|
TurkNet'ten Haziran 2023'e kadar sabit fiyat garantisi! (10. sayfa)
-
-
Ailemde Pandemi öncesi 90 mbps net alıyorduk geçen seneden beri 50 yi geçmiyor. Keenetic modem var. Bina eski kablo sorun var dediler gittim çift kat direkt kablo çektim yine aynı.
Bende Netgalaksi var x2 hız için başvuruda bulundum daha önce kotalı 35 mpbs için şimdi 80 mpbs alıyorum. Zaten modem Max 90 gösteriyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhalif13 -- 10 Mart 2022; 22:1:27 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
yüksek enflasyonda taahhüt daha mantıklı, aynısı taksitle ürün almakta da geçerli
-
edebini takın adam gibi konuş. ağzı pis herif. kamil dediğin kişi kim Türk halkımı? ayrıca kim tahattüt istediki?
-
hangi firmaya geçtiniz hocam.
-
comnet'e.
gerçi henüz geçiş sağlanmadı formları dün gönderdim bir iki güne geçer herhalde.
-
Pelicell ve Comnet ' de Hız ve ping süreleri gayet iyi ve stabil bilginize.
-
Tt belasından sonra büyük bir sevinçle 2021 Mayısta Turknet e geçtim fakat bu 140 TL çok fazla oldu. vdsl 47-48 mbps alabiliyorum şu an maksimum alabileceğim değeri alıyorum yani. Vodafone evde internet fiyatları fena değil açıkçası.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
3 gündür arıza kaydı için gelmiyorlar.
fiber arızası var kablonun sonundaki aaptörün takılması gerek kendim yapamam.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
valla arkadaşlar nisbet yapar gibi türk net in konusunda başka servis sağlayıcıları konuşalım bilgi paylaşımı yapalım. herkes mayıs ayına kadar bi şekilde neye geciceğini paylaşsın.
-
Daha 1 ay oldu geçeli turknete, 100 mbps yi 150 ye kullanıyordum hız düşsün az ödeyeyim diye Türknet e geçtim, bu zam iyi olmadı. Herhalde eski sağlayıcıya geri dönecem.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Vay beee! Ne Lütuf ama! Bir yıl zam yapmayacakmış bak sen şu işe yaaa! Tahhüte girenler zaralı çıkacakmış
İnsanla dalga geçilir de bu kadar geçilmez ya. Şu açıklamayı yaparken bir gıdım utanmadılar mı acaba? Sen zaten kiraladığın hizmeti bize, kiraladığın şirketle aynı fiyata (100 mbps için konuşuyorum bundan düşük kullananlar için daha pahalıya) müşterine iteleyeceksin, sonra "1 yıl zam yok merak etmeyin" diyip bir de dalga geçeceksin. Ne güzel memleket vallahi burası ya.
Peki şey; ben şimdi TTnet'e gidip 2 yıl tahhüt verdim diyelim. Telefon hizmeti+internet (100 mbps) 139 tl sizde 150 tl. Ordan bir kar ediyorsun zaten bir yıl. İkinci yıl siz Eylülde yapacağınız zammı da Haziran zammı ile kullanıcıya fatura ederseniz burdan karlı çıkan kim olacak?
Şimdi çok akıllılardan biri diyecek ki "o sırada gigafiber gelecek öyle bakacaksınsın tahhüt içinden" gelmeyecek kardeşim. Türknet'in benim bölgeme dair herhangi bir alt yapı getirme derdi, niyeti yok. Bunu YAPA'da da gördük şu an giga fiberde de görüyoruz. Çoğu yerde de durum benim bölgemde olduğu gibi. Anladığım kadarıyla upload hızında da herhangi bir değişiklik olmayacak. Yerinde sayacak ve sürekli pahalanacak bir hizmettense yerinde duracak ve sabit fiyatlı bir hizmeti tercih ederim şahsen.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turuncu_ -- 11 Mart 2022; 15:30:46 >
-
çok güzel bir yazı olmuş. imzamı atarım. hem Türk net in açıklaması hemde Türk net in şuanki ceo sununda açıklamarı gerçekten Türk milleti ile dalga geçer niteliğinde. 2yıl tahattüt le turk telekomdan net alan birisi bile şuan türk net den daha ucuza net kullanıcak. zira gelicek sene 2023 haziranda türk net yine zam yapıcak. 180 mi olur 200 mu olur allah bilir.
-
Ağustos ayında biten taahhüdümü sırf Turknet zam yaptığı için hemen 2 yıl daha yeniledim en azından merakla her ay zam gelir mi diye beklemektense 2 yıl daha ödeyeceğim tutar belli 👍quote:
Orijinalden alıntı: Esnaf_TVçok güzel bir yazı olmuş. imzamı atarım. hem Türk net in açıklaması hemde Türk net in şuanki ceo sununda açıklamarı gerçekten Türk milleti ile dalga geçer niteliğinde. 2yıl tahattüt le turk telekomdan net alan birisi bile şuan türk net den daha ucuza net kullanıcak. zira gelicek sene 2023 haziranda türk net yine zam yapıcak. 180 mi olur 200 mu olur allah bilir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
taahadülü sözleşmeler artık tahattüdsüz sözleşmelerden cok daha iyi ve avantajlı şuan. bir zamanlar Türk net en büyük silahı olan tahattüd ve uygun fiyatlı internet artık Türk net icin geçerli değil . işler tam tersine döndü. ve durmak icinde bir neden kalmadı.
-
Aynen öyle belki Turknet tek avantajı fiber modem kirası almamış olması idi ama zamdan sonra hiçbir avantajı kalmadı artık iyiki geçmemiştim 300 küsur cayma bedelini de göze alıp geçecektim bir dequote:
Orijinalden alıntı: Esnaf_TVtaahadülü sözleşmeler artık tahattüdsüz sözleşmelerden cok daha iyi ve avantajlı şuan. bir zamanlar Türk net en büyük silahı olan tahattüd ve uygun fiyatlı internet artık Türk net icin geçerli değil . işler tam tersine döndü. ve durmak icinde bir neden kalmadı.
hocam sikayetvar.com a gir bak. millet modemi geri gönderiyormuş. ancak turk net modem elimize ulaşmadı diye millete yüksek modem ücreti faturası cıkartıyormuş. mahkemelik olanlar bile var. aman aman kalsın onların göndericegi kıytırık modemler.
-
Aynen öyle geçen senelede aynı sorunu yakınım yaşadı BTK ile seve seve fatura iptali yaptırdık lakin FTTH yani altyapı fiber olduğu için verdikleri modemi maalesef kullanmak ve her ay modem kirası vermek zorundayım yoksa fiber aboneye de modem serbest olsa kendi modemimi alırımquote:
Orijinalden alıntı: Esnaf_TVhocam sikayetvar.com a gir bak. millet modemi geri gönderiyormuş. ancak turk net modem elimize ulaşmadı diye millete yüksek modem ücreti faturası cıkartıyormuş. mahkemelik olanlar bile var. aman aman kalsın onların göndericegi kıytırık modemler.
Turk telekom güncel olarak 100mbps i 165 + 15 =180 tl ye satıyor. Turknetse 140.(yaklaşık)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selim1122 -- 11 Mart 2022; 17:5:15 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X