TürkNet Haziran 2023 ye kadar sabitledik garanti sözü verdi, yazıyor heryerde , sitelerinde görsel de , basında, vs vs 2023 Haziran’a kadar sabit fiyat TurkNet'ten Haziran 2023'e kadar sabit fiyat garantisi! Zam olayında geri adım oldu TürkTelekom zamları okullar kapanınca yapacak dendi, Toptan internet fiyatlarına 2 yıldır zam yapmadık dediler. ComNet birkaç aydır DOLARA İNAT ZAM YOK diyor Türk Telekom, internet zammına ilişkin açıklama yaptı. "Bazı yayın organları ve sosyal medya platformlarında belirtilen ‘İnternete yüzde 67 zam yapıldı’" içerikli haber ve yorumların gerçeği yansıtmadığı belirtilen açıklamada, "Toptan seviyede gerçekleştirilen fiyat düzenlemesinin perakende seviyesindeki internet ücretlerine yansıması ise tamamen ilgili internet servis sağlayıcı işletmelerin kendi stratejileri kapsamında belirlenecek olup, bu artışın; iddia edilen oranların ve enflasyonun da çok altında olacağı öngörülmektedir" denildi. Açıklamada, "Toptan seviyedeki hizmetler için öngörülen güncelleme teklifi, 1 Haziran 2022 tarihinden itibaren geçerli olacaktır" ifadeleri kullanıldı. Türk Telekom'dan yapılan açıklama şöyle: ''Türk Telekom’un Port ücretlerindeki artışlarla ilgili olarak son dönemde gündeme gelen fiyat düzenlemesi konusunda bir açıklama yapma gereği duyulmuştur. Bazı yayın organları ve sosyal medya platformlarında belirtilen ‘İnternete yüzde 67 zam yapıldı’ içerikli haberler ve yorumlar gerçeği yansıtmamaktadır. Belirtmek isteriz ki, toptan seviyedeki Port ve Transmisyon ücretlerinde Şubat 2020’den beri herhangi bir fiyat güncellemesi yapılmamıştır. Aradan geçen iki yılı aşkın süre zarfında dünya ve Türkiye ekonomisindeki konjonktüre bağlı olarak maliyetleri doğrudan etkileyen ekonomik parametrelerde ciddi değişiklikler yaşanmıştır. Şubat 2020’den bugüne transmisyon (iletim) maliyetleri önemli ölçüde artmış olmasına rağmen transmisyon ücretlerinde herhangi bir değişikliğe gidilmemiştir. Toptan seviyede gerçekleştirilen fiyat düzenlemesinin perakende seviyesindeki internet ücretlerine yansıması ise tamamen ilgili internet servis sağlayıcı işletmelerin kendi stratejileri kapsamında belirlenecek olup, bu artışın; iddia edilen oranların ve enflasyonun da çok altında olacağı öngörülmektedir. Toptan seviyedeki hizmetler için öngörülen güncelleme teklifi, 1 Haziran 2022 tarihinden itibaren geçerli olacaktır." < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoGoBaBa -- 19 Nisan 2022; 15:44:43 > |
TurkNet'ten Haziran 2023'e kadar sabit fiyat garantisi! (13. sayfa)
-
-
Bana mesaj geldi mayis faturasi zamli olacak diye ne anladik bu isten hani hazirandan itibaren başlayacaktı zam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba, biz abonelik dönemine göre faturalama yaptığımız için düzenlemelere mayıs ayında başlayıp haziran ayı sonuna kadar tamamlayacağız. Bu sebeple çıkan faturaların bir kısmının son ödeme tarihleri haziran ayında bir kısmı da mayıs ayında. Biz de tüm kullanıcılarımıza adil davranmak adına uygulamamızı mayıs ayında başlatıyoruz. -
Bu kadar adil davranmak isteniyorsa hepsi haziran olsaydı. Böyle iş mi olur? Tamam özgür internette fiyatlarda özgür.2023 e kadar zam yok sozunuz de artik guvenilir değil.
Türk telekom altyapılı Türknet kullanıyorum. Türk telekoma geçsem internet kalitemde bir değişiklik olur mu? (kötüleşme vs).
-
2023 hazirana kadar zam yokta dediniz . Adil olmak için o zammı da erkene almazsınız değil mi ! Zaten numaramızı dagitmissiniz türknet abonelerimize özel faturanizin içinde dijitürk bağlayalım diye sürekli arıyorlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhmmd.dmr20 -- 23 Nisan 2022; 19:37:15 >
Merhaba, fiyat garantimiz şimdilik geçerliliğini koruyor. Kullanıcılara duyurduğumuz yeni fiyatımızda da herhangi bir değişiklik yapmadık. Sadece haziran ayında planladığımız fiyat değişikliğini altyapı maliyetlerinin beklenmedik artışından dolayı mayıs ayında uygulamamız gerekiyor. Bize ait numaralar 0850 288 ve 212 703 ile başlamaktadır. Özel bilgilerinizi farklı kişilerle asla paylaşmıyoruz. Bu blok numaralar dışında yapılan aramalara itibar etmemenizi rica ederim. -
Altyapı götürdükleri yerler tamamen zaman kaybı. Mesela Ankara.
Etlik;
AYVALI;
YAYLA;
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Afachan -- 29 Nisan 2022; 1:4:26 >
-
Merhaba, her bölge için yatırımlarımız ve çalışmalarımız devam etmektedir. Sırası ile işlemleri tamamlayıp gigiafiber altyapısı sağlayacağız. -
İstanbul Kadıköy Acıbadem Mahallesi için planlar nedir TürkNet 'e bizim buralara yüksek hızlı internet gelene kadar bu zamlardan sonra veda etmek zorunda bırakıldık. elalem 1000 bin mbs kullanıp aynı parayı ödeyince biz 35mbs özgür tarifeyle kendimizi köle hissettik . latife bir yana artık bölgede maksimum 50-75mbs var, 100mbs gelse gene geçmem TürkNet 'e , bekliyoruz GiGa hızlı uygun fiyatlı interneti.
eğer sokak lazım ise bölgemizin yatırım ve iyileştirme planı için özelden yollarım, istanbul kadıköy acıbadem için bekleyen çok bilginize. Planlarda var mı ?
-
Arkadaşlar ben şu anda Turk Net'in sitesine girdiğimde "Haziran 2023'e kadar sabit fiyat garantisi" ibaresini göremiyorum.
Sizlerde durum nedir?
-
haziran 2023'e kadar zam yapmayacağız demişler tamam OK de, öyle kallavi bir zam yaptılar ki zaten daha üstüne bi zam daha yaparsa gelsinler gece yan yana uyuyalım. Haziran 2023'de de bu oranda bir zam yapılırsa zaten aylık 220 - 250 TL civarı bir internet ücreti olacak demektir. Ben netspeed'e geçtim. Doğru mu yaptım yanlış mı yaptım bunu zaman gösterecek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5AAB90F4D -- 30 Nisan 2022; 2:10:51 > -
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Maalesef
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Merhaba, biz fiyatlarımızı sadece gerekli gördüğümüz zamanlarda güncelliyoruz. Bunun için maliyetlerimizin çok artması ve sağlıklı bir şekilde aynı kalitede hizmet veremeyecek duruma gelmiş olmamız gerekiyor. -
İlk aydan uymadı sabit fiyat garantisine. 1 TL zam :))
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sonuç olarak ne olacağını hala anlamış değiliz tabi bize kaldıysa zam yapacağınız için kaldırdınız diye düşünüyoruz...
-
Noldu sabit fiyat garantisi 1 ayda bitti mi? Şuan bende gözükmüyor 2023 haziran garantisi.
-
Iss degisikli icin Turknete basvurdum bir haftadir gecisime izin vermiyor.Yalın internet basvurumla ilgili sorun cikmis onun sonuclanmasi gerekiyormus.Turknet bu kadar zamdan sonra nafile uğraşlar öyle ya da böyle geçiş yapacam farkli bir iss ye
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X