Şimdi Ara

turk.net tarihe geçecek detaylar içeride !!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
1
Favori
3.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    bahaneler bahaneler bahaneler bir geçiş bu kadar mı zor olur. saçma saman taleplerle 4 aydır bekliyoruz telefon hattını geçiş sağlayıpta internette sıkıntı çıkarmak
    tam bir iş bilmezlik saçma sapan talepleri de yerine getirdik ama hala netice yok bu formu takip edenler iyi düşünsün geçiş yapmak istediklerinde...

turk.net tarihe geçecek detaylar içeride !!!

turk.net tarihe geçecek detaylar içeride !!!turk.net tarihe geçecek detaylar içeride !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talip68 -- 13 Temmuz 2020; 9:40:28 >

• çok ama çok önemli tavsiyem sakın ama sakın turknete bulaşmayın Saçma sapan işlerler zaman harcarsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talip68 -- 13 Temmuz 2020; 10:14:20 >
  • Kesinlikle ama kesinlikle Turkneti tercih ederken bir kez daha düşünün.Kafalarına göre yapaya geçirirler ortada kalırsınız.Adamlar vae den yapaya geçirmiş beni, çıkmak için 25 yıllık sabit telefon numaramın değişmesi gerekiyor böyle bir şey olabilir mi?

Doğru düzgün hizmette vermiyorlar, destek talebinde ki insanlar zaten durumdan bi haber copy-paste cevaplar veriyorlar internet ışığın yanıyor kardeşim sorun yok diyip kayıt kapatıyorlar.Aman kardeşlerim uzak durun, diliniz yanar, vaktiniz yanar...

Biz dersimizi aldık, şimdi 25 yıllık sabit telefon numaram değişmeden bunlardan nasıl kurtulurum onun yolunu arıyorum.BTK'ya da şikayet edeceğim benim onayım olmadan yapaya geçirmişler, sözde düşük hız alıyormuşum diye.

Zaten şu anda da düşük hız alıyorum, diğer operatörlerle görüşüyorum, hattınızın 79mbit hız desteklediğini görüntülüyorum diyorlar.Bunlara iletiyorum, eğer apartmanda sizden daha yüksek hız alan varsa aldığı hızı ve hizmet numarasını bize bildirin diyorlar (ona göre hızı arttırıcaklar herhalde) e be kardeşim kapı kapı milletin evini dolaşıp ne kadar hız alıyosunuz , hizmet numaranızı verebilir misiniz diye mi sorayım? Böyle bir şey olabilir mi ya saçmalığa bakar mısınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İsmailBe -- 13 Temmuz 2020; 11:13:54 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Bizim iş yerinin 13 yıllık iş numarasını habersizce değiştirmişti Turknet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • talip68 T kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bireysel hizmetiniz için geçiş işlemi yapılmıştır. Sorun yaşadığınız hizmet numarasını PM üzerinden iletebilir misiniz?
  • İsmailBe İ kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bu konuda PM üzerinden yanıt verdim. Altyapınızın desteklediği hızı vae geçişi yapılmadan öngöremiyoruz. Geçiş yapıldığında altyapınızın desteklediği maksimum hız bilgisini sizinle paylaşacağız.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Ya güvenemiyorum ki açıklamalarınıza, bu kadar kişinin mağduriyetinide görünce.Vae geçiş talebinde bulunsam ya şu an aldığım hızdan daha düşük bir hız alırsam sorumlu kim olucak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İsmailBe -- 13 Temmuz 2020; 14:25:0 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • BİLGİ VEREYİM KONU TAKİP EDENLERE

1- 16/03/2020 YILI AKTİVASYON İŞLEMİ HALA YAPILMADI NE İSTEDİLERSE VERDİK AMA HALA GEÇİŞ YOK
    Destek No
    34880190
    HİZMET NO:3486117

2- BİREYSEL YAPADAN VAE GEÇİŞ İŞLEMİ
    EVET İNTERNET GELDİ AMA TELEFON ÇALIŞMIYOR AMA 3 TANE NUMARA VAR BİRİNİ ÇALIŞTIRSALAR BARİ
    Destek No
    35049108

BUNLAR ÇÖZÜLÜRSE HAVAİ FİŞEK İLE KUTLAMA YAPACAĞIZ... HERKESİ BEKLERİZ
  • Destek Numarası
    35897491
    Destek Konusu
    İnternet Arıza

GERÇEKTEN GERİ ZEKALI EKİBİNİZ VAR VAE GEÇİŞ İÇİN TAM 2-3 AY UĞRAŞTIK BÜTÜN ANKESTRE BAĞLANTILARINA VARANA KADAR TÜM İŞLEMLERİ BİZ YAPTIK SÖZDE SAHA EKİBİNİZ HALLEDECEKTİ
    NEYSE 1 AYDIR KULLANIYORDUK NE GÜZEL SORUN BİTTİ ÇOK UĞRAŞTIK AMA MUTLU SON DERKEN ERKEN SEVİNMİŞİZ BU HAFTA İNTERNET BİRDEN KESİLDİ
    SORUN BIRAKTIK İŞ BİLEN EKİBİNİZDEN SONGUL HANIM ARADI SİSTEM İNTERNET SÖZLEŞMENİZİ İPTAL ETMİŞ

E NE OLACAK SİL BAŞTAN YENİ TELEFON NUMARASI İLE BAVURU YAPILACAK

ANA BEN BU HİKAYEYİ BİLİYORUM

VAE GEÇİŞTE TARAFIMIZA TAM 5 NUMARA TAHSİS EDİLDİ. BİNA GİRİŞİNDE AYNI ANDA 4 TANE ANKESTRE KABLO SARKITILMIŞTI HEPSİNDE FARKLI NUMARA VE SADULLAH SUNKU YAZIYORDU.

ŞİMDİ YANDIK SANIRIM
  • BU FORMU TAKİP EDENLER KONUYU BİRAZ İNCELESİN TRAJI KOMİK OLAYLARA BAKIP EN AZINDAN GÜLSÜNLER
    abi sen neden bunlara kafayı taktın illa bunlardan mi internet alman gerekiyor geç ttnete veya netspeed gibirnet felan dene türknet forumda şikayet var sitesinde felan en üst sıralarda sorun olarak ! aylarca bekleyeceğine vazgeç pahalı da olsa başka firmaları dene bunlar ucuz veriyoruz diye müşteri desteğini kaldırıyorlar iki tane eleman koyuyorlar ttnete karşı zaten artık güçleri yok söyledikleri herşey yabana atılıyor uzak durun ya bunlardan
    Merhaba, telefon başvuru işlemleriniz tamamlanmıştır. İnternet başvuru işlemleriniz yapılmıştır. Onaylanması durumunda hizmetinizi kullanabileceksiniz.
  • 1 haftayı tamamladınız umarım 1 ay sürmez gene....

uzak durun lütfen turknetten bizler çok mağdur edildik turknete hiç bulaşmayan aman ha sakın bulaşmayın

[

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talip68 -- 2 Eylül 2020; 13:14:39 >
  • çalışan hattı tarafımızın onayı olmadan iptal etmek ne demek ne salakça işler bunlar

sonra da yeniden sıfırdan başvuru yapmak bu işi ancak turknet yapar başkası yapmaz
  • 02/07/2020 -16/07/2020 kadar sha ekibi gelip interneti aktif edecekti

gelen giden olmadı kendimiz tüm bağlantıları yaptık

16/07/2020 itibaren düzgün çalışıyor diye birde tarife değiştirdik 100 mbit tarifiye geçtik

sevinç çok kısa sürdü

turk.net tarihe geçecek detaylar içeride !!!
  • Destek Numarası
    35995462
    Destek Konusu
    İnternet Arıza

TURKNET BU SEFERDE KURUMSAL HATTIMIZLA ALAKALI SORUN BAŞLADI

SORUN BİRDİ ŞİMDİ 2. ÇIKTI UZAK DURUN AMAN HA İNANIN SORUN ÇIKARSA İŞKENCE ÇEKERSİNİZ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talip68 -- 2 Eylül 2020; 13:14:51 >
    Merhaba, arıza süreçleri elimizde olmayan sebeplerden dolayı oluşabiliyor. Kayıtlarınız uzman ekiplerimiz tarafından hemen işleme alınıyor ve kalıcı çözüme ulaşmak için çalışmalar yapılıyor. Yaşadığınız olumsuzluk nedeniyle üzgün olduğumu belirtmek isterim. Kaydınız üzerinden gelişmeleri takip edebilirsiniz. En hızlı şekilde çözümlendirip size bilgie vereceğiz.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.