Türknet ve Millenicom geçilmemesi gereken 2 iss Gigafiber yoksa Türknetin hiçbir avantajı yok. Millenicom da üye olduktan 2-3 ay sonra zammı yapıştırır. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhk198555 -- 20 Temmuz 2022; 11:54:4 > |
TurkNet'ten Haziran 2023'e kadar sabit fiyat garantisi! (15. sayfa)
-
-
En büyük sıkıntı burada, Turknet'in verdiği söze güvenip bu tip güzel teklifleri kaçırdı insanlar.
-
tepkinizi koyun arkadaşlar. bizi kandırdılar,yalan söylediler, tabiri caizse dolandırıldık. hatta dolandırmaya devam ediyorlar.hizmetini vermedikleri 10 ayın ucretini peşin istiyorlar yeni bir kampanya adı altında. paraları toplayıp tosun paşa gibi kaçmıyacakları ne malum.daha vermediği hizmetin parasını kartınızdan direk cekicekler.
-
Haziran 2023 diye söz verdiler hemen 170-TL yaptılar. Kimse kusura bakmasın memnundum ama salak değilim durduk yere 60-70-TL fazla veremem.
Hemen çok daha uyguna aynı hizmeti veren başka bir İSS için başvurumu yaptım.
TurkNet sözünden dönme hamlesiyle çoooook müşteri kaybedecek, biz 3 kişi bugün geçiş başvurusu yaptık bile.
-
Yaptığınız Ticaret ayıbıdır...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba, sabit fiyat garantisi sözümüzün hala arkasındayız. Sabit Fiyat kampanyamız 1 Mart - 1 Mayıs tarihleri arasında geçerliydi. Bu dönemde abone olan tüm kullanıcılarımız 2023 Haziran'a kadar zam görmeyecek. -
Bu forumda ki insanlar sizlere güvendi çıkarsız şekilde sizden memnun olduğu için sizi savundu şimdi siz sözünüzden dönüyorsunuz
03.02.2022'de abone olmuştum, halen yan çiziyorsunuz. Siz bilirsiniz.
-
Merhaba 2017den beridir turknet kullanıyorum hangisine geçiş yaptınız ben de değiştireceğim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İnternet Kutusu ve PoyrazNet arasında kaldım, en uygun fiyatlılar onlardı. Altyapım iyi olduğu için sorun yaşamayacağımı düşünerek geçişi başlattım. Zaten hepsi aynı TTNET altyapısını kullanıyor, port değişmiyor sonuçta.
-
Ben de netspeed geçtim kargoya evraklarımı verdim. Nakil olacak güle güle açgöz turknet.
-
Milleniye geçiş yaptım ben. Fiber 100 mbit, aylık 124,9. İlk ay ücretsiz ve 1 ay da arkadaşını getir kampanyasından ücretsiz.
-
bu tarihten çok daha öncesinden kullanıyorum artırmayacağınız sözüne güvenip turknet ten ayrılmadık.
yanlış yapmışız.!!! O zaman keşke başka operatöre aktarıp taahüt verseymişiz.
Neyse zararın neresinden dönersek kar artık. 3 ay sonraya tekrar bu rakamın üzerine bir zam yapmayacağınızın da bir garantisi yok.
Ama Etik olarak yapmayacağız deyip zam yapılması yanlış.
-
2 ay sonra onlar da yapmasın bu tür sikayetler var
Turk.net alenen yalan söyledi, insanları kandırdı ve ne kadar güvenilmez bir firma olduğunu kanıtladı. Artık hiçbir yerli ve özellikle isminde Türk geçen firmaya güvenmenek, mesafeli durmak lazım. Yakında taşınıyorum. Kapattırarak taşınacağım.
-
Merhaba, DH yöneticisi lütfen bu haberi sitenizden kaldırmayın. Ağustos ayında gelecek olan faturam zamlı olursa buradaki haberin linkini kanıt olarak paylaşarak tüketici hakem heyetine başvuruda bulunacağım.
-
ayağınıza sıktınız ayağınıza . cok ciddi bir hata yaptınız. halkı salak yerine koydunuz. gitmezler zannettiniz ama tarihinizin en büyük abonesini kaybettiniz bugün.
-
Eski kullanıcılara en büyük kötülüğü yaptınız. Bende dahil bir çok eski kullanıcı sizinle yollarını ayıracak. Türk telekom alt yapısını kullanan bizi 2. sınıf müşteri olarak görüyorsunuz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X