Türktelekom bölge bölge kampanyalar yapıyor, kampanyalarının süresini uzatıyor ya da başka bölgelerde olmaya kampanyalar yapıyor. Daha dün konuşup aldığım fiyatlar. Birine çıkışırken bi ölçüp biçin. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turuncu_ -- 11 Mart 2022; 16:27:17 > |
TurkNet'ten Haziran 2023'e kadar sabit fiyat garantisi! (11. sayfa)
-
-
Önemli olan sizin beni boşa düşürmek için yaptığınız çıkışın boşa düşmesidir. Teşekkürler.
Azınlık dediğiniz İzmir, Türkiye'nin 3. büyük şehri :) Ha şunu da söyleyeyim telekom bayisine gidip fiyat isteyen çoğunluğa da bu fiyat verilecektir. Türktelekomda, az önce de belirttiğim gibi, "sitede ne yazıyorsa o" politiikası pek işlemiyor.
-
aynen dogru. hatta bildigim kadarıyla turk telekom dan fiyat alırken telefondan degilde her bölge nin her şehrin telekom un binasına giderek satış ofisinden teklif almanız daha iyidir deniliyor. daha uygun olabiliyor. turuncu arkadaşın dediklerine katılıyorum.
-
Nispet gibi değilde, zaten bir şekilde ucuzunu bulup geçeceğiz. Türknette kendi altyapısına yoğunlaşmak istiyor. Son raportajda açıkca başka firmaya geçmek abonelerimize kalmış bizim şartlarını bu dediler.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bende kararsız kaldım 140 TL aylık taahütsüz ödemek istemiyorum.
35Mbs için şu anda 95TL ödüyordum TürkNet 'e ama bu hafta içi bölgemdeki maksımum vdsl hızı 78Mhz yazdığını görünce TürkNetten 99.99 TK ye paket değişiklik istedim şimdi çok stabil olmasada ortalama 52Mbs lerde maksimum 60-62 Mbs lşeri görüyor. Yani 5TL fazla ödeyerek aslında Haziran ayında ne olacağını test ediyorum.
SONUÇ benim bölgede zaten 100 yok, 78 aldık 50ortalamalarda maksimum 60 larda , OZAMAN BENDE 50Mbs sunan ISS seçer taahütsüz commnett gibi ve 12 ay satın alır onuda 6 takside kredikartıma peşine bölerim 1 yıl daha uygun satın alırım. daha az öderim.
yada
Bu ayın sonuna kadar karar veremesem nisan ayında bakacağım duruma
- ya salaklık edip 140 TL ye en fazla 60-65Mbs ye razı olacağım, aynı paraya 100 ve 1000 alanları kıskanacağım.
- en mantıklısı hızla işim yok zaten, sabit ve stabil olsun 35 veya 50Mbs olan bir ISS seçiceğim tercihan commnet midir nedir,
- 140 TL veriyorum zaten deyip üzerine 10-15 TL ekleyip 35Bbs veya 50Mbs olan Tivubu+internet paketi 24 ay fiyat sabitleyip alacağım. Şu anda kampanya varmış kurulum , FİBER olmadığından bizim sapartmanda VDSL modem kirası vs yok, sabit fiyat. modem, tivubu cihazı dahil ektra ücret aylık ek cihaz kirası vs olmadan . Yani TÜRKNET haizranda 140TL yapıp 1 yıl zam yampasada 2023 yılında bzi gene üzcek. Bari ben 24 ay internet ve tivubu alayım, annem tv izler ben interneti kullanırım. 35mbs 158 TL veya 166TL 50Mbs tercihan seçerek.
Avantajlar
- Kampanya kapsamında evde internet ve paketleri Tivibu 24 ay boyunca indirimli ve sabit fiyatlıdır.
- Ücret tablosunda gösterilen ücretler; İnternet ve Tivibu paket ücretleri, internet Bağlantı Ücreti, Erişim Ücreti toplam ücretleridir.
- Ücretsiz Kurulum: Kampanya kapsamında evde İnternet modem kurulumu, bağlantı kontrolü ve internetin çalışır teslim edilmesi dahil olmak üzere hafta içi mesai saatlerinde değeri 90 TL; hafta içi mesai saatleri dışında veya hafta sonu değeri 150 TL olan evde kurulum hizmeti ücretsizdir. 84TL değerindeki Tivibu IPTV Kurulum hizmeti kampanya kapsamında ücretsizdir.
- İndirimli Modem: Fiber altyapısı (FTTH) dışında olan aboneliklerde, Tivibu IPTV hizmetinin verilebilmesi için Tivibu IPTV destekli Fiber Güçlü Modem sunulmaktadır. Kampanya kapsamındaki taahhüt süresinden bağımsız olarak Tivibu IPTV aboneligi devam ettiği sürece IPTV modem kullanımı için tüm vergiler dahil aylık 15 TL (OnbeşTürkLirası) modem kullanım ücreti yansıtılacaktır. Tivibu IPTV iptalinde, Modem teslim edilmezse TTNET evde internet aboneliği devam ettigi sürece aylık 15TL ücret alınmaya devam edecektir. Fiber altyapısı (FTTH) olan abonelere, sunulan Fiber Güçlü Modem (HGW) için kampanya kapsamındaki taahhüt süresinden bağımsız olarak internet Abonelikleri devam ettigi sürece internet hizmeti ücretlerine ek olarak, tüm vergiler dahil aylık 15TL (OnbeşTürkLirası) modem kullanım ücreti yansıtılacaktır. Tivibu Uydu paketleriyle birlikte kampanyaya katılan aboneler seçimlerine göre satış anında 24 ay taahhüt vererek fiber gücünde standart modem fırsatından indirimli olarak faturalarına aylık 20 TL, fiber gücünde Premium modem fırsatından ise faturalarına aylık 30 TL yansıtılması yoluyla yararlanma imkanına sahiptir.
- İndirimli DK Paketleri: Kampanya ile birlikte Alo dakika paketleri indirimli olarak sunulmaktadır. 100DK --> 4,90 TL, 250DK --> 7,90 TL, 500DK -->9,90 TL, 1000DK --> 14,90 TL ve Limitsiz Paket 27,90 TL'dir.
- 50 TL Trendyol Hediye Çeki: 35 Mbps ve üzeri hızlar için web sitemiz üzerinden internet alan bireysel müşterilerimize Trendyol'dan yapacakları 100 TL ve üzeri alışverişlerde geçerli 50 TL hediye çeki sunulur. Hediye çeki, Trendyol cüzdana yüklenemez. Hediye çeki kullanım kodu, internet aktivasyonu sonrası SMS ile paylaşılacak olup şifrenin geçerlilik süresi 31 Aralık 2021 tarihine kadardır. İnternet başvurusu sırasında altyapısı olmayan ve ön talep alınan siparişler için hediye çeki faydası sağlanamayacaktır.
Koşullar
- Kampanya 1 Aralık 2021 – 31 Mart 2022 tarihleri arasında geçerlidir.
- Kampanyadan bireysel yeni müşterilerimiz 24 ay taahhüt vererek yararlanabilir.
- Kampanya kapsamında evde internet ve Tivibu 24 ay boyunca indirimli ve sabit fiyatlardır. Taahhüt süresi sonunda seçilen paketin yürürlükteki tarife ücreti geçerlidir. Tivibu IPTV&Uydu tarife fiyatları; Aile paketi 68TL,Sinema paketi 78TL, Spor paketi 78TL, Süper paket 98TL'dir. Evde İnternet yürürlükteki tarife ücretleri için tıklayınız.
- Kampanya kapsamında FTTH altyapısında 16Mbps paketleri sunulmamaktadır. FTTH altyapısında kampanyadan 24Mbps ve üzeri hızlarla yararlanılabilir.
- Alo Paket erişimi ile internet bağlantısı tercih edildiğinde, Alo Paket aylık sabit ücreti (24 TL), Kampanya kapsamında 24ay boyunca aylık 12 TL olup kampanya ücretlendirme tablosundaki fiyatlara dahildir. Kampanya süresi sonrasında hizmetin yürürlükteki tarife ücreti geçerlidir. Sabit telefon hattı olmayan abonelerin başvurularında bir defaya mahsus olarak alınan 21 TL (vergiler dahil) ALO Paket Bağlantı Ücreti kampanya kapsamında ücretsizdir. Türk Telekom sabit telefon hattı olan abonelerden bir defaya mahsus olarak alınan 18 TL (vergiler dahil) ALO Paket Geçiş Ücreti, kampanya kapsamında 13 TL'dir.
- Kampanya kapsamında aşağıdaki tabloda yer alan Alo Dakika Paketlerden birisi seçilerek Alo Paket hizmetinden yararlanılabilir.
- Paket İsmiPaket Kampanyalı FiyatıPaket Tarife FiyatıKampanya Süresiİndirim BedeliALO PAKET 1004,90 TL12,00 TL24 AY7,10 TLALO PAKET 2507,90 TL22,00 TL24 AY14,10 TLALO PAKET 5009,90 TL40,00 TL24 AY30,10 TLALO PAKET 100014,90 TL56,00 TL24 AY41,10 TLALO PAKET LİMİTSİZ27,90 TL45,00 TL24 AY17,10 TL
- Yukarıda belirtilen ücretlere %18 KDV ve %10 ÖİV dahildir.
- Kampanyadan Yalın internet (telefonsuz) hizmeti ile de yararlanılabilmektedir. Yalın internet tercihinde, Yalın internet erişim ücreti (aylık 24 TL) kampanya kapsamında 24 ay boyunca aylık 12 TL olup kampanya ücretlendirme tablosundaki fiyatlara dahildir. Kampanya süresi sonrasında hizmetin yürürlükteki tarife ücreti geçerlidir. Yalın İnternet hizmeti başvurularında, sabit telefon hattı ve internet hizmeti aboneliği olmayan yeni müşterilerden bir defaya mahsus olarak alınan 13 TL (vergiler dahil) Devre Hazırlama Ücreti, kampanya kapsamında ücretsizdir.
- Tivibu IPTV paketleriyle 264 TL evde internet bağlantı ücreti, 24 ay boyunca aylık 11 TL taksitli olup kampanya ücretlendirme tablosundaki fiyatlara dahildir. 48TL Tivibu aktivasyon ücretiniz taahhüt süresi boyunca aylık 2 TL faturaya yansıtılacaktır. Tivibu Uydu paketlerinde Bağlantı Ücreti ve Tivibu Aktivasyon Ücreti ücretsizdir.
- Daha önce Türk Telekom evde internet hat sahibi olan ve abonelik iptali yapan aboneler, iptal tarihinden sonraki ilk 3 ay içinde tekrar Türk Telekom evde internet başvurusu yapması durumunda bu kampanyadan yararlanamaz.
- Kampanya kapsamında doğan damga vergisi ücreti bir defaya mahsus olmak üzere ilk faturaya yansıtılır.
- Mevcut sabit telefonu olanlar için kampanyaya dahil olan internet paketleri ve fiyatları
- İnternet Paketi
- ('e kadar)Tivibu PaketiYalın/Alo Paket
- Tercih Edenler İçin
- Fiyatlar (24 Ay)Sabit Telefon
- Tercih Edenler İçin
- Fiyatlar (24 Ay)16Mbps Limitsiz İnternetTivibu Aile (UYDU)₺119,00₺107,0016Mbps Limitsiz İnternetTivibu Sinema (UYDU)₺125,00₺113,0016Mbps Limitsiz İnternetTivibu Spor (UYDU)₺125,00₺113,0016Mbps Limitsiz İnternetTivibu Süper (UYDU)₺135,00₺123,0024Mbps Limitsiz İnternetTivibu Aile (UYDU)₺131,00₺119,0024Mbps Limitsiz İnternetTivibu Sinema (UYDU)₺137,00₺125,0024Mbps Limitsiz İnternetTivibu Spor (UYDU)₺137,00₺125,0024Mbps Limitsiz İnternetTivibu Süper (UYDU)₺147,00₺135,0016Mbps Limitsiz İnternetTivibu Aile (IPTV)₺125,00₺113,0024Mbps Limitsiz Fiber İnternet₺133,00₺121,0016Mbps Limitsiz İnternetTivibu Sinema (IPTV)₺132,00₺120,0024Mbps Limitsiz Fiber İnternet₺140,00₺128,0016Mbps Limitsiz İnternetTivibu Spor (IPTV)₺132,00₺120,0024Mbps Limitsiz Fiber İnternet₺140,00₺128,0016Mbps Limitsiz İnternetTivibu Süper (IPTV)₺140,00₺128,0024Mbps Limitsiz Fiber İnternet₺147,00₺135,0035Mbps Limitsiz Fiber İnternet₺158,00₺146,0050Mbps Limitsiz Fiber İnternet₺166,00₺154,00100Mbps Limitsiz Fiber İnternet₺174,00₺162,00
- Yukarıda belirtilen ücretlere %18 KDV ve %10 ÖİV dahildir.
- Türk Telekomünikasyon A.Ş'den ses hizmeti alınmıyor olması halinde FİBERNET aboneliğinin iptal edilmesi veya her halükarda ses hizmeti ve FİBERNET Paket aboneliğinin birlikte iptali halinde, FİBERNET abonelerinin kullanımına sunulan Fiber Güçlü Modemlerin (HGW), iptal başvurusunda eksiksiz iade edilmemesi durumunda, modem teslim tutanağında belirtilen bedeller tahsil edilir. Tivibu IPTV modemlerin internet abonelik iptali başvurusunda da eksiksiz iade edilmemesi durumunda, modem teslim tutanağında belirtilen bedeller tahsil edilir.
- Pakete dahil hizmetlerin (ay içinde) abonelik başlangıcından ay sonuna kadar gerçekleşen kullanımının bedeline Aylık Kısmi Kullanım Ücreti denir. Paket aktivasyon tarihinden ay sonuna kadar ki (son gün dahil) internet ve telefon kullanım bedelleri, seçilen hizmetlere ait paketlerin kampanyadaki indirimli ücreti üzerinden hesaplanarak ilk faturaya yansıtılır.
- Kampanya taahhüt süresi içinde kampanya başlangıcında seçilen internet paketinin aylık standart tarife ücretinden düşük olmamak kaydıyla kampanyaya dahil paketlere geçiş yapılabilir. Belirtilen durumların haricinde yapılan değişiklikler taahhüt ihlali ve kampanya iptali olarak değerlendirilir.
- Kampanya taahhüt süresi içerisinde kampanyaya dâhil olmayan hizmetlere geçilememektedir. Kampanya devam ederken Tivibu paket iptali yapılmayacaktır. Aksi takdirde bu durum kampanya iptali ve taahhüt ihlali olarak değerlendirilir.
- Müşterinin dahil olduğu kampanyayı ve/veya aboneliğini iptal etmesi halinde; taahhütname'nin abone tarafından imzalandığı tarihten itibaren taahhüde aykırılığın oluştuğu döneme kadar aboneye sağlanan indirim, rayiç cihaz veya diğer faydaların bedellerinin tahsil edilmemiş kısmının toplamı müşteriden tahsil edilir. Ancak müşteri taahhüt kapsamında tahsil edileceği belirlenen hizmet bedellerinin henüz tahakkuk etmemiş kısmının toplamı, bu tutardan düşük olması halinde düşük olan tutar aboneden tahsil edilir. Ek olarak, varsa bağlantı ücretinin, varsa kurulum ücretinin ve taksitli satılan cihaz/servis/ürünlerin kalan taksitlerinin toplamı ayrıca tahsil edilir.
- İnternet paketleri için belirtilen hızlar fiziksel bağlantı koşulları nedeniyle, garanti edilen hız olmayıp ulaşılabilecek en yüksek hızı göstermektedir.
- Abone, seçtiği internet paketin ücretlendirme tablosunda yer alan Bağlantı Hızı'na kadar destekleyen hızı kullanacak olup, bu hız bağlanılan yere göre değişiklik gösterebilecektir.
- Kampanya detaylarında yer almayan hususlarda Abonelik Sözleşmesi ve kampanya taahhütnamesi hükümleri geçerlidir.
- Sözleşmeler için tıklayınız.
- Taahhütname (Tivibu Sinrma ve Tivibu Spor Paketleri) için tıklayınız.
- Taahhütname (Tivibu Aile Paketleri) için tıklayınız.
- Taahhütname (Tivibu Süper Paket) için tıklayınız.
- Taahhütname (Tivibu Uydu) için tıklayınız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoGoBaBa -- 11 Mart 2022; 19:53:23 >
-
Hımm bir üst mesajda araştırmalarım sesli düşüncelerim TURUNCU forumdaşımız ve sizin yazdıklarınız doğrultusnda ben internet yerine Kadıköy Acıbadem Telekom a ve/veya Natulus AVM içindeki TÜRKTELEKOM bayisine gitsem aynı veya hatta daha avantajlı teklif alabilirim diye yorumluyorum , yanlış anlamadıysam.
Az kalsın telefonda bu teklfi demelerine tav olacaktım, da acelem yok idi. ( üst mesajlarımda görüleceği üzere Mayıs ayına kadar Türknet 99.99 TL zaten, mayısın sonunda haziranın 1inden önce iptal etmez isem 140TL ye çıkacak , ama bir önceki mesajımda kampanya marta diye , uzar uzamaz biter vs bilemiyorum bakalım
-
Netspeed Netflix'i kısıtlamaz çünkü sunucuları kendi santralinde yani Netflix ile Netspeed işbirliği yapmıştı.
-
-
elektrik de ne kadar kullanırsan o kadar para ödersin !
öyle mantık mı olur, senin evinde her odada 30 lamba var ve düğmeye basmıyorsun kapatmıyorsun , ben ise karanlıkta oturup , ışığı açamıyorum dahi, senin 30 lamba na karşı bende 1 lamba var
sen ışıl ışıl , ben karanlıkta
ama aynı parayı ödüyoruz. Yüksek hız almana ben laf etmiyorum,
EŞİTLİK ADALET arıyorum , tek paket öncesi 35mbs özgür35 e zam yapmazsın. Önceki gibi, yüksek hız isteyen geçer. TEK TARİFE DAYATMADIR. SAVUNMASI OLAMAZ.
https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/152246975
Buyrun olayın vahimliği.
Yani ben 49-59-69-79 TL öderken
şimdi Temmuz 2021 den itibaren 95 TL ye 35 Mbs hız alıyordum
2022 Ocak ve Şubat ayındada 35mbs 95 TL idi.
2022 Mart'ında bu hafta bakalım bölgemde maksimum hız ile ne olucak dedim.
Bölgemde sunulan en yüksek hız 77Mbs çıktı sorgulamada. ( Türktelekom ve TürkNet sorduk, hız artışı altyapı yenilenmesi PLANLARDA ŞU ANDA MEVCUT DEĞİL
yani bana 140 TL ya altyapı iyilşeşecek 140TL olacak demeyin,
bırakın 1000 Mbs ( BİN) , 100Mbs ( YÜZ ) bile 140 TL ya sunamıyorsunuz.
Bunada kaderin , altyapın kaderindir diyorsunuz. NEDEN ? taahütsüz ya, tek paket diye , HAYIR bize o maliyeti yükleme.
1000 Mbs yi 140 TL verdiğin burda konuşur, ha senin adamın da konulur, elemanın da konuşur, zammı da seni de savunan çıkar tabi. AMA BİZ gerçekleri yazıyoruz. Bana vaad verip elaleme hız verip onu ödüllendirip beni cezalandırdın diyoruz.
Savunanlar ya 1000Mbs alıyor şu anda 999.99 TL ye 140 TL olsada ona komaz.
savunan yada senin maaşlı elamanın , senin pazarlamacın, senin için yoğurt beyaz değil karadır diyenin.
AKLI OLAN zaten buna itiraz etmez.
1000 nire 35 nire
1000 nire 50nire
1000 nire 60 nire
1000 nire 100 nire
1000 nire 75 nire
1000 nire 24 nire
1000 nire 16 nire hatta 8 alan bile varmdır belki.
FİYAT EŞİT 140 TL hız ise 20-30 kat daha düşük.
LÜTFEN DAHA FAZLA KONUŞUP SAVUNUP KENDİNİZİ KÜÇÜK DÜŞÜRMEYİN .
-
40 lira artış makul aslında ama ben so na geçtim bile. 20 mbit yetecek gibi bana, 100 liraya 2 sene taahhütlü,en azından zam gelmez
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
140 liraya 100mbit kullananın parasını 16 mbit adsl i kullanandan çıkaracak sabit fiyat politikası böyle işler
başka iss'ye geçtim, ne halin varsa gör türknet. bir de üzerine 1 senelik ödeme yapacağım 1 sene zam derdim de olmayacak.
şimdi istersen 500 tl yap aylığını.
-
Netpeed'den Türknete geçmiştim bir sorun nedeniyle ama genel olarak gerek hız gerek istediğim zaman müşteri hizmetlerine bağlanma bilgi alma vs gibi konularda Çok daha iyiydi netspeed aynı altyapı ama hız gerçekten daha iyiydi, Test yapınca sorun yok lakin kullanımda sanki 16 hız alıyorum aldığım 88 şuan güya, Kısaca kağıt üzerindeki gibi olsa keşke.
-
Merhaba, hattınızda yaşadığınız sorunu kontrol ederek yardımcı olmak isteriz. Online işlem merkezi üzerinden destek kaydı oluşturur musunuz? -
FTTB-Ethernetler, Fast ethernet yani 100Mbit ile bağlı. Bu sebep ile hız tesi 93Mbit lerde kalmakta. Bu ethernet bağlantılarını Gigabit bağlantısını serbest bırakacakmısınız? FTTH kullananlarda hız testleri 110Mbitler görünmekte.
Fiyatları %40 oranında artış yapmış iken bari müşterillerimizin hızını engelleyen ayarları düzeltme düşünceniz varmı?
-
Yok Hocam bunlara hız arttırımı, altyapı iyileştirmesi demeyin de ne derseniz diyin :D Başlıyorlar "altyıpınızın virdiği in yiksik hızı viriyiriz" demeye.
-
Merhabalar, FTTB ve FTTH omurgaları birbirinden farklı. FTTH modeme kadar fiber gelirken, FTTB’de binaya kadar fiber sonrası bakır geliyor. -
Saçma bir fiyat politikası 8 mbitte aynı fiyat 1000 mbitde aynı fiyat
1000 mbiti 140 liradan satmak için böyle fiyat uygulanmaz
TürkNet yardım sayfasından inceleyim dedim. Abonelik feshi iptali için bakayım dedim
Herşey göstermelik, güya bilgi var, yardım var
PEKİ NEDEN ÖRNEK YAZI VE DİLEKÇE tıklayınca hep hata veriyor.
Örnek yazı ve dilekçe yazmazsan iptal kabul edilmiyor. Bunun manadı ben abone olurken sana her türlü kolaylığı sağlarım , sonra yandın,
https://turk.net/images/ornek_mail_gorseli.png
https://turk.net/documents/ornek_iptal_dilekcesi.pdf
Biraz şeffaf olsanız, bu bile sizden soğutuyor, birkaç gündür deniyorum , anlık arıza , ulaşama diye düşündüm,
Linkleri ve görselleri güncelleyin lütfen .
Forumdaşlar İPTAL İÇİN sizlerde dilekçe ve mail örneklerini paylaşır mısınız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoGoBaBa -- 15 Mart 2022; 16:48:42 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X