Şimdi Ara

TurkNet'ten Haziran 2023'e kadar sabit fiyat garantisi! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
389
Cevap
1
Favori
19.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Zaten bakır abone ile uğraşmak istemediği için bu zammı yaptı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • phasan P kullanıcısına yanıt
    Bunun gibi bir harita arıyordum. Çok sağol.

• 120 bile yapsa yine türknetten abone çekerler.

• 16 mps internet kullananla 100 mps kullanana aynı fiyat tarifesini uyguladığında direk kapatmıştım türknet defterini.İyi ki de kapatmışım.

• hangi iss hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2EF209ABE

hangi iss hocam

Millenicom TT altyapısı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • gulnare G kullanıcısına yanıt

Ne alaka hocam.. VDSL 35 kullanın suçu nedir? Yaptığınız yorum komik. Bakır ile uğraşmak istemiyorsa abone alımı KAPATACAK! Alım YAPMAYACAK!

• Valla turknette başlarda ve sonra ara ara çok sorun yaşamış biri olarak ben de telekom'a veya millenicom'a geçmeyi düşündüm. Turknette statik ip ücreti 12 lira. Haziran'dan sonra 152 lira vereceğim. Telekom modem ücretiyle 155 liraya gelecekti, statik ip olmayacaktı ve kendi modemimi kullanamayacaktım. Millenicom'da hem modem ücreti hem 25 liralık statik ip ile daha da pahalıya geliyordu. Ki cgnat nedeniyle uzun yıllardır statik ip'siz internet kullanmıyorum. O yüzden turknet hala uygun. Ve uzun zamandır sorunsuz ve kesintisiz 100 mbps veriyor. Ben o yüzden turknette kalıyorum.

• Tepkiyi görünce şerbet veriyorlar.

• emregnu kullanıcısına yanıt
    Rica ederim umarim dogrudur bu harita bir kullsnici tarafindan hazirlanmis diyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben iptal ettim bile yeter bu kadar da zam olmaz.

• En yakın rakiplerinden Netspeed henüz zam yapmadı ben onu bekliyorum. Netspeed bir saçmalık yaparak Turkneti taklit etmezse ona geçerim.

• Zamdan sonra 1 Mart itibariyle gibir.net geçiş yaptık orda 80 TL zaten bizim alt yapı 16 MB hiç gerek yok turknet artık

• dostum turk telekom da şuan 100mbps 139tl paket var ayrıca başka operatörden gelene 200tl indirim veriyor her ay faturaya 40tl olarak yansıyor incele istersen.
  • Xantiave X kullanıcısına yanıt
    O zaman bakır bana niye hizmet vermiyorsun? diyecek. Turknette fiyat artışı yapıyor. Turktelekom her bildirilen arıza kaydı için belli bir ücret çıkıyor. Özellikle müşteri sorumluğunda çıkarsa tada iç tesisat ta ceza ödemek durumunda kalıyor. Saha görevlileri de bunu biliyor bazen bakmadan 'müşteri sorumluluğunda' diye not düşüyor. Bakırın bu yüzden masrafı çok fazla.

• Yeni geçtim 1 ay bedavamu jullanıp başka operatöre geçicem

• online işlemlere giremiyorum sms gelmiyor. millet iptal mi ediyor takır takırda bunlar öim girişleri yavaşlattılar?

• :) Türknet zam yapar yapmaz aynı hızda interneti 130TL'ye turk telekomdan bağlattım 200TL indirim vardı 5 ay boyunca faturama 40tl indirim olarak yansıyacak ve bide taahhüt yaptım 24 ay boyunca 130tl ödeyeceğim :) Türk telekom Mart 2024'e kadar faturama zam yapmacağını taahhüt etmiş oldu ya da ben ayrılmayacağımı her neyse işte bana daha mantıklı geldi :)

• dostum turk telekom da şuan 100mbps 139tl paket var ayrıca başka operatörden gelene 200tl indirim veriyor her ay faturaya 40tl olarak yansıyor incele istersen.

• Gerçektende %40 bir zam bencede fazla bu kadar olmaması gerekiyor tamam herşeye zam gelmiş olabilir ama bu internet ne ekmek nede su ne demek istediğimi anlamışsınızdır.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.