalı iş bilmez olduklarından %1000 emin oldum isbatı mı ?

arkadaş internet aktif olması için 7 gün bekledik saha ekibi gelmedi kendi imkanlarımızla bağlantıyı yaptık

internet çalıştı ama telefon çalışmadı online işleme yazdık telefon iptal olmuş e ne olacak tekrar başvuru yaptım telekoma dedi nejla hanım diye bir temsilci

eyvallah 5 gün geçti telefon hala çalışmıyor online işlem merkezi başvuruda hata aldım tekrar yaptım başvuruyu bu sabah baktım ankesteye o da ne

turk telekom 2 adet telefon numarası için kablo sarkıtmış ankesteye bir de internet için kablo var oldu mu 3 kablo hala saha ekibi gelmedi sözde de gelecek 16/06/2020 tarihinden bu zaman gerçekten zeka sorunları var ?

turk.net tarihe geçecek detaylar içeride !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talip68 -- 2 Temmuz 2020; 10:20:5 >

• destek no:34436324

20/06/2020 tarihinden bu zaman de açık duruyor
  • turknet 2 numaradaha tahsis ederse evden destek ekibi kuracağım bu kadar telefon numarası ile başka ne iş yapılır acaba bu arada ilk numarada 0 212 508 80 01

oldu mu üç numara
  • turknet çok numara çeviriyosun müşterinize ama bu numaralarınız bize sökmez çünkü 3 numarada çalışmıyor

numara çevirmeyide beceremednizi ya helal olsun tarihe geçeceksiniz iş bilmezlikte bundan emin oldum
    Merhaba, bu konuda ilgili birimimize bildirimde bulundum. Arkadaşlarım ekiplerden güncel bilgi alarak sizinle iletişime geçecektir. Konuyu yakından takip ediyorum.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    DESTEK NO:34723476

TURKNET çözüm aramaya devam ediyor sizin iş bilmez arkadaşlarınız ama bulamadılar sanırım çözüm fizanda(libyada) ordada savaş var ondan çözemiyorlar.
    SABİT

ayrıca :

aktivasyon için 16/03/2020 bu zamana kadar beklediğimiz geçiş işlenmi de hala çözülmedi bu formu takip edenler için iyi bir fikir edenime oluyordur. bence turknet mi iyi düşünsünler üzülerek söylemem gerekirse...
    Destek No
    34865606
    Açılış Tarihi
    08.07.2020 10:22:31
    Güncelleme Tarihi
    08.07.2020 10:22:31
    Destek Konusu
    Aktivasyon hakkında bilgi almak istiyorum
  • TURKNET firmasını btk incelemeye alması lazım bence

turknet karnemiz manipülasyon ile sanki desteklere ve sorunlara çözüm üretiyormuş ki yayınlaıyorlar yaptıkları

ilk destek kaydını kapatıp yenisi açmaktan başka bir şey değik

çözüm üretmeden çok üzüldük geçiktik çözmeye çalışıyor diyerek destek ve çözüm kayıtlarını kapatım açmaktan başka bir şey yapmıyorlar
  • forumda baktım da bir tane olumlu yorum yok ne acı bir durum turknet için değil mi ?
  • turknet hakkında kullanıcı görüşleri

turk.net tarihe geçecek detaylar içeride !!!
    Merhaba, bugün sistemde kayıtlı olan numaranız üzerinden görüşme sağladık. Sabit telefon hattınız iptal olduğu için kullanamadığınızı ve yeni bir telefon numarası tanımlamamız gerektiği bilgisini vererek onayınız dahilinde başvuru işlemlerinizi başlattık. Gelişmeleri paylaşacağız.
  • RUH SAĞLIĞINIZ İÇİN TÜRKNETTEN UZAK DURUN

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    neden iptal olur kim iptal eder saçma saçma işlemler arkadaşım yahu

birde aktivasyonu yılan hikayesi olan ile ilgili dönüş olmadı 16/03/2020

16/03/2021 tarihini mi bekliyorsunuz geçiş yapmak için 212 634 75 44 başvuru numarası geçiş için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talip68 -- 8 Temmuz 2020; 18:14:46 >
    Merhaba, başvurunuzu yaptık. Onaylanması durumunda hizmetinizi kullanabileceksiniz. Konuyu yakından takip ediyorum.
  • up
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.