|
TurkNet'ten Haziran 2023'e kadar sabit fiyat garantisi! (8. sayfa)
-
-
Turknet'e geçeli bir ay oldu,birinci ay ücretini ödemeden zam mesajı geldi,anlaşılan başka operatörleri araştırmam elzem oldu ,çünkü güvensiz bir durum var.
-
100mb hızın belirli saatleri var akşam 6 diyorlar.
-
Yinede diğer internet sağlayıcılarından en uygun fiyatı sunuyor zam yapsa bile. :D
-
Ben karşılayabilirim
-
Bir firma kendisine olumlu bakan bu kadar musterisini ancak bu kadar küstürebilirdi. Sabit fiyat politikası ve rekabetin bu kadar yüksek olduğu bir sektörde fahiş fiyatlarla çok fazla müşteri kaybetti benim gibi. Abone olmayı düşünüp zamdan dolayı vazgeçenlerden bahsetmiyorum bile.
-
Memnun musunuz ?? Nisan sonu taahhüt bitiyor Türknet-TT-Netspeed bu 3 ünden birine geçcem kara veremedim bana +24 hız versin yeterli benim için.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
zaten diger ikisi de ttkom altyapi kullaniyor hangisi en ucuzsa onu secin hepsi ayni, yalniz taahut yapmak daha mantikli
Memnunum gayet hiçbir sorun yok.
-
Turknet forum ekibi iyi calısıyor valla tek kelime etsen taşlıyorlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krone -- 9 Mart 2022; 18:22:4 >
Bunu 10-12 yıl önce tellcom adında bir firma içinde söylüyorlardi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
öyle bir tongaya düştük ki hareket edemiyoruz. hattın olduğu port dolu ve sıra bekleyen var. Türk telekom adsl taşıma yapmıyor, turk neti kapatırsam portu sırada bekleyen diğer vatandaşlara verecek...
işin özeti 1.200kb (1.2 mb) download, 80 kb (0.08 mb..) upload hızı için aylık 139₺ fatura çıkartmaktalar ...
altyapı sorgulama ekranından da aynı sonuç
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dat0me -- 9 Mart 2022; 22:9:31 >
-
turknet genel mudur roportajTechnopatyoutubeTurkNet Röportajı: Fiyatlar, GigaFiber, SAYE ve Müşteri Hizmetleri'ni Konuştukhttps://www.youtube.com/watch?v=cEn7yl4jo7I&feature=youtu.be
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phasan -- 9 Mart 2022; 22:45:33 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Technopat hiç sevmedim..Sadece reklamlar :)
-
Hala fiber'de telefonu iptal edip, yalın hizmet veremiyorlar. Gereksiz yere 10 tl ödüyoruz. Şu zamanda bunu nasıl iptal edemiyorlar gerçekten inanılmaz.
7 yıl önce 49 tl demişsin. Peki 7 yıl önce asgari ücret ne kadardı, dolar ne kadardı?
Bizim millet güçlüden yani devletten korkar. Turknete sallamak kolay tabi
Hocam maaslariniz nasil? Turknet maaslarinizi zamaninda oduyor mu? Merak ettim bu yaptigin hizmet icin maasin ne kadar?
elin şeyiyle gerdeğe girme. ben zam olmasın demiyorum zam tabiki olsun ancak her sene 10 tl gelen zam bu sene 40 tl gelmesi normal mi?insanlar maaşına yüzde 40 zam mı aldı? ki yüzde 40 değil yüzde 80 dahi alsa enflasyondan dolayı turk net in yaptıgı zam yine çok yüksek.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X