zamlar yıllık olmuyor muydu zaten |
TurkNet'ten Haziran 2023'e kadar sabit fiyat garantisi! (9. sayfa)
-
-
100mbps altı kullananlar için fiyat yüksek, kısaca açıklamak gerekirse Turknet siz gelmeyin demiş oluyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Netspeed'e geçin gayet iyi firma ve fiyatları da makul.
-
Bu hıza fiyat normal gibi
-
Netspeed kullanıyorum 100mb 98tl.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
onlarda da taahut yok, haziran ayinda zam yapmazlarsa gecerim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tırt Telekom'un kampanyasının bugün son günü. Tırt Telekom'lu olmayan varsa 100 mbit fiber 140 TL. 2 yıl 140 TL öder yolunuza bakarsınız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 10 Mart 2022; 15:38:54 >
Farklı ülkelerde yaşıyoruz heralde
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
arkadaş siz dalgamı geçiyorsunuz millet le? sana verdikleri bu hızları bize vermiyorlar. 35 mb hız 8 upload. gelmiş bide fiyat normal diyor. hayırrr. sana verdikleri bu hizmet az bile. en az 200 250 tl olması lazım. 700 download 700 upload alıyorsun. millet e turk net 16 mb adsl veriyor.
-
hocam bende şuan 55mbs inter aliyorum türknetten haziranda 140 tl olacak.Netspeed 35mbsn geçiyim diyorum 85 tl netspeed iyi mi?
-
hocam memnun musunuz? Bende son zamlardan sonra netspeed geçmek istiyorum.
-
Merhaba, duruma karşı hassasiyetinizi anlıyoruz. Günümüzde mevcut koşulları göz önüne alınca ilerleyen dönemlerde maliyetlerimizin çokça artacağını öngörebiliyoruz. Normal şartlar altında belki birden fazla fiyat değişikliği yapmamız gerekecek. Ancak biz Haziran 2023’e kadar sabit fiyat garantisi sunarak tüm riskleri üstleniyoruz. Bu sözü müşterimize olan güvenimiz ve onların bize olan güveni sayesinde verebiliyoruz. -
3 senedır kullanıyorum bulundugum yerde ttnet 24 verıyordu net speed ıle kesıntısız 95e kadar alıyorum.
hem fıyat ıyı hem taahhutte yok. dusunursenız refarans kodumu vereyım 5tl fatura ındırımı hem sıze hem bana yapar
fıyat performans kurumudur bıraz mh ulasmak ıcın beklıyorsuınuz evden calısıyorlar ama harıcen guzel
-
Daha dusuk fiyata iki yil taahut verenlerin maliyeti artmiyor mu?
iyide zaten her haziran da zam yapiyor bu haber biraz mantiksiz olmus
-
başka firmaya evrakları yolladım, iki güne geçiş sağlanır. elveda türknet.
fiber altyapım yok o sebeple aldığım hizmet zaten kalitesiz, bir de bu kalitesiz hizmete 140 lira ödeyecek değilim. sanki başka internet sağlayıcısı yok, bazı arkadaşlar babasının malıymış gibi savunuyor bu firmaları ona ayar oluyorum. başka yere geçin demişler bir de fiyatları şikayet edenlere.
al geçiyoruz işte, sen de fiber altyapı kullanıp 16mbps dsl hizmet alan adama "ben memnunum ama" deyip havanı basmaya devam et.
bana da 1gbps upload download verseler 100 liraya 140 liraya ben de memnun olurdum ama dsl kalitesizliğinde hizmet alıp 140 lira ödemek zorunda kalacak olan insanlara da empati duyardım.
ama bunlarda ki beyinler pırıl pırıl maşallah. bana dokunmayan yılan bin yaşasın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 10 Mart 2022; 19:56:23 > -
Hâlâ fahiş fiyat. Haziran da çıkarım. Getir her abinenene en az 100 Fiber . Kalalım.
Kiracı ev sahibinden fazla fiyat çekiyor!
Allah belasını versin bu dsl adsl VDSL vs vs vs
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vollkan59 -- 10 Mart 2022; 20:50:27 >
Bunu alın buradan, bak bunu alın buradan
700 mbps download ve upluad alıyor, 140 TL normal diyor.
La havle! Ne normali esas bunların tarifesi anormal.
Hadi turknet bana yarısı 350 ver, ben her ay 150 TL ödeyeceğim!
Evet dalga geçiyorlar. Görgüsüzlük paçalarından akıyor bunların. Eh işte bunun gibilerin oturduğu yere altyapı götürürsen gelir foruma böyle mesajlar atarlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Afachan -- 10 Mart 2022; 21:9:32 > -
yillarca.bu forumda tahhut kalksin diye agladiniz simdi hepiniz tahhutlu pakete.gecme.derdindesiniz kamiller sizi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X